Gość: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:58 jak zwyklę proszę anonimowych "życzliwych" o podanie pełnych danych podejrzanych . z góry dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 2 Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.class145.petrotel.pl 02.11.04, 20:10 Myślę że jest to zbyteczne. Jacek K. to najbardziej twórczy forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:29 Jacek Kedryna to facet który ma coś z głową. I taki człowiek był potrzebny SLD do brudnej roboty. I ten Jacek został wrobiony i za to najprawdopodobnie pójdzie do pierdla. A ja będę miała święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:46 ale i tak komornik sciągnie z ciebie zadłużenie jakie masz, no chyba że po 15 latach napiszesz doktorat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:47 Haniu jak tam twoje badania psychiatryczne z 95 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:52 U mnie wszystko spoko ale Ty Jacku więcej nie spuszczaj kota po sznurku przez okno. A ja wyślę Tobie paczkę do pudła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:55 znowu wibrator ci padł, jak tam sprawa o "złamanie twojej kariery naukowej" przez dyrektora szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:58 A skąd wiesz, że padł ?. A Ty zapłać za prąd lepiej. W celi nie będziesz juz musiał płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:03 Haniu czy paniętasz jak pisałaś do mnie listy że jak odkurzam mieszkanie to ci "wibruje" nie napisałaś tylko co i gdzie. A mogło by to być nader ciekawe. No i tak zostało.Zainteresuje się jepiej swoją sprawą i tym jak cię podsumowali twoi uczniowie. O mnie się nie martw, martw się co kolejnego sprzedasz aby pokryć długi i za co kupić baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:13 Nie martw się Jacku o moje długi. Ja nic nie zapłacę bo nowy zarząd mi umorzy. I będę miała za co kupić baterie do wibratora a i na paczkę dla Ciebie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:15 zapewne ty w nim będziesz i sobie sama umorzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:20 Jacku nie martw się. Na mnie możesz liczyć po starej znajomości paczki będę regularnie wysyłała a i kota przyniosę żebyś sobie spuścił z okna przez kraty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:23 nawet rysiu powiedział że jesteś jebnieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:28 A Ty ze strachu masz pełne pory i wszystkich sypiesz. I z płockiego SLD zrobiłeś pijaków. A Rysia to ja mam w d...ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:32 ty Haniu jako członek koła SLD, byłego przewodniczącego Czajkowskiego, czujesz się z tego powodu obrazona - ja jestem abstynentem, a z tego co słyszałem to ty za kołnierz nie wylewasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:40 Mroczki masz i bredzisz. Sypanie innych nic nie pomoże i tak kara ciebie nie minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:42 ja idę spać, a ty wibrator w rączkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:50 Niech Cie koszmary więzienne nie wymęczą we śnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: 80.48.4.* 02.11.04, 20:54 hehehe, radną z sojuszu!? dziś widziałem w kurierze na dwójce o szóstej jak dorzucili, ze ta radna do Grażyna Opatrzyk - walnęli z imienia i nazwiska. a wybiórcza jak zwykle, ogonek pod tyłeczek i cichutko. wiem, wiem,- kasa, reklamy, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.visp.energis.pl 02.11.04, 21:57 No teraz będziecie dorzucać! Piszecie o czymś o czym mówiono już "15" lat temu. GW jak zwykle jątrzy.Zwykłe igrzyska. Nie chcę tego bagatelizować, bo nie można ale ciszej nad tą ..... Niech Temida się wypowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.visp.energis.pl 02.11.04, 22:48 ..ludzie , czytając te ich "wymioty" właśnie na to samo się chce! To jest chore! Zakopać, zakopać, zakopać ......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jyki Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:55 Gość portalu: rec napisał(a): > ..ludzie , czytając te ich "wymioty" właśnie na to samo się chce! To jest > chore! Zakopać, zakopać, zakopać ......! To ten sam poziom - Romana j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:57 rec masz rację. pani Hania L. to była nauczycielka Zespołu Szkół Ochrony Środowiska, była nauczycielka Technikum Budowlanego, była wykładowca akademicki Wyższej Szkoły Humanistycznej we Włocławku, od 15 lat doktoryzująca się z kolejnych rzeczy na których się zna, tzn. zaczynała od kanalizacji sanitarnych, kończąc terez na ekonomii. Jej wykłady z rachnkowości były podobno zajeb....ste, towarzystwo tarzało się po ławkach ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jątrzący Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: 158.75.25.* 03.11.04, 09:37 > rec masz rację. pani Hania L. to była nauczycielka Zespołu Szkół Ochrony > Środowiska, była nauczycielka Technikum Budowlanego, była wykładowca akademicki > > Wyższej Szkoły Humanistycznej we Włocławku, od 15 lat doktoryzująca się z > kolejnych rzeczy na których się zna, tzn. zaczynała od kanalizacji sanitarnych, > > kończąc terez na ekonomii. Jej wykłady z rachnkowości były podobno > zajeb....ste, towarzystwo tarzało się po ławkach ze śmiechu. To sugerujesz, że "towarzystwo" z Wyższej Szkoły Hamowania Edukacji (WSHE) cokolwiek z jej twierdzeń zrozumiało, bo ja uogólniając i to całkiem słusznie twierdzę, że jednostki studiujące tam dla poszerzania wiedzy, zwykłej przyjemności ergo tzw. "kumate" mógłbym policzyć na palcach jednej ręki - w związku z powyższym uważam, że obie strony wykładów ekonomicznych są co najwyżej sobie równe i siebie warte :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrz Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.class147.petrotel.pl 03.11.04, 01:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cystek Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 07:57 Z relacji "GW" - Iwaniak wiedział o wszystkim. To tak ma wyglądać oczyszczenie SLD? Dochodzę do wniosku, że z lewej strony nie ma uczciwych ludzi, przynajmniej wśród tych, którzy pchają się do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? 03.11.04, 08:35 chodzi o byłego przewodniczącego Ryszarda Głosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.c152.petrotel.pl 04.11.04, 09:33 i byłęgo a w zasadzie byłą Sekretarz B. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:47 ale kanał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebesciara Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:51 zostawcie tego chlopaka w spokoju!!! tylko ci z tego pieprzonego pis-u potrafia oczerniać ludzi- "sadze ciebie według siebie" :> iwaniak 3maj się nie daj się tym DUPKOM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:28 Jacek sypie kolesiów. To szuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:18 Iwaniak - ty i Krajeś jesteście na fali może wy sie nie dacie tym dupkom. tak tżymać tylko nie póścić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoy Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: 83.68.66.* 12.11.04, 11:46 iwaniak, krajewski pokarzczie ze potraficie zrobic z tym porządek i posprzątajcie płocka lewice w was siła i sprawiedliwośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoy Re: Obecny szef SLD IP: 83.68.66.* 12.11.04, 11:46 iwaniak, krajewski pokarzczie ze potraficie zrobic z tym porządek i posprzątajcie płocka lewice w was siła i sprawiedliwośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: 80.48.4.* 03.11.04, 19:06 Iwaniak to placił chłopaczkom po 20zł na Podolu Płn.,aby na niego głosowali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:10 I ciach w Iwaniaka! Reszta to niewinne owieczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrak Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 08:42 To typowe dla gazety wybiórczej: zacytować chorego psychicznie Kędrynę. Bo pasuje. Bo to kolejne wiaderko gówna na SLD. Fałszerstwa dokonało kilkoro ludzi. tylko kilkoro!!! W tym psychopata Kędryna!!! Cała reszta nic nie wiedziała, a dzisiaj to potępia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.visp.energis.pl 03.11.04, 09:15 Zgadza się. Dodam tylko, że nikt by nawet na taki pomysł nie wpadł bo to chore. No cóż, trzeba teraz wypić to piwo.Ci co to zrobili powinni sami się relegować z lewicy i to na zawsze.Maszynka wyborcza na całym świecie zawsze jakiś syf zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: 193.59.95.* 03.11.04, 11:47 Ch. napewno nic nie wiedział bo Jacek K. sam wszystko planował i nie zdradził nikomu swoich planów , komu to kolego wciskasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.c152.petrotel.pl 04.11.04, 09:32 jackowi nie załatwile co chciał to teraz dobrał się z dymke i kabluje o NTP nie wspomnę- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus Kumple stalina IP: 217.96.48.* 04.11.04, 10:10 Sytuacja z tymi wyborami potwierdza że w Polsce komuna wciąż jest żywa!!! Partyjniacy Sld nie zapomieli zasady wyborczej swojego patrona, Stalina tj."Nieważne kto jak głosuje a ważne kto liczy głosy"oto Polska demokracja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Ci ludzie to prawdziwe dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:37 Jeżeli ta sprawa rozmydli się jak zwykle, to ja już w życiu nie uwierzę w sprawiedliwość. Co jeszczę mogę, to tylko dobrze zagłosować i radzę to wszystkim, nie obrażając się na demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: proces o fałszerstwo 04.11.04, 13:27 myślę że dyskusja na forum obraża p. Iwaniaka i panią B.M. gdyż ich nazwiska nie padły na procesie. Natomiast nikt nie zwrócił uwagi na odczytane zeznania Tomasza G. który zeznał że vice-prezydent miasta p.Ewa P. "namawiała go i miała pretensje że nic nie zachachmęcił w pierwszej turze, i jedyną szansa jest to że w drugiej turze wygra Hetkowski. Tomasz G. miał wtedy zostać kierownikiem działu w urzędzie miasta" - myślę że warto by się pofatygować o dokładne zacytowanie tego fragmentu zeznań. Jak to jest przełożona w pracy wzywa podległego pracownika i mówi takie rzeczy. Czy ktoś przesłuchiwał panią Ewe P.na tą okoliczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: proces o fałszerstwo IP: 193.59.95.* 08.11.04, 11:48 Kto to Ewa P nie kumam zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_klaudiusz Re: proces o fałszerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:03 była vice-prezydent miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Re: proces o fałszerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:21 Co wy tam wiecie o fałszerstwie. Przeciez ta sprawa była już prawie skręcona tylko jeden odwazny sie znalazł i zrobił to co my bysmy prawdopodobnie nie zrobili - powiedział kto dawał pozwolenie i kto robił. Ta sprawa tak naprawdę zachwiał demokracją w naszym państwie. Wiecej takich ludzi uczciwych a bedzie żyło nam sie lepiej. Może Panowie Prokuratorzy by coś napisali którzy tą i innymi srawami dotyczącymi członków SLD się zajmowałi i jak to w dobrych obyczajach temat skrecali a wyniki w prowadzonych sprawach podnosili sobie na zwykłych obywatelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr.orl. Re:KRAJEWSKI górą-brawo IP: 83.68.66.* 12.11.04, 11:55 brawo dla krajewskiego zeby nie on wszystko by ucichło i nie wyszło na światło bo juz było wyciszane a dzieki telewizji ,ktora to dzieki Maćkowi krajewskiemu odwiedziła płock i nagłośniła te chaniebne korupcyjne machlojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re:KRAJEWSKI górą-brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:31 Zobaczymu czy Krajewski i Iwaniak coś zrobią razem, gdyż Krajewski wykluczył Iwaniaka protegowanych z SLD. Zobaczymy czy Iwaniakowi starczy takiej determinacji i skuteczności co Krajewskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re:KRAJEWSKI górą-brawo IP: *.visp.energis.pl 12.11.04, 19:59 .. w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś