Dodaj do ulubionych

DOBRY zespół na wesele

IP: *.c156.petrotel.pl 11.12.07, 08:44
szukam dobrego zespołu na wesele,kogo możecie polecić? oprócz
wesele.plock.pl te zespoły nie mają wolnych terminów. proszę o
opinię o zespole PARADISE, czy ktoś słyszał o nich?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiolka Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 13:07
      HEJ.
      A słyszałeś o zespole Monakor z Sierpca??? Będzie grał u mnie na weselu. Mają 3
      osobowy skład, ale naprawdę fajnie grają, no i tanio biorą 1700zł. Oglądałam
      kilka wesel na których grali i naprawdę fajnie im to wychodziło. Oprócz tego już
      drugi rok z rzędu grają na imprezie Sylwestrowej w pobliskim domu weselnym.
      Zbierając opinie o tym zespole nie usłyszałam nic złego. Jeśli jesteś
      zainteresowany oto nr. do jednego z członków zespołu 694-241-575.
    • Gość: Lidia Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:58
      a szukales na forum.wesele.plock.pl
      tam jest sporo informacji o grajkach z Plocka i okolic
    • Gość: gość Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 13:52
      Witam
      Słyszałem i widziałem.
      Dla mnie jest wszystko ok i tyle (czyli pozytyw) - ale pamiętaj, że
      zespoły czasem (przeważnie) robią sobie krypto reklamę (zwłaszcza na
      tym forum).
      Na forum forum.wesele.plock.pl jest trochę opisanych
      zespołów, także proponuję tam wejść i sobie poszukać.

Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 20:54
        właśnie ten kto pisze taką opinię to ktoś z zespołów znajdujących się na forum wesele.Tak tak-tam są tylko zespoły potrzebujące duuuuuużej reklamy , bo jeszcze niedawno nikt o nich nie słyszał.
        Dobre i znane zespoły nie muszą się reklamować .Prawda Panie T.??
        • Gość: do Ani Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 09:18
          Jeśli uważasz, że takie zespoły, jak: Saturn, Rewanż, Karawana są
          mniej znane w Płock, (a są opisane na tym forum i nie tylko one bo
          też te mniej znane) to chyba nie wiesz o czym piszesz i nie znasz
          rynku z zespołami :).
          Polecam to forum - można wszystko się dowiedzieć:
          forum.wesele.plock.pl - i piszę to po to, bo wiem co tu się
          dzieje i jak traktuje się tu potencjalnego klienta przez innych
          użytkowników - NARA!!!
      • Gość: kamil Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.c156.petrotel.pl 17.12.07, 10:41
        a możesz mi podać nr telefonów do tych zespołów: Saturn, Rewanż,
        Karawana
    • Gość: lolek Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 20:36
      sluchalem ostatnio zespolu coda, polecam ;) www.coda.net.pl
      • Gość: zespół Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 09:47
        a ja polecam Festiwal Zespołów Weselnych podczas Płockich Targów
        Ślubnych. Będzie okazja osobiście się przekonać jak grają. Strona
        www.plockietargislubne.pl
        • Gość: Fe Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:36
          Wszystkie zespoły się tu reklamujące, bądź wymienione "przypadkowo" lub do
          których odwołanie stanowią podawane linki to zespoły śpiewające pod playback.
          Lepiej wybrać DJ-a. Nie będziecie musieli płacić kasy za bujanie się przed
          keyboardem lub z gitarą nie wiadomo po co, podczas gdy utwory są po prostu
          puszczane, a oprócz tego ktoś sobie czasem mniej lub bardziej nieudolnie
          podśpiewuje, żeby wszytko trzymało się "kupy".
          • Gość: kamil Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.c156.petrotel.pl 18.12.07, 12:23
            byłem na weselu gdzie grał dj- fatalnie. żadnego zgrania z gośćmi,
            kazdy sobie.
          • Gość: Grajek weselny Re: DOBRY zespół na wesele IP: 195.33.116.* 19.12.07, 14:42
            Widzę, że jesteś wielkim znawcą skoro twierdzisz, że wszystkie tu
            wymienione zespoły grają z playbacku :D Oczywiście najlepiej
            wszystkich wpakować do jednego worka i po równo na każdego pisać
            takie głupoty. Owacje na stojąco za tą fachową poradę :D
            • Gość: Tomek Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.220.c83.petrotel.pl 19.12.07, 15:19
              dysk twardy w klawiszu lub mini dysk pod klawiszem (dobrze ukryty)
              to nie playback zastanów się chłopie bo widzę ze prawda w oczy kole!
              • Gość: Grajek weselny Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.045.c87.petrotel.pl 19.12.07, 18:45
                Owszem, masz rację Panie Tomaszu, ale czy jesteś pewny, że tak wszyscy grają (a
                raczej odtwarzają)? Czy jesteś pewny, że nawet i te składy zespołów, gdzie jest
                perkusja, gitara basowa, klawisze i saksofon też używają podkładów? Nawet tam,
                gdzie jest zestaw klasyczny perkusji? Na 100% jesteś pewny? wszystkich wrzucamy
                do jednego worka?
                • Gość: Antoni Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 23:21
                  pewien a nie pewny -barani łbie-fachowcu!!!!!!!!!
                  • Gość: DrMniotek Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.225.c87.petrotel.pl 20.12.07, 23:40
                    Pewny, czy pewien, co to ma do żeczy???? Gość chciał sprostować, rze są zespoły,
                    kture nie korzystają ze wspomagaczy elektronicznych, no ale Ty musisz się
                    czepiać sczegułuf. Jak nie masz gdzie wylać swoje flustracyje Zacierkowcu
                    Falisty to zacznij czytac jakieś kąciki literacje, czy cuś Zgniła Poczwaro
                    Kanałowa :p
                    • keira-3 Re: DOBRY zespół na wesele 21.12.07, 19:40
                      Ludzie nauczcie się ortografii!!!
    • Gość: Karolina Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.subscribers.sferia.net 21.12.07, 22:33
      witam jeśli nadal potrzebują Państwo kapeli na wesele to zapraszam do
      skorzystania z usług mojego zespołu... nie będę u swojej kapeli zachwalać pod
      niebiosy bo nie o to chodzi:) po prostu proszę dać nam szanse:) wyśle demo i
      oferte na emali:) prosze tylko w emaliu podać date uroczystości pozdrawiam
      karolina karolina-chacinska@o2.pl
    • Gość: Ola Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 17:20
      Odpiszę na pierwsze pytanie.:) MOIM zdaniem zespół paradise jest ok sama
      zarezerwowałam u nich termin na swoje wesele. Oglądałam kilka wesel na których
      grali i są moim zdaniem najlepsi, ale podkreślam to tylko moje zdanie :)
      • Gość: Borys Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 22:58
        świetnie reklamują się zespoły typu paradise.gratulacje-tylko nikogo to już nie bawi,przecież wiadomo im większa reklama tym gorszy towar,pozdrawiam CZŁONKÓW zespołu!!!!!!!!!!!!!Weźcie się za jakąs robotę !!!!
        • Gość: Paweł Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 12:13
          Napiszę tak - nudzą mnie już tego typu wypowiedzi. Są drętwe i
          niesmaczne moim zdaniem. Jeśli chodzi o fakt jak gramy i czy dobrze
          gramy, to proponuję przejść się wszystkim chętnym na II Płockie
          Targi Ślubne - tam wraz z innymi zespołami będzimy się
          reprezentować, bo dobra reklama to nic gorszego i zapewniam Pana, że
          ta OLA to na 100% nie jest kryptoreklama. A jeśli chodzi o
          złośliwość Pana i innych zespołów to podkreślam -> jest
          dopuszczalna ale w miarę rozsądku - tyle mogę powiedzieć na ten
          temat. Co do roboty to proponuję Panu to samo i najlepiej robić to
          dobrze.
          Nie napiszę czy gramy źle czy dobrze - bo to określą opinie innych
          gości bawiących się na imprezach przez nas prowadzonych. Ostatnią
          imprezą był sylwester u Państwa Kwiatkowskich. Może ktoś kogo znacie
          byli na tym sylwestrze i określą jak gramy - czy się podobało czy
          nie. Tyle co mam do zarzucenia sobie i Panu Panie "Borys", bo bronić
          się nie będę - jak to określają -> wszystkie chwyty dozwolone kolego
          (nie wiem czy jesteś z innego zespołu, czy dj'em).
          Pozdrawiam
          • Gość: Iwan Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:04
            Tą odpowiedzią potwierdzasz,że cały czas śledzicie czy coś złego się na was nie pisze.Udowadniasz że właśnie CZŁONKOWIE ZESPOŁU PARADISE nieprzerwanie dbają o wystawianie sobie pochlebnych recenzji.
            Proszę sprawdzić mini dysk żeby nie zaciął się na II TARGACH ŚLUBNYCH bo wtedy to będzie lipa!!!!Acha-skontaktujcie się z innymi zespołami żeby sprawdzić czy podkłady muzyczne są różne,bo nie będzie wiadomo kogo wybrać jak wszyscy tak (samo) świetnie i pięknie będzicie się prezentować.Pozdrdowienia dla wszystkich nowożeńców-życzę Wam oświecenia umysłów...
      • Gość: Radosław99 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.debica198.tnp.pl 06.02.14, 07:00
        Serdecznie polecam zespoł Massive , och co to była za noc , raj dla ucha dosłownie , świetnie chlopaki grają , a nie wspomne już o glosie wokalistki ;) z czystym sumieniem moge polecić ;)
        • Gość: Piotrek DOBRY zespół na wesele IP: *.90.61.37.sttb.pl 11.02.14, 16:40
          Hej czy ten zespól grał na Twoim weselichu czy bawiłeś się na jakieś imprezie z udziałem tego zespołu??
    • Gość: 24ola Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 17:47
      Polecam gorąco zespół Corab. Proszę wejdź na ich stronę internetową.
      Tam uzyskasz więcej info na ich temat.
    • Gość: Kamila Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 23:17
      Polecam zespół fojager z okolic mniasta.Śfietnie grajo.Wejćta na do nich na strone tam bedzie info.........
    • Gość: IZKA234 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 18:58
      DNO DNA SZKODA CZASU NA SŁUCHANIE ZRESZTA KOLESIE SIEDZĄ NA
      WSZYSTKICH TEGO TYPU FORACH I POLECAJA SIEBIE.
      • Gość: IZKA234 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 19:01
        CHODZI ZE TO DNO TO PARADISE
        • Gość: Ania Jakubowska Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 10:07
          izka w jakim zespole grasz?
          • Gość: IZKA 234 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:01
            TO TY CHYBA JESTEŚ Z TEGO ZESPOŁU, JA TAK JAK INNI SZUKAM ZESPOŁU I
            NIESTETY TRAFIŁAM NA TEN "WSPANIAŁY REKLAMOWANY ZESPÓŁ PARADISE" I
            ŻAŁUJE ŻE TRACIŁEM CZAS. OSTRZEGAM INNE PARY TO JEDEN Z NAJGORSZYCH
            ZESPOŁÓW WESELNYCH Z JAKIMI MIAŁEM DOCZYNIENIA. ZRESZTĄ JA TU NIKOGO
            NIE REKLAMUJĘ ALE AŻ MNIE SZLAK TRAFIA JAK KOLESIE SIEBIE REKLAMUJĄ
            WPROWADZAJĄ W BŁĄD NIEWINNYCH LUDZI.
            • Gość: KAŚKA Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 08.02.08, 17:59
              CO TY GADASZ???? OSOBIŚCIE BAWIŁAM SIĘ PRZY TYM ZESPOLE NA WESELU U
              ZNAJOMYCH. ZABAWA BYŁA PRZEDNIA. TAKŻE NIE WIEM CZY MÓWIMY O TYM
              SAMYM ZESPOLE. POTEM BAWIŁAM SIĘ PRZY NICH NA SYLWKU TEZ BYŁO SUPER
              TO CHYBA JEDYNA RZECZ KTÓRA WYPALIŁA U KWIATKOWSKICH. CHŁPOPAKI
              FAJNIE GRAJA . SĄ GUSTA I GUŚCIKI. OSOBISCIE JESZCZE BYM SIĘ PRZY
              NICH POBAWIŁA.
            • Gość: aGATA27 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 08.02.08, 20:03
              Hhe ja bylam u Sadowskich i wytanczylam sie prz nich pozdrawiam
              • Gość: IZKA234 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 14:26
                WIEC, RZECZYWIŚCIE LUDZIE MAJA RÓŻNE GUSTA JEDNI WOLĄ SALCESON A
                DRUDZY POLĘDWICĘ :)
                • Gość: gość Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 18:16
                  Widać ktoś jest salcesonem - może to ty izka?
                  Bawiłem się przy nich u Sadowskich i naprawdę świetnie się bawiliśmy
                  i napewno było lepiej niż na samym sylwku z innym wymionionym na tym
                  forum zespole. A ty izka to w końcu nie wiem - płeć z mieniłaś, bo
                  raz piszesz jako ona a potem jako on?????
    • Gość: Katarzyna Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 04.02.14, 22:39
      Polecam zespoł Massive ;)Jak dla mnie super zespoł , bardzo dobrze przygotowany na każdego rodzaju imprezy , repertuar dopasowany w 100 % do publiczności , uśmiechy na twarzach słuchaczy; ) nic dodać nic ując ; ) gorąco polecam
      • Gość: dam87 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.16, 12:42
        ja również serdecznie polecam;) maja bardzo szeroki repertuar, graja na wielu instrumentach z wysokiej półki, a wokalistka świetnie prowadzi oczepiny;)
        cały czas sie rozwijaja bo ciagle widać nowe nuty na ich kanale yt;)
    • mixband mixbandlublin.pl Zapraszamy! 04.09.14, 11:53
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego zespołu na stronie internetowej:
      www.mixbandlublin.pl.
      Mamy nadzieję, że nasza oferta przypadnie Państwu do gustu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka