Gość: Konrad IP: *.centertel.pl 03.04.08, 21:04 Poszukuję zespołu wypowiedzcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 22:15 Konrad.Polecam ten zespół.Choć na targach im nie wyszło to moża ich zamawiać.Podaje tel:511571966.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.gprs.plus.pl 03.04.08, 23:36 ja byłem na tych targach jedna wielka porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:40 "polecam ten zespół choć na targach im nie wyszło" - koń by sie usmiał a jak na czyimś weselu jeszcze im nie wyjdzie to co?????? też będziesz polecał , jak ich słyszałem i stwierdzam żę to jest jedno wielkie g....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWoBu Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 15:22 Szkoda was ludzie jak czytam te wasze wypociny, aż szkoda gadać. Dziwne że ludzie mogą opierać się na opinii innych, którzy wystawiają takie teksty na forum. Lepiej zasięgnąć opinii gości lub samych państwa młodych którzy zamówili ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespół Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.class147.petrotel.pl 04.04.08, 09:43 Człowieku! Umiesz korzystać z forum, a googlać nie umiesz? wesele.plock.pl/galeria,firma,52.html. Myślę że tytuł wątku powinien raczej brzmieć: Gdzie można znaleźć namiary na ten cudowno-wspaniały zespół Paradise, w którym na pewno w ogóle wcale nie gram i nie mam z nim na pewno nic wspólnego. Słaba autoreklama. Podejrzewam że wesela też gracie słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchelka_81 Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: 80.48.4.* 05.04.08, 22:29 Gość portalu: zespół napisał(a): > Myślę że tytuł wątku powinien raczej brzmieć: > Gdzie można znaleźć namiary na ten cudowno-wspaniały zespół Paradise, w którym > na pewno w ogóle wcale nie gram i nie mam z nim na pewno nic wspólnego. Słaba > autoreklama. Podejrzewam że wesela też gracie słabe. oooo witamy następnego "czepialskiego" na tym forum. Jak na razie nie udało ci się wypowiedzieć żadnej pozytywnej opinii, ale za to wszystkich oskarżasz o autoreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 11:59 OOO Paradise wspanialy zespol. Gral u mojej siostry na weselu. Bylo tak ekstra, że nawet tatus im wiecej kasy walnal extra. Goscie byli zachwyceni. Zobaczymy co bedzie na plycie DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek56 Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:30 Witam serdecznie ja nie wiem co wy chcecie od tego zespolu ja bylem u kwiatkowskiej na sylwestrze bylo ponad 300 osob. Mi sie osobiscie bardzo podobalo, chlopaki grali bardzo dobrze i przede wszystkim radzili sobie z goscmi, i GRAJA NA ZYWO co jest nie spotykane obecnie, mialem wrazenie ze nie robili przerw jakby grali caly czas. Poprostu bylo super. Z czystym sumieniem polecam ten zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:57 ludzie czy wam nie wstyd tak siebie autoreklamować, przecież was zespół nie nadaje sie nawet na wiejską potańcówkę organizowaną przez koło gospodyń wiejskich w pcimiu dolnym, słabizna muzycznie, wokalnie utwory niedopracowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P..... Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.021.c67.petrotel.pl 08.04.08, 11:19 uf a ty z konkurencji bo troche jadem powiało ciekawe jak ty masz dopracowane mp3 i wokal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chałturnik Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: 195.33.116.* 08.04.08, 13:19 Panowie, przestańcie siać banialuki i lichą autoreklamę na tym forum!!! To śmierdzi na odległość. I po co wam to? Robicie sobie wręcz antyreklamę :D Reklamę i dobrą opinię to się robi ale konkretnie na imprezie, a nie chorymi wpisami na internecie. Panowie, grać, grać i jeszcze raz grać!!!Weźcie się zamuzykę, a nie za internet. Dobrać dobrze repertuar, żeby było dużo dla młodzieży, no i coś dla seniorów, a co najważniejsze z tego wszystkiego to goście z waszych imprez mają wychodzić wytańczeni, rozbawieni, z bardzo dobrymi wspomnieniami. Imprezy się godzi na imprezach, a nie poprzez internet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:54 A dla mnie super faceci ci z paradise. Odjazd totalny. Polecam i zalecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkk Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.plock.mm.pl 08.04.08, 17:50 ludzie dajcie sobie spokój nie macie co robić. te wszystkie gatki na temat zespołów są bez sensu, i tak mało kto sugeruje się tymi wypowiedziami. te fora to jedna wielka ściema. łatwo jest krytykować kogoś na forum a szczególnie gdy jest się z konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyut Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:04 nic prostszego,wystarczy ich posłuchać w realu czy na płycie i sami zdecydujecie, ja też szukam zespołu na wesele i niestety te zespoły które polecali mi sprawdzeni znajomi i to w realu a nie znajomi z netu to niestety ale maja pozajmowane więc poprzez net dowiedziałem sie m/in o paradise i kliklu innych których nazy padaja w wątkach i niestety niemile się rozczarowałem te zespoły "całkiemprzypadkiem poszukiwane i świetne na necie" w realu są do bani totalna porażka tak też jest z paradise ale może komus sie spodoba:)aha i co jest jeszcze zastanawiające paradise i te inne polaeane niby maja całkiem przypadkiem dużo wolnych terminów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:27 Paradiso jest gut. U mnie na wesele goscie nir cceli jechac do doma. To SZOK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 09:26 ten zespół to totalna amatorka słuchałem , widziałem i nie mam interesu kogoś reklamować czy krytykowac poprostu jestem poszukiwaczem zespołu na swoje wesele niestety potwierdza się prawda że na takich forach i takie wątki tworza same zespoły w dodatku nieudaczne i mające słabe branie. pozdrawiem tomek śliwiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bes Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:58 Odjazd totalny. A głośno, że wlaczki podchodzą do gardła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 09:09 rzeczywiści odjazd totalny ponieważ nic sie muzycznie nie zgadza, a flaki i uszy od tego bolą że niesamowicie pierdo.......ą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkk Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.plock.mm.pl 12.04.08, 13:40 człowieku nikt ci nie karze ich słuchać. o co ci chodzi ? widzę ze chyba jesteś z konkurencji co?czepiliście się tych bzdurnych tematów dajcie sobie spokój!!!!jestem ciekawa jak ty grasz bo mam wrażenie że to ty narzekasz na brak roboty i siedzisz przed kompem pisząc bzdury.znawca się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa4 Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 19:32 pewnie z konkurencji, ale miedzy prawda a prawda to paradise to bardzo slaby zespol ----------ja osobiscie nie polecanm kiepsko spiewacie chlopaki falszujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beno Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.zus.pl 14.04.08, 07:53 Ciekawe - całkiem mi się tu podoba - najpierw najeżdżają na innych, wychwalają pod niebiosa też innych, i znów w koło macieju :) Młodym proponuję, aby wzięli płytki od tych zespołów jakieś demo - popytali wsórd znajomych a napewno znajdą zespół godny polecenia - bo widzę że tu tylko same "ciekawostki" niektórzy wypisują :) Jako ciekawostkę dodam, że na płockim rynku istnieje ok lub już ponad 80 zespołów muzycznych - a przysłowie się sprawdza - gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 17:07 he he ja byłem w styczniu na weselu gdzie grał ten zespół i było fajnie nie narzekałem na brak zajęcia jedno trzeba tylko przyznać że kapela gra za mało wolnych kawałków nogi odpadały kolesie zwolnijcie trochę!!! A poza tym fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.gprs.plus.pl 14.04.08, 22:15 Czytając te posty człowiekowi się w bebechu przewraca. Prawda jest taka ze na tym forumnie wypisują bezrobotni ludzie z konkurencji którym za bardzo puszczanie z MD nie wychdzi uważając ze taką opinią wyrażoną anonimowo mogą w pewien sposób niszczyć konkurenta. Nie dajcie sie tym gluchym degeneratom ktorm wydaje się ze mogą zaistniec tylko w ten sposob. Jeszcze pare lat i maszynki do puszaczania ludowi sie znudzą i wrocą tradycyjne instrumenty. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 11:55 siostro basen,chyba umrę ze śmiechu znam tych chłoptasiów z płockiego miasteczka tweanpeaks czyli wioski podmiejskiej zwanej radziwiem przecież oni wogóle się do grania nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 20:18 Tym postem pokazałeś, że to nie oni są wieśniakami tylko ty. Zapewne jak większość piszących tu jesteś z konkurencji skoro ich znasz (tak napisałeś). A pisząc to co napisałeś pewnie się nie zastanowiłeś ile osób mogłeś obrazić - cytuję "z wioski zwanej radziwiem". Podaj teraz nazwę z jakiego zespołu ty jesteś - będzie to wspaniała reklama!!! Przynajmniej na radziwiu. Chciałem jeszcze dodać, że pewnie masz mało grań skoro tak piszeszi żal ci pewnie d**pe ściska, że Ci ktoś chleb odbiera. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.plock.mm.pl 16.04.08, 22:49 witam widze że wypowiedzi na tym forum pozostawiają wiele do życzenia. jak możesz w ten sposób wypowiadać się i ubliżając ludziom mieszkającym w radziwiu. zastanów się człowieku co ty wypisujesz. ty lepiej zadaj sobie pytanie co ty sobą reprezentujesz bo wydaje mi się że NIC!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 20:51 Byłam w marcu na weselu, gdzie grał ten zespół. Grali fajnie - dla każdego coś się znalazło. Najważniejsze, że gościom się podobało. Ciekawostką było to, że nasz kolega chcąc zrobić młodym przyjemność zaśpiewał razem z nimi parę piosenek. Chłopcy nie robili sprzeciwu. Jestem zadowolona, bo wytańczyłam się - na drugi dzień nogi mnie tak bolały, że ledwo co poszłam na poprawiny. Polecam ten zespół bo warto i naprawdę dobrze prowadzą wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDDDDDDD Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.plock.mm.pl 16.04.08, 22:59 ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ TO SUPER KAPELA. GRALI U MNIE NA WESELU I BYŁO NAPRAWDĘ FAJNIE. GOŚCIE BYLI ZADOWOLENI NIE CHCIELI IŚĆ DO DOMU NAPRAWDĘ EKSTRA. TERAZ BĘDZIE ŚLUBOWAŁA MOJA KOLEŻANKA I TEŻ BĘDZIE GRAŁ TEN ZESPÓŁ. TAKŻE NAPRAWDĘ LUDZIE KTÓRZY WYPISUJ TE BREDNIE NA ICH TEMAT TO MYŚLĘ I CHYBA KAŻY ROZSĄDNY CZŁOWIEK SIĘ DOMYŚLI ŻE SĄ Z KONKURENCJI. POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH PAR MŁODYCH POSZUKUJĄCYCH ZESPOŁU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisnia Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 22:41 Przeeciez paradize jest zespolem numer jeden w Płocku. Grają odjazdowo, a inni są do bani. Naprawde paradize to jest TO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu reklama Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 14:02 powiedzcie czy wam to się nigdy nie znudzi???????????, wstydu nie macie tak nachalnie się reklamować, ludzie z paradise dajcie wreszcie spokój to nie jest forum reklamowe jak was nie stać na reklamę to proszę nie róbcie tego w ten sposób bo staje się to żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa.. Re: Paradise, namiary, opinia proszę IP: *.gprs.plus.pl 03.05.08, 22:37 mam wrażenie ze jeden i ten sam psychol pisze i sam odpisuje lecz się człowieku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś