Dodaj do ulubionych

Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za nami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:17
IGRZYSKA !!!!!!!

jak brak chleba to sie robi igrzyska, w końcu trzeba ludziom zamotać w głowie
żeby się nie zorientowali że w ciągu 2 lat do zwolnienia w Płocku w Orlenie
jest 1200 osób. Plan zwolnień jest realizowany pod "wezwaniem" dyr.
Zawidzkiej i vice-prezesa Macenowicza. No ale przecież ich tłumaczy to że od
wykazanych oszczędności dostaną 6 procent. Im na żarcie wystarczy inni niech
zdychają z głodu i chodzą na Dni Chemika, niech sie hołota bawi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klemantyna Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:18
      up na forum
    • Gość: płocczanin Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.c154.petrotel.pl 05.06.05, 22:47
      Nie wiem czemu ludzie z forum mają za zadanie dołozenie wszystkim - sami mają
      kompleksy - a jak uważacie, że hołota sie bawi, to wystawiasz sobie sam laurkę.
      Miasto tez wyłozyło pieniądze i to z pewnościa nie małe. Ale drogi
      przedstawicielu czegos wiecej niz chołoty, to powiem Ci, że "Skrzypek na Dachu"
      był wydarzeniem kulturalnym (nawet dla hołoty. Tylu ludzi na tumach w niedzielę
      nie było od dawna na zadnych dniach Historii od dawna - a kolejka do muzeum,
      zeby zobaczyć mury obronne - kolejki jak za komuny po kaszankę. Ciekawe, czy Ci
      ludzie to hołota - bo chcieli zobaczy kawałek historii, kultury? Człowieku -
      powieneś zapisać się na korepetycje z kultury osobistej - i to na poziomie
      przedpodstawowym.
      A ponadto tekst jest o święcie a komentarz o przyszłych zwolnieniach (nie mam
      zielonego pojecia czy to prawda czy nie), ale człowieku chyba masz problemy ze
      zrozumieniem tekstu ktorzy przeczytałeś.
      Jeden konkretny, merytoryczny (uwaga trudne słowo) zarzut?
      • Gość: Klementyna Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:50
        Nie twierdzę że część imprez nie była wartościowa, ale wiem dlaczego tak
        kierownictwo Orlenu się "stara". Starania te niedługo będą widoczne.A jest to
        robione w myśł starej zasady "brak chleba, robimy igrzyska dla odwrócenia uwagi"
    • Gość: zielin Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:11
      Co za koncert Alphaville!! Absolutnie fenomenalni, rewelacyjni i Bóg jeden wie,
      jak ich nazwać jeszcze. Byli swietni. A co do Łez, to płakać sie chce. Smucili
      aż miło. Groove Coverage nie widziałem, bo szedłem akurat na stadion, bo wolałem
      obejrzeć mecz (ach ten patriotyzm :D), wiec o nich się nie wypowiadam.
      • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:24
        Jak to powiedział profesor Pomykało - Ludziom bez pracy trzeba zafundować
        ogłupiałą rozrywkę. Pan MM bawił się wspaniale na Skrzypku przecież siedział na
        krzesełku z oparciem ludziska siedzieli na twarsych ławach. a tak przy okazji
        piwo przy tej kulturze lało się obficie. Ile miejsc pracy by powstało za te
        pieniądze które są wydane naeń Chemika?
        • Gość: Filomena Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:49
          "MM bawił się wspaniale". A jak liczny był dwór? Kto towarzyszył "najwyższemu"?
          • Gość: observer do maruderow IP: 193.59.95.* 06.06.05, 06:40
            Do Klementyna i Filomena: Jesteście tak załosne w swoich komentarzach, że aż
            żal byłoby was zobaczyć i posłuchać. Mam wrażenie, że z niczego i nikogo nie
            jesteście zadowolone. Lepiej aby wszyscy siedzieli smutni i sie nudzili... To
            może wówczas byłoby dla was pole do popisu w stylu "ale mi dzień chemika "...
            nikt sie nie bawił, takie nudy ". To też by Wam się podpobało. Przypominacie mi
            dwóch staruszków z "Mupet Show" ... Kto chcial to się bawił, i bardzo dobrze, a
            odnośnie restrukturyzacji, to niewypowiadaj sie jeśli nie znasz planów ....
            • Gość: Klementyna Re: do maruderow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 06:52
              miałam możliwośc je obejrzeć a nawet zrobić ksero, jest tam "ładnie" napisane
              która spółeczka, kiedy, do spuszczenia do kanału, gdzie ilu pracowników na
              bruk. To co się teraz robi z RBH to tylko początek.
              • mision Re: do maruderow 06.06.05, 07:22
                Tak więc masz przecieki? Daj je do NTP oni lubią drukować takie sensacje,lub
                ogłoś to na forum ;-)
            • Gość: Filomena Re: do maruderow IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:43
              Nie załapałeś się do dworu? Stałeś w 13-tym rzędzie? Ale cię ruszyło! Gorycz i
              stetryczenie z twych słów przebija!
    • Gość: Lothar Teatr pantomimy IP: *.zep.com.pl 06.06.05, 08:59
      Czy ktoś pamięta jak nazywa się teatr pantomimy który wystąpił w niedzielę na
      Dniach Historii Płocka ? Gazeta niestety zakończyła swoją relację na sobocie.
    • Gość: Qcharz Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:10
      Ja kuźwa wszystko rozumiem ale jak milenka czegoś nie wiesz to po prostu o tym
      nie pisz. Odbyły się 15-te regaty o Puchar PKN Orlen, a nie jakieś tam
      cytuję"... XV regaty klubów żeglarskich. Rywalizowało 47 jachtów"
      • Gość: chołek Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:56
        ...taaak jest... ;)

THC Squad Relezzzzzzz !!
      • Gość: roocky Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.chello.pl 06.06.05, 12:23
        o Boże - to ona jeszcze tu pracuje ???? szok ...
    • Gość: Forever Young Czy to ostatnie na dole zdjęcie to wokalista? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:06
      To zdjęcie na samym dole, ktośw okularach - to jest może wokalista Alphavile?
    • Gość: nocek Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.Princeton.EDU 06.06.05, 20:07
      Wstyd , że obchodząc Dzni Historii nikt nie zauwazyl 600 lecia szpitala. Wstyd
      dla dziennikarzy polityków i szefów szpitala
    • Gość: levvy Re: Dzień Chemika i Dni Historii Płocka już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:11
      Sytuacja w Orlenie jest nieciekawa.Ludzie to dostrzegają i nie było wcale tak
      wspaniale jak opisują( może jedynie koncerty).Konkursy firm , mecze, i inne
      atrakcje bez publiki i wiekszego zainteresowania.Niestety nie moglem być
      jednocześnie na starówce bo ZNOWU WSZYSTKO w KUPIE jak co roku a do końca
      wakacji... kapela podwórkowa.Już dawno mowilo sie o oddzieleniu tych dwoch
      imprez i co(nie wspominajcie tu o oszczędnościach.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka