Gość: sdpl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:37 W poniedziałek o 17.00. w ogródkach MZOS rozpoczyna się oficjalnie kampania wyborcza SDPL w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samoobrona Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:43 Bieżemy pomidory i napewno bedziem. Przepedzim te toważystwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:16 koles zastanów sie z tego moze powstać jakaś normalna lewica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza. Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 06:23 I właśnie o to chodzi. O normalną lewicę.Państwo powinno w końcu mieć choćby niewielką rolę opiekuńczą nad swoimi obywatelami(przecież nie żyjemy w Spartcie), gdzie nad tymi najbardziej niezaradnymi(często z nie swojej winy należy roztoczyć rozzsądną opiekę.Jeżeli taki człek nie ma pracy, pieniędzy (często ma gromadkę dzieci) to może się zdażyć, że zostawiony sam sobie wyjdzie na ulicę i będzie kradł, być może coć gorszego zrobi. Tam gdzie nie ma lewicy jest o wiele większa przestępczość. I proszę poglądów lewicowych nie mylić z komunistycznymi-bo to ze sobą nie ma nic wspólnego.Poza tym w Płocku SDPl, jeżeli chodzi o osobowości, przedstawia się lepiej niż PO czy PiS.Nawet niektóre gazety już o tym napisały. Ja życzę im powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 06:28 jak jeszcze wogóle żuliki nie wymysli lewicy to musiała być przestepczość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza. Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 06:25 I właśnie o to chodzi. O normalną lewicę.Państwo powinno w końcu mieć choćby niewielką rolę opiekuńczą nad swoimi obywatelami(przecież nie żyjemy w Sparcie), gdzie nad tymi najbardziej niezaradnymi(często z nie swojej winy należy roztoczyć rozzsądną opiekę.Jeżeli taki człek nie ma pracy, pieniędzy (często ma gromadkę dzieci) to może się zdażyć, że zostawiony sam sobie wyjdzie na ulicę i będzie kradł, być może coć gorszego zrobi. Tam gdzie nie ma lewicy jest o wiele większa przestępczość. I proszę poglądów lewicowych nie mylić z komunistycznymi-bo to ze sobą nie ma nic wspólnego.Poza tym w Płocku SDPl, jeżeli chodzi o osobowości, przedstawia się lepiej niż PO czy PiS.Nawet niektóre gazety już o tym napisały. Ja życzę im powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:35 Chciałbym tylko zauważyć że w wiekszości państw Europejskich przy władzy jest lewica, bo tylko ich poglady idą w strone pomocy dla zwykłego obywatela. A w Płocku oprócz SDPL nie ma lewicy chyba że niektórzy dali sie oszukać na sztuczne zmiany w SLD czyli młodzi na afiszu a stare komuchy ciągną sznurki i rozdają karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza. Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:58 Zgadzam się w 100% i dokładnie też tak myślę.Ja jestem młoda i wykształcona, sądzę, że dobrze sobie radzę. Są jednak ludzie, którzy bez pomocy państwa nie poradzą sobie.Trzeba ich wesprzeć-to czyni lewica.Bez tego wsparcia mogą niestety wkroczyć na drogę przestępstwa, a ja chcę aby moje dziecko żyło w spokojnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Borowski w Płocku IP: *.c155.petrotel.pl 03.09.05, 20:48 Jacek daj spokój z ta lewicą. Z SLD uciekłeś jak szczur bo nie mogłeś zostać jej szefem. ateraz jaki to lewicowy. Odpisz co oznacza być, czy tez miec lewicowe poglądy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:25 dawanie ludziom pieniedzy za darmo jest najwiekszym złem im wyrzadzonym od pomocy sa stowarzyszenia,także pomoc społeczna państwa istniejąca niezależnie od lewicy czy prawicy jeśli już musi być lewica to jasne że SDPiL, przynajmniej nie slychać żeby oni tą kase dla biednych rąbneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popak Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:18 Ja bym im tym razem szensy nie dawał, towarzystwo podejrzane jak żadne inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Borowski w Płocku IP: *.c155.petrotel.pl 03.09.05, 20:51 alo ktoś tu sam do siebie pisze Super ten SDPL czy jak im tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lico Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:58 Nasz to kandydat, stop układom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Borowski w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 05.09.05, 14:01 Powiedz mu , że sobie nie życzę . A tak w ogóle co to jest SDPL ? I kto to jest Borowski ? Z harcerskim pozdrowieniem K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: Borowski w Płocku IP: *.c156.petrotel.pl 05.09.05, 14:03 Będę napewno !!!!! I zapraszam wszystkich, którzy tak jak i ja, chcą się napić piwa za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C2 Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:40 piwa nie pijam bedzie cus jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KITAJ Re: Borowski w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:39 Zauwazyłem w tym ogródku ludzi przekonanych o tym że będą głosować na Borowskiego. Nie było nikogo kto miał inne zdanie. a nawet tych którzy jeszcze się wahają o wyborze. Inaczej mówiąc zebrało się Towarzystwo wzajemnej adoracji. Dlaczego wpuszczani byli tylko Ci co mieli zaproszenie? Może dlatego żby starczyło więcej piwa dla swoich Odpowiedz Link Zgłoś