gibki 22.03.05, 14:11 no taaak - zamieściłem ciężką pracę straży miejskiej w internecie i od razu giną posty dla zainteresowanych republika.pl/gibki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_nonim Re: inwigilacja internautów 22.03.05, 14:24 Tia , ciekawe jak długo tym razem Twój post się utrzyma , nadepnąłeś komuś na odcisk ... W godzinach słóżbowych , słóżbowym samochodem ( takie duże , zielone autko ) pracownik S.M. przyjeżdża do domu jednocześnie blokując samochodem swobodny dostęp do klatki schodowej , ale co tam !kto go pouczy jak patrole - koledzy w sklepach obuwniczych przesiadują.... brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim Re: inwigilacja internautów 22.03.05, 14:29 Przy okazji : tym samochodem staje "pod zakaz" , który obowiązuje na całej długości bloku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werdan Re: inwigilacja internautów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:34 hihih dobre :D Moze chlopcy przyszli kupic buty dla zon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjk Re: inwigilacja internautów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:32 heh mi kiedyś chcieli za zaśmiecanie wlepić 100 zł :) tyle że więcej mojego wkładu tam był w zrobienie pożądku niż śmiecenia ale spoko mogli nie wiedzieć:) Ide ostatnio grodzką do szkoły a przedemną kroczy 2 strażników miejskich jeden wcina jakiegoś pączka czy coś do kosza 5m a ten papierek na ulice i sobie polazł dalej (przechodzili koło kosza) a ja za to byłbym 100 w plecki :) Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: inwigilacja internautów 24.03.05, 15:06 ja mysle, ze pani nie miala nieprzyjemnosci przez Ciebie, tylko przez to, ze w czasie jej pracy ktos zajmuje ja w celach prywatnych (no chyba ze to Ty jestes na zdjeciu w mundurze;>) Odpowiedz Link Zgłoś
preparat_plock odczepcie się od SM :) 25.03.05, 08:03 po wypisaniu iluś tam mandatów za złe parkowanie oraz przegonieniu babć sprzedających jaja, chłopaki muszą chwilę odpocząć, odetchnąć, wody się napić... ...mało kto wytrzymałby na dłuższą metę takie tempo i taki poziom stresu... :) eh, jakże się wku..am, kiedy pomyślę, że m.in. ja musze łożyć ze swoich podaktów na pensje dla tych etatowych spacerowiczów naszego miasta :) proponuję, by ubrać ich w jakieś ludowe stroje mazowsza (może Dzieci Płocka im coś wypożyczą) - będą wówczas przynajmniej atrakcją turystyczną ps. zastanawia mnie również wyjątkowo szybka interwencja administratora przy usuwaniu Twojego pierszego wątku.... zamiast zainteresować się tematem i napisać coś na temat konieczności utrzymywania Straży Miejskiej, nasza kochana GW ignoruje temat. Musi baaaaaaaaardzo głęboko siedzieć w d..... naszej władzy A my się dziwimy, że dla nich dobrym tematem dnia są bobry i domofony (szatańskie) :) A obiektyw fotografa zamiast robić takie zdjęcia jak ty, robi sesję zdjęciową "kolejnej dziurze w Grabówce" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś