Gość: alicja k. IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:20 Gdzie lub u kogo można skorzystać z lekcji hiszpańskiego w Płocku? Doradźcie mi, proszę, szkołę lub lektora. Interesują mnie lekcje weekendowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grom Re: język hiszpański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:40 Alicjo <a href:="szkolnictwo.pl/index.php?id=PB3268" target="_blank"> zerknij TU </a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Pardon, miało być tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:43 Alicjo zerknij TU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja k. Re: Pardon, miało być tak IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:00 Dzięki, Grom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Pardon, miało być tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 14:10 Spodziewam się prowizji od CJO. OJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja k. Re: Pardon, miało być tak IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 16:42 Oj, chyba bedzie problem z tą prowizją, bo ta szkoła nie ma odpowiedniej oferty dla mnie :-(. Nie ma grupowych zajęć weekendowych, a za indywidualne życzą sobie zdecydowanie zbyt wysoką cenę. Ponawiam więc prośbę o namiary na lektora j. hiszpańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Pardon, miało być tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 05:55 Trzeba trochę pogooglować, ale to trochę upierdliwe zajęcie. Jeśli sama znajdziesz to napisz. A ja poszukam w wolnej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś