mikarowicz 01.03.06, 08:57 Zobaczcie jak działa MGIP-Portal Publicznych Służb Zatrudnienia www.psz.praca.gov.pl Jeśli nowy system będzie równie pomocny dla szukających informacji, to lepiej od razu z niego zrezygnować. Za piękne, aby było prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waaazka Re: Nowy system obsługi w urzędach pracy 06.03.06, 16:45 nowy system obslugi w urzedach pracy hmmm, najpierw stary musialby zaczac dobrze funkcjonowac, wystarczy wejsc na www.pup.szn.pl (w ktorym zreszta ja jestem zarejestrowana) i sprawdzic jak urzednicy dbaja o dostarczanie nam aktualnych wiadmomosci (uaktualnienia dokonywane sa kilka razy w roku), a rozmawiajac z jedna z urzedniczek dowiedzialam sie, ze aby dostac oferte pracy nalezy sobie ja ,,wychodzic", zeby Panie urzedniczki widzialy, ze mi zalezy. swoja droga stronka stargardzkiego pup-u jest rewelacyjna i na biezaco aktualizowana. wiecej moge dowiedziec sie z tego urzedu niz ze swojego wlasnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budujemy mosty... Re: Nowy system obsługi w urzędach pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:09 W systemy informatyczne urzędów pracy wpompowano już tak gigantyczne kwoty, że to się raczej żadnemu bezrobotnemu patrzącemu na efektywność tych urzędów w głowie nie zmieści, a jak się już zmieści to dostanie zawału ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysoki Re: Nowy system obsługi w urzędach pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:48 Potwierdzam przedmówcę - w użędach pracy zostały utopione olbrzymie ilości gotówki i drugie tyle jeszcze będzie utopione w najbliższym czasie dzięki firmie Computerland, która nie zgadza się na openoffica. Odpowiedz Link Zgłoś