Dodaj do ulubionych

Radni w Zakopanem - ciąg dalszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:21
z zenkiem jest zawsze tak samo - sam sie biedak gubi i kreci i...klamie. caly
on. a ten usmieszek to identyczny z wiewiorczym - nie prawdaż?
Obserwuj wątek
    • roman_j Radni w Zakopanem - ciąg dalszy 02.03.05, 22:30
      Już to kiedyś napisałem, ale powtórzę to jeszcze raz. Nie w tym rzecz, czy
      radny Wiśniewski i jego koleżeństwo z Komisji Rewizyjnej oglądali skoki Adama
      Małysza. Skoro miasto już i tak za to zapłaciło, to wręcz powinni tam być, bo
      inaczej te pieniądze wydano na próżno. Jeśli miałbym natomiast sformułować
      jakiś zarzut, to byłby on taki, że radni urządzają sobie na koszt podatników
      szkolenia z atrakcjami w Zakopanem, tak jakby nie mogli takiego szkolenia
      odbyć choćby w Płocku mniejszym kosztem. Są firmy, które żyją z takich
      "szkoleń", bo sa radni, którzy lubią się "szkolić". Szkoda, że mamy takich
      radnych także w Płocku.
      A to że radny Wiśniewski przedstawia dwie różne wersje wydarzeń, to kolejna
      wskazówka, że na stanowisku przewodniczącego Komisji Rewizyjnej znalazł się
      niewłaściwy człowiek. A co ze sprawą domniemanego mieszania paliw na działce,
      której współwłaścicielem jest (a może był) pan radny? Czy zostało to
      wyjaśnione do końca, bo ja mam wrażenie, że nie. Ja przynajmniej nie znam
      zakończenia. :-))
      • Gość: bezradny Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:05
        Ci nasi kochani radni robią sobie z nas podatników nizły ubaw. Tyle jest u nas
        instytucji potrzebujących wsparcia finansowego, a te darmozjady nie dość że
        biorą tyle kasy to jeszcze na dodatek wyjeżdżają za nasze pieniądze. To sa
        poprostu jawne kpiny. Tu szkoda słów , tych radnych bezradnych można bardzo
        długo. Z poważaniem.
      • Gość: janrak Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:12
        Romanie!
        Posłuchaj, co ludzie po Płocku mówią. A mówią, że Zenon do tajny agent
        dzisiejszych służb cichociemnych, że do dzisiejszych aresztowań nielegalnych
        paliwiarzy się przyczynił, że jest w związku z tym pod parasolem i włos mu z
        głowy nie spadnie. Chociaż mówią też, że panowie zaprzyjażnieni z aresztowanymi
        coś tam Zenonowi obiecali. Niektórzy też mówią, że Zenon został pozyskany "na
        ucho" jeszcze przez SB, potem przekazany do UOP, a później do ABW. Może coś w
        tym jest, co ludzie mówią?
        • roman_j Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy 03.03.05, 09:13
          Gość portalu: janrak napisał(a):

> Może coś w tym jest, co ludzie mówią?

Może. A może jest to tylko kolejna tzw. "urban legend"? Ludzie lubią sobie takie
          rzeczy opowiadać. Słyszałem już różne niestworzone historie opowiadane przez
          nawet dość poważnych ludzi. :-))
        • Gość: Jaro Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.c157.petrotel.pl 03.03.05, 16:15
          A tu sie wszystko poblblewało. Same pierdoły. Bez sensu. Napewno Wisniewski
          spija w nocy śmietanke z kwasnego mleka w domu i ściąga na sibie kołdrę.
          Powagi stary, powagi.
    • Gość: gostek Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:13
      Spoko - wystarczy popatrzeć na fizys p. pseudoradnego... Jasne jest, że
      szkolenie "ledwo przeżył", jak większość swoich ekscesów, za które płaci
      podatnik. Nie po raz pierwszy "samabrona" prawda? Jest jeszcze móżdżek
      cwaniacki i olewnictwo totalne - prawa, wyborców, i kogo da się jeszcze.
    • Gość: ktoś Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:04
      ta morda sama za siebie mówi :) mam was w d... 5 lat bez wyroku
    • Gość: grzeczny Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 08:08
      Gratuluję kpiny radnego Wiśniewskiego z pożal sie Boże gryzipiorka h. woźniaka
      który nie może zdzierżyć że są inteligentniejsi od niego i który z powodu braku
      lepszych tematów czepia sie każdego kto ma nieco odmienne zdanie niż on. Gazeta
      Płock przez to staje sie forum niepotrzebnej nikomu walki pomiędzy zarządem
      miasta a prasą. Tworzy niejednokrotnie przestrach wśród mieszkańców i
      niepotrzebne nerwy z byle powodu.
      Ps. romanie j internauci już dziekują ci za opinie Dziękujemy więcej nie pisz
      • Gość: Grom do grzecznego ponoć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:57
        Grzeczny! To raczej Tobie dziękujemy. Siedzisz u tego faceta w kieszeni. To
        jasne. Oficjalne wyjaśnienie radnego uznałeś za żart z dziennikarza. Czy ktoś
        Ci uwierzy? Może, naiwnych nie brak.
        Dziwię się wyborcom, że na takich głosują.
        • Gość: Grzeczny do Groma IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 11:13
          Gromie chcialem tylko wzbudzic w ludziach myslenie. Fakt znam Wiśniewskiego i
          jego przekręty (choć nie siedzę w jego kieszeni - bliżej mi do PiS niż do
          Samoobrony) ale chcialem zwrocic uwage na niekompetencje pana Woźniaka nie
          wspomnial iz w artykule Wisniewskiego poza tym ze przyznal ze byl na pucharze w
          skokach wspomniał a w zasadzie przedstawił jak to na koszt podatników na różne
          wyjazdy w tym zagraniczne jezdzili przedstawiciele prasy Dlaczego nie
          ustosunkował się do tego czyżby Gazety nie stac było opłacić wyjazdów z własnej
          kieszeni a może przykro mu było że na koszt podatników nie pojechał i on
          Pozdrawiam
          • roman_j Re: do Groma 03.03.05, 12:43
            Gość portalu: Grzeczny napisał(a):

> Gromie chcialem tylko wzbudzic w ludziach myslenie.

Ten proces trzeba było zacząć od siebie. ;-)))))
      • roman_j Re: Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka 03.03.05, 12:42
        Gość portalu: grzeczny napisał(a):

> Gratuluję kpiny radnego Wiśniewskiego z pożal sie Boże gryzipiorka h.
        > woźniaka

Radny Wiśniewski nie kpi z red. Woźniaka. On kpi z nas, swoich wyborców. I ci
        inteligentniejsi doskonale zdają sobie z tego sprawę. :-))
        • Gość: grzeczny romanku inteligentny jak nikt IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 14:03
          romanku skoro jestes tak inteligentny ze Wisniewski i z ciebie kpi "On kpi z
          nas, swoich wyborców". to mi przykro a wyborcza to chyba jedyne medium które
          jest w stanie przyjąc bzdury które podobnie jak i oni piszesz
          • roman_j Re: romanku inteligentny jak nikt 03.03.05, 17:42
            Gość portalu: grzeczny napisał(a):

> romanku skoro jestes tak inteligentny ze Wisniewski i z ciebie kpi "On kpi z
            > nas, swoich wyborców". to mi przykro a wyborcza to chyba jedyne medium które
            > jest w stanie przyjąc bzdury które podobnie jak i oni piszesz

Jest Ci przykro, że jestem inteligentny? Niestety, nic na to nie poradzę. Z dnia
            na dzień nie zgłupieję... :-))))))
      • amph Re: Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka 03.03.05, 15:04
        Znany płocki dziennikarz,przedstawiciel miejscowych elit polityczno-
        finansowych,został w niewybredny sposób zaaatakowany przez Gazetą
        Wyborczą,która w ten sposób wpisuje się w ten nurt myślenia o państwie
        polskim , w którym dominuje kolesiostwo,układy,prywata.
        Powszechnie znana i szanowana niezależność poglądów prezentowanych przez
        radnego,jego nieustępliwa walka o przejrzystość życia społecznego,troska o
        każdy wydawany grosz publiczny,spowodowała bezprzykładną,brutalną nagonkę ze
        strony wiadomych sił i mocodawców.
        Ileż trzeba mieć złej woli ,aby inwestycję w Bronowie Kmiecym mającą na celu
        ożywienie gospodarcze regionu,rozwiązanie palącego problemu bezrobocia,uznać
        jedynie za przejaw łamania prawa.
        Jakże trzeba być zaślepionym, aby nie dostrzec,że obecność Radnego w
        poprzednim SLD-wskim Zarządzie Miasta to przykład wallenrodyzmu,a nie ,jak
        chcą pospolici złośliwcy ,koniunkturalizmu politycznego.
        Wrogowie, których razi bezkompromisowość radnego w sprawach obywatelskich
        powinni lepiej zapoznać się z jego publicystyką,przyznaję niełatwą,ale oddającą
        wyjątkowo trafnie atmosferę rewolucji moralnej,której jest prekursorem.
        Pryncypialność tego działacza ,fakt,że stać go na walkę z uznanymi
        autorytetami w obronie zasad widzieliśmy ostatnio w Płocku ,kiedy gościł w nim
        znany trybun ludowy A.Lepper.Widząc jak czesto pan Andrzej nie stosuje się do
        przepisów ruchu drogowego przekraczając w przeszłości jezdnię w sposób wysoce
        dowolny,radny przez kilkadziesiąt minut pokazywał i uczył,że właściwym
        miejscem do tego rodzaju działań jest przejście dla pieszych.Cierpliwie,obaj
        panowie kilkadziesiąt razy przekraczali wspomniane przejście, aż przyniosło to
        zamierzony skutek wychowawczy.Pan Lepper tak się tym przejął,że od tego czasu
        ani razu nie wystąpił w telewizji bo zrozumiał jak lekceważąco odnosił się do
        prawa w ogóle.
        Padło w tym wątku parę nieeleganckich kwestii co do wyglądu przedstawiciela
        naszych elit. Rzeczywiście twarz radnego upodabnia się do kuli.Kiedy jednak się
        wie,że to kula jest najbardziej doskonałą z brył geometrycznych ,a sam radny
        konsekwentnie dąży do doskonałości to chyba wszystko staje się jasne.Wypada
        innym życzyć podobnej konsekwencji w pracy nad własnym wizerunkiem.

• Gość: Rudy Re: Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka IP: *.c157.petrotel.pl 03.03.05, 16:21
          AmpH! Ależ Ty masz talent, niech to!
          Tyle słów Ci wyleciało patrząć na tę "kule". Mnie - odwrotnie - zamurowało!
          I, te "elity"! Jak to wykombinowałeś? Masz polot i wyobrażnię. Dawka humoru
          jaką przelałeś przetrwa długo, nie jedna kadencję, hehehe
        • Gość: Jak Re: Gratuluję Wiśniewskiemu kpiny z gryzipiórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:22
          błahahahah
    • Gość: czytelnik Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: 193.243.142.* 03.03.05, 10:11
      uważam że sprawę należy ostro napiętnować jeśli pojechali za społeczne
      pieniądze to powinni to społeczeństwo reprezentować , a ja nigdzie nie
      widziałem w transmisji emblematów , flag itp z płocka
    • Gość: podatnik Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 10:33
      cytat: "Uznałem to za akt głęboko patriotyczny, ponieważ Adama Małysza uważam
      za jednego z nielicznych Polaków bez skazy".
      Co to jest za tekst??!! Kim jest p. Wiśniewski, żeby oceniać "czystość" Adama
      Małysza? Co to znaczy "bez skazy"? Anioł? Święty? O co tu chodzi? Bardzo cenie
      Małysza i uważam za wielkiego sportowca ale jakie podstawy ma Wiśniewski mówić
      o nieskazitelności Małysza? I po co? Co to ma do rzeczy? Moim zdaniem na
      świecie nie ma ludzi "bez skazy" i w ogóle takie gadanie to jakieś oszołomstwo.
      Wiśniewski zauważył, że w Polsce o Małyszu trzeba mówić dobrze, zwłaszcza jak
      się chce otrzymać przyklask publiki. Pewnie sobie pomyślał, że jak powie coś
      miłego o Małyszu (np. że jest "bez skazy"!!!), to go wszyscy będą kochać i
      powiedzą: "Chwała Ci Wiśniewski, że pojechałeś w takim szczytnym celu do tego
      Zakopanego. Podnieśmy podatki, żebyś mógł jeździć na wszystkie jego występy! W
      końcu to człowiek bez skazy!! Zaprawdę wielki z Ciebie patriota"

OSZOŁOM!!! Mam postulat - nie głosujmy więcej na tego pana i dajmy znać
      bliskim, żeby tego nie zrobili.
      • Gość: Cipak Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.c157.petrotel.pl 03.03.05, 16:23
        Jasne! Małysz na prezydenta Płocka!
        Kto za? Hehehaha
    • roman_j Radny Wiśniewski w świetle swoich interpelacji... 03.03.05, 14:03
      Nie chciałem zakładać osobnego wątku skoro ten jest poświęcony panu radnemu, ale
      chciałbym zaprezentować dwie najnowsze interpelacje pana radnego.

1. Tę zostawie bez komentarza. Niech każdy sobie sam oceni, jak żywotnymi dla
      naszego miasta sprawami zajmuje się pan radny:
      bip.ump.pl/?show_cat=7EhohTiT
      2. Ta dotyka nawet dość istotnej sprawy, ale drugie pytanie, a zwłaszcza jego
      pierwsza część, po prostu mnie rozbroiło:
      bip.ump.pl/?show_cat=OWpar6zj :-))
      • Gość: Obiektywny Re: Radny Wiśniewski w świetle swoich interpelacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:24
        mimo wszystko Roman zobacz, ze facet wyprodukowal az 172 interpelacje, co na
        tle innych wyglada imponujaco.
      • Gość: Grom Re: Radny Wiśniewski w świetle swoich interpelacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:52
        > 1. Tę zostawie bez komentarza. Niech każdy sobie sam oceni, jak żywotnymi dla
        > naszego miasta sprawami zajmuje się pan radny:
        > bip.ump.pl/?show_cat=7EhohTiT
        > 2. Ta dotyka nawet dość istotnej sprawy, ale drugie pytanie, a zwłaszcza jego
        > pierwsza część, po prostu mnie rozbroiło:
        > bip.ump.pl/?show_cat=OWpar6zj :-))
    • Gość: Jurek Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: 193.109.244.* 03.03.05, 14:13
      ot prostak
    • Gość: Jaro Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.c157.petrotel.pl 03.03.05, 16:12
      No poczekaj wasze jak ja będę głosował na ciebie następnym razem. Spodziewam
      się, że karta do glosowania NIE bedzie zawierała wiadomego nazwiska.
      Gratulujędobrego samopoczucia...
    • Gość: krzysiek Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:58
      Ach ci nasi radni bawią się piją i wyjeżdzają za nasze podatników pieniądze.
      Chociaż żeby jakaś korzyść była z tych wyjazdów. Szkoda na nich głosować
      • Gość: rec Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 09:35
        Krzysiu.Jest korzyść.Poczytać co masz.. Powiedz jak twój słynny kot się ma.A i
        o Hani zadnych newsów.
        • Gość: Krzysio Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:48
          Z tego co mi wiadomo to Jacek pyta każdego z sąsiadów Wy dy mata kota w domu?
          A Hania zrobi sprawę Jackowi za spuszczanie kota po rynnie.
        • Gość: krzysiu Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:53
          u Hani nic nie słychać, w dalszym ciągu klimakerium, kota też ma w głowie
    • Gość: płodczanka Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:30
      Pan Wiśniewski lubi się szkolić zrobił maturę teraz- w tym roku i poszedł na
      studia do Włodkowica.................i tego mamy mu
      zabronić ...........chłopaku ucz się dalej - powodzenia
    • Gość: max Re: Radni w Zakopanem - ciąg dalszy IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 23.03.05, 16:36
      byli nasi i Adaś ma kłopoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka