Dodaj do ulubionych

Nowy szef PKS-u

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:33
Wygrałby Wacław Milke gdyby wiedział że nie ma ograniczenia wieku w
przystąpieniu do konkursu
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Nowy szef PKS-u IP: 80.55.39.* 04.05.05, 07:36
      Najwazniejsze ze nie wygral Miecio Magierski to moglo zabic nastepna firme w
      Plocku. A miedzy Sliwinskim a Magierskim jest roznica przynajmniej kilku klas
      jezeli chodzi o podejscie do pracownika i kulture osobista, wszyscy wiedza na
      czyja korzysc.

Pozdrawiam.
      • Gość: Martyn Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 08:37
        Też tak słyszałem, mło tego ten pan był w firmach które były inaczej zarzadzane
        i sadze ze po zapoznaniu sie z pracownikami wprowadzi kilka zmian,(wskazówka)
        zmiana osob ktore sa na wysokich stołkach w tej firmie.
        • Gość: J Re: Nowy szef PKS-u IP: *.c157.petrotel.pl 04.05.05, 17:42
          Jak nie zmienił się od czasu gdy pracował w KM, to możecie się cieszyć. Dobry
          fachowiec znający się przede wszystkim na zarządzaniu firmą, sprawy techniczne
          nie były jego mocną stroną.
          Na co uważać? w KM założył koło SLD. Szykujcie się w przyszłym roku do pochodu
          pierwszomajowego.
          Pracownik komunikacji miejskiej
          • Gość: Drajwer Re: Nowy szef PKS-u IP: *.214.76.83.cust.bluewin.ch 04.05.05, 18:10
            A niech nawet zakladal meczet byle dobrze pracowal a braku rozumu to Mu chyba
            nikt nie zarzuca. Ostatni dyrektorzy szpitala bron Boze nie sa komuchami i co z
            tego.Mnie tam wszstko jedno z jakiej szef jest opcji byle firma kwitla i byla
            kasa. Co mi po slusznym ideologicznie dupku ktory rozwali firme.
            • Gość: Kierowca Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:54
              Sliwa do KM
    • Gość: bridge Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:59
      Gratulacje
    • Gość: Płocczanin Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:44
      Zwykły , czerwony dupek - karierowicz. Gdyby nie bał się czystki w Orlen-Gazie,
      która wkrótce nastąpi napewno nie przeszedłby do mającego kłopoty finansowe PKS-
      u. Uważajcie, dla kariery pswięci każdego, nawet przyjaciela!
      • Gość: max Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:32
        Zal ci dupe sciska co ?
      • Gość: Ja Re: Nowy szef PKS-u IP: 80.55.39.* 06.05.05, 23:03
        Mieciu to ty ? .. jednak nie umiesz przegrywac ...
      • Gość: płocczanin+ Re: Nowy szef PKS-u IP: *.c156.petrotel.pl 08.05.05, 20:13
        "...mającego kłopoty finansowe PKS-u" - ktoś tu jest w błędzie. Lepiej nie
        pisać bzdur jeśli sie nie ma sprawdzonych informacji. Póki co PKS ma 60 lat i
        nie zamierza wycofać sie z rynku przewozów.
    • Gość: X Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:54
      Mieciu jeszcze żyje?
      • Gość: X Re: Nowy szef PKS-u IP: *.class146.petrotel.pl 08.05.05, 08:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka