Dodaj do ulubionych

inwigilacja internautów

22.03.05, 14:11
no taaak - zamieściłem ciężką pracę straży miejskiej w internecie i od razu
giną posty

dla zainteresowanych

republika.pl/gibki
Obserwuj wątek
    • a_nonim Re: inwigilacja internautów 22.03.05, 14:24
      Tia , ciekawe jak długo tym razem Twój post się utrzyma , nadepnąłeś komuś na
      odcisk ...
      W godzinach słóżbowych , słóżbowym samochodem ( takie duże , zielone autko )
      pracownik S.M. przyjeżdża do domu jednocześnie blokując samochodem swobodny
      dostęp do klatki schodowej , ale co tam !kto go pouczy jak patrole - koledzy w
      sklepach obuwniczych przesiadują.... brak słów
      • a_nonim Re: inwigilacja internautów 22.03.05, 14:29
        Przy okazji : tym samochodem staje "pod zakaz" , który obowiązuje na całej
        długości bloku ...
    • Gość: Werdan Re: inwigilacja internautów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:34
      hihih dobre :D

Moze chlopcy przyszli kupic buty dla zon :)
      • Gość: mjk Re: inwigilacja internautów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:32
        heh mi kiedyś chcieli za zaśmiecanie wlepić 100 zł :) tyle że więcej mojego
        wkładu tam był w zrobienie pożądku niż śmiecenia ale spoko mogli nie wiedzieć:)
        Ide ostatnio grodzką do szkoły a przedemną kroczy 2 strażników miejskich jeden
        wcina jakiegoś pączka czy coś do kosza 5m a ten papierek na ulice i sobie
        polazł dalej (przechodzili koło kosza) a ja za to byłbym 100 w plecki :)
    • enaka Re: inwigilacja internautów 24.03.05, 15:06
      ja mysle, ze pani nie miala nieprzyjemnosci przez Ciebie, tylko przez to, ze w
      czasie jej pracy ktos zajmuje ja w celach prywatnych (no chyba ze to Ty jestes
      na zdjeciu w mundurze;>)
    • preparat_plock odczepcie się od SM :) 25.03.05, 08:03
      po wypisaniu iluś tam mandatów za złe parkowanie oraz przegonieniu babć sprzedających
      jaja, chłopaki muszą chwilę odpocząć, odetchnąć, wody się napić... ...mało kto wytrzymałby
      na dłuższą metę takie tempo i taki poziom stresu... :)

eh, jakże się wku..am, kiedy pomyślę, że m.in. ja musze łożyć ze swoich podaktów na
      pensje dla tych etatowych spacerowiczów naszego miasta :)
      proponuję, by ubrać ich w jakieś ludowe stroje mazowsza (może Dzieci Płocka im coś
      wypożyczą) - będą wówczas przynajmniej atrakcją turystyczną

ps.
      zastanawia mnie również wyjątkowo szybka interwencja administratora przy usuwaniu
      Twojego pierszego wątku....
      zamiast zainteresować się tematem i napisać coś na temat konieczności utrzymywania
      Straży Miejskiej, nasza kochana GW ignoruje temat. Musi baaaaaaaaardzo głęboko
      siedzieć w d..... naszej władzy
      A my się dziwimy, że dla nich dobrym tematem dnia są bobry i domofony (szatańskie) :)

A obiektyw fotografa zamiast robić takie zdjęcia jak ty, robi sesję zdjęciową "kolejnej dziurze
      w Grabówce" :))))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka