Dodaj do ulubionych

Fałszerstwo wyborcze na wokandzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:58
jak zwyklę proszę anonimowych "życzliwych" o podanie pełnych danych
podejrzanych . z góry dzięki :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: 2 Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.class145.petrotel.pl 02.11.04, 20:10
      Myślę że jest to zbyteczne. Jacek K. to najbardziej twórczy forumowicz.
      • Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:29
        Jacek Kedryna to facet który ma coś z głową.
        I taki człowiek był potrzebny SLD do brudnej roboty.
        I ten Jacek został wrobiony i za to najprawdopodobnie pójdzie do pierdla. A ja
        będę miała święty spokój.
        • Gość: aj Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:46
          ale i tak komornik sciągnie z ciebie zadłużenie jakie masz, no chyba że po 15
          latach napiszesz doktorat
          • Gość: b Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:47
            Haniu jak tam twoje badania psychiatryczne z 95 roku
            • Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:52
              U mnie wszystko spoko ale Ty Jacku więcej nie spuszczaj kota po sznurku przez
              okno.
              A ja wyślę Tobie paczkę do pudła.
              • Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:55
                znowu wibrator ci padł, jak tam sprawa o "złamanie twojej kariery naukowej"
                przez dyrektora szkoły
                • Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:58
                  A skąd wiesz, że padł ?. A Ty zapłać za prąd lepiej.
                  W celi nie będziesz juz musiał płacić.
                  • Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:03
                    Haniu czy paniętasz jak pisałaś do mnie listy że jak odkurzam mieszkanie to
                    ci "wibruje" nie napisałaś tylko co i gdzie. A mogło by to być nader ciekawe.
                    No i tak zostało.Zainteresuje się jepiej swoją sprawą i tym jak cię podsumowali
                    twoi uczniowie. O mnie się nie martw, martw się co kolejnego sprzedasz aby
                    pokryć długi i za co kupić baterie.
                    • Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:13
                      Nie martw się Jacku o moje długi. Ja nic nie zapłacę bo nowy zarząd mi umorzy.
                      I będę miała za co kupić baterie do wibratora a i na paczkę dla Ciebie wystarczy
                      • Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:15
                        zapewne ty w nim będziesz i sobie sama umorzysz
                        • Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:20
                          Jacku nie martw się. Na mnie możesz liczyć po starej znajomości paczki będę
                          regularnie wysyłała a i kota przyniosę żebyś sobie spuścił z okna przez kraty.
                          • Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:23
                            nawet rysiu powiedział że jesteś jebnieta
                            • Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:28
                              A Ty ze strachu masz pełne pory i wszystkich sypiesz. I z płockiego SLD
                              zrobiłeś pijaków. A Rysia to ja mam w d...ie
                              • Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:32
                                ty Haniu jako członek koła SLD, byłego przewodniczącego Czajkowskiego, czujesz
                                się z tego powodu obrazona - ja jestem abstynentem, a z tego co słyszałem to ty
                                za kołnierz nie wylewasz
                                • Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:40
                                  Mroczki masz i bredzisz. Sypanie innych nic nie pomoże i tak kara ciebie nie
                                  minie.
                                  • Gość: j Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:42
                                    ja idę spać, a ty wibrator w rączkę
                                    • Gość: Hania Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:50
                                      Niech Cie koszmary więzienne nie wymęczą we śnie
    • Gość: widz Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: 80.48.4.* 02.11.04, 20:54
      hehehe, radną z sojuszu!? dziś widziałem w kurierze na dwójce o szóstej jak
      dorzucili, ze ta radna do Grażyna Opatrzyk - walnęli z imienia i nazwiska. a
      wybiórcza jak zwykle, ogonek pod tyłeczek i cichutko. wiem, wiem,- kasa,
      reklamy, itd.
    • Gość: rec Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.visp.energis.pl 02.11.04, 21:57
      No teraz będziecie dorzucać! Piszecie o czymś o czym mówiono już "15" lat temu.
      GW jak zwykle jątrzy.Zwykłe igrzyska. Nie chcę tego bagatelizować, bo nie można
      ale ciszej nad tą ..... Niech Temida się wypowie!
    • Gość: rec Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.visp.energis.pl 02.11.04, 22:48
      ..ludzie , czytając te ich "wymioty" właśnie na to samo się chce! To jest
      chore! Zakopać, zakopać, zakopać ......!
      • Gość: jyki Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:55
        Gość portalu: rec napisał(a):

> ..ludzie , czytając te ich "wymioty" właśnie na to samo się chce! To jest
        > chore! Zakopać, zakopać, zakopać ......!

To ten sam poziom - Romana j

• Gość: tolek Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:57
        rec masz rację. pani Hania L. to była nauczycielka Zespołu Szkół Ochrony
        Środowiska, była nauczycielka Technikum Budowlanego, była wykładowca akademicki
        Wyższej Szkoły Humanistycznej we Włocławku, od 15 lat doktoryzująca się z
        kolejnych rzeczy na których się zna, tzn. zaczynała od kanalizacji sanitarnych,
        kończąc terez na ekonomii. Jej wykłady z rachnkowości były podobno
        zajeb....ste, towarzystwo tarzało się po ławkach ze śmiechu.
        • Gość: Jątrzący Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: 158.75.25.* 03.11.04, 09:37
          > rec masz rację. pani Hania L. to była nauczycielka Zespołu Szkół Ochrony
          > Środowiska, była nauczycielka Technikum Budowlanego, była wykładowca
          akademicki
          >
          > Wyższej Szkoły Humanistycznej we Włocławku, od 15 lat doktoryzująca się z
          > kolejnych rzeczy na których się zna, tzn. zaczynała od kanalizacji
          sanitarnych,
          >
          > kończąc terez na ekonomii. Jej wykłady z rachnkowości były podobno
          > zajeb....ste, towarzystwo tarzało się po ławkach ze śmiechu.

To sugerujesz, że "towarzystwo" z Wyższej Szkoły Hamowania Edukacji (WSHE)
          cokolwiek z jej twierdzeń zrozumiało, bo ja uogólniając i to całkiem słusznie
          twierdzę, że jednostki studiujące tam dla poszerzania wiedzy, zwykłej
          przyjemności ergo tzw. "kumate" mógłbym policzyć na palcach jednej ręki - w
          związku z powyższym uważam, że obie strony wykładów ekonomicznych są co
          najwyżej sobie równe i siebie warte :)

Pzdr
    • Gość: dobrz Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.class147.petrotel.pl 03.11.04, 01:06
    • Gość: cystek Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 07:57
      Z relacji "GW" - Iwaniak wiedział o wszystkim. To tak ma wyglądać oczyszczenie
      SLD? Dochodzę do wniosku, że z lewej strony nie ma uczciwych ludzi,
      przynajmniej wśród tych, którzy pchają się do władzy.
      • jaa_klaudiusz Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? 03.11.04, 08:35
        chodzi o byłego przewodniczącego Ryszarda Głosia
        • Gość: dede Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.c152.petrotel.pl 04.11.04, 09:33
          i byłęgo a w zasadzie byłą Sekretarz B. M.
          • Gość: zz Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:47
            ale kanał
          • Gość: thebesciara Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:51
            zostawcie tego chlopaka w spokoju!!! tylko ci z tego pieprzonego pis-u potrafia
            oczerniać ludzi- "sadze ciebie według siebie" :> iwaniak 3maj się nie daj się
            tym DUPKOM!!!!
            • Gość: Hania Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:28
              Jacek sypie kolesiów. To szuja.
            • Gość: byczek Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:18
              Iwaniak - ty i Krajeś jesteście na fali może wy sie nie dacie tym dupkom. tak
              tżymać tylko nie póścić!
              • Gość: yoy Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: 83.68.66.* 12.11.04, 11:46
                iwaniak, krajewski pokarzczie ze potraficie zrobic z tym porządek i
                posprzątajcie płocka lewice w was siła i sprawiedliwośc.
              • Gość: yoy Re: Obecny szef SLD IP: 83.68.66.* 12.11.04, 11:46
                iwaniak, krajewski pokarzczie ze potraficie zrobic z tym porządek i
                posprzątajcie płocka lewice w was siła i sprawiedliwośc.
      • Gość: Julek Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: 80.48.4.* 03.11.04, 19:06
        Iwaniak to placił chłopaczkom po 20zł na Podolu Płn.,aby na niego głosowali!
        • Gość: robak Re: Obecny szef SLD (A. IWANIAK) też fałszował? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:10
          I ciach w Iwaniaka! Reszta to niewinne owieczki
    • Gość: janrak Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 08:42
      To typowe dla gazety wybiórczej: zacytować chorego psychicznie Kędrynę. Bo
      pasuje. Bo to kolejne wiaderko gówna na SLD. Fałszerstwa dokonało kilkoro
      ludzi. tylko kilkoro!!! W tym psychopata Kędryna!!! Cała reszta nic nie
      wiedziała, a dzisiaj to potępia.
      • Gość: rec Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.visp.energis.pl 03.11.04, 09:15
        Zgadza się. Dodam tylko, że nikt by nawet na taki pomysł nie wpadł bo to chore.
        No cóż, trzeba teraz wypić to piwo.Ci co to zrobili powinni sami się relegować
        z lewicy i to na zawsze.Maszynka wyborcza na całym świecie zawsze jakiś syf
        zostawi.
      • Gość: sza Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: 193.59.95.* 03.11.04, 11:47
        Ch. napewno nic nie wiedział bo Jacek K. sam wszystko planował i nie zdradził
        nikomu swoich planów , komu to kolego wciskasz?
        • Gość: dede Re: Fałszerstwo wyborcze na wokandzie IP: *.c152.petrotel.pl 04.11.04, 09:32
          jackowi nie załatwile co chciał to teraz dobrał się z dymke i kabluje
          o NTP nie wspomnę-
    • Gość: rufus Kumple stalina IP: 217.96.48.* 04.11.04, 10:10
      Sytuacja z tymi wyborami potwierdza że w Polsce komuna wciąż jest żywa!!!
      Partyjniacy Sld nie zapomieli zasady wyborczej swojego patrona, Stalina
      tj."Nieważne kto jak głosuje a ważne kto liczy głosy"oto Polska demokracja!!!
    • Gość: naiwny Re: Ci ludzie to prawdziwe dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:37
      Jeżeli ta sprawa rozmydli się jak zwykle, to ja już w życiu nie uwierzę w
      sprawiedliwość. Co jeszczę mogę, to tylko dobrze zagłosować i radzę to
      wszystkim, nie obrażając się na demokrację.
      • jaa_klaudiusz Re: proces o fałszerstwo 04.11.04, 13:27
        myślę że dyskusja na forum obraża p. Iwaniaka i panią B.M. gdyż ich nazwiska
        nie padły na procesie. Natomiast nikt nie zwrócił uwagi na odczytane zeznania
        Tomasza G. który zeznał że vice-prezydent miasta p.Ewa P. "namawiała go i miała
        pretensje że nic nie zachachmęcił w pierwszej turze, i jedyną szansa jest to że
        w drugiej turze wygra Hetkowski. Tomasz G. miał wtedy zostać kierownikiem
        działu w urzędzie miasta" - myślę że warto by się pofatygować o dokładne
        zacytowanie tego fragmentu zeznań. Jak to jest przełożona w pracy wzywa
        podległego pracownika i mówi takie rzeczy. Czy ktoś przesłuchiwał panią Ewe
        P.na tą okoliczność.
        • Gość: sza Re: proces o fałszerstwo IP: 193.59.95.* 08.11.04, 11:48
          Kto to Ewa P nie kumam zupełnie
          • Gość: jaa_klaudiusz Re: proces o fałszerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:03
            była vice-prezydent miasta
            • Gość: ryś Re: proces o fałszerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:21
              Co wy tam wiecie o fałszerstwie. Przeciez ta sprawa była już prawie skręcona
              tylko jeden odwazny sie znalazł i zrobił to co my bysmy prawdopodobnie nie
              zrobili - powiedział kto dawał pozwolenie i kto robił. Ta sprawa tak naprawdę
              zachwiał demokracją w naszym państwie. Wiecej takich ludzi uczciwych a bedzie
              żyło nam sie lepiej. Może Panowie Prokuratorzy by coś napisali którzy tą i
              innymi srawami dotyczącymi członków SLD się zajmowałi i jak to w dobrych
              obyczajach temat skrecali a wyniki w prowadzonych sprawach podnosili sobie na
              zwykłych obywatelach.
            • Gość: dyr.orl. Re:KRAJEWSKI górą-brawo IP: 83.68.66.* 12.11.04, 11:55
              brawo dla krajewskiego zeby nie on wszystko by ucichło i nie wyszło na światło
              bo juz było wyciszane a dzieki telewizji ,ktora to dzieki Maćkowi krajewskiemu
              odwiedziła płock i nagłośniła te chaniebne korupcyjne machlojki.
              • Gość: baron Re:KRAJEWSKI górą-brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:31
                Zobaczymu czy Krajewski i Iwaniak coś zrobią razem, gdyż Krajewski wykluczył
                Iwaniaka protegowanych z SLD. Zobaczymy czy Iwaniakowi starczy takiej
                determinacji i skuteczności co Krajewskiemu.
                • Gość: rec Re:KRAJEWSKI górą-brawo IP: *.visp.energis.pl 12.11.04, 19:59
                  .. w życiu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka