Gość: Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 08:25 Czy ktoś z Was próbował już ich dań? Czy jest smacznie i czysto? Bo z zewnątrz wygląda całkiem przyjemnie, jak z resztą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ## Re: Bar Krokiet IP: *.c247.petrotel.pl 12.05.07, 11:14 a GDZIE JEST BAR kROKIET? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:34 W bloku obok urzędu skarbowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbk Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 18:43 w krokiecie jest zajebiscie. a kucharz to maestro - naprawde. szkoda bedzie jak odejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel1212 Re: Bar Krokiet IP: *.c251.petrotel.pl 31.05.07, 13:10 ten bar jest na rogu 1-go i 3-go Maja, w nowowybudowanym bliku. Sama niebyłam, ale maż często chodzi, jak sama nie ugotuje obiadu. Jest zadowolony, mówi ze tanio i ze dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 23:18 Mąż powinien złożyć reklamację Panu Bogu na taką babę i oddać ją w cholerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:39 Byliśmy, zjedliśmy i juz nigdy nie pójdziemy...........nie polecam, tylko cena jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:47 .. ooo widac konkurencja zaczela sie wypowiadac na forum ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Bar Krokiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:41 Byłam, zjadłam obiad i stwierdzam, że jest OK.Są to obiady "prawie" domowe, a w najbliższej okolicy nie ma gdzie pójść na coś podobnego.Dość duży wybór dań, myślę, że można znaleźć to co się lubi. Lokal ma trochę surowy ale ciekawy wystrój.Właścicielom życzę powodzenia bo mam dosyć pizzy i chińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 23:22 Tanio smacznie i tak powinno byc !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Bar Krokiet IP: 193.59.95.* 05.06.07, 15:33 Byłem, zjadłem....dla mnie ładnie wygląda ale...bez smaku. pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Bar Krokiet IP: *.097.c79.petrotel.pl 08.09.07, 17:18 Chodzę często. Obiady są tanie i bardzo smaczne. Polecam zupę pomidorową!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:26 wcale nie jest smacznie i tanio , a kuchnia pozostawia wiele do życzenia i obsługa obleśna jak szef kuchni potrawy serwują zimne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie konkurencja Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:35 jedzenie ma się wrażenie że odgrzewane bardzo niemiła obsługa ceny nie najniższe lepszy jest bar u Mokrzkiej na Tysiąclecia bo tam jedzonko bardziej domowe i ciepłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Bar Krokiet IP: *.097.c79.petrotel.pl 08.09.07, 17:26 bar u tych pań to jakaś pomyłka. Brudne talerze, pani biegajaca z brudną szmatą po sali, a obsługa ma miny, że aż strach. Kobieta w kasie zawsze mocno niezadowolona, druga przyjmująca zamówienia też nigdy się nie uśmiecha. Wiele razy po obiedzie w barze na tysiąclecia bolał mnie żołądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:39 ten bar to pomyłka jedzenie jak pod ARKADAMI tylko w nowocześniejszej wersji a obsługa szczególnie krótkowłosa ruda kobieta odstrasza od konsumpcji i ten gruby facet na sali oparty i gadający przez telefon fuj............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BENIO Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:43 zgadzam się byłem raz i więcej nigdy żarełko nie godne polecenia zimne i ta obsługa , wolę juz BAR ERYK na Grodzkiej bo chociaż gorący kebab można tam zjeśc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:52 pracuję blisko , ale odradzam owszem wygląd całkiem niezły , ale jak pisali moi poprzednicy obsługa do bani faktycznie jest tam bardzo chamska kobieta o rudych włosach przy niej czułam się jak na Misiu w barze na Centralnym zanim poszłam zjeść to z okna widziałam jak paliła z boku papierosa i z koleżankami zastanawiałyśmy się czy umyła ręce właściciele tylu ludzi nie ma pracy a wy stawiacie za ladą tak kontrowersyjną osobę przy mnie kilku klientów strasznie krytykowało obsługę psujecie sobie reputację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: Bar Krokiet IP: *.centertel.pl 10.06.07, 18:26 Byłam i nie polecam. Wystrój owszem całkiem ładny, reszta już nie. Przed 12 nie ma nic obiadowego. W zasadzie samoobsługa, a wydawanie dań - to jakaś pomyłka. Podają za ladą talerze z daniem, z tym trzeba do kasy i po sztućce, a po prawo tace do noszenia jedzenia i dodatki. Nie może to byc w jednym miejscu?? 2 kromki chleba - 1 zł. To ma być tanio?? Najpierw wydali mi za dużo na talerzu, chcieli liczyć za podwójną porcję, potem nakładali nową, mniejszą porcję, a kurczak z potrawki - był krwisty - dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka2 Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:39 Byłam po raz drugi i ostatni. Miałam nadzieję, że za pierwszym razem to początek działalności, nie wszystko dograne - czytaj doprawione i dopiero się rozkręcą. Ale się nie rozkręcili. O godz. 12.30 danie niezbyt gorące, bez smaku, surówki - lipa, żurek - pomyje po nędznym żurku, mięso w sosie czosnkowym - mdłe, kompot - cena 2 zł ! Więcej się nie dam nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 23:24 Byłam w tym barze wszystko tam jest ok niewiem jak komuś to może się nie podobać jedzonko pyszne a najbardziej smakują mi desery i ciasta chciałabym poznać osobę która przygotowywuje te ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grv Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:49 bylem kilka razy ale ostatnio jak zjadlem filet z kurczaka to przysiegam myslalem ze mi trzustke ten tluszcz wypalil , naprawde radze zajac sie jakoscia jedzenia bo jesli tak dalej bedzie to cienko to widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient3 Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:19 Nie polecam. Niesmacznie, niemilo, okropne kelnerki i zobaczcie co sie dzieje w gablotach ??? Jak sa nakladane te dania?? Ta sama lyzka, pobrzechtane, zimne - kompot pomyje, zupy nie jadlem - z wygladu wygladala paskudnie !!! Wole pierogi na Grodzkiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Bar Krokiet IP: *.plock.msk.pl 31.07.07, 14:50 A to wielka szkoda bo wystrój taki fajny (widzialam przez szybę)ale niestety nie mialam jescze okazji cos tam zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosz Re: Bar Krokiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 17:26 A ja jadłem tam dzis obiad i musze przyznac ze obsluga jest miła jedzenie mi bardzo smakowalo. Trzeba wziac poprawke na to ze to nie jest jakas pierwszorzedna restauracja jakiej wszyscy sie spodziewaja, ale BAR wiec otworzcie oczy. A ceny faktycznie czasem nieodpowiednie- dobry przykład ze zwyklym kompotem.... ale to juz wina wlascicieli raczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: EE tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 21:16 tam wcale nie jest tak tanio, zliczając sobie ziemniaki + jakies miecho + sałatkę + cos do picia to wychodzi z 15 zł tak jak wszędzie a mi tam smakują za 10 zł frykatelki w Romie sa pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: EE tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 21:17 frykatelki to sa kawalki miesa z kurczaka w ciescie, + sosik + salatka + frytoski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beasz Re: Bar Krokiet IP: *.054.c89.petrotel.pl 25.09.07, 00:49 Byłam i mi smakowało. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
student2624 Re: Bar Krokiet 06.10.07, 09:05 bardzo smacznie, spory wybór, polecam. Widać po frekwencji w porze obiadu że duuużo ludzi tak uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystry Re: Bar Krokiet IP: *.001.c91.petrotel.pl 08.10.07, 16:52 Porawiło się ostatnio i te kubraczki - fajnie Odpowiedz Link Zgłoś