Gość: wisnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:21 z zenkiem jest zawsze tak samo - sam sie biedak gubi i kreci i...klamie. caly on. a ten usmieszek to identyczny z wiewiorczym - nie prawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Radni w Zakopanem - ciąg dalszy 02.03.05, 22:30 Już to kiedyś napisałem, ale powtórzę to jeszcze raz. Nie w tym rzecz, czy radny Wiśniewski i jego koleżeństwo z Komisji Rewizyjnej oglądali skoki Adama Małysza. Skoro miasto już i tak za to zapłaciło, to wręcz powinni tam być, bo inaczej te pieniądze wydano na próżno. Jeśli miałbym natomiast sformułować jakiś zarzut, to byłby on taki, że radni urządzają sobie na koszt podatników szkolenia z atrakcjami w Zakopanem, tak jakby nie mogli takiego szkolenia odbyć choćby w Płocku mniejszym kosztem. Są firmy, które żyją z takich "szkoleń", bo sa radni, którzy lubią się "szkolić". Szkoda, że mamy takich radnych także w Płocku. A to że radny Wiśniewski przedstawia dwie różne wersje wydarzeń, to kolejna wskazówka, że na stanowisku przewodniczącego Komisji Rewizyjnej znalazł się niewłaściwy człowiek. A co ze sprawą domniemanego mieszania paliw na działce, której współwłaścicielem jest (a może był) pan radny? Czy zostało to wyjaśnione do końca, bo ja mam wrażenie, że nie. Ja przynajmniej nie znam zakończenia. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezradny Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:05 Ci nasi kochani radni robią sobie z nas podatników nizły ubaw. Tyle jest u nas instytucji potrzebujących wsparcia finansowego, a te darmozjady nie dość że biorą tyle kasy to jeszcze na dodatek wyjeżdżają za nasze pieniądze. To sa poprostu jawne kpiny. Tu szkoda słów , tych radnych bezradnych można bardzo długo. Z poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrak Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:12 Romanie! Posłuchaj, co ludzie po Płocku mówią. A mówią, że Zenon do tajny agent dzisiejszych służb cichociemnych, że do dzisiejszych aresztowań nielegalnych paliwiarzy się przyczynił, że jest w związku z tym pod parasolem i włos mu z głowy nie spadnie. Chociaż mówią też, że panowie zaprzyjażnieni z aresztowanymi coś tam Zenonowi obiecali. Niektórzy też mówią, że Zenon został pozyskany "na ucho" jeszcze przez SB, potem przekazany do UOP, a później do ABW. Może coś w tym jest, co ludzie mówią? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy 03.03.05, 09:13 Gość portalu: janrak napisał(a): > Może coś w tym jest, co ludzie mówią? Może. A może jest to tylko kolejna tzw. "urban legend"? Ludzie lubią sobie takie rzeczy opowiadać. Słyszałem już różne niestworzone historie opowiadane przez nawet dość poważnych ludzi. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.c157.petrotel.pl 03.03.05, 16:15 A tu sie wszystko poblblewało. Same pierdoły. Bez sensu. Napewno Wisniewski spija w nocy śmietanke z kwasnego mleka w domu i ściąga na sibie kołdrę. Powagi stary, powagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:13 Spoko - wystarczy popatrzeć na fizys p. pseudoradnego... Jasne jest, że szkolenie "ledwo przeżył", jak większość swoich ekscesów, za które płaci podatnik. Nie po raz pierwszy "samabrona" prawda? Jest jeszcze móżdżek cwaniacki i olewnictwo totalne - prawa, wyborców, i kogo da się jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:04 ta morda sama za siebie mówi :) mam was w d... 5 lat bez wyroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeczny Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 08:08 Gratuluję kpiny radnego Wiśniewskiego z pożal sie Boże gryzipiorka h. woźniaka który nie może zdzierżyć że są inteligentniejsi od niego i który z powodu braku lepszych tematów czepia sie każdego kto ma nieco odmienne zdanie niż on. Gazeta Płock przez to staje sie forum niepotrzebnej nikomu walki pomiędzy zarządem miasta a prasą. Tworzy niejednokrotnie przestrach wśród mieszkańców i niepotrzebne nerwy z byle powodu. Ps. romanie j internauci już dziekują ci za opinie Dziękujemy więcej nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom do grzecznego ponoć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:57 Grzeczny! To raczej Tobie dziękujemy. Siedzisz u tego faceta w kieszeni. To jasne. Oficjalne wyjaśnienie radnego uznałeś za żart z dziennikarza. Czy ktoś Ci uwierzy? Może, naiwnych nie brak. Dziwię się wyborcom, że na takich głosują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeczny do Groma IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 11:13 Gromie chcialem tylko wzbudzic w ludziach myslenie. Fakt znam Wiśniewskiego i jego przekręty (choć nie siedzę w jego kieszeni - bliżej mi do PiS niż do Samoobrony) ale chcialem zwrocic uwage na niekompetencje pana Woźniaka nie wspomnial iz w artykule Wisniewskiego poza tym ze przyznal ze byl na pucharze w skokach wspomniał a w zasadzie przedstawił jak to na koszt podatników na różne wyjazdy w tym zagraniczne jezdzili przedstawiciele prasy Dlaczego nie ustosunkował się do tego czyżby Gazety nie stac było opłacić wyjazdów z własnej kieszeni a może przykro mu było że na koszt podatników nie pojechał i on Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do Groma 03.03.05, 12:43 Gość portalu: Grzeczny napisał(a): > Gromie chcialem tylko wzbudzic w ludziach myslenie. Ten proces trzeba było zacząć od siebie. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka 03.03.05, 12:42 Gość portalu: grzeczny napisał(a): > Gratuluję kpiny radnego Wiśniewskiego z pożal sie Boże gryzipiorka h. > woźniaka Radny Wiśniewski nie kpi z red. Woźniaka. On kpi z nas, swoich wyborców. I ci inteligentniejsi doskonale zdają sobie z tego sprawę. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeczny romanku inteligentny jak nikt IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 14:03 romanku skoro jestes tak inteligentny ze Wisniewski i z ciebie kpi "On kpi z nas, swoich wyborców". to mi przykro a wyborcza to chyba jedyne medium które jest w stanie przyjąc bzdury które podobnie jak i oni piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: romanku inteligentny jak nikt 03.03.05, 17:42 Gość portalu: grzeczny napisał(a): > romanku skoro jestes tak inteligentny ze Wisniewski i z ciebie kpi "On kpi z > nas, swoich wyborców". to mi przykro a wyborcza to chyba jedyne medium które > jest w stanie przyjąc bzdury które podobnie jak i oni piszesz Jest Ci przykro, że jestem inteligentny? Niestety, nic na to nie poradzę. Z dnia na dzień nie zgłupieję... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amph Re: Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka 03.03.05, 15:04 Znany płocki dziennikarz,przedstawiciel miejscowych elit polityczno- finansowych,został w niewybredny sposób zaaatakowany przez Gazetą Wyborczą,która w ten sposób wpisuje się w ten nurt myślenia o państwie polskim , w którym dominuje kolesiostwo,układy,prywata. Powszechnie znana i szanowana niezależność poglądów prezentowanych przez radnego,jego nieustępliwa walka o przejrzystość życia społecznego,troska o każdy wydawany grosz publiczny,spowodowała bezprzykładną,brutalną nagonkę ze strony wiadomych sił i mocodawców. Ileż trzeba mieć złej woli ,aby inwestycję w Bronowie Kmiecym mającą na celu ożywienie gospodarcze regionu,rozwiązanie palącego problemu bezrobocia,uznać jedynie za przejaw łamania prawa. Jakże trzeba być zaślepionym, aby nie dostrzec,że obecność Radnego w poprzednim SLD-wskim Zarządzie Miasta to przykład wallenrodyzmu,a nie ,jak chcą pospolici złośliwcy ,koniunkturalizmu politycznego. Wrogowie, których razi bezkompromisowość radnego w sprawach obywatelskich powinni lepiej zapoznać się z jego publicystyką,przyznaję niełatwą,ale oddającą wyjątkowo trafnie atmosferę rewolucji moralnej,której jest prekursorem. Pryncypialność tego działacza ,fakt,że stać go na walkę z uznanymi autorytetami w obronie zasad widzieliśmy ostatnio w Płocku ,kiedy gościł w nim znany trybun ludowy A.Lepper.Widząc jak czesto pan Andrzej nie stosuje się do przepisów ruchu drogowego przekraczając w przeszłości jezdnię w sposób wysoce dowolny,radny przez kilkadziesiąt minut pokazywał i uczył,że właściwym miejscem do tego rodzaju działań jest przejście dla pieszych.Cierpliwie,obaj panowie kilkadziesiąt razy przekraczali wspomniane przejście, aż przyniosło to zamierzony skutek wychowawczy.Pan Lepper tak się tym przejął,że od tego czasu ani razu nie wystąpił w telewizji bo zrozumiał jak lekceważąco odnosił się do prawa w ogóle. Padło w tym wątku parę nieeleganckich kwestii co do wyglądu przedstawiciela naszych elit. Rzeczywiście twarz radnego upodabnia się do kuli.Kiedy jednak się wie,że to kula jest najbardziej doskonałą z brył geometrycznych ,a sam radny konsekwentnie dąży do doskonałości to chyba wszystko staje się jasne.Wypada innym życzyć podobnej konsekwencji w pracy nad własnym wizerunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka IP: *.c157.petrotel.pl 03.03.05, 16:21 AmpH! Ależ Ty masz talent, niech to! Tyle słów Ci wyleciało patrząć na tę "kule". Mnie - odwrotnie - zamurowało! I, te "elity"! Jak to wykombinowałeś? Masz polot i wyobrażnię. Dawka humoru jaką przelałeś przetrwa długo, nie jedna kadencję, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak Re: Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:22 błahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: 193.243.142.* 03.03.05, 10:11 uważam że sprawę należy ostro napiętnować jeśli pojechali za społeczne pieniądze to powinni to społeczeństwo reprezentować , a ja nigdzie nie widziałem w transmisji emblematów , flag itp z płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 10:33 cytat: "Uznałem to za akt głęboko patriotyczny, ponieważ Adama Małysza uważam za jednego z nielicznych Polaków bez skazy". Co to jest za tekst??!! Kim jest p. Wiśniewski, żeby oceniać "czystość" Adama Małysza? Co to znaczy "bez skazy"? Anioł? Święty? O co tu chodzi? Bardzo cenie Małysza i uważam za wielkiego sportowca ale jakie podstawy ma Wiśniewski mówić o nieskazitelności Małysza? I po co? Co to ma do rzeczy? Moim zdaniem na świecie nie ma ludzi "bez skazy" i w ogóle takie gadanie to jakieś oszołomstwo. Wiśniewski zauważył, że w Polsce o Małyszu trzeba mówić dobrze, zwłaszcza jak się chce otrzymać przyklask publiki. Pewnie sobie pomyślał, że jak powie coś miłego o Małyszu (np. że jest "bez skazy"!!!), to go wszyscy będą kochać i powiedzą: "Chwała Ci Wiśniewski, że pojechałeś w takim szczytnym celu do tego Zakopanego. Podnieśmy podatki, żebyś mógł jeździć na wszystkie jego występy! W końcu to człowiek bez skazy!! Zaprawdę wielki z Ciebie patriota" OSZOŁOM!!! Mam postulat - nie głosujmy więcej na tego pana i dajmy znać bliskim, żeby tego nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cipak Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.c157.petrotel.pl 03.03.05, 16:23 Jasne! Małysz na prezydenta Płocka! Kto za? Hehehaha Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Radny Wiśniewski w świetle swoich interpelacji... 03.03.05, 14:03 Nie chciałem zakładać osobnego wątku skoro ten jest poświęcony panu radnemu, ale chciałbym zaprezentować dwie najnowsze interpelacje pana radnego. 1. Tę zostawie bez komentarza. Niech każdy sobie sam oceni, jak żywotnymi dla naszego miasta sprawami zajmuje się pan radny: bip.ump.pl/?show_cat=7EhohTiT 2. Ta dotyka nawet dość istotnej sprawy, ale drugie pytanie, a zwłaszcza jego pierwsza część, po prostu mnie rozbroiło: bip.ump.pl/?show_cat=OWpar6zj :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Radny Wiśniewski w świetle swoich interpelacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:24 mimo wszystko Roman zobacz, ze facet wyprodukowal az 172 interpelacje, co na tle innych wyglada imponujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Radny Wiśniewski w świetle swoich interpelacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:52 > 1. Tę zostawie bez komentarza. Niech każdy sobie sam oceni, jak żywotnymi dla > naszego miasta sprawami zajmuje się pan radny: > bip.ump.pl/?show_cat=7EhohTiT > 2. Ta dotyka nawet dość istotnej sprawy, ale drugie pytanie, a zwłaszcza jego > pierwsza część, po prostu mnie rozbroiło: > bip.ump.pl/?show_cat=OWpar6zj :-)) __________________________________________________ Roman! Faktycznie... O k...! Takich interpelacji można wyprodukować chociaż 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: 193.109.244.* 03.03.05, 14:13 ot prostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.c157.petrotel.pl 03.03.05, 16:12 No poczekaj wasze jak ja będę głosował na ciebie następnym razem. Spodziewam się, że karta do glosowania NIE bedzie zawierała wiadomego nazwiska. Gratulujędobrego samopoczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:58 Ach ci nasi radni bawią się piją i wyjeżdzają za nasze podatników pieniądze. Chociaż żeby jakaś korzyść była z tych wyjazdów. Szkoda na nich głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 09:35 Krzysiu.Jest korzyść.Poczytać co masz.. Powiedz jak twój słynny kot się ma.A i o Hani zadnych newsów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:48 Z tego co mi wiadomo to Jacek pyta każdego z sąsiadów Wy dy mata kota w domu? A Hania zrobi sprawę Jackowi za spuszczanie kota po rynnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:53 u Hani nic nie słychać, w dalszym ciągu klimakerium, kota też ma w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płodczanka Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:30 Pan Wiśniewski lubi się szkolić zrobił maturę teraz- w tym roku i poszedł na studia do Włodkowica.................i tego mamy mu zabronić ...........chłopaku ucz się dalej - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 23.03.05, 16:36 byli nasi i Adaś ma kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś