Dodaj do ulubionych

Nowy dyrektor Petropolu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:18
panno ciesiulska lub tez po mezu wozniak - pani pisanie wola o pomste do
nieba!!

kto i gdzie uczyl pania nie tylko 'dziennikarstwa' ale kto uczyl pania zasad
poslugiwania sie jezykiem ojczystym?
prosze podac nazwisko a pozwe nauczycieli pani do sadu.

jezyk, ktorego pani uzywa jest co najmniej paskudny, pani cipkowatego-
drobnomieszczanskiego stylu mozna wybaczyc (widac, tylko tyle ma pani w
glowie)- ale porazajace sa bledy skladniowe!!

czy nikt nie uczyl pani redagowania tekstu?
Obserwuj wątek
    • Gość: GOŚĆ Re: Nowy dyrektor Petropolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:16
      W pełni się zgadzam!!! Publikacja tekstu w takiej formie jest skandalem. Gazeto-
      wstydź sie!!!
      • Gość: merro Re: Nowy dyrektor Petropolu IP: 213.17.228.* 15.10.04, 11:42
        Nie tylko żenada. Ale i banał :)))
    • Gość: +ujemny Śmieszne... IP: *.class146.petrotel.pl 15.10.04, 12:01
      Ktoś, kto tu sie podpisuje jako a.michnik, rozśmieszył mnie do łez... żałości.
      Kolego, popełniłeś w swoim wpisie przynajmniej 13 (słownie - trzynaście)
      różnych błędów. Do tego dochodzi permanentne unikanie stosowania polskich
      znaków, co jak na obrońcę ojczystego języka jest poważnym wykroczeniem. I
      jeszcze wulgaryzmy - chwasty naszej polszczyzny... Trudno mi się oprzeć
      wrażeniu, że Twoje krytykanctwo (zaznaczam, że to coś innego i o wiele niższego
      niż krytyka) jest sztuką dla sztuki. Chciaż nie... to nie sztuka, ale zwykły
      kicz. Żadnych argumentów, same pomyje... Czyżby jakiś zazdrośnik z konkurencji?
      • Gość: a.michnik Re: Śmieszne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:30
        > Ktoś, kto tu sie podpisuje jako +ujemny, rozśmieszył mnie do łez... żałości.
        >

Kolego, za to twoj stary popelnil jeden blad, za to powazny - splodzil takiego
        durnia jak ty.

. Do tego dochodzi permanentne unikanie stosowania polskich
        > znaków, co jak na obrońcę ojczystego języka jest poważnym wykroczeniem.

taka klawiatura...

Żadnych argumentów, same pomyje... Czyżby jakiś zazdrośnik z konkurencji?

absolutnie nie - jestem za daleko od mojego miasta...

• Gość: +ujemny Re: Śmieszne... IP: *.class146.petrotel.pl 15.10.04, 19:01
          > Kolego, za to twoj stary popelnil jeden blad, za to powazny - splodzil
          takiego
          > durnia jak ty.

Dzięki za uświadomienie mi tego faktu... Tylko uważaj, serdeńko, żeby coś ci
          się nie stało, bo prowadzisz dyskusje na takie wyżyny intelektu..., a wiesz -
          im wyżej, tym niebezpieczniej. Może trzeba było wdrapywać się z przewodnikiem?
          Ja za tobą nie nadążam. Pozdrowienia dla twoich protoplastów, dzielnego mają
          synka :-) Pa! :-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka