Gość: kOpErO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:04 dla mnie jest git :-)) JAGIELLONKA RULEZZZZ najlepsza szkoła !! chetnie zostalbym tu dluzej ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Wyniki nowej matury 27.06.05, 23:10 Piekny wynik w Jagiellonce. Tylko jedna osoba poległa i to na ustnym. Czy może być lepsza rekomendacja dla szkoły? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemfan Re: Wyniki nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:01 W III LO też był piękny wynik. To tak w drodze sprostowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długopisem Re: Wyniki nowej matury IP: *.plock.mm.pl 29.06.05, 18:06 roman_j napisał: > Piekny wynik w Jagiellonce. Tylko jedna osoba poległa i to na ustnym. Czy >może być lepsza rekomendacja dla szkoły? :-)) może - kultura Odpowiedz Link Zgłoś
amph Re: Wyniki nowej matury 27.06.05, 23:26 Oby zawsze tak wyglądały matury w Jadze.Nauczycielom i maturzystom gratulacje.Podobne należą się III LO-to frajda kiedy czyta się takie rzeczy o płockch ogólniakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goblin Re: Wyniki nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:31 A jak w Małachowiance ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michasia Re: Wyniki nowej matury IP: 80.51.198.* 28.06.05, 00:11 No właśnie, dlaczego w artykule nie ma słowa o Małachowiance? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goblin Re: Wyniki nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:15 Czyżby wybiórcza miała jakieś animozje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka ... Re: Wyniki nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:24 no wlasnie tez sie zastanawiam czemu nie ma zadnego slowa o malachu, no ale sama wiem ze w malachu tzn u mnie w szkole nie zdalo ok 6 osob ale nie uwazam zeby to bylo jakokolwiek ujma dla tej szkoly bo z tego co wiem to wiele osob zdalo ze 100% wynikiem mature no a 3 lo niech sie az tak bardzo nie szczyci. malachowianka gora Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Wyniki nowej matury 28.06.05, 08:53 Ta szkołą (Małachowianka) jest tak dobra, że nie wymaga promocji... Za moich czaów były 3 normalne licea w Płocku a teraz czytam o jakimś IV LO i V LO. Co to za dziwolągi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3c JAGA RULEZ 3c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:58 JAGA POKAZAŁA CO POTRAFI POMIMO ZABAWY PRZEZ 3 LATA ROCZNIK 86 W JADZE POKAZAŁ KLASE STAJĄC SIE NAJLEPRZYM LO W PŁOCKU HEHEHEHEHE I TERAZ WYSZŁO WSZYSTKO A NIE JAKIES ŚMIESZNE RANKINGI W GAZETACH KTORE NAPISZA NAJLEPIEJ O TEJ SZKOLE KTORA DO WIĘCEJ W ŁAPE :) TAK WŁAŚNIE DZIAŁAJĄ ŻYDY Z MAŁACHA BO CZEMU NIC O NICH NIE MA PISANEGO JASLI 6 OSOB OBLAŁO :) JAGA RULEZ A PRZEDE WSZYSTKIM 3C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIC Re: JAGA RULEZ 3c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:02 TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI 3C TAK SIE BAWI TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK Re: Wyniki nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:54 A TAK WOGÓLE TO DLACZEGO W JAGIELONCE KLASY A,B, C MAJA WYNIKI W PONIEDZIAŁEK, A RESZTA WE WTOREK ??? PRZECIEŻ TO NIESPRAWIEDLIWE !!! ALE I TAK NAJWAŻNIEJSZE ŻE WSZYSCY ZDALI. GRATULUJE WAM ORAZ ŻYCZĘ WYTRWAŁOŚCI TYM KTÓRZY BEDĄ ZMAGAĆ SIĘ Z MATURĄ PONOWNIE. NIE ŁAMCIE SIĘ. NA TYM ŚWIAT SIĘ NIE KOŃCZY. POWODZENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marley Katarzyna Góralska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 01:48 jak tylko cztam te nazwisko o mnie nerwica lapie. Tekdt do mnie: jak pan zaliczy rozyjski ja zalicze panu posli (byla moja wychowawczynia). To ja na maksa stuakm rozyjski bo na polskim to jeden tom historii sztuki dziennie szedl, az w koncu zaliczylem. Ide do babya ona przykro mi ale postawila mi jeden. Po komisie usluszalem slowa do mojej mamy: moglam pani synowi postawic te zalczenie, bo widac bylo ze sie nauczyl ale nie poradzilby sobie w bastepnej klasie. Tyle ot co. Krzyzyk jej na nagrobek czym predzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOOOŚĆ Re: Katarzyna Góralska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:01 Sukces ma wielu ojców.Jednak nikt nie wspomina ,że nauczyciele szkół kompletnie "OLALI" nas w przygotowaniach do nowej matury.Żadnych zajęć pozalekcyjnych,fakultetów itp. Gdyby nie moi "starzy",którzy miesięcznie wydawali po 800 zł na korepetycje (a ilu z nas takich jeszcze jest) to matura byłaby największą kompromitacją szkół. Co do pani Góral to jest w porzo,gdyby nie to ,że złosliwa i pamiętliwa oraz to ,że toleruje np.wysyłanie zagrożonych z chemii u Pani O.na korepetycje do swojej siostry w innym liceum.Bisnes to bisnes.To i tak niepełny obraz sukcesu "renomowanych"płockich szkół . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Katarzyna Góralska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:34 Nic dziwnego, że oblałeś. Kto cię uczył pisać, a może samouk?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriis Re: Wyniki nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:45 hehe...jednak ja nie uwierzę dopóki nie dostanę świadectwa.u mnie dopiero dziśwyniki klas od D do I... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Pani Góralska IP: *.c148.petrotel.pl 28.06.05, 09:41 Ciekawe, że ja (nie jestem absolwentką III LO)też od lat słyszę niepochlebne opinie o tej pani. Skąd się to bierze? Na marginesie - ja slyszałam większość od uczniów z dobrymi, żeby nie powiedzieć z bardzo dobrymi ocenami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pani Góralska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:36 Czepiacie się kobitka jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapro Re: Wyniki nowej matury IP: *.c157.petrotel.pl 28.06.05, 10:09 Małachowianka! Zobaczcie jak zachowuje się Małachowianka. Nie podaje swoich wyników. Ucieka od komemntarzy i krytyki. Małachowianka zeszła na psy? Co sie dzieje z tym liceum? Robi sobie wstyd! Czekamy na analizę wyników matury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vxl Re: Wyniki nowej matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:05 e małachowiance nie zdalo bodaj 6 osob, ale macie ludzie podniety ja nie moge :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaliyah Re: Wyniki nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:29 malachowianka na pewno nie zeszla na psy a to ze nie ma 100% tak jak 3 lo czy jaga to nie znaczy ze cos jest nie tak zastanow sie w ogole co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP O co z wynikami Małachowianki ?? IP: 80.51.198.* 28.06.05, 12:14 O co z wynikami Małachowianki ?? Podane są wyniki wszystkich szkół poza Małachowianką ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.... Re: Wyniki nowej matury IP: *.c157.petrotel.pl 28.06.05, 12:46 aa przepraszam dlaczego nie ma wynikow z Malachowianki?? czyzby w tej szkole matura poszla slabo??:) brawo dla Jagiellonczykow^^:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wyniki nowej matury IP: *.c158.petrotel.pl 28.06.05, 14:31 Nie rozumiem sformułowania "prestiżowe" co to za określenie wogóle Jagielonka i III to prestiżowe ani słowa o Małachowiance czy ona juz nie jest prestiżowa???? dla mnie nie ma lepszych i gorszych szkół.... nie genaralizujmy i nie róbmy z jagielonki nie wiadomo czego bez przesady.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J_Karol Jaki jest średni wynik renomowanych liceów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:30 To, że zdało 100% to jeszcze nic nie mówi. Nie mogło być inaczej zważywszy na następujące fakty: 1. Idzie do nich najlepsza i najzdolniejsza młodzież. 2. Zalicza 30% puntów (w dawnych systemach oceniania 51%). 3. Znaczna część młodzieży bierze korepetycje. Zatem, na ile wynik ten jest efektem tych trzech czynników a na ile jest to zasługa nauczycieli owych szkół. Broń Boże, nie czepiam się i nie usiłuję obniżyć rangi sukcesu. Chciałbym po prostu wiedzieć coś więcej i wcale nie przesądzam, że np. średnia ocen będzie niska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Wyniki nowej matury IP: *.c154.petrotel.pl 28.06.05, 23:53 Jagiellonka jest the best,a nie jakas Małachowianka. Małach to i tak juz od jakiegos czasu jest ukrywany, widac,ze z ta szkoła dzieje sie cos nie tak jak powinno byc. Ja skonczyłam Jagiellonke i nie było tak źle jak niektórzy mówią. Ta szkoła jest do przezycia i tym bardziej nie jest to klasztor. JAGIELLONKA GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!! Równiez gratulacje dla III LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wyniki nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:30 a o Małachowiance ani słowa?? wiem, ze ta szkoła zawsze ma najwięcej chętnych, ale jak robić już reklamę płockim szkołom, to wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś