Dodaj do ulubionych

Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:47
Może ktoś wiejakie sttraty poniosło muzeum??????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: edek Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:02
      A skąd wiesz???
      To pewne???
      • Gość: MZ Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:28
        Przechodziłem Rano Tumską,ulica zablokowana,dokładnie topaliła się kamienica
        między PZU a Muzeum. Widziałem tylko jak pracownicy zmywali podłogę,drzwi były
        otwarte. Woda z dachu lała się jak po ostrej ulewie. Ale czy coś ucierpiało
        tego nie wiem. Można się domyślać,że pewnie ściany zalene są.
        • enaka Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! 12.07.05, 09:54
          no to szczescie w nieszczesciu, ze to nie ta odrestaurowana plus eksponaty
    • enaka Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! 12.07.05, 09:16
      no wlasnie, sa juz jakies informacje??? bo widze ze na "dziennikarzy" nie mozna
      liczyc:-(
      • Gość: zz Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:21
        Nie paliło sie muzeum, tylko budynek obok.
    • Gość: edek Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:30
      przepływ aktualnych informacji w tym mieście jest żenujący.
      na wiadomości przyjdzie nam czekać do jutra
      • Gość: JanK. Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:21
        Dowiesz się z lokalnej "kablówki" za 2 tygodnie w dzienniku.
        • Gość: 45678 Re: Paliło się nowe muzeum!!!!!!!!!! IP: *.c155.petrotel.pl 12.07.05, 13:28
          A w poniedziałek mają to Muzeum otworzyć.
          Brukowce płockie nie zmusiły się do pracy - cisza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka