Gość: kamil IP: *.c156.petrotel.pl 11.12.07, 08:44 szukam dobrego zespołu na wesele,kogo możecie polecić? oprócz wesele.plock.pl te zespoły nie mają wolnych terminów. proszę o opinię o zespole PARADISE, czy ktoś słyszał o nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiolka Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 13:07 HEJ. A słyszałeś o zespole Monakor z Sierpca??? Będzie grał u mnie na weselu. Mają 3 osobowy skład, ale naprawdę fajnie grają, no i tanio biorą 1700zł. Oglądałam kilka wesel na których grali i naprawdę fajnie im to wychodziło. Oprócz tego już drugi rok z rzędu grają na imprezie Sylwestrowej w pobliskim domu weselnym. Zbierając opinie o tym zespole nie usłyszałam nic złego. Jeśli jesteś zainteresowany oto nr. do jednego z członków zespołu 694-241-575. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:58 a szukales na forum.wesele.plock.pl tam jest sporo informacji o grajkach z Plocka i okolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 13:52 Witam Słyszałem i widziałem. Dla mnie jest wszystko ok i tyle (czyli pozytyw) - ale pamiętaj, że zespoły czasem (przeważnie) robią sobie krypto reklamę (zwłaszcza na tym forum). Na forum forum.wesele.plock.pl jest trochę opisanych zespołów, także proponuję tam wejść i sobie poszukać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 20:54 właśnie ten kto pisze taką opinię to ktoś z zespołów znajdujących się na forum wesele.Tak tak-tam są tylko zespoły potrzebujące duuuuuużej reklamy , bo jeszcze niedawno nikt o nich nie słyszał. Dobre i znane zespoły nie muszą się reklamować .Prawda Panie T.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ani Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 09:18 Jeśli uważasz, że takie zespoły, jak: Saturn, Rewanż, Karawana są mniej znane w Płock, (a są opisane na tym forum i nie tylko one bo też te mniej znane) to chyba nie wiesz o czym piszesz i nie znasz rynku z zespołami :). Polecam to forum - można wszystko się dowiedzieć: forum.wesele.plock.pl - i piszę to po to, bo wiem co tu się dzieje i jak traktuje się tu potencjalnego klienta przez innych użytkowników - NARA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.c156.petrotel.pl 17.12.07, 10:41 a możesz mi podać nr telefonów do tych zespołów: Saturn, Rewanż, Karawana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 20:36 sluchalem ostatnio zespolu coda, polecam ;) www.coda.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespół Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 09:47 a ja polecam Festiwal Zespołów Weselnych podczas Płockich Targów Ślubnych. Będzie okazja osobiście się przekonać jak grają. Strona www.plockietargislubne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fe Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:36 Wszystkie zespoły się tu reklamujące, bądź wymienione "przypadkowo" lub do których odwołanie stanowią podawane linki to zespoły śpiewające pod playback. Lepiej wybrać DJ-a. Nie będziecie musieli płacić kasy za bujanie się przed keyboardem lub z gitarą nie wiadomo po co, podczas gdy utwory są po prostu puszczane, a oprócz tego ktoś sobie czasem mniej lub bardziej nieudolnie podśpiewuje, żeby wszytko trzymało się "kupy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.c156.petrotel.pl 18.12.07, 12:23 byłem na weselu gdzie grał dj- fatalnie. żadnego zgrania z gośćmi, kazdy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajek weselny Re: DOBRY zespół na wesele IP: 195.33.116.* 19.12.07, 14:42 Widzę, że jesteś wielkim znawcą skoro twierdzisz, że wszystkie tu wymienione zespoły grają z playbacku :D Oczywiście najlepiej wszystkich wpakować do jednego worka i po równo na każdego pisać takie głupoty. Owacje na stojąco za tą fachową poradę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.220.c83.petrotel.pl 19.12.07, 15:19 dysk twardy w klawiszu lub mini dysk pod klawiszem (dobrze ukryty) to nie playback zastanów się chłopie bo widzę ze prawda w oczy kole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajek weselny Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.045.c87.petrotel.pl 19.12.07, 18:45 Owszem, masz rację Panie Tomaszu, ale czy jesteś pewny, że tak wszyscy grają (a raczej odtwarzają)? Czy jesteś pewny, że nawet i te składy zespołów, gdzie jest perkusja, gitara basowa, klawisze i saksofon też używają podkładów? Nawet tam, gdzie jest zestaw klasyczny perkusji? Na 100% jesteś pewny? wszystkich wrzucamy do jednego worka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 23:21 pewien a nie pewny -barani łbie-fachowcu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrMniotek Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.225.c87.petrotel.pl 20.12.07, 23:40 Pewny, czy pewien, co to ma do żeczy???? Gość chciał sprostować, rze są zespoły, kture nie korzystają ze wspomagaczy elektronicznych, no ale Ty musisz się czepiać sczegułuf. Jak nie masz gdzie wylać swoje flustracyje Zacierkowcu Falisty to zacznij czytac jakieś kąciki literacje, czy cuś Zgniła Poczwaro Kanałowa :p Odpowiedz Link Zgłoś
keira-3 Re: DOBRY zespół na wesele 21.12.07, 19:40 Ludzie nauczcie się ortografii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.subscribers.sferia.net 21.12.07, 22:33 witam jeśli nadal potrzebują Państwo kapeli na wesele to zapraszam do skorzystania z usług mojego zespołu... nie będę u swojej kapeli zachwalać pod niebiosy bo nie o to chodzi:) po prostu proszę dać nam szanse:) wyśle demo i oferte na emali:) prosze tylko w emaliu podać date uroczystości pozdrawiam karolina karolina-chacinska@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 17:20 Odpiszę na pierwsze pytanie.:) MOIM zdaniem zespół paradise jest ok sama zarezerwowałam u nich termin na swoje wesele. Oglądałam kilka wesel na których grali i są moim zdaniem najlepsi, ale podkreślam to tylko moje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 22:58 świetnie reklamują się zespoły typu paradise.gratulacje-tylko nikogo to już nie bawi,przecież wiadomo im większa reklama tym gorszy towar,pozdrawiam CZŁONKÓW zespołu!!!!!!!!!!!!!Weźcie się za jakąs robotę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 12:13 Napiszę tak - nudzą mnie już tego typu wypowiedzi. Są drętwe i niesmaczne moim zdaniem. Jeśli chodzi o fakt jak gramy i czy dobrze gramy, to proponuję przejść się wszystkim chętnym na II Płockie Targi Ślubne - tam wraz z innymi zespołami będzimy się reprezentować, bo dobra reklama to nic gorszego i zapewniam Pana, że ta OLA to na 100% nie jest kryptoreklama. A jeśli chodzi o złośliwość Pana i innych zespołów to podkreślam -> jest dopuszczalna ale w miarę rozsądku - tyle mogę powiedzieć na ten temat. Co do roboty to proponuję Panu to samo i najlepiej robić to dobrze. Nie napiszę czy gramy źle czy dobrze - bo to określą opinie innych gości bawiących się na imprezach przez nas prowadzonych. Ostatnią imprezą był sylwester u Państwa Kwiatkowskich. Może ktoś kogo znacie byli na tym sylwestrze i określą jak gramy - czy się podobało czy nie. Tyle co mam do zarzucenia sobie i Panu Panie "Borys", bo bronić się nie będę - jak to określają -> wszystkie chwyty dozwolone kolego (nie wiem czy jesteś z innego zespołu, czy dj'em). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:04 Tą odpowiedzią potwierdzasz,że cały czas śledzicie czy coś złego się na was nie pisze.Udowadniasz że właśnie CZŁONKOWIE ZESPOŁU PARADISE nieprzerwanie dbają o wystawianie sobie pochlebnych recenzji. Proszę sprawdzić mini dysk żeby nie zaciął się na II TARGACH ŚLUBNYCH bo wtedy to będzie lipa!!!!Acha-skontaktujcie się z innymi zespołami żeby sprawdzić czy podkłady muzyczne są różne,bo nie będzie wiadomo kogo wybrać jak wszyscy tak (samo) świetnie i pięknie będzicie się prezentować.Pozdrdowienia dla wszystkich nowożeńców-życzę Wam oświecenia umysłów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław99 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.debica198.tnp.pl 06.02.14, 07:00 Serdecznie polecam zespoł Massive , och co to była za noc , raj dla ucha dosłownie , świetnie chlopaki grają , a nie wspomne już o glosie wokalistki ;) z czystym sumieniem moge polecić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek DOBRY zespół na wesele IP: *.90.61.37.sttb.pl 11.02.14, 16:40 Hej czy ten zespól grał na Twoim weselichu czy bawiłeś się na jakieś imprezie z udziałem tego zespołu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24ola Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 17:47 Polecam gorąco zespół Corab. Proszę wejdź na ich stronę internetową. Tam uzyskasz więcej info na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 23:17 Polecam zespół fojager z okolic mniasta.Śfietnie grajo.Wejćta na do nich na strone tam bedzie info......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZKA234 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 18:58 DNO DNA SZKODA CZASU NA SŁUCHANIE ZRESZTA KOLESIE SIEDZĄ NA WSZYSTKICH TEGO TYPU FORACH I POLECAJA SIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZKA234 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 19:01 CHODZI ZE TO DNO TO PARADISE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Jakubowska Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 10:07 izka w jakim zespole grasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZKA 234 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:01 TO TY CHYBA JESTEŚ Z TEGO ZESPOŁU, JA TAK JAK INNI SZUKAM ZESPOŁU I NIESTETY TRAFIŁAM NA TEN "WSPANIAŁY REKLAMOWANY ZESPÓŁ PARADISE" I ŻAŁUJE ŻE TRACIŁEM CZAS. OSTRZEGAM INNE PARY TO JEDEN Z NAJGORSZYCH ZESPOŁÓW WESELNYCH Z JAKIMI MIAŁEM DOCZYNIENIA. ZRESZTĄ JA TU NIKOGO NIE REKLAMUJĘ ALE AŻ MNIE SZLAK TRAFIA JAK KOLESIE SIEBIE REKLAMUJĄ WPROWADZAJĄ W BŁĄD NIEWINNYCH LUDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAŚKA Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 08.02.08, 17:59 CO TY GADASZ???? OSOBIŚCIE BAWIŁAM SIĘ PRZY TYM ZESPOLE NA WESELU U ZNAJOMYCH. ZABAWA BYŁA PRZEDNIA. TAKŻE NIE WIEM CZY MÓWIMY O TYM SAMYM ZESPOLE. POTEM BAWIŁAM SIĘ PRZY NICH NA SYLWKU TEZ BYŁO SUPER TO CHYBA JEDYNA RZECZ KTÓRA WYPALIŁA U KWIATKOWSKICH. CHŁPOPAKI FAJNIE GRAJA . SĄ GUSTA I GUŚCIKI. OSOBISCIE JESZCZE BYM SIĘ PRZY NICH POBAWIŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGATA27 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 08.02.08, 20:03 Hhe ja bylam u Sadowskich i wytanczylam sie prz nich pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZKA234 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 14:26 WIEC, RZECZYWIŚCIE LUDZIE MAJA RÓŻNE GUSTA JEDNI WOLĄ SALCESON A DRUDZY POLĘDWICĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 18:16 Widać ktoś jest salcesonem - może to ty izka? Bawiłem się przy nich u Sadowskich i naprawdę świetnie się bawiliśmy i napewno było lepiej niż na samym sylwku z innym wymionionym na tym forum zespole. A ty izka to w końcu nie wiem - płeć z mieniłaś, bo raz piszesz jako ona a potem jako on????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 04.02.14, 22:39 Polecam zespoł Massive ;)Jak dla mnie super zespoł , bardzo dobrze przygotowany na każdego rodzaju imprezy , repertuar dopasowany w 100 % do publiczności , uśmiechy na twarzach słuchaczy; ) nic dodać nic ując ; ) gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dam87 Re: DOBRY zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.16, 12:42 ja również serdecznie polecam;) maja bardzo szeroki repertuar, graja na wielu instrumentach z wysokiej półki, a wokalistka świetnie prowadzi oczepiny;) cały czas sie rozwijaja bo ciagle widać nowe nuty na ich kanale yt;) Odpowiedz Link Zgłoś
mixband mixbandlublin.pl Zapraszamy! 04.09.14, 11:53 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego zespołu na stronie internetowej: www.mixbandlublin.pl. Mamy nadzieję, że nasza oferta przypadnie Państwu do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś