Dodaj do ulubionych

Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski

23.07.06, 20:08
Teraz wszyscy do Poznania na mecz!!! zapisywać się pod nr 505-695-459 -
koszt wyniesie tylko 30 zł + 15 za bilet! A dodatkowo pod adresem
wisla-plock.pl można będzie we wtorek wygrać darmowe bilety na to
spotkanie! Zbiórka o 13:30 w niedzielę na PKP!
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter Kolejny duży sukces. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:31
      Choć w TV nie pokazywali zbytnio Naszych kibiców (wiadomo, że faworyzowano Legię
      i jej kibiców), to oglądając zdjęcia z meczu
      www.legialive.pl/galeria/galeria.php?id=207
      i czytając relacje kibiców jestem pod wrażaniem naszych fanów. Jak na środek
      wakacji, to bardzo dobry wyjazd około 250 osób. Bardzo dobra oprawa, dużo flag,
      moja ulubiona (Szlachta Mazowsza), dużo niebieskich koszulek. Wszystko ok. Do
      tego wszystkiego super gra pilkarzy, aż nie wierzyłem, że to gra Nasza Wisełka.
      Pierwsze zwycięstwo nad Legią przy Łazienkowskiej. OBy tak dalej.
      • Gość: Bukoszczak Re: Kolejny duży sukces. IP: *.c241.petrotel.pl 23.07.06, 21:28
        Jest to największy sukces płockiego sportu,ponieważ piłka nożna jest najpopolar-
        niejszą dyscypliną sportową.Teraz powinna być prezentacja drużyny i superpucha-
        ru na Rynku Starego Miasta.Ogłoście w Gazecie -kiedy?
    • Gość: zielin Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: 82.210.154.* 23.07.06, 21:28
      Wszystko fajnie cacy, tylko trzeba wziac pod uwage, ze Legia nie zagrala w
      pelnym skladzie (Janczyk, Wlodarczyk, Edson). Ciekawe co by bylo wtedy. I
      zreszta widac bylo jak olali sobie mecz . Naszym sie udalo, mieli farta i
      wykorzystali to. W lidze nie nastawiam sie jednak na sukcesy, a o zawojowaniu
      Europy nawet nie mysle.
      Mimo wszystko gratuluje.
      • Gość: kibol Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:21
        Zielin mialem ci po prostu napisac spier ..... debilu ale bylby to dla ciebie
        komplement Super chyba najlepszy mecz w historii plockiej Wiselki Grali
        rzeczywiscie jak prawdziwa szlachta mazowsza Ciekawe czy byl ktos z zarzadu
        orlenu Jak nie byl to wstyd jak byl to dobrze bo chyba przekonal sie ze mozemy
        miec wizytowke orlenu i plocka
    • Gość: asd Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:14
      Szkoda tylko ze to mecz... praktycznie o nic. Przyjdzie liga i pewnie znowu
      porazka za porazka. Moja obecnosc na stadionie na meczu znowu przeloze na za
      rok. I nie mowic mi ze nie jestem prawdziwym kibicem, bo nikt nie chcial by byc
      nieszczesliwie zakochanym.
      • Gość: PRAWDZIWY kibic Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:25
        Niestety prawda jest taka, że nie jesteś prawdziwym kibicem...
        • Gość: kiboo Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 00:01
          Nawet traktujac to jak sparing brawo Wiselka a chlopaki z zarzadu PKN Orlen
          pomyslcie ile tracicie nie wykorzystujac okazji do budowania fajnego
          przyjaznego klientom wizerunku
          • Gość: wiślak Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 00:11
            Być tam i cieszyć się ze zdobycia PP-bezcenne! Takiej zabawy na sektorze dawno nie było. Teraz pora na Lecha. Tam również wszystkich zapraszam bo warto.
            • Gość: d Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 01:28
              BRAWO DLA NASZYCH ZAWODNIKOW ZA WALKE I POSWIECENIE TO CHCEMY WIDZIEC W
              NADCHODZACYM SEZONIE
              DZIS ODBYL SIE TURNIEJ KIBICOW
              GRALY:
              PETROCHEMIA , SIERPC , TORCIDA GORNIK ZABRZE ,STARA GWARDIA ,
              MLODA PETRA , DOGS BAND
              NA TURNIEJU PANOWALA SIELANKA BYLO PIWKO I GRILL
              POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKOW TURNIEJU

• Gość: Wiesiek Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 07:17
      Gratulacje dla całej drużyny. My kibice jestesmy z Wami. Prezesie Dmoszyński!
      TAk trzymać!!!
    • Gość: kibic w kapetkach Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:00
      Rozwalił mnie tekst komentującego Michniewicza, że dziwi go widok przyjezdnych
      kibiców z Płocka bo ogólnie wiadome jest że Oni nie jeżdżą na wyjazdy za swoją
      Drużyną!!
      • Gość: hehehehe Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: 141.6.8.* 24.07.06, 09:07
        Czesław Michniewicz - znawca polskiego ruchu kibicowskiego :)
        • Gość: Behemoth bozydar iwanow IP: *.c243.petrotel.pl 24.07.06, 09:58
          A ja o czymś innym chciałbym zacząć. Po raz kolejny (poprzednio wystarczyło
          chociażby finał PP obejrzeć w TV) pan BOŻYDAR IWANOW i cała jego śmietanka
          towarzyska po raz kolejny traktowała WISŁE "z koniecznosci". Oczywiscie nawet
          po meczu, zamiast mówić o wygranych, gadali sobie o LEGII. Ten pseudokomentator
          sportowy powinien skończyć na tym - czym zaczał, czyli na nadwadze, koszuli
          flanelowej i robienia wywiadów z zespołami metalowymi. Tak jak kiedyś. PSEUDO
          REDAKTOREK !!!
          PANIE BOŻYDAR IWANOW..... PANU JUŻ MÓWIMY STANOWCZE "NIE".
    • Gość: ja Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:54
      Gratulacje :)
      Oby tak dalej.
    • Gość: lump ehh kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:21
      wygrali,fajnie. Ale teraz i tak porażka za porażką i odpadnięcie z pucharów po
      1 rundzie z kims tam bliżej nieznanym. Taka jest prawda o polskim futbolu.
      Dno,dno,dno. Zaorać stadiony!
      • Gość: plockier Re: ehh kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:53
        Panie prezesie Halupec Wierzymy w Pana Wierzymy ze bedzie Pan chcial cos zrobic
        dla Plocka
    • Gość: kibic podolak Re: Wisła Płock wywalczyła Superpuchar Polski IP: *.class147.petrotel.pl 24.07.06, 10:55
      Wszystko w Wisle było na medal!
      Grali jak z nut. Miło było patrzeć. Mecz jakiego nie było od dawna mimo
      wysiłków gospodarzy i sędziego(!!!), którzy starali się robić wszystko
      aby "zaklepany dla nich" super puchar zdobyć. Sobaczak zachowuje się nieco jak
      dziecko. Ten szał radości przypłacił żółtkiem. Nie powinien się tak zachowywać.
      Czyzby nie wyczuł napastliwych intencji śędziego głównego? Myślę, że Zarząd
      WISŁY powinien rozpatrzycć czy nie złożyć skargi na sędziego, ktory był bardzo
      stronniczy, np. nie widział ewidentnej ręki u legionisty, czy był nadgorliwy
      na "spalonym" dla wiślaka. Tak czy inaczej pokazano, że nie należy lekceważyć
      WISŁY Płock. Warszawiakom utarliście nosa panowie! Będą tę nauczkę długo
      pamiętać. A super puchar jest w Płocku. I oto chodziło! Dzięki za wysiłek, za
      umiejętności i wytrzymałość oraz dzięki wszystkim za okazną kulture!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka