Gość: rec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:41 Liberum Veto, i wszystko co przez wieki sprawiało, że Polacy nie mogli się dogadać, bo widzieli tylko czuki własnych nosów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:09 słuchaj lubie Gąbin ale ty pal już gume do gąbina i truj tozaqcne miasto tymi pomyjami pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asto Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:30 Rokita już nie znacjonalizuje PGNIG jak obiecywał, Tusk mimow wsparcia komunistów : Kwaśniewskiego, Borowskiego, Nałecza - padł, Czas aby Ziobro oczyścił prokuraturę z komunistów, a nowi prokuratorzy osądzili tych co kradli w ostatnich latach ! Przypominam : 1/3 ex posłów z Kongresu Aferałów Donalda Tuska, zostało później skazanych za przestępstwa gospodarcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:09 Jak widać bardzo im się podoba przestępca lepper. Oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega reca Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.class144.petrotel.pl 27.10.05, 22:01 recu pamiętasz, jak Twoje konie nasrały koło tartaku na ulicy? Nie chciałeś posprzątać tylko warcholiłeś. Przyleciał Stachu cieć z tartaku, pogonił Cie że łapami posprzątałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:40 Uważam, że Platforma zachowuje się jak małe dziecko w piskownicy któremu zabrano łopatkę. Nie poważne są wypowiedzi polityków Platformy a zwłaszcza Komorowskiego, gdzie widać frustracje po przegranych wyborach, PIS przeedstawia konkretne propozycje o Platformie mało/ogladalem wiekszośc wypowiedzi w TV/. Panowie z Platformy , opamiętajcie sie, głosowalem na Was, ale teraaz Wam życzę żebyscie znikneli ze sceny politycznej, jesteście totalnie nieodpowiedzialni, ignorujecie wskazania wyborców, żałosne są Wasze zacietrzewione wypowiedzi,że koalicji juz nie będzie. mam nadzieję , że będą nowe wybory w których uzyskacie max 5% i to bedzie Wasze miejsce! Wasza postawa jest wręcz antynarodowa, sami wpychacie PIS w dziwne objecia Leppera i Giertycha. Totalnie mnie dziewi, że w waszej partii nie ma ani krztyny zdrowego rozsądku!!! Takie zachowanie jest niegodne partii która ma zdawało by sie rozsądnych polityków, niestety zawiśc rozum im totalnie przysłoniła, dążą do samodestrukcji, powtarzają AWS bis, wstyd mi że na Platformę głosowałem , ale drugi raz tego błędu nie zrobię! Panowie z Platformy, czy Wy nie widzicie , że budujecie samoobronę??? !!! Moge wysłac okulary Komorowskiemu- z ogromna korektą - aczkolwiek myslę że mu to nic nie pomoże- gdyby miał odrobinę honoru to sam dawno by zrezygnował z kandydowania na Marszałka - w tym klinicznym przypadku , zostaje modlic się w jego sprawie do Boga o zdrowie, bo o rozum już za późno, Tuskowi z taką samą korektą jak Komorowskiemu - może zostac wyleczony, Rokicie z umiarkowaną korektą- z możliwoscia całkowitego ozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:15 A ja głosowałem na PiS i teraz się czuję oszukany. Mieli to wszystko wcześniej ukartowane. Wcale nie chcieli koalicji z PO. Bo jeżeli pisowi zależało na koalicji z PO to powinni takie warunki stworzyc, aby ta koalicja powstała. To do pisu należała inicjatywa- oni przecież wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milton Do wala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:22 jak Ty głosowałeś na PO, to ja byłem pierwszym czxłowiekiem na księżycu :-)))) głosowałeś na pis, a teraz podszywasz się pod porządnych wyborców PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:21 zgadza sie, wspolny front przeciwko legalnemu rządowi z czerwonymi dyskwalifikuje PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jak Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:17 po pomaga w walce z www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=336&sid=eaa3551ab95bec235c7e2b262d73589e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: 80.50.35.* 13.12.05, 12:53 szkoda że PO nie wygrało wyborów. stworzyli by wtedy piękna koalicję z sld i ta cała niezadowolona grupa wyborców z mafii paliwowej spałaby teraz spokojnie. mam nadzieje ze pan Ziobro zacznie oczyszczać ten kraj z syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihot Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.c156.petrotel.pl 13.12.05, 20:09 No pewnie ,że szkoda że PO nie wygrało ! i to bardzo szkoda. No ale cóż zapłacili cenę za brak populistycznych sloganów tak chętnie i gładko wygłaszanych przez PIS...Zapłacili cenę za to ,że mieli odwagę mieć swoje poglądy ...a nie zaczerpywać jedynie nośne tematy z programów innych ugrupowań i bełkotać o tym jak martwią się o najuboższych .A tymczasem jak sie martwia usłyszeliśmy "spieprzaj dziadu !" - prawda,że duża wrażliwość społeczna i co za narodowo - katolicka miłość dla innych obyawteli naszego kraju ,którzy przez dekadę nie byli darmozjadmi żyjącymi na koszt państwa ??? Co do prawa ,musisz wiedzieć ,że nadal się nic nie zmieniło - choćby prawnicze tricki vide sprawa Wachowskiego , boli prawda? bo to trzeba miec twarz i honor żeby stanąć i odpowiedzieć za własne słowa i ciężko będzie braciom za nie odpowiedzieć przed społeczeństwem...Ale zawsze mogą powiedzieć ,że o Marcinkiweicz prawda ?,że to wina PO ,za chwile SO i LPR...A cena za tą radosną koalicję będzie wielka...A tymczasem szukajmy winnych gdzie indziej, plujmy np. na PO ,szantażujemy LPR i SO.I jak tacy prawi ludzie jak PiS- owcy , a Ziobro taki miecz na przestępców to czemu są w koalicji z partią , której wielu posłów jest skazanych prawomocnymi wyrokami vide SO ? I co z obietnicami, ze w PiS nie będzie komuchów ??? hihihi a do jakiej partii należał nasz najbardziej prawy płocki poseł PiS i jakie funkcje w niej wykonywał??? Pozdrawiam , acha i weź coś na uśmiech ,bo za pare miesiecy sprawowania władzy przez PiS nie będziesz sie już uśmiechał ,no chyba ,ze prze łzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus pytaniedo Hihota IP: *.c240.petrotel.pl 13.12.05, 20:14 Jak na miłość boską wpadłeś na skrót SO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihot Re: pytaniedo Hihota IP: *.c156.petrotel.pl 13.12.05, 20:16 A nie jest to skrót mojego autorstwa bynajmniej ,znalazłem chyba na Onecie lub innym portalu internetowym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: pytaniedo Hihota IP: *.c240.petrotel.pl 13.12.05, 20:23 Pewnie się tego na studiach nauczyli . W tym kraju nawet dziennikarze schodzą na psy . Odpowiedz Link Zgłoś