Gość: MZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:47 Może ktoś wiejakie sttraty poniosło muzeum?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:02 A skąd wiesz??? To pewne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:28 Przechodziłem Rano Tumską,ulica zablokowana,dokładnie topaliła się kamienica między PZU a Muzeum. Widziałem tylko jak pracownicy zmywali podłogę,drzwi były otwarte. Woda z dachu lała się jak po ostrej ulewie. Ale czy coś ucierpiało tego nie wiem. Można się domyślać,że pewnie ściany zalene są. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! 12.07.05, 09:54 no to szczescie w nieszczesciu, ze to nie ta odrestaurowana plus eksponaty Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! 12.07.05, 09:16 no wlasnie, sa juz jakies informacje??? bo widze ze na "dziennikarzy" nie mozna liczyc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:21 Nie paliło sie muzeum, tylko budynek obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:30 przepływ aktualnych informacji w tym mieście jest żenujący. na wiadomości przyjdzie nam czekać do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanK. Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:21 Dowiesz się z lokalnej "kablówki" za 2 tygodnie w dzienniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45678 Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.c155.petrotel.pl 12.07.05, 13:28 A w poniedziałek mają to Muzeum otworzyć. Brukowce płockie nie zmusiły się do pracy - cisza. Odpowiedz Link Zgłoś