Dodaj do ulubionych

Sprzedam mieszkanie 57m2

IP: *.c246.petrotel.pl 29.01.07, 12:33
Sprzedam 3 pokojowe mieszkanie na ul. Krótkiej. Mieszkanie po remoncie . nowe
(3 letnie )okna, remontowana łazienka (nowa glazura i terakota + nowe rury).
Na podlogach panele, 2 szafy w zabudowie. 1 pietro,duzy balkon. Cena : 170
tys .

503114610
gg:4552271
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:57
      Gościu, nie pogięło cię? Chyba, że w tych szafach masz z pół kilo złota. Nie
      jesteś, zdaje się, wogóle zorientowany w rynku nieruchomości w Płocku. W
      Warszawie za tą cenę byś sprzedał ale nie w mieście, gdzie bezrobocie sięga
      30%. Ci, co pracują w Orlenie mają gdzieś twoją ofertę bo stać ich na
      wybudowanie sobie własnej chaty. Za 170 tyś. kupisz nowe, w nowym
      budownictwie,tam gdzie ci się podoba, z wykończeniem takim, jak sam chcesz a
      nie jak podobało się poprzednikowi. Zmień branżę, bo tu nie zarobisz...
      • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.class144.petrotel.pl 30.01.07, 10:15
        to chyba Ty szanowny kolego nie orientujesz sie zupełnie w cenach
        mieszkań.Zapraszam na www.ogloszenia.plock.pl do studiowania lektury :)
        Przykładowo : Wielka Płyta ,48m2 - 140-150 tys :).
        CU

ps. Ogłoszenie dalej aktualne
        • Gość: skołowany Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c247.petrotel.pl 30.01.07, 23:40
          i komu tu dać wiarę? ;-)
          • Gość: znawca Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.plock.msk.pl 31.01.07, 21:33
            Spółdzielnie nowe mieszkania o podobnym metrażu sprzedają za ok 140 - 150 tys.
            Za 170 tys można za to kupić mieszkania 75m2.
            Poza tym ulica Krótka?? Wiekowe i zaniedbane bloki, bez ciepłej wody, przy
            bardzo ruchliwej trasie i wątpliwej okolicy.

Zejdź z ceny o kilkadziesiąt tysięcy, dobrze ci radzę
            • Gość: Karol Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:08
              Ja też chcę podkreślić NOWE!!! W nowym budownictwie i nie z odzysku. Niezły
              sobie wykalkulowałeś zarobek ale chyba nic z tej sprzedaży (w tej cenie!) nie
              będzie.Teraz mieszkania (nowe) czekają na ludzi a nie odwrotnie, więc chyba bić
              się o to twoje nie będą.
              • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.class144.petrotel.pl 01.02.07, 11:58
                no to sie mylisz kolego bo zainteresowanie jest duze. Kupca za 160 juz
                mialem :) Pozdrawiam sceptyków
            • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.class144.petrotel.pl 01.02.07, 12:01
              Niom to kup nowe i wladuj jeszcze 50 w wyposazenie,podlogi,
              sciany,szafy,lazienke i zobaczymy ile Ci wyjdzie. Ja sprzedaje wykończone
              mieszkanie po remoncie.
              bloki nie sa zaniedbane bo sa w trakcie ocieplania i malowania. Wymieniane sa
              płyty balkonowe.
              Trasa ruchliwa??? hehe no moze ale nie kolo mojego bloku- ja nie narzekam.
              Okolica spokojna i cicha - polecam .

Z ceny zejde ale moze kilka tys a niech Ciebie głowa nie boli o sprzedaż tego
              mieszkania :)
              • Gość: rozbawiny Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c240.petrotel.pl 01.02.07, 19:01
                i o co wy chłopy kłaki z głów drzecie. Kwadrat pójdzie i tak za tyle na ile
                rynek je wyceni.
                • Gość: rozbawiony Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c240.petrotel.pl 01.02.07, 19:06
                  A tak Krzysiek, jak już sprzedasz, to daj cynę za ile w końcu kwadrat poszedł,
                  ot tak dla zakończenia arcyciekawego sporu. ;-)
                  • Gość: śledzący rynek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:45
                    a pewnie kupiłeś trzy lata temu za 90 tys. no no, to ci inwestycja.
                    I raczej nie zaprzeczaj, bo 2.5 roku temu kupowałem mieszkanie na płycie, 48
                    mkw, II piętro, zmienione okna, za 69 tys. i chodziło też takie na Krótkiej za
                    100 wyjściowo.
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c158.petrotel.pl 01.02.07, 23:05
                      nie trzy lata temu a 3 miesiace temu. wiec zysk jak widać jest dość dobry. usatysfakcjonowany ??
                  • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c158.petrotel.pl 01.02.07, 23:06
                    Nie ma problemu rozbawiony :) Ale mam nadzieje ze dobra cene dostane bo szukam czegos w okolicy Płocka. Rodzinka mi sie powieksza :)
                    • Gość: rozbawiony Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c241.petrotel.pl 02.02.07, 18:09
                      No to gratulacje z powiększenia rodziny.
                      Ja w sierpniu stanę przed dylematem sprzedaży mieszkania 48 m (3 pokoje)na
                      Wielkiej Płycie lub wynajecia na roczek lub dwa celem odczekania na dalszy
                      wzrost cen. Pzdr.
      • Gość: Litwin Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 12:35
        No i jak sprzedało sie mieszkanko bo też się szykuje ..
    • Gość: Magda Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.pl 02.02.07, 15:42
      Ja tez sie przymierzam do sprzedazy mieszkania. 58m2, 25m2 loggia, panele na
      podlogach, lazienka nowa, w kuchni zrobione podlogi terakota i sciany glazura.
      Do tego ladna i spokojna okolica (Podolszyce Poludnie) no i tylko 4 mieszkania
      w 1 klatce. I mam nadzieje ze min. 200 tys za nie dostane. I przyznam szczerze
      ze to normalna cena, nawet jak na Plock.
      • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c240.petrotel.pl 02.02.07, 17:47
        Dokładnie :) Ale jest masa niedowiarków niedoinformowanych.
        Powodzenia w sprzedaży życze
        • Gość: znawczyni Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.plock.msk.pl 11.02.07, 21:26
          200 tys to już bym wolała władować w domek, a nie mieszkanie.

Poza tym podmiecanie się faktem że mieszkanie jest po remoncie z płytkami i
          czymś tam jeszcze jest raczej nie na miejscu, bo wiadomo, że każdy robi pod
          siebie i ten cały remoncik będzie ponownie wyremontowany.

Ps pamiętajmy również że to jest Płock a nie Warszawa. Porównajcie zarobki i
          ceny płockie z warszawskimi i zejdźxie na ziemię. Obecnie m2 NOWEGO mieszkania
          waha się (zależnie od kondygnacji) w granicach 3000 - 3500 tys zł. Podkreślam
          NOWEGO.
          • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.class145.petrotel.pl 12.02.07, 10:35
            Ja doskonale to rozumiem. nowe to nowe dodaj sobie jeszcze kaske na wykonczenie.
            Zarobki swoją drogą a ceny mieszkań swoją. I nie porownuj tutaj cen z Wawka bo
            tak metr to koszt od 6-7 tys w gore.
            • Gość: a Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.plock.mm.pl 13.02.07, 07:33
              ale w Twoje mieszkanie tez moze sie okazac, ze trzeba bedzie wlozyc kase na
              remont, bo to co jest niby wyremontowane potencjalnemu kupcowi moze sie nie
              spodobac, a ceny w Wa-wie siegaja juz ponad 9 tys. za metr
    • Gość: Lovecraft Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:02
      No i jak panie Sprzedający nie sprzedało sie mieszkanko od sierpnia 2006 (
      wnosze po dacie zamieszczenia )za jedyne 170tys. , a to pech , warto by
      zrozumieć , że pewne rzeczy na rynku drożeja a inne spadają , nic nie ma
      takiego prostego przełożenia , kupiłem wczoraj - dziś wszystko urosło , tak czy
      owak powodzenia .
      • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.class145.petrotel.pl 13.02.07, 10:54
        od jakiego sierpnia??? Raptem 2-3 tygodnie je sprzedaje. Pewnie chodzi Ci o
        poprzednie które juz dawno sprzedalem. A przelożenie jest proste - kupiłem
        wczoraj a dzis wszystko urosło :) Jak najbardziej tak. bo jak inaczej nazawac
        zysk rzedu 60 tys w ciagu 3 miesiecy?
        • Gość: Lovecraft Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:30
          ok. Sorki ,żle spojrzałem na datę ogłoszenia , ale to nie rzutuje na moją
          dalszą wypowiedź , nie wiem czy to powód do dumy takie obnoszenie się z
          zyskiem ,szczególnie ,że o dobrym interesie mógłbyś mówić , gdybyś kupił trzy
          mieszkania i na każdym trafił po 60dych ,. Powiedzmy jednak ,że sprzedasz tą
          Krótką za oczekiwaną cenę i co za to kupisz 58mkw od tej pani z Wielkiej Płyty ?
          • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c245.petrotel.pl 13.02.07, 23:39
            raczej nie bardzo .Jako ze mam juz dzialeczke to wynosze sie poza miasto na wlasne smieci :) Juz nie moge sie doczekac
          • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c245.petrotel.pl 13.02.07, 23:40
            a na drugi raz sprawdz date ogloszenia/postu a nie bełkoczesz bez sensu
            • Gość: Lovecraft Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:00
              podziwiam zacięcie do odpisywania , także samemu sobie , z tym bełkotem to już
              się panie krzysiek mogłeś powstrzymać , a jak daleko się od Płocka - 50km ,
              szkoda bo te forum bardzo ucierpi jak stracisz połaczenie z internetem........
              Zwracam uwagę , że ja na razie nikogo nie obrażam hm...
              • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c158.petrotel.pl 15.02.07, 10:44
                Ja także. Tylko twoje bezsensowne wypowiedzi podsycane zazdrością są
                prześmieszne ale nędzne.
                50 km?? heheh masz wyobrażenie widze o temacie przeprowadzek pod! miasto.
                Ale pozdrawiam bo cóż jeszcze mogę Ci napisać zazdrosny sceptyku:)
                • Gość: Kowal Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:27
                  Czemu masz pretensje do ludzi? O to, ze chcą cię sprowadzić na ziemię? Jak
                  widać nie tylko ty potrafisz liczyć. Ktoś dobrze zauważył, miasta pomyliłeś -
                  cena, o jakiej piszesz aktualna jest w Warszawie a nie w Płocku.
                  • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c246.petrotel.pl 15.02.07, 19:16
                    hahaha to jak wytlumaczysz to ze mam kupca za cene jaka chcialem?
                    Polecam lekture cen mieszkan w wawie . Cena od 6 tys za metr w gore.
                    pozdrawiam malkontenci
                    • Gość: adams Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:29
                      Dobry żart
                      • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c246.petrotel.pl 15.02.07, 23:00
                        co jest dla ciebie kolego takim dobrym zartem? znowu jakis zazdrosnik sie pojawil hehehe
                        • Gość: Litwin Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 12:36
                          no i jak sprzedało sie mieszkanko bo tez się szukuje ..
                    • Gość: Znajomy twój Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:09
                      Pierdu, pierdu
                      • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c247.petrotel.pl 02.03.07, 23:27
                        lubisz sie tak przeszlajać po postach i dodać `inteligentny` komentarz?
                      • Gość: Litwin Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:05
                        Kogo ten znajomy . No i co z tym mieszkaniem , udało sie sprzedać ?
                        • Gość: Krzysiek Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.c243.petrotel.pl 06.03.07, 20:12
                          Na razie domku nie znalezlismy fajnego wiec czekamy troche jeszcze.
                          Ale chetnych sporo
                          • Gość: Kazik Re: Sprzedam mieszkanie 57m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 23:35
                            A Świstak siedzi i zawija to wszystko w sreberka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka