Dodaj do ulubionych

Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:46
Witam, miłomi poinformować, że od kilku tygodni funkcjonuje w Płocku oddział
lidera w dziedzinie Niezależnego Doradzctwa Finansowego - Expander.
Oddział zlokalizowany jest przy ulicy królewieckiej ok. 50 m za Jagielonką.
Obserwuj wątek
    • j.32 Re: Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander 18.07.06, 16:22
      Zgadza się.Byłem tam po kredyt na mieszkanie.Doradcy rzeczywiście znają się na
      rzeczy.Ale adres to Padlewskiego 3, chociaż wejście jest od 3 maja.
      • Gość: turb Re: Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander IP: *.aster.pl 18.07.06, 18:16
        o rany, a kto tam jeszcze, byl i przypadkiem ma nr tel. do tych przemilych i
        fachowych doradców, co by mozna było się umówić na przyjemną rozmowę i napić się
        miłej kawki?, czy kawki nie oferujecie?

ale smierdzi to rekalmą
        • j.32 Re: Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander 18.07.06, 18:42
          Jeżeli jestem zadowolony z usługi, to czemu nie miałbym polecać jej innym?
          Akurat mi za reklamę nikt nie płaci.Zachowuję się jak normalny, zadowolony
          klient.A przynajmniej taką mam wizję zadowolonego klienta.
          • 71xyz Re: Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander 20.07.06, 12:38
            A tak na poważnie, to był tam ktoś?Przymierzam się właśnie do zakupu mieszkania
            przy Strzeleckiej.PIK proponuje mi kredyt w PKO BP, ale nie chcę pchać się to,
            bez porównania innych ofert, a nie mam czasu na bieganie po bankach.Warto z
            korzystać z usług tej firmy?
            • Gość: turb Re: Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander IP: *.zasp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:51
              korzystaj, zobacz, co ci szkodzi.

A do j.32 pachnie mi tu kryptreklamą i tyle. Podawanie adresu i od której
              strony jest wejści jest po prostu uzupełnieniem pierwszego postu, w którym gapa
              zapomniał tego podać.
              • j.32 Re: Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander 20.07.06, 13:08
                Pewnie.Zapomniałem podać jeszcze nr infolinii i strony www.Nie neguję twojego
                prawa do własnego zdania.
            • Gość: Doradca Expandera Re: Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander IP: *.c241.petrotel.pl 20.07.06, 15:53
              heyas , tak się składa że pracuję w Expanderze w Płocku a także robię
              przymiarki do osobistej inwestycji w mieszkanie budowane przez PIK przy
              Strzeleckiej więc wiem dokładnie jak sprawa wygląda od środka...wpadnij do mnie
              to pogadamy na oba tematy...nasz oddział jest między Jagą a PKO BP przy 3-go
              Maja...

PS. Namiar na te forum dała mi dziewczyna...śmiesznie to wygląda,hihi...moge
              tylko powiedzieć że inicjatywa nie wyszła z naszej firmy...na pewno nie
              reklamowalibyśmy się z błędami ortograficznymi...odnośnie jakości naszych
              działań to przekonasz się najlepiej jak Nas sprawdzisz!

Pozdro!
    • g.dziwota Pytanie 20.07.06, 14:47
      > Oddział zlokalizowany jest przy ulicy królewieckiej ok. 50 m za Jagielonką.

Stojąc twarzą do ul. Tumskiej, czy stojąc twarzą do al. Kilińskiego.
      • Gość: x-men Re: Pytanie IP: *.c241.petrotel.pl 20.07.06, 15:10
        stojąc twarzą do al. KIlińskiego...
      • Gość: MK Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:49
        Expander mieści się w tym nowym bloku na 3 maja
        codziennie przechodzę tamtędy do pracy więc nazwa wpadła mi w oko
        • kaczkojad Re: Pytanie 21.07.06, 13:51
          Byłem w tym Expanderze.Wprawdzie nie po kredyt, ale w sprawie inwestycji.Fachowa
          obsługa.Nie mam zastrzeżeń.
          • Gość: berling Re: Pytanie IP: *.c158.petrotel.pl 21.07.06, 15:39
            też tam byłem. trochę zmienili mój swiatopogląd w kwestiach finansowania budowy
            domu...odradzili anagażowanie własnych środków, bo nigdzie nie znajdę takiego
            taniego kredytu jak hipoteczny...muszę to przemyśleć...
            • pustak72 Re: Pytanie 24.07.06, 11:56
              Wiem o czym piszesz.Ze mną było podobnie, ale ja już się zdecydowałem.Inwestuję
              własne środki, a na budowę biorę kredyt,
              • bigboss2006 Re: Pytanie 25.07.06, 11:12
                Wasza dyskusja sprowokowała mnie do wizyty w płockim oddziale Expandera.Już
                dawno myślałem o konsolidacji kilku moich kredytów ( samochodowy,limit w ror mój
                i żony etc).Muszę przyznać,że wybrałem się tam z raczej ostrożnym
                nastawieniem,jednak spotkanie z doradcą rozwiało moje wątpliwości.Jutro spisuję
                wniosek do Nykredit (czy jakoś tak).Konsolidacja plus pożyczka na cel dowolny
                5.39% w złotówkach.
                • rysio50 expander 24.08.06, 17:49
                  Byłem u nich.Kupuję wprawdzie mieszkanie w Warszawie, bo od pewnego czasu tam
                  mieszkam i pracuję.Ale w Warszawie są straszne kolejki do Expandera i do Open
                  finance.Kiedy chciałem się umówić na spotkanie z doradcą w Warszawie, okres
                  oczekiwania był półtoratygodniowy, a że weekendy bywam w Płocku więc korzystam z
                  okazji, że tu nie ma takich kolejek.Byłem na rozmowie w piątek.Nie mam zastzeżeń
                  co do profesjonalizmu doradców.
    • Gość: M Re: Niezależne Doradzctwo Finansowe - Expander IP: *.plock.mm.pl 25.08.06, 00:00
      Expander jest tak niezależny jak pies na łańcuchu. Ma podpsaną umowę z kilkoma
      bankami i z ich oferty wybierają najlepszą. W przypadku konsolidowania kredytów
      opłaca się tam iść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka