gazeta_plock 10.09.02, 11:14 No właśnie: wiecie coś o tym? Kto się tam zlatywał, kiedy i po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trofim Re: Co za zlot? Nad kukułczym gniazdem? 10.09.02, 13:58 No jak to nie wiecie. Zlot z jednego pasa drogi na drugi w związku z rzadko spotykaną w innych miastach różnicą poziomów na jednym skrzyżowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Co za zlot? Nad kukułczym gniazdem? 11.09.02, 01:01 > Zlot z jednego pasa drogi na drugi No we wskazywanym kierunku, to byłby raczej wzlot :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sluchawki Re: Co za zlot? Nad kukułczym gniazdem? 11.09.02, 08:03 W każdym większym mieście powinno być miejsce gdzie ewentualnie można się "zlecieć". Popieram inicjatywę. Świadczy to o tym, że Płock się rozwija. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co za zlot? Nad kukułczym gniazdem? IP: *.pkobp.pl 11.09.02, 15:53 A czy wy to kurwa nie macie innych problemów w tej gazecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjer Re: Co za zlot? Nad kukułczym gniazdem? IP: 195.136.121.* 11.09.02, 16:06 Gość portalu: gość napisał(a): > A czy wy to kurwa nie macie innych problemów w tej gazecie !!! Pogratulować PKO BP tak elokwentnego pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Co za zlot? Nad kukułczym gniazdem? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 17:03 No właśnie, władze miasta pewnie wyszły na pzreciw oczekiwaniom mieszkańców i fanów wszelkiego rodzaju zlotów. Gdzieś tam można zorganizować zlot !!! Ja na wstepie proponuje zorganizować : I Płocki zlot tuningowy ;))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
belfi Do RoughBoy`a. 13.09.02, 12:01 Chętnie zjawiłbym się na takim zlocie, a póki co powiedz mi, gdzie w Płocku można kupić atrapy chłodnicy Kamei. Potrzbuję do Astry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Do RoughBoy`a. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 19:14 belfi napisał: > Chętnie zjawiłbym się na takim zlocie, a póki co powiedz mi, gdzie w Płocku > można kupić atrapy chłodnicy Kamei. Potrzbuję do Astry. Jak to gdzie ?? Oczywiście, że u Adama :))) AB Tuning na Piłsudskiego po prawej stronie za przejazdem jadąc od centrum. A jak nie ma to sprowadzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Co za zlot? Nad kukułczym gniazdem? 13.09.02, 00:56 :-(( Koniec ze zlotami. Jechałem dzisiaj tamtędy i tabliczki już nie ma. Na pocieszenie: tabliczka została wyjęta i leży (jeśli mnie wzrok nie mylił, bo przejeżdżałem samochodem i mogłem coś pomylić) teraz na ziemii więc jakby ktoś jednak chciał się zlecieć, to znak czeka... Odpowiedz Link Zgłoś