Gość: goska IP: 217.96.48.* 22.01.03, 20:50 Mlody to nie znaczy ze glupi od czegoś musi zaczaćnie ważne ile lat stażu , aby był konkretny i działał zgodnie z prawem wkońcu to prawnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: 209.234.157.* 22.01.03, 21:04 Rokicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metka Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 21:07 Dość tej głupoty i obłudy. Panie Prezydencie Milewski, kiedy Pan w końcu przyzna się, że Pana wybor był największym błędem w historii Płocka i złoży rezygnację. No ale do takiej decyzji trzeba prawdziwego mężczyzny, a nie ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: 209.234.157.* 22.01.03, 21:56 Gość portalu: Metka napisał(a): > Dość tej głupoty i obłudy. Panie Prezydencie Milewski, kiedy Pan > w końcu przyzna się, że Pana wybor był największym błędem w > historii Płocka i złoży rezygnację. No ale do takiej decyzji > trzeba prawdziwego mężczyzny, a nie ............... jak czytam takie posty to jestem szczesliwy ze wujek Hetkowski poczul smak porazki...za dobrze wam komuszki bylo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.acn.waw.pl 24.01.03, 13:24 to wygląda trochę jakby było pisane przez członka rady nadzorczej Anwilu lub jego zauszników. Spójrzcie mądrachełki na to co się dzieje w kraju od wyborów parlamentarnych i oceńcie sami. Swoją drogą Płock jest niestety tak czerwonym miastem, że tylko sierp i młot do herbu dołączyć...(jak ten biedny prezydent wygrał te wybory???) Odpowiedz Link Zgłoś
trol3 Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka 29.01.03, 19:45 A KTO FAŁSZOWAŁ WYBORY POWINIEN SIEDZIEĆ CICHO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twarz Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 00:36 Uważam ,że wybory prezydenta w tym mieście to pomyłka.Kto w ogóle wierzył w zwycięstwo tego człowieka i komu to było na rękę, bo najmniej jemu samemu ( w tym momencie dla polityki jest przegrany jak marian krzaklewski), chyba ,że coś jeszcze pokaże ( o co jak na razie się nie postarał - same straty dla miasta). Módlmy się tylko o powrót do normalności w naszym mieście, bo do tego na razie coraz dalej.A wice prezydenci tak naprawdę świadczą o słabej pozycji obecnego zarządcy tego biednego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.bibl.plock.pl / 192.168.0.* 23.01.03, 08:07 Kochani wielbiciele "władzy towarzyszy i kumpli" może byście dali łaskawie czas prezydentowi Milewskiemu .Dwa miesiące - a wy już wszystko wiecie. Tęsknicie do obłudy, propagandy to wybierzcie się do Korei albo Iranu. Tam jest tak pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuszek Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 08:22 Nie wiem, czy tam jest tak pięknie i wcale mi tam nie spieszno. Ale chyba nie jest też tajemnicą, że zastępca prezydenta (bo taka jest ta funkcja) nie spełnia wymogów, które winien spełniać. Nie wspominam czy się nadaje czy nie, to nie jest kwestia, którą się podnosi, chociaż gdyby się podniosło, może byłoby lepiej... To, że jest prawnikiem nie oznacza, że się na to stanowisko nadaje. Znam prawników, którzy są z SLD - też się by nie nadawali na takie stanowisko. PRzestańcie mówić, że prawnik to wszechwiedzący człowiek - to jest nieprawidłowe myślenie. Też jestem prawnikiem i nie uważam, że pozjadałem wszystki rozumy. Nie cierpię propagandy - ale mitów również. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: 168.143.123.* 23.01.03, 10:10 Gość portalu: Twarz napisał(a): > Uważam ,że wybory prezydenta w tym mieście to pomyłka. pomylka to by byla jakbysmy nie dowiedzieli sie o falszowaniu wynikow baranie > Módlmy się tylko o powrót do normalności w naszym mieście, bo do tego na razie > coraz dalej.A wice prezydenci tak naprawdę świadczą o słabej pozycji obecnego > zarządcy tego biednego miasta. hahahaha do normalnosci to haselko komuszkow naprawde jest niezle- nie dziekuje ja juz niechce tej normalnosci w Plocku niechce zeby znow cala Polska z nas sie smiala tych wspanialych pomyslu czyt. pomnik ZMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: 130.94.106.* 23.01.03, 10:15 Gość portalu: Twarz napisał(a): > Uważam ,że wybory prezydenta w tym mieście to pomyłka. pomylka to by byla jakbysmy nie dowiedzieli sie o falszowaniu wynikow baranie > Módlmy się tylko o powrót do normalności w naszym mieście, bo do tego na razie > coraz dalej.A wice prezydenci tak naprawdę świadczą o słabej pozycji obecnego > zarządcy tego biednego miasta. hahahaha do normalnosci to haselko komuszkow naprawde jest niezle- nie dziekuje ja juz niechce tej "normalnosci" w Plocku Odpowiedz Link Zgłoś
betrayer0374 Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka 23.01.03, 08:23 ja tylko chcialem sie zapytac o jedno, gdziescie byli "prawicowi forumowicze" jak w miescie rzadzilo sld i z czego macie taka radosc? Chyba z tego, ze towarzysze z PiS'u wystawili p. milewskiego jako kandydata na prezydenta (kozla ofiarnego), bo nikt sie nawet nie spodziewal, ze wygra. W przeciwnym wypadku bylby to na pewno kto inny. A tak przy okazji, jezeli pan prezydent dalej bedzie tak postepowal z ludzmi jak postepuje do tej pory, to mam informacje dla pracownikow ratusza, ze najtansze taczki sa w NOMI. Kupcie i zrobcie z nich uzytek. Pozdrawiam i lewych i prawych. ps. oby do maja, pozniej bedzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: 212.244.82.* 23.01.03, 08:41 Trudno się nie zgodzić. Jeśli na stanowiska, na które były konkursy wcześniej zostali zatrudnieni ludzie.. ech.. kpiny.... Pożyjemy zobaczymy. Na razie mija kwartał prezydentury, a poza zwolnieniami i przyjęciami nic się nie dzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 14:08 betrayer0374 napisał: > ja tylko chcialem sie zapytac o jedno, gdziescie byli "prawicowi forumowicze" > jak w miescie rzadzilo sld i z czego macie taka radosc? Chyba z tego, ze > towarzysze z PiS'u wystawili p. milewskiego jako kandydata na prezydenta (kozla > > ofiarnego), bo nikt sie nawet nie spodziewal, ze wygra. W przeciwnym wypadku > bylby to na pewno kto inny. A tak przy okazji, jezeli pan prezydent dalej > bedzie tak postepowal z ludzmi jak postepuje do tej pory, to mam informacje dla > > pracownikow ratusza, ze najtansze taczki sa w NOMI. Kupcie i zrobcie z nich > uzytek. "czystki" wśród pracowników ratusza są konieczne ,niekompetencja i prywata przeraża,przykład: pani NOWAK (pani wie o co chodzi, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.acn.waw.pl 24.01.03, 13:32 Alez oczywiście. Masz racje, wywieźmy pana prezydenta na taczkach...ale najpierw ciebie...z tego forum. Postawmy na hasło: EDUKACJA, ROZWÓJ, PRACA... Niech do ratusza wraca Anwil... pozdrawiam wszystkich przy zdrowych zmysłach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.... Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 09:22 Znając już czas myślenia Milewskiego musimy jeszcze poczekać na jakieś decyzje zanim przemyśli, później powie, następnie stwierdzi, że się przejęzyczył. Oj, to jeszcze potrwa. Niedługo zarecytujemy: "miałeś chamie złoty róg ostał ci się ino sznur i osiołki w ZOO (przepraszam wszystkie osły) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: EOCITGPRXYC* / 213.199.128.* 23.01.03, 09:26 tak sobie czytam te wszystkie westchnienia i dochodze do wniosku ze Milewski to naprawde odpowiedni facet na odpowiednim miejscu. Uderza w stół a nożyce sie same odzywaja.... Komuszki nie denerwujcie sie tak bardzo bo wam cisnienie podskoczy. W urzedzie miasta zastał za przeproszeniem gówno i musi je najpierw sprzatnąć zanim cos konkretnego zrobi. podam przykład. Za wielce uczciwego pana prezydenta Hetkowskiego szefem od informatyki byl człowiek który powinien ulice sprzatac (tyle sie znał na rzeczy) teraz jest człowiek który wie o co chodzi. To jest właśnie tzw. sprzatanie. PS> Do komuchów: wiem ze wam teraz nie do smiechu ale pomyslcie co to bedzie jak do UE nie wejdziemy - tyle wam stoleczków koło nosa przeleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuszek Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 10:01 Noooo, stołeczki pewnie już przez komuchów zagrzane przepadną... A czemu taka wrogość??? Przecież nie ma się o co tak złościć. Kpiną można dużo zrobić, ale zlego... Zmiany w urzędzie - normalna rzecz. Byle z pożytkiem dla mieszkańców. Każdą zmianę na lepszę popieram. Maniaku drogi... opanuj emocje. Żyjemy w jednym mieście i pewnie byś mnie nawet polubił. Więc nie mów takich nieprzyjemnych rzeczy. Ale my Polacy jak kogoś nie oplujemy, to dobrego dnia mieć nie możemy. Pozdrawiam serdecznie i dużo spokoju i zadowolenia życzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: EOCITGPRXYC* / 213.199.128.* 23.01.03, 16:26 gwarantuje ci drogi komuszku ze jestem spokojny byc moze za bardzo. Moja wypowiedz nie była skierowana do ciebie (ksywa komuszek) tylko do ludzi którzy mysla jak komuszki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futerko Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:38 Jak chcesz to bron Milesia, ja widze jedno - przez jego LPRowskie poglady porzegnamy sie w Plocku z zachodnimi inwestycjami! Skoro na starcie daje szlaban marketom, multikinu, fastfoodom i "zgnilemu kapitalizmowi" to jak ma sie to miasto rozwijac? Jak Plock bedzie za 4 lata wygladac? To juz nic sie mi od zycia nie nalezy? Czy te miasto zawsze musi odstawac od reszty kraju, a my razem z nim? Przerabal sobie gosciu u mnie za cos takiego - za swoje zamiary a nie za przynaleznosc partyjna :( Odpowiedz Link Zgłoś
betrayer0374 Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka 24.01.03, 10:45 Gość portalu: maniak napisał(a): > Za wielce uczciwego pana prezydenta Hetkowskiego szefem od > informatyki byl człowiek który powinien ulice sprzatac (tyle sie > znał na rzeczy) Może się znał, może i nie. Nie mnie to sądzić. >teraz jest człowiek który wie o co chodzi. Chyba wie... jak robić niezłe przekręty. Zapytaj o niego w "Wektrze", to się przekonasz. > To jest właśnie tzw. sprzatanie. Jeżeli "kurz" pokrywa się "błotem", to faktycznie jest to "sprzątanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHI Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: spc:* / 126.17.62.* 23.01.03, 09:26 przede wszystkim to kazdy ma prawo sie wykazac wiec dajmy naszemu wiceprezydentowi szanse. Logiczne jest ze SLD chce go odwolac poniewaz nie jest z ich klubu i TYLKO dlatego! Czy juz nik nie pamieta o probie sfalszowania wyborow przez "kolegow" z SLD a teraz chca odwolac wiceprezydenta? Przeciez to farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuszek Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 10:09 Ale dużo pewników i ostrych słów :) Koledzy z SLD to, koledzy z SLD tamto... No ale jeśli można, proszę o wyjaśnienie wyrażenia, że to farsa... Wdzięczność moja będzie duża. Czy żadanie praworządności to farsa? Może to nie jest sprawiedliwe, ale zgodne z prawem. A tu rodzi się prawda: nie zawsze prawo ze sprawidliwością w parze idzie. Ale to już zapraszam na inny potal na jakieś forum dyskusyjne poświęcona filozofii prawa. Z wyrazami lekko ukrywanej sympatii, ale jednak sympatii pozostając o rozwagę proszę i jej zyczę - baaardzo szczerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.bibl.plock.pl / 192.168.0.* 23.01.03, 10:30 Farsa -odmiana komedii (utwór o lekkiej treści)Zgadzam się to czego domagają się "koledzy z SLD" jest farsą. Już - natychmiast- kompetencje -odpowiedzialność-uczciwość-jak to ładnie brzmi.Szkoda że nie stosowane w ubiegłej kadencji. Wierze ze nie będzie od razu lepiej ale z pewnością uczciwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuszek Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 10:41 Jak też w to wierzę... Ale nie w tym rzecz, w co wierzę. Może się okaże, że osoby, które zostały przez nas wybrane staną na wysokości zadania i zapewnią mieszkańcom lepszy byt. To jest w końcu demokracja i dobrze moze że się zmieniła opcja. A to, że nazwałem się komuszek nie oznacza, że jestem komunistą. Ale miło być czasami krytykowany. Farsa, to wiem, co to jest, ale jak to przypiąć do tej sytuacji??? Czas na szczęście wszystko pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadek Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 12:06 Humor mi się zawsze poprawia, gdy towarzysze z SLD mówią o uczciwości, prowożatności, prawdzie, demokracji, solidości itd... To tak jakby chińczikowi kazał mówić po polsku. Ile by lat nie nie uczył się mówić zawsze będzie mówił śmiesznie. Czekam drodzy towarzysze na dalsze tak budujące słowa, bo w tej naszej polskiej szarej rzeczywistości coś musi przynosić radość. Do dzieła........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oryś Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: hpcache:* / 192.168.143.* 23.01.03, 15:07 ciekawe czy od ministra też wymaga się 6 lat stażu ???? a od (p)osłów ??? o radnych nie wspominam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: 80.48.4.* 23.01.03, 15:39 Lewa strono tego biednego miasta, bo do takiej sytuacji Panowie doprowadzilście, otrzyjcie łzy i zakończcie już żałobę."daremne żale próżny trud". A ponadtto niech Wam ktoś przetłumaczy co to znaczy " LEX RETRO NON AGIT" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T..... Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 16:46 Nieważne, prawa strona czy lewa zawsze bulwersowało mnie chamstwo osób publicznych. Ja mogę się wypowiadać różnie, ale jeśli robi to osoba publiczna, to dziwi mnie, że tak mało to naszych mieszkańców bulwersuje. Jeśli prezydent takiego mista jak Płock najpierw mówi potem myśli(i to w jaki sposob mówi), to ja przepraszam, czego można jescze oczekiwać od takiej ignoranckiej osoby?. Jeszcze raz podkreślam, że p. Hetkowski reprezentował jednak wysoką kulturę osobistą. I nieważne czy należałby do SLD, czy do PIS taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 17:13 Gość portalu: T..... napisał(a): Jeszcze raz podkreślam, że p. Hetkowski > reprezentował jednak wysoką kulturę osobistą. I nieważne czy > należałby do SLD, czy do PIS taka jest prawda Człowieku kultura osobista to nie wszystko liczy się choćby uczciwość, a tego akurat w/w panu brkuje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: 195.136.73.* 23.01.03, 17:26 pracowałem u tego Pana przez 3 lata i niech mi nikt nie mówi o tym jak to on jest inteligentny elokwentny i tak dalej bo mi żal i łzy na oczy się cisną, niech się cieszy że mu ludzie po mordzie nie dali za to co robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 14:24 Ciekawe co spowodowało że osoba z tak małym doswiadczeniem życiowym zajmuje tak istotne stanowiska? To przeciesz parodia. Wiedza wiedzą, ale stanowisko wice prezydenta to sprawa b. poważna i wybór kogoś takiego to kpina z wielu ludzi posiadających większą wiedzę i doswiadczenie życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romcio Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: 195.94.206.* 24.01.03, 16:24 Droga Koleżanko! Sam jestem młody, mierzę wysoko, ale znam miejsce w szeregu i nie idę tam, gdzie wiem że nie dam sobie rady. Chłopak jest młody i dobrze, niech będzie doradcą, asystentem, ale on się na tym co robi w ogóle nie zna. Wcześniej czy później wyjdzie na idiotę ( a wiem że wychodzi na niego codziennie )i zniknie na dobre stanowisko do Orlenu lub Pern - u. Młodość i doświadczenioe ( którego on nie ma) dałyby sukces. A tak w ogóle jak on wygląda :). Jak burak i nim jest. Zresztą co tu wymagać od vice, skoro jego szef to jeszcze większy burak. A najgorsze jest to ( czego się wstydzę), JA NA NICH GŁOSOWAŁEM. Jak tak dalej będzie szło - nieprzyznający się skąd pochodzi Romek Gość portalu: goska napisał(a): > Mlody to nie znaczy ze glupi od czegoś musi zaczaćnie ważne ile > lat stażu , aby był konkretny i działał zgodnie z prawem wkońcu > to prawnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 16:12 szkoda tego pisania niepotrzebne emocje raz na cztery lata mamy prawo wyboru ale doswiadczenie uczy ze nie wiemy jak to robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 04:34 Prawo nie działa wstecz. Ministry L. Millera nie wiedzą co robią i to nie po raz pierwszy. Minister Michał Tober ma 2 lata stażu i jest juz minister. Prezydent Kubera ma 3 lata stażu i to za mało. W Szczecinie i Wrocławiu jest podobnie i nic, tylko Płock z radnymi Rokickim i Kossakowskim, nie lubią ludzi z wyższy,m wykształceniem. Sami podobno go nie mieli gdy zostawali posłami, i teraz mamy takie a nie inne knoty prawne znosic musimy. Panie A. R. i W. K. dajcie sobie na wstrzymanie, prezydent Piotr Kubera na pewno może być tym, którego nie chce lewica. Dlaczego tak jest? tp proste pytanie przewyższa ich intelektualnie mimo młodego wieku, inteligencji wrodzonej i nabytej, kulturze osobistej, braku arogancji i wyrozumiałości. Jego młody wiek to atut. Dlaczego? Brak demoralizacji, takt i wyrozumiałość, zrdoowy rozsądek i wizja przyszłości, analityczny umysł, prawnicze podejście do trudnych temaytów. Tan człowiek to przyszłość i kwintesencja młodego społeczeństwa. Premierz\y rządów z regóły prosili o 100 dni spokoju, SLD zakłuca ten sppokój juz po kilku dniach pracy i mówi że chodzi im o prawo? Jaki prawo, chyba prawo ...dżungli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwecja Re: SLD chce odwołania wiceprezydenta Płocka IP: *.amsterdam.dataweb.nl 04.02.03, 15:55 tak, dac mu szanse... Odpowiedz Link Zgłoś