Dodaj do ulubionych

A kto z Płocka do Senatu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:28
Parlament to nie tylko Sejm a także Senat. Tam także można ( jak się chce )
działać. Płoczczan startujących do Senatu też jak na lekarstwo. Ja zagłosuje
na Jankowskiego. Co prawda jest z SDPL, ale z Płocka. To jest nowa fala
polityków jak Smulewicz. Tylko tu nie ma progu wyborczego, jak nawet partia
nie uzyska 5% to można wejść do Senatu. A bądź co bądź to będzie nasz
człowiek.
Obserwuj wątek
    • Gość: oli Re: A kto z Płocka do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:32
      na prożno bedziesz śmigał do lokalu wyborczego
      nie przejdzie
      • Gość: - Re: A kto z Płocka do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:25
        > Płoczczan startujących do Senatu też jak na lekarstwo.
        > Ja zagłosuje na Jankowskiego. Co prawda jest z SDPL, ale z Płocka.
        > A bądź co bądź to będzie nasz człowiek.

Ech.
        Ciekawy ten Twoj post, "Ploczczninie".
        Jak rozumiem - jedynym kryterium oddania glosu na p. Jankowskiego - jest jego
        przynaleznosc "administracyjna" do Plocka? Bo o innych kryteriach (poza
        przynaleznoscia do SDPL) - nie wspominasz...

A kto to w ogole jest? Jaki jest jego program? Czym sie rozni od innych? Co do
        tej pory zrobil? A co zrobil - uwaga - sensownego?

Ech...
        Czyli wynika z tego - poki co - ze niewazne, kto zacz, czego chce, jakie ma
        dokonania etc. - ale grunt, ze "nasz on, plocki"?
        No, fajnie... :-(
        • Gość: Sensowna Re: A kto z Płocka do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 08:04
          Moje dziecko w tym roku pojechało do Włoch z CISV. Ta organizacja w Płocku to
          zasługa p. Jankowskiego. Zagłosuję na niego bo go znam i jest porządnym
          człowiekiem. Możesz głosować na znane osoby- tylko one nic nie zrobiły.Daję
          szansę tym mniej znanym ale pracowitym.
    • jerry46 Re: A kto z Płocka do Senatu? 04.09.05, 08:25
      ............STOLIŃSKI ADAM z Inicjatywy RP to wiedza i doświadczenie. 30 lat w
      petrochemii i znajomosć potrzeb regionu.
    • Gość: K. Jankowski Re: A kto z Płocka do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:57
      Witam Forumowiczów,
      Moje nazwisko zostału tu wywołane, pozwólcie Państwo, że się wypowiem. Zdaję
      sobie sprawę, że 90% ludzi piszących i czytających wątki polityczne, na tym
      forum, są to osoby pośrednio lub bezpośrednio tym zainteresowane. Tak więc
      przekonywanie ich mija się z celem, szkoda czasu. Jeśli ktoś myśli, że od
      mieszania w tym kotle forumowym przybędzie mu głosów wyborczych to się myli.
      Pozostałe 10% zapraszam na moją stronę www.kjankowski.pl , gdzie można się
      zapoznać z moją osobą. Przepraszam, że wykorzystuję to forum w ten sposób, ale
      jeśli ktoś ma się o mnie źle wypowiadać, to niech coś przynajmniej o mnie wie.
      Pozwólcie, że na koniec włączę się do dyskusji o kandydatach. Zgłaszam swoja
      kandydaturę jako alternatywę do tych, którzy już mieli możliwość się wykazać.
      Jak na polityka jestem młody a zarazem mam już jakieś doświadczenie życiowe.
      Starzy politycy będą pisali, że jeszcze się nie wykazałem. Ja im odpowiadam, że
      nie godzę się z tym co oni do tej pory reprezentowali. Kandyduje z całego
      okręgu a więc nie wypada mi faworyzować Płocka, aczkolwiek w Płocku mieszkam i
      jego problemy są mi najbardziej znane. Z pokorą przyjmę wyborczy werdykt.
      Niezależnie od jego wyniku i tak mam zamiar pracować społecznie. Od niedawna to
      robię i powiem szczerze przynosi mi to satysfakcję.
      Pozdrawiam
      Krzysztof Jankowski

• Gość: Ucho Re: A kto z Płocka do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:06
    • Gość: Ucho Re: A kto z Płocka do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:09
      alle numer!!!! Modzelewski na senatora!!!!!!!!!!!!!
      gościu! czy ty czasami masz coś nie tak z główką???
    • Gość: Lidia Jan Wiktor Paszkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:46
      a ja zagłosuję na Jana Wiktora Paszkowskiego, to jest człowiek, który sam
      doszedł "do czegoś" w życiu, wie czego chce, jest konkretny i to mi się w nim
      podoba, to jest swój człowiek

www.demokraci-plock.pl/paszkowski.html
      www.paszkowski.demokraci.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka