Gość: tobiasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:33 Wygrałby Wacław Milke gdyby wiedział że nie ma ograniczenia wieku w przystąpieniu do konkursu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Nowy szef PKS-u IP: 80.55.39.* 04.05.05, 07:36 Najwazniejsze ze nie wygral Miecio Magierski to moglo zabic nastepna firme w Plocku. A miedzy Sliwinskim a Magierskim jest roznica przynajmniej kilku klas jezeli chodzi o podejscie do pracownika i kulture osobista, wszyscy wiedza na czyja korzysc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyn Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 08:37 Też tak słyszałem, mło tego ten pan był w firmach które były inaczej zarzadzane i sadze ze po zapoznaniu sie z pracownikami wprowadzi kilka zmian,(wskazówka) zmiana osob ktore sa na wysokich stołkach w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Nowy szef PKS-u IP: *.c157.petrotel.pl 04.05.05, 17:42 Jak nie zmienił się od czasu gdy pracował w KM, to możecie się cieszyć. Dobry fachowiec znający się przede wszystkim na zarządzaniu firmą, sprawy techniczne nie były jego mocną stroną. Na co uważać? w KM założył koło SLD. Szykujcie się w przyszłym roku do pochodu pierwszomajowego. Pracownik komunikacji miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drajwer Re: Nowy szef PKS-u IP: *.214.76.83.cust.bluewin.ch 04.05.05, 18:10 A niech nawet zakladal meczet byle dobrze pracowal a braku rozumu to Mu chyba nikt nie zarzuca. Ostatni dyrektorzy szpitala bron Boze nie sa komuchami i co z tego.Mnie tam wszstko jedno z jakiej szef jest opcji byle firma kwitla i byla kasa. Co mi po slusznym ideologicznie dupku ktory rozwali firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:54 Sliwa do KM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridge Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:59 Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:44 Zwykły , czerwony dupek - karierowicz. Gdyby nie bał się czystki w Orlen-Gazie, która wkrótce nastąpi napewno nie przeszedłby do mającego kłopoty finansowe PKS- u. Uważajcie, dla kariery pswięci każdego, nawet przyjaciela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:32 Zal ci dupe sciska co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nowy szef PKS-u IP: 80.55.39.* 06.05.05, 23:03 Mieciu to ty ? .. jednak nie umiesz przegrywac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin+ Re: Nowy szef PKS-u IP: *.c156.petrotel.pl 08.05.05, 20:13 "...mającego kłopoty finansowe PKS-u" - ktoś tu jest w błędzie. Lepiej nie pisać bzdur jeśli sie nie ma sprawdzonych informacji. Póki co PKS ma 60 lat i nie zamierza wycofać sie z rynku przewozów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Nowy szef PKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:54 Mieciu jeszcze żyje? Odpowiedz Link Zgłoś