Dodaj do ulubionych

Kto to jest Piotr Zgorzelski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:16
Obserwuj wątek
    • Gość: nadawca Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.c155.petrotel.pl 08.06.06, 08:52
      Jak mi sie wydaje tak nazywa sie mój listonosz.
      • Gość: kat Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:02
        Nazwisko ma nieprzyjemne, bo zgorzel to choroba zęba, duży ból. A może nazwa
        pochodzi od gorzały? Ten Pan wygląda na takiego, co nie wylewa pod stół
        • Gość: Grzeczny Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:07
          Spoko gość dla PESELÓW i młodych i starszych. Ale jak ktoś z innej partii albo
          bezpartyjny to ma go głęboko w d.pie - również jak jest jego pracownikiem.
        • Gość: nadawca Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.c155.petrotel.pl 08.06.06, 09:09
          KAT, czy ty znasz mojego listonosza?
          O ile ja wiem to on nie pije! Jest fajnym, miłym i porządnym prcownikiem
          polskiej poczty. Nie obmawiaj go jak nie wiesz! Proponowałem mu kiedyś drinka
          ale odmówił.
          • Gość: kat Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:10
            A to przepraszam, to rzeczywiście nie ten. Osoba, którą pamiętam to gruby,
            nadęty bufon
            • Gość: nadawca Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.c155.petrotel.pl 08.06.06, 09:12
              Masz szczęście KAT. Ja zawsze będe bronił dobrego imienia mojego listonosza!
              • Gość: szatan Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:46
                Zgorzelski jest nadęty i arogancki
    • Gość: bum bum bum Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:17
      Można się było domyśleć że znowu "samorządowcy" widzący konkurencję (i to
      poważną) w osobie Pana Piotra Zgorzelskiego będą wypisywać na forum "gazety"
      takie głupoty !!! Na tym forum to już się stało tradycją !!! Ciekawe co będzie
      się działo przed samymi wyborami !!! Aż strach pomyśleć !!!
      Pozdrowienia dla cykorów !!!!!!
      • Gość: obserwator Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:13
        Piotr Zgorzelski nadety myślący że jest pepkiem świata
    • Gość: tytus Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:33
      Gruby nadęty bufon
      • Gość: bum Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:38
        To widać po wstrętnej mordzie krowiej
    • Gość: pepe Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 09:42
      Gruby nikt
    • Gość: tak tak Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 07:05
      Gruby nie szanujący ludzi gosć
    • Gość: bezrobotny Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:45
      wysłać natychmiast go do PUP po zasiłek obiecał nam prace a teraz z delegatury
      ucieka przed nami młodymi drugimi drzwiami
      • Gość: p Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:49
        Zgorzelski nikomu nieda pracy chyba że ma odgorny nakaz sobie tylko załatwial i
        wszkole i w urzędzie Jak wystartuje na prezydenta to przegra z kretesem
    • Gość: ja Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:49
      a do jakiego ugrupowania należy aktualnie bo kręci się przy PIS, bardzo
      niebezpieczny rozrabiak
      • Gość: PIK Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:07
        A kto myśli na niego głosować? To szmata, szuja, plotkarz i nielojalny intrygant
        • Gość: wwww Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:47
          Płocczanie tylko nie głosujcie na Zgorzelskiego to okropny człowiek
    • Gość: nauczyciel Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:23
      to okropny facet,należy się zapytać w ekonomiku w Płocku jak wszystkich
      nauczycieli zamieszał i skłócił
    • Gość: ja Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 05:58
      to facet zero
      • Gość: hsa Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:45
        Ludzi ma za nic nikomu nie pomoże tylko zeby jemu bylo dobrze i dostatnio
        • Gość: piotr Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:44
          Zgorzelski powinnien iść teraz do pośredniaka i zobaczyc jak to jest jak się
          niema pracy
          • Gość: XYZ Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.c244.petrotel.pl 30.07.06, 20:11
            Tak do pośredniaka pana dyrektora
    • Gość: kolega Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:47
      a niech idzie rąbać drwa w lasach pęszynowskich i uprawiać swoje hektary czego
      zajmuje miejsce pracy stary i dotego rolnik to miejsce pracy dla ludzi młodych
      i zdolnych
    • Gość: sympatyk PSL Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:01
      nie będę na niego głosować
    • Gość: my Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 05:28
      my młodzi b. dobrze go znamy udaje że pracuje dla innych - zabrać jemu samochód
      służbowy, ponieważ prywatnie go wykorzystuje
    • Gość: nauczyciel Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:45
      nie będziemy na niego głosować
    • Gość: sąsiad Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 06:17
      to mieszkaniec Pęszyna - posiada gospodarstwo rolne
    • Gość: o_biektywny Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:58
      Witam
      tak się sklada ze znam tą osobę, mocno zaangazowany w sprawy regionu plockego,
      rzeczywiscie zazdrosnikow ma byc moze wielu jak widze ale niech oni sie wezma
      do roboty jak on i pokoncza szkoly, a potem sie rozpisuja
    • Gość: rg Re: Kto to jest Piotr Zgorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:50
      ja znam osobe niedawno ukończył studia a juz powinien pójść na emeryture

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka