Dodaj do ulubionych

ESKA - Zalewska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:53
W związku z tym, że zakończyłem karierę w Katolickim Radiu Płock, a już kilka
osób prosiło mnie, żebym ujawnił prawdę o tym co dzieje się w tym radiu
informuję, że wciąż mam nadzieję, że "ktoś" się opamięta i samodzielnie
zrezygnuje z zajmowanej funkcji i nie będzie potrzebne wywlekanie brudów na
forum publiczne. Jednocześnie, żeby nie było spekulacji na ten temat, tym
razem zostałem zwolniony :-). Wymieniane powody moim zdaniem nie były
prawdziwymi powodami (niekatolickość moich programów). Narazie spuszczam
zasłonę milczenia na to co dzieje się za kulisami radia. Robię to ze względu
na dobro rozgłośni z którą byłem związany 12 lat.
Obserwuj wątek
    • mielbi Re: ESKA - Zalewska 09.11.04, 11:02
      no i wyszło szydło z worka. wcześniejsze wpisy o radiu Eska - zalewska to
      oczywiście ty. co do tychy osób to pewnie one są tak prawdziwe jak telefony od
      słuchaczy na twoje dyżury z zachwytami o twojej erudycji. ciągły bełkot typu a
      moja sąsiadka to, moja tamto, mam kolegę który itp. muzyka grana przez ciebie
      to jedna wielka lipa jak twoje CV w gazecie. za granicą to ty grałeś pewnie na
      puzonie. chyba że mówimy o Blichowie i innych wiejskich dyskotekach. natomiast
      co do twojego gołębiego serca, po tekście stwierdzam że masz serce hieny. bo
      jak może komuś pasować atmosfera w firmie przez 12 lat, a problem pojawia się
      po zwolnieniu z pracy. twoja groźba jest zwykłym świństwem, ale pamiętaj "kto
      rzuca błotem sam się ochlapie". Kończąc, dzięki dyrekcji że wreszcie pozbyła
      się żałosnego didżeja, a okazało się że i szuji.
      • Gość: Wiktor Dąbkowski Re: ESKA - Zalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:55
        Nie będę komentował twoich wypowiedzi. Chociaż... Pozdrów panią dyrektor ode
        mnie lizusku. A co do prawdziwości moich opowieści, niech to ocenią słuchacze,
        a nie Ty. Lepiej zajmij się zbieraniem reklamy :-). Mówisz o klubach, choć w
        żadnym z nich nie byłeś. Nikogo nie straszę, przecież napisałem, że nie będę
        robił źle rozgłośni, bo akurat w przeciwieństwie do ciebie mi na niej zależy.
        Co do Eska-Zalewska to naprawdę nie ja, ale spodobało mi się to stwierdzenie.
        Zdaje się to Ty mówiłeś, że Wanda złożyła tam CV. O jakim moim CV mówisz?
        Prosze, możesz to sprawdzić w klubach w których grałem. O jakiej muzyce
        piszesz, bo tę wybiera dyrektor programowy, podobno.... Jeśli lipą to nazywasz
        to uważaj..... bo przyjacielu... może ci się tylko wydaje że cię Wandzia lubi...
        • mielbi Re: ESKA - Zalewska 09.11.04, 15:02
          W.Dąbkowski pisał
          Nie będę komentował twoich wypowiedzi.
          >Słusznie bo trzeba zgodzić się z argumentami
          Chociaż... Pozdrów panią dyrektor ode mnie lizusku.
          >Jak byś był gościem na poziomie to sam byś to zrobił , a nie wynurzał się na
          forum. Co do wazeliny to sam czyniłeś to wiele razy na antenie do Pani dyrektor
          nawet tutaj w formie pośredniej kończą poprzednie wątki o radiu faryzeuszu.
          A co do prawdziwości moich opowieści, niech to ocenią słuchacze, a nie Ty.
          >To ja już nie mogę być słuchaczem. Tylko ci co do Ciebie na polecenie dzwonili
          (jeżeli trzeba podam nazwiska).
          Lepiej zajmij się zbieraniem reklamy :-).
          >Kula w płot – nie pracuję w reklamie
          Mówisz o klubach, choć w żadnym z nich nie byłeś.
          >Skąd wiesz że nie byłem. Nawet słuchałem twoich wypocin w „Rocu”
          Nikogo nie straszę, przecież napisałem, że nie będę
          robił źle rozgłośni, bo akurat w przeciwieństwie do ciebie mi na niej zależy.
          >Niby co to jest „przed publicznym praniem brudów”- przecież to argument z
          rynsztoka- może nabyłeś te zwyczaje na wiejskich dyskotekach.
          Co do Eska-Zalewska to naprawdę nie ja, ale spodobało mi się to stwierdzenie.
          >Trudno uwierzyć po analizie poprzednich wątków. Choć może pomysł wspólny z
          jeszcze jedną bełkoczącą osobą z tej rozgłośni.
          Zdaje się to Ty mówiłeś, że Wanda złożyła tam CV. O jakim moim CV mówisz?
          >Naprawdę źle mnie kojarzysz. Trochę szyderczo „CV” nazwałem zajawkę w gazecie
          przed koncertem w roc – don victorio.
          Prosze, możesz to sprawdzić w klubach w których grałem. O jakiej muzyce
          piszesz, bo tę wybiera dyrektor programowy, podobno....
          >Jak więc wygląda twój autorytet skoro przez 12 lat w radiu nie dopracowałeś
          się możliwości grania swojej muzyki. Znowu malutki Victorio- trochę reklamy na
          antenie i dysko na wiosce zagwarantowane.
          Jeśli lipą to nazywasz to uważaj..... bo przyjacielu... może ci się tylko
          wydaje że cię Wandzia lubi...
          >Tobie zależy na radiu. Na pewno zależało ci na utrzymywaniu nazwiska przy
          pomocy radia i tyle. Bez niego jesteś zwykłym chałturnikiem. Dlatego tak Cię
          boli odjazd.
          Na koniec jeśli masz jakieś porachunki z Panią Wandą to załatwiaj to jak
          porządny facet na gruncie prywatnym.
          Nie zawracaj tyłka na forum tak jak wcześniej swoimi frustracjami. Tym bardziej
          że nie było Cię tutaj dawno i tak niech zostanie.

• Gość: Wiktor Dąbkowski Re: ESKA - Zalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 15:58
            >To ja już nie mogę być słuchaczem. Tylko ci co do Ciebie na polecenie dzwo
            > nili
            Ośmieszasz siebie i swoją mocodawczynię. Jesli ktoś nie ma ochoty słuchać moich
            audycji to ich nie słucha i tyle. Chyba, że ciebie ktoś siła do tego przymuszał.
            >Co do wazeliny to sam czyniłeś to wiele razy na antenie do Pani dyrektor
            Nie przypominam sobie. Ale rzeczywiście oczekiwano tego ...
            taaaaaa
            >Skąd wiesz że nie byłem. Nawet słuchałem twoich wypocin w „Rocu
            Tak, a kiedy? Nie słuchałeś, bo nie miałeś zaproszenia, a wstęp był zamknięty.
            Jeśli uważasz to za wypociny, to pragnę ci powiedzieć, że za te wypociny w
            swoim życiu otrzymałem kilka nagród na międzynarodowych konkursach i 2 krotnie
            zdobyłem wicemistrzostwo Polski. Dlatego uważam, żę nigdy nie byłeś w klubie w
            którym grałem.
            >Choć może pomysł wspólny z
            > jeszcze jedną bełkoczącą osobą z tej rozgłośni.
            NIe pozwolę nikomu ubliżać moim kolegom z pracy! Nawet komuś takiemu jak ty.
            Wiem kto to wymyślił, ale niestety wam nie przyszło to nawet przez myśl w
            czasie słynnego kilkudniowego śledztwa. Zapewniam cię , że to nie byłem ja.
            > Jak więc wygląda twój autorytet skoro przez 12 lat w radiu nie dopracowałeś
            > się możliwości grania swojej muzyki
            Nie walczyłem o to. Muzyka którą prezentuję w klubach nie jest w formacie tego
            radia. Prowadziłem zawsze program ,który miał być rozmową ze słuchaczami a nie
            prezentacją muzyki.
            > Tobie zależy na radiu. Na pewno zależało ci na utrzymywaniu nazwiska przy
            > pomocy radia i tyle. Bez niego jesteś zwykłym chałturnikiem. Dlatego tak Cię
            > boli odjazd.
            Człowieku, przez 2 lata pracowałem dla tego radia jako wolontariusz, nie biorąc
            za to nawet grosza. Kiedy radio zaczęło podupadać finansowo pierwszy namawiałem
            wszystkich na zabraniu, żeby przetrzymali ten okres. Sam w ostatnim czasie
            brałem z tej stacji pensję w wysokości 360 zł miesięcznie i ty śmiesz mówić,
            że mi nie zależało na tym radiu? Człowieku, zastanów się. Nazwiska to ja nie
            potrzebuję utrzymywać z powodów które wymieniłem wcześniej...
            > Na koniec jeśli masz jakieś porachunki z Panią Wandą to załatwiaj to jak
            > porządny facet na gruncie prywatnym.
            > Nie zawracaj tyłka na forum tak jak wcześniej swoimi frustracjami. Tym
            > bardziej że nie było Cię tutaj dawno i tak niech zostanie.
            Przecież to ty zacząłeś, Ja tylko odpowiedziałem osobom, które do mnie pisały,
            że nie będę ujawniał niczego dotyczącego radia i tyle. Po prostu mam nadzieję,
            że to radio się utrzyma, bo byłem jedną z osób które pracowały tam od niemal
            początku i zależy nam na tej stacji. Nie mówie tego tylko w swoim imieniu...
            Jest grupa osób która chciałaby aby to radio wróciło do swojej pierwotnej formy
            i aby zaczęło zarabiać pieniądze jakie kiedyś zrabiało. Nie można wszystkiego
            wutłumaczyć złą sytuacją na rynku, bo jak kilkukrotnie udowodniłem wydatki na
            reklamę w radiu (generalnie) wrosły, szkoda, że tylko w innych stacjach. Radio
            straciło słuchaczy dzięki polityce programowej jaka jest prowadzona i błędom w
            zarządaniu dj`ami. Radzę przeczytać kilka dostepnych na rynku ksiązek na temat
            formatowania programu i zarządania djami i dopiero wówczas brać się za
            radio.NIe chciałbym żeby ta dyskusja przerodział sie w pyskówkę. Daltego
            proponuję ją zakończyć na tym poziomie.

• mielbi Re: ESKA - Zalewska 09.11.04, 19:39
              W.Dąbkowski napisał:
              Ośmieszasz siebie i swoją mocodawczynię.
               Mocodawczynię - ciekawe, ale od 20 lat podlegam tylko sobie. Choć nie
              pogardzę sponsorką.
              Jeśli ktoś nie ma ochoty słuchać moich
              audycji to ich nie słucha i tyle. Chyba, że ciebie ktoś siła do tego przymuszał.

 Słusznie po pierwszych max 20 sekundach zmieniałem stację (dla bliższego
              rozpoznania zet-ka)

Nie przypominam sobie. Ale rzeczywiście oczekiwano tego ...

 W kontekście wazeliny „zaniki pamięci”

taaaaaa

 gorzej - w latrynę

>Skąd wiesz że nie byłem. Nawet słuchałem twoich wypocin w „Rocu”

Tak, a kiedy? Nie słuchałeś, bo nie miałeś zaproszenia, a wstęp był zamknięty.
              Jeśli uważasz to za wypociny, to pragnę ci powiedzieć, że za te wypociny w
              swoim życiu otrzymałem kilka nagród na międzynarodowych konkursach i 2 krotnie
              zdobyłem wicemistrzostwo Polski. Dlatego uważam, żę nigdy nie byłeś w klubie w
              którym grałem.

 Zaproszenia – przestań żaden problem, Płock jest mały w pewnych środowiskach,
              nawet gdybym był tylko piszącym na forum.
              Nagrody sory – chyba przy strzyżeniu baranów w Małej Wsi

NIe pozwolę nikomu ubliżać moim kolegom z pracy! Nawet komuś takiemu jak ty.
              Wiem kto to wymyślił, ale niestety wam nie przyszło to nawet przez myśl w
              czasie słynnego kilkudniowego śledztwa. Zapewniam cię , że to nie byłem ja.

 Nie przekraczaj bariery dźwięku. Co do śledztwa to znam tylko sejmowe.

Jak więc wygląda twój autorytet skoro przez 12 lat w radiu nie dopracowałeś
              > się możliwości grania swojej muzyki
              Nie walczyłem o to. Muzyka którą prezentuję w klubach nie jest w formacie tego
              radia. Prowadziłem zawsze program ,który miał być rozmową ze słuchaczami a nie
              prezentacją muzyki.
               co ty klepiesz o formatowaniu (chyba zostało ci z ostatnich wykładów
              prześwietnej uczelni) twój format to A1 :)). W klubach, chyba po byłych
              wózkowniach. Rozmowa ze słuchaczami - przednie : jakie odgłosy pochodzą z
              łazienki.

Człowieku, przez 2 lata pracowałem dla tego radia jako wolontariusz, nie biorąc
              za to nawet grosza.
               Wolontariat w dzisiejszym świecie to nie tylko to nie tylko społecznictwo.
              Również nabywanie doświadczenia – patrz świadczenia studentów z SGH i UMK.

Kiedy radio zaczęło podupadać finansowo pierwszy namawiałem
              wszystkich na zabraniu, żeby przetrzymali ten okres. Sam w ostatnim czasie
              brałem z tej stacji pensję w wysokości 360 zł miesięcznie i ty śmiesz mówić,
              że mi nie zależało na tym radiu?
               widocznie dostawałeś tyle na ile zasłużyłeś
              Człowieku, zastanów się. Nazwiska to ja nie
              potrzebuję utrzymywać z powodów które wymieniłem wcześniej...
               twoje nazwisko jak wielu innych poznałem na antenie, a gdyby nie , to
              częściej z tego środowiska słyszałem o Kubliku ; Pyrkowskim....., a oni nie
              zabiegali o popularność.

Na koniec jeśli masz jakieś porachunki z Panią Wandą to załatwiaj to jak
              > bardziej że nie było Cię tutaj dawno i tak niech zostanie.
              Przecież to ty zacząłeś, Ja tylko odpowiedziałem osobom, które do mnie pisały,
              że nie będę ujawniał niczego dotyczącego radia i tyle.
               Co Ty bredzisz. Nie odpisuj argumentem z piaskownicy to ty pierwszy, bo nikt
              na tym forum do Ciebie nie pisał. Odpowiadaj więc sobie na prywatnej stronie
              lub załóż prywatne forum jak roman.j.
              Po prostu mam nadzieję,
              że to radio się utrzyma, bo byłem jedną z osób które pracowały tam od niemal
              początku i zależy nam na tej stacji. Nie mówie tego tylko w swoim imieniu...
              Jest grupa osób która chciałaby aby to radio wróciło do swojej pierwotnej formy
              i aby zaczęło zarabiać pieniądze jakie kiedyś zrabiało. Nie można wszystkiego
              wutłumaczyć złą sytuacją na rynku, bo jak kilkukrotnie udowodniłem wydatki na
              reklamę w radiu (generalnie) wrosły, szkoda, że tylko w innych stacjach. Radio
              straciło słuchaczy dzięki polityce programowej jaka jest prowadzona i błędom w
              zarządaniu dj`ami. Radzę przeczytać kilka dostepnych na rynku ksiązek na temat
              formatowania programu i zarządania djami i dopiero wówczas brać się za
              radio.
               Skoro jest was taka duża kupa to zbierzcie fundusze wesprzyjcie się dotacjami
              z unii i pokażcie płocczanom jak programowo ; na gruncie i bazie i jeszcze na
              plusie prowadzi się super radio.
              Na pewno po lekturze tych kilku książek jest to możliwe.
              NIe chciałbym żeby ta dyskusja przerodział sie w pyskówkę. Daltego
              proponuję ją zakończyć na tym poziomie.
               Zakończmy bo rzeczywiście zacząłeś źle i źle kończysz. Na najbliższe lata
              odpłyń z forum.

• Gość: eMeF Re: ESKA - Zalewska IP: *.bu.uni.torun.pl 09.11.04, 16:56
            mielbi napisał:

> Na koniec jeśli masz jakieś porachunki z Panią Wandą to załatwiaj to jak
            bardziej
            >
            > że nie było Cię tutaj dawno i tak niech zostanie.
            >

Ejj, chłopaki, nie zwijajcie się jeszcze, ta dysputa jest na tyle ciekawa, że
            na pewno nie tylko ja z chęcią ją jeszcze poobserwuję :)
            Póki co, macie we mnie obaj (nie różnicuję który lepszy - w końcu jeden bez
            drugiego nie robi tu takiego show :) ) wiernego czytelnika.
            Tau!
            • Gość: bobby Re: ESKA - Zalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:29
              ale sie ku.. usmialem,

chlopaki nie przestawajcie to sie robi zabawne, ja myslalem ze takie gowno jest
              tylko pulsie ale widze ze to kazda stacja ma problem z prowincjonalnym
              gwiazdorstwem

don voctorio - to mi sie podoba najbardziej - jedyne co ci sie udalo przez te
              12 lat to tylko zona, kurde mam nadzieje ze ona zaluje, bo mam o niej dobre
              zdanie i fajna dupa jest i w ogole.

mam swoje zdanie o pani zalewskiej, egzaltowanym przekwitajacym kwiatuszku, ale
              ma chyba wiecej jaj od ciebie skoro musiala cie ypie..c zeby nas uwolnic od
              cie

• Gość: Werdan Re: ESKA - Zalewska IP: *.eu.org 09.11.04, 20:50
      To przykre Wiktorze, ze nie "opusciles" szeregi KRP. Jak pamietam, od poczatku istnienia tej rozglosni twoj glos istnial na antenie.
      Z tego co slyszalem, obie nasze plockie stacje maja problemy. Przyznam, ze mnie to dziwi. To chyba nieudolnosc zarzadzajacych stacjami. Oni chyba nie potrafia, a moze nie chca stworzyc porzadnych stacji radiowych, ktore bilyby sie o sluchacza.

Moze Wiktor lub mielbi odpowiedza mi na takie pytanie:
      Skad KRP bierze ta statystyke sluchaczy, ktory co jakis czas pojawia sie np. w Gazecie jako reklama KRP? Przeciez to brednia.

Do mielbi:
      Musisz byc taki anonimowy? Czy moglbys sie przedstawic? Boisz sie? :P
    • szczerbaty_alfred Re: ESKA - Zalewska 09.11.04, 22:33
      Głos Don Vitttoria był dla mnie przez wiele lat synonimem KRP. A o mielbi
      słyszę pierwszy raz. Ujawnij się jeżeli wkraczasz w tak ostrą polemikę.
      • mielbi Re: ESKA - Zalewska 10.11.04, 00:47
        Werdan i Szczerbaty,

Moze Wiktor lub mielbi odpowiedza mi na takie pytanie:
        Skad KRP bierze ta statystyke sluchaczy, ktory co jakis czas pojawia sie np. w
        Gazecie jako reklama KRP? Przeciez to brednia.
        >Skoro wiesz jak wejść na forum to przy okazji w necie poszukaj firmy która
        sygnuje badania i zasięgnij języka u źródła.
        Do mielbi:
        Musisz byc taki anonimowy? Czy moglbys sie przedstawic? Boisz sie? :P

>anonimowy dla znających zasady rejestracji na forum nie jestem. Co do „bania
        się” w kontekście wywołanej dyskusji przez W.D. balansujemy na delikatnej
        linii moralności, a to w przypadku inicjatora nie ma miejsca. Boję się tak; -
        tylko choroby moich bliskich!!!

Głos Don Vitttoria był dla mnie przez wiele lat synonimem KRP. A o mielbi
        słyszę pierwszy raz. Ujawnij się jeżeli wkraczasz w tak ostrą polemikę.

>Michała Wiśniewskiego słyszałem często i to nie koniecznie przyjemne odczucie.
        Pomyśl, tak naprawdę łatwo mnie rozszyfrować, choć pod tym nikiem pisałem
        często bez loginu.

Don Żałość nie marnuj czasu innym........

• Gość: Wiktor Dąbkowski Re: ESKA - Zalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:52
          Uwagi do Mielbiego

1. Jeżeli uważasz, że moje audycje nie odpowiadają twojemu poczuciu humoru to
          dlaczego ich słuchałeś? Jeśli twierdzisz, że ich nie słuchałeś, to skąd znasz
          ich szczegóły takie jak: osoby, które do mnie telefonowały, tematy jakie
          poruszałem itp

2. Jeżeli nie odpowiada ci muzyka jaką prezentuję podczas moich występów, to
          czemu przychodzisz na imprezy na których występuję tylko ja?

Juz ci powiedziałem, że nie namówsz mnie na żałosną pyskówkę na tym forum, jak
          próbowało to zrobić kilka osób. Stąd był mój post, który miał na celu
          pokazanie, że narazie, nie mam zamiaru ujawniać szczegółów spoza kulis radia.
          Więc nie masz się czego bać. Powścignij więc wodze i zajmij się pracą, bo jak
          zwykle jesteś "zarobiony" po pachy kolego.
          • mielbi Re: ESKA - Zalewska 10.11.04, 11:16

1.Zawsze kieruję się zasadą- chcesz żyć daj żyć innym, ale tylko do momentu
            kiedy to żyjątko "nie kąsa"
            2.już Ci napisałem czego się tylko boję.
            • Gość: Wiktor Dąbkowski Re: ESKA - Zalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:33
              Ok. To rozejm. Pozdrowienia dla wszystkich drużyn :-) i miłego kopania. Ja tam
              Ciebie lubie, szkoda, że Ty mnie nie.
              • mielbi Re: ESKA - Zalewska 10.11.04, 12:11
                Ok. To rozejm. Pozdrowienia dla wszystkich drużyn :-) i miłego kopania.
                >....blisko
                Ja tam
                Ciebie lubie, szkoda, że Ty mnie nie.

>W tle wymiany ukryta jest pewna zasada moralna którą przyjmuję poruszając się
                po świecie. Cała reszta to tylko słowa. Z tego też nie należy wyciągać wniosku
                lubi czy nie. Bo czemu miałbym nie lubić człowieka.
                • Gość: bobby Re: ESKA - Zalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:37
                  don victorio teraz twoja kolej dawaj kurde nie moge sie doczekac riposty :-
                  )))))))))))))))))))))))))
    • Gość: bobo Re: ESKA - Zalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:43
      Kiedyś KRP to było radio którego chciało się słuchać, a robili je właśnie
      Wiktor,Michał Kublik, Renia Kowalska i inni. Np. Top smokowa lista przebojów
      była czymś innym od wszystkiego co działo się w innych stacjach radiowych.
      Wiktor życzę powodzenia w nowej pracy (na antenie innego radia) bo znam wielu
      ludzi którzy czy to starzy czy młodzi za Wiktorem zmienią stację której będą
      słuchać.
    • Gość: john Re: ESKA - Zalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 08:51
      Katolik bez Wiktora to jak Polskie Radio PR3 bez Niedzwiedzkiego,czy Wielka
      Orkiestra Swiatecznej Pomocy bez Owsiaka...Panie Wiktor trzym sie!
    • Gość: sluchacz Re: ESKA - Zalewska IP: *.c154.petrotel.pl 23.12.04, 11:22
      Wiktor, znam Cie tylko ze "slyszenia", pamietam Twoje audycje z Michalem,
      owieczke Yellow czy jak jej tam - dawne czasy, fajnie sie tego sluchalo.
      Napisales post i starczy, nie wdawaj sie w zbedne dyskusje. Powodzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka