19.01.05, 22:49
... podobno ruszył remont. Byłem w sobotę , nic się nie działo. Oczywiście mnie to cieszy , elewacja budynku była już od dłuższego czasu w kiepskim stanie , na pewno remont był o ile nie konieczny to na pewno pożądany ... tylko spróbowałem sobie to wyobrazić - czarny marmur , kolorowe tynki i na dodatek niebieskie okna. Powiało trochę grozą , mam nadzieję że to tylko moja wyobraźnia jest za bardzo wybujała :-) Generalnie świetnie że coś się w tym miejscu ruszyło !!
Obserwuj wątek
    • stuntman Re: Teatr 19.01.05, 22:54
      Szkoda, że Gazecie nie udało się wyhaczyć jakiejś wizualizacji, mnie jako
      wzrokowcowi łatwiej byłoby sobie to wyobrazić. A co do czarnych marmurów to już
      mi się to zaczyna podobać i liczę na dobry efekt końcowy, ma to szanse być
      czymś więcej niż tylko "odmalować i fajrant". Potraktujmy to jako pierwszą
      jaskółkę modernizacji centrum, może w końcu coś zacznie się tam zmieniać na
      lepsze.
    • stuntman Re: Teatr 03.03.05, 15:10
      Sporo nowych informacji nt. remontu teatru. Okazuje się że nie idzie całkiem
      lekko, łatwo i przyjemnie...

tp.com.pl/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=4343
      • konrad_wp Re: Teatr 03.03.05, 15:43
        Skoro już zaczęli to skończą , nie zostawią przecież tego rozgrzebanego na nie wiadomo ile :-) Najwyżej trochę dłużej to potrwa ...
    • konrad_wp Re: Teatr 05.03.05, 09:54
      Jest kwota jaką województwo przeznaczy na remont - 9.5 mln złotych! Sporo , na początku myślałem że chodzi o face lifting elewacji i ew. wymiana okien. A tu okazuje się że wyremontowane będzie wszystko! Super :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka