Dodaj do ulubionych

PO już zaczyna warcholstwo.!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:41

Liberum Veto, i wszystko co przez wieki sprawiało, że Polacy nie
mogli się dogadać, bo widzieli tylko czuki własnych nosów.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:09
      słuchaj lubie Gąbin
      ale ty pal już gume do gąbina i truj tozaqcne miasto
      tymi pomyjami pajacu.
    • Gość: asto Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:30

Rokita już nie znacjonalizuje PGNIG jak obiecywał,

Tusk mimow wsparcia komunistów : Kwaśniewskiego, Borowskiego, Nałecza - padł,

Czas aby Ziobro oczyścił prokuraturę z komunistów, a nowi prokuratorzy
      osądzili tych co kradli w ostatnich latach !

Przypominam : 1/3 ex posłów z Kongresu Aferałów Donalda Tuska, zostało
      później skazanych za przestępstwa gospodarcze !
      • Gość: Z. Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:09
        Jak widać bardzo im się podoba przestępca lepper. Oszuści.
    • Gość: kolega reca Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.class144.petrotel.pl 27.10.05, 22:01
      recu pamiętasz, jak Twoje konie nasrały koło tartaku na ulicy? Nie chciałeś
      posprzątać tylko warcholiłeś. Przyleciał Stachu cieć z tartaku, pogonił Cie że
      łapami posprzątałeś.
    • Gość: wala Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:40

Uważam, że Platforma zachowuje się jak małe dziecko w piskownicy któremu
      zabrano łopatkę. Nie poważne są wypowiedzi polityków Platformy a zwłaszcza
      Komorowskiego, gdzie widać frustracje po przegranych wyborach, PIS
      przeedstawia konkretne propozycje o Platformie mało/ogladalem wiekszośc
      wypowiedzi w TV/.
      Panowie z Platformy , opamiętajcie sie, głosowalem na Was, ale teraaz Wam
      życzę żebyscie znikneli ze sceny politycznej, jesteście totalnie
      nieodpowiedzialni, ignorujecie wskazania wyborców, żałosne są Wasze
      zacietrzewione wypowiedzi,że koalicji juz nie będzie. mam nadzieję , że będą
      nowe wybory w których uzyskacie max 5% i to bedzie Wasze miejsce! Wasza
      postawa jest wręcz antynarodowa, sami wpychacie PIS w dziwne objecia Leppera
      i Giertycha.
      Totalnie mnie dziewi, że w waszej partii nie ma ani krztyny zdrowego
      rozsądku!!!
      Takie zachowanie jest niegodne partii która ma zdawało by sie rozsądnych
      polityków, niestety zawiśc rozum im totalnie przysłoniła, dążą do
      samodestrukcji, powtarzają AWS bis, wstyd mi że na Platformę głosowałem , ale
      drugi raz tego błędu nie zrobię! Panowie z Platformy, czy Wy nie widzicie ,
      że budujecie samoobronę??? !!!
      Moge wysłac okulary Komorowskiemu- z ogromna korektą - aczkolwiek myslę że mu
      to nic nie pomoże- gdyby miał odrobinę honoru to sam dawno by zrezygnował z
      kandydowania na Marszałka - w tym klinicznym przypadku , zostaje modlic się w
      jego sprawie do Boga o zdrowie, bo o rozum już za późno, Tuskowi z taką samą
      korektą jak Komorowskiemu - może zostac wyleczony, Rokicie z umiarkowaną
      korektą- z możliwoscia całkowitego ozdrowienia.
      • Gość: Z. Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:15
        A ja głosowałem na PiS i teraz się czuję oszukany. Mieli to wszystko wcześniej
        ukartowane. Wcale nie chcieli koalicji z PO. Bo jeżeli pisowi zależało na
        koalicji z PO to powinni takie warunki stworzyc, aby ta koalicja powstała. To
        do pisu należała inicjatywa- oni przecież wygrali.
        • Gość: milton Do wala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:22
          jak Ty głosowałeś na PO, to ja byłem pierwszym czxłowiekiem na księżycu :-))))
          głosowałeś na pis, a teraz podszywasz się pod porządnych wyborców PO
    • Gość: po Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:21
      zgadza sie, wspolny front przeciwko legalnemu rządowi z czerwonymi
      dyskwalifikuje PO
    • Gość: a jak Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:17
      po pomaga w walce z
      www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=336&sid=eaa3551ab95bec235c7e2b262d73589e
      • Gość: gość Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: 80.50.35.* 13.12.05, 12:53
        szkoda że PO nie wygrało wyborów. stworzyli by wtedy piękna koalicję z sld i ta
        cała niezadowolona grupa wyborców z mafii paliwowej spałaby teraz spokojnie.
        mam nadzieje ze pan Ziobro zacznie oczyszczać ten kraj z syfu.
        • Gość: hihot Re: PO już zaczyna warcholstwo.!!!! IP: *.c156.petrotel.pl 13.12.05, 20:09
          No pewnie ,że szkoda że PO nie wygrało ! i to bardzo szkoda. No ale cóż
          zapłacili cenę za brak populistycznych sloganów tak chętnie i gładko
          wygłaszanych przez PIS...Zapłacili cenę za to ,że mieli odwagę mieć swoje
          poglądy ...a nie zaczerpywać jedynie nośne tematy z programów innych ugrupowań i
          bełkotać o tym jak martwią się o najuboższych .A tymczasem jak sie martwia
          usłyszeliśmy "spieprzaj dziadu !" - prawda,że duża wrażliwość społeczna i co za
          narodowo - katolicka miłość dla innych obyawteli naszego kraju ,którzy przez
          dekadę nie byli darmozjadmi żyjącymi na koszt państwa ??? Co do prawa ,musisz
          wiedzieć ,że nadal się nic nie zmieniło - choćby prawnicze tricki vide sprawa
          Wachowskiego , boli prawda? bo to trzeba miec twarz i honor żeby stanąć i
          odpowiedzieć za własne słowa i ciężko będzie braciom za nie odpowiedzieć przed
          społeczeństwem...Ale zawsze mogą powiedzieć ,że o Marcinkiweicz prawda ?,że to
          wina PO ,za chwile SO i LPR...A cena za tą radosną koalicję będzie wielka...A
          tymczasem szukajmy winnych gdzie indziej, plujmy np. na PO ,szantażujemy LPR i
          SO.I jak tacy prawi ludzie jak PiS- owcy , a Ziobro taki miecz na przestępców to
          czemu są w koalicji z partią , której wielu posłów jest skazanych prawomocnymi
          wyrokami vide SO ? I co z obietnicami, ze w PiS nie będzie komuchów ??? hihihi a
          do jakiej partii należał nasz najbardziej prawy płocki poseł PiS i jakie funkcje
          w niej wykonywał??? Pozdrawiam , acha i weź coś na uśmiech ,bo za pare miesiecy
          sprawowania władzy przez PiS nie będziesz sie już uśmiechał ,no chyba ,ze prze
          łzy....
          • Gość: Kaktus pytaniedo Hihota IP: *.c240.petrotel.pl 13.12.05, 20:14
            Jak na miłość boską wpadłeś na skrót SO ?
            • Gość: hihot Re: pytaniedo Hihota IP: *.c156.petrotel.pl 13.12.05, 20:16
              A nie jest to skrót mojego autorstwa bynajmniej ,znalazłem chyba na Onecie lub
              innym portalu internetowym :))
              • Gość: Kaktus Re: pytaniedo Hihota IP: *.c240.petrotel.pl 13.12.05, 20:23
                Pewnie się tego na studiach nauczyli . W tym kraju nawet dziennikarze schodzą
                na psy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka