Gość: czasami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 22:52 A czy tych wszystkich pijaczków też będziecie usuwać z tumskiej? Czy ktoś jest w stanie zapewnić, że pijaczkowie (łagodnie mówiąc) znikną z Tumskiej na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Rozpoczął się remont pierwszego odcinka ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:46 Proponujesz getto, czy od razu eksterminację? Tumska jest tak samo prezydenta Milewskiego, Twoja, moja i tych 'pijaczków'. Apeluję o rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Rozpoczął się remont pierwszego odcinka ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:05 Ja jestem za eksterminacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieknis Re: Rozpoczął się remont pierwszego odcinka ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 00:36 no to pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Pijaczki? IP: *.c151.petrotel.pl 07.06.05, 07:32 Ja uważam że nikt nie ma prawa ich usuwać. Obawiam się też że Tumska w "nowoczesnym wydaniu nie będzie ciekawą ulicą... Podobnie jak nowy amfiteatr, który w żaden sposób nie będzie pasować do otoczenia tumskiego. No ale cóż... Nasze płockie władze zatwierdzające projektu lubią świecidełka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relaks Re: Pijaczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 07:44 Ja tam chcę pijaczkó na Tumskiej. Być w Płocku na Tumskiej i nie widzieć pijaczków, to tak jak być w Rzymie i nie widzieć krzywej wieży w Pizie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek-bis A kiedy remont wiaduktu kolejowego w Radziwiu???? IP: 193.59.95.* 07.06.05, 07:53 No kiedy wreszcie????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qcharz Re: Rozpoczął się remont pierwszego odcinka ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:11 Wszystko ładnie i pięknie tylko co z fasadami kamienic stojących przy tumskiej. Ich remontem powinni zająć się właściciele kamienic prawda ? Ponieważ zazwyczaj nie mają pieniędzy na takie " wybryki" , Tumska będzie wyglądała jak salon do którego ktoś wstawił nowe meble położył nowe dywany ale zapomniał pomalować ścian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Rozpoczął się remont pierwszego odcinka ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:44 Mam nadzieje ze po remoncie nie trzeba bedzie placic za wejscie na tumska, bo obilo mi sie o uszy ze za wejscie na amfiteatr trzeba bedzie bileciki kupowac. PARANOJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek A co z Muzeum Mazowieckim IP: *.ump.pl / *.ump.pl 07.06.05, 13:42 A co z Muzeum Mazowieckim w odnowionej kamienicy?? Czy zostanie jakoś zabezpieczona od placu budowy (ud ulicy) od kurzu, pyłu i tego wszystkiego co morze miec wpływ na pogorszenie elewacji ?? Pozdrawiam Dzidek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Rozpoczął się remont pierwszego odcinka ulicy IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 07.06.05, 15:16 Akiedy się skończy ten remont? Odpowiedz Link Zgłoś