Dodaj do ulubionych

0:2 @#$%^&*(@#$%^&# $%^&*

04.06.02, 15:29
@#$%&*(&^%$#$%^&*($%^%*&%&^%#()*&^@#$%^&*()!@!@@#@#$%^&*(*&^%^&^%$#@@#$%^&* *%
$#$%^&*(*& #$%^&*( *&^%$%^&* (*&^%$#$% ^$#@!@#

!@#$%^&*
Obserwuj wątek
    • Gość: ●Werdan● Re: 0:2 @#$%^&*(@#$%^&# $%^&* IP: *.tpnet.pl / *.petrotel.com.pl 04.06.02, 16:30
      Widocznie byli lepsi BUUUUUUU! :(
    • roman_j Re: 0:2 @#$%^&*(@#$%^&# $%^&* 04.06.02, 19:49
      Liczyłeś na wygraną lub choćby remis?????????????????
      Pogratulować optymizmu...
    • pinch Re: 0:2 @#$%^&*(@#$%^&# $%^&* 05.06.02, 08:09
      A ja wynik przyjalem spokojnie. Wczesniej zalozylem sobie opcje "0" - czyli sam
      awans do finalow to juz sukces, a kazdy "ugrany" punkt jest ponadto :-)
      Niestety, zaczelo sie... po meczu i dzis rano spotkalem juz malkontentow: " a
      co nie mowilem?"; "wiedzialem ze nie wyjdziemy z grupy"; " utarli im nosa"; itd
      itd... ech co za narod...;-)
      Ps. Czy wyszla ustawa o zmianie hymnu?;-)
    • belfi Re: 0:2 @#$%^&*(@#$%^&# $%^&* 05.06.02, 08:57
      Szkoda literek.
      • naka Re: 0:2 @#$%^&*(@#$%^&# $%^&* 05.06.02, 09:54
        Niezmiernie mi jest przykro, ze polacy przegrali mecz, na ktory tak długo
        czekalismy.W głebi serca łudziliśmy sie , ze jednak beda lepsi od swojego
        przeciwnika. Ale rzeczywistość pokazała zmeczonych, zalanych potem,
        nieprecyzyjnych i zle zorganizowanych - a przeciez to sa zawodowcy.....????
        Naka.
        • Gość: słonko Re: 0:2 @#$%^&*(@#$%^&# $%^&* IP: 80.48.107.* 05.06.02, 23:01
          Fakt ja również miałam nadzieję, że wygramy mecz, ale mam nadzieję, że z
          Portugalią lepiej nam pójdzie.
          P.S. Czy nasz hymn miał wyrażać nastrój Polaków po przegranej? Oj Edytka się
          nie popisała.....
    • hiubi Re: 0:2 no i 3:2 WOW 06.06.02, 00:48
      a jak się ma w tym kontekście dzisiejszy wynik USA. Jejku to dopiero była
      niespodzianka. Jak z grupy wyjdzie Korea i USA to Europie to źle wróży ;-)
      A serio to jestem kibicem polskiej reprezentacji a kibic musi wierzyć do
      końca...
      Wygramy wygramy wygramy!!!
      Hiubi
      • Gość: ●Werdan● Re: 0:2 no i 3:2 WOW IP: *.tpnet.pl / *.petrotel.com.pl 06.06.02, 01:45
        W ciagu tych dwoch dni, gdzie graly druzyny z grupy D, zauwazylem bardzo duze
        zainteresowanie kobiet pilka nozna. Akurat tak sie zdarzylo, ze podczas meczu
        Polski bylem na badaniach w przychodni :) Na pierwszym pietrze wszyscy
        ogladali mecz. Stalem wlasnie w recepcji, kiedy to podeszla pewna pani mowiac,
        iz Polska przegrywa 0:1 z Korea. Wszystkie panie w recepcji strasznie sie
        zmatwily. Podczas badan pani doktor takze mowila glownie o meczu :)
        Wczoraj tak sie zdarzylo, ze podczas meczu (USA - Portugalia) bylem na
        uczelni.Kupujac papierosy w uczelnianym sklepiku, sprzedawczyni oznajmila mi,
        ze USA wygrywa juz 3:0 z Portuglia :)

Jakos tak mi sie teraz nasunely te dwie historyjki, to je tu napisalem :)
        • dzwonnik Re: @#$%^&*( 06.06.02, 10:35
          Juz sie troszke otrzasnalem z tego szoku, ale stracilem caly optymizm. Po
          obejrzeniu meczu USA - Portugalia nasuwa mi sie stwierdzenie, ze na nic byly
          wszelkie prognozy naszych znawcow. Wszystko to nadaje sie do ... kosza. Obawiam
          sie, ze dalsze wystepy polskiej reprezentacji nic juz nie zmienia. Nie chce
          tragizowac, ale uwazam, ze Polska nie wyjdzie z grupy, a co gorsza - bedzie na
          ostatnim miejscu!!! Obym sie mylil...
          • Gość: B Lugosi Re: @#$%^&*( IP: 217.67.196.* 06.06.02, 11:01
            Niech nasi chociaż jedną bramkę strzelą... Byłoby fajnie.
          • pinch Re: @#$%^&*( 06.06.02, 11:20
            ... nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka