Dodaj do ulubionych

Dobry fotograf Płock

04.10.12, 08:16
Ślub mam za pół roku, ale już teraz chcę załatwić najważniejszą dla mnie sprawę - fotografa. Jestem spod Płocka i zależy mi na kimś sprawdzonym, elastycznym i utalentowanym. Kogo możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: blond tłumok Re: Dobry fotograf Płock IP: *.205.9.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.12, 09:39
      jak bardzo trzeba być elastycznym - czy wystarczy jak guma od majtek?
      kto musiałby wystawić zświadczenie o posiadaniu i wielkości talentu? - czy jest wymagany jakiś papier/certyfikat potwierdzający kwalifikacje i uprwanienia do oceny talentu i elastyczniści?
      sprwdzenie przez kogo ustysfakcjonuje Cię?
    • Gość: zorka Re: Dobry fotograf Płock IP: *.104.c69.petrotel.pl 04.10.12, 11:08
      wiesz co to portfolio ?
    • Gość: bat Re: Dobry fotograf Płock IP: 151.88.22.* 04.10.12, 12:20
      Zakładam, że pisać na klawiaturze umiesz (wszak jakoś musiał powstać ten wątek).
      Wpisz sobie w górnym pasku wyszukiwarki (wyszukiwarka, to to na co teraz patrzysz na ekranie czytając ten mój wywód): www.google.pl
      Potem, gdy już się otworzy nowe okno, w polu wyszukiwania wpisz: fotograf płock
      I już masz całą listę fotografów.
      Zakładając, że masz swój gust, rozum i wiesz co chcesz (choć z tym ostatnim pewno będzie gorzej, bo powstał ten wątek), coś sobie na pewno znajdziesz.

Gdyby jednak powyższe było zbyt trudne, to wystarczy, że klikniesz w:
      fotograf płock

Ten krótki kurs/instrukcję szukania informacji w Internecie i nie zakładania bzdetnych wątków na Forum (bo nie do tego ono służy) dostajesz od bata za... zupełną darmochę...

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu" ~ Stanisław Lem
      • Gość: fotoamator Re: Dobry fotograf Płock IP: *.opera-mini.net 04.10.12, 12:35
        ja jestem w pewnym miejscu dość elastyczny i lubię umawiać się z babkami spoza Płocka
        • oleg1234 Re: Dobry fotograf Płock 04.10.12, 13:19
          Polecam Panią ,która robi fotki na dworcu PKS(przy biurze podróży)jest elastyczna,kontaktowa,bardzo miła,idz tam zapytaj o nią p.Kasia Wołowiec,przynajmiej nie będziecie chodzić na poprawki jak u innych pseudo fachowców mistrzów fotografii ;)
          • Gość: Mariusz Re: Dobry fotograf Płock IP: *.077.c93.petrotel.pl 19.11.12, 09:30
            Niestety Pani, która robiła zdjęcia (zresztą ładnych parę lat, robiliśmy tam zdjęcia całą rodziną), w budynku po byłym dworcu PKS już nie ma. Prowadzi to ktoś inny i niestety to widać po zdjęciach. Nie polecam tego punktu, zepsuło się i to bardzo.
      • Gość: Osiecki Bogusław Re: Dobry fotograf Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 07:13
        do "bat" i nie tylko

Czy znasz kryteria wyszukiwania wyszukiwarek?
        Te kryteria znane są tylko wyszukiwarom.
        Jedno kryterium jest powszechnie znane, kto zapłaci to jest, a jak zapłaci więcej to jest na pierwszym miejscu.
        Opinie są wartościowe, jeśli są wiarygodne. Od zawsze.
        • Gość: góno prawda Re: Dobry fotograf Płock IP: *.plock.mm.pl 15.05.13, 22:31
          miejsce w google nie zalezy tylko od płacenia za pozycjonowanie ale od tego ilu ludzi oglada dana strone i logiczne jest ze im wiecej osob chce i oglada strone danego fotografa tym wyzje jest ona w wynikach ale co tym ozesz wiedziec o google jełpoie jeden
    • Gość: j-23 Re: Dobry fotograf Płock IP: *.062.c93.petrotel.pl 04.10.12, 19:08
      P.Nowak,znany fotograf,fantastyczne zdjęcia ślubne,ceny do uzgodnienia.Tel 508 041 612 Polecam!
      • Gość: fotomaniak Re: Dobry fotograf Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 23:06
        pierwsze slysze zeby jakis P.Nowak był znany! nawet swojej strony nie ma daj spokoj z takimi propozycjami bo chyba sam jestes ten Nowak
    • Gość: fotomaniak Re: Dobry fotograf Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 23:11
      Slub za pol roku ale już teraz chcesz zarezerowac dobrego fotografa..! Chyba DOPIERO teraz, bo dobrzy fotografowie maja zarezerwowane terminy na conajmniej rok w przód więc spiesz się bo możesz miec co raz mniejszy wybór.
      • Gość: do fotomaniaka Re: Dobry fotograf Płock IP: *.class103.petrotel.pl 05.10.12, 18:14
        Nie znasz Nowaka,bo on nie robi zdjęć Smieną jak ty :)
    • Gość: Renia3 Re: Dobry fotograf Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 10:59
      Ja moge tobie polecić pana Arka www.slubnefoto.pl dla mnie to świetny fachowiec, a zdjecia przez niego wykonane wyszły super.
    • Gość: ja Re: Dobry fotograf Płock IP: 91.212.223.* 30.10.12, 12:47
      a wam to płacą za bycie hejterami czy tak macie od urodzenia ?
      człowiek zapytał się czy kogoś możecie polecić, tymczasem lecą na niego gromy jakby zabił wam matkę.
      Następnym razem jak zaplanujecie odezwać się w tonie uszczypliwym, chamskim i nie merytorycznym, polecam złapanie czegoś ciężkiego i walnięcie się tym w głowę ... może nie zmądrzejecie ale przynajmniej dotrze do was, że tak nie można robić
      • Gość: fan Re: Dobry fotograf Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 15:36
        Arek Gmurczyk! Only and One! Naprawdę.
        • Gość: gosc Re: Dobry fotograf Płock IP: *.ip.netia.com.pl 31.10.12, 16:29
          Arek Gmurczyk! Polecam!
          • Gość: anty fan Re: Dobry fotograf Płock IP: *.plock.mm.pl 26.08.13, 16:27
            haha Gmurczyk lanser (bo nie fotograf) numer ONE !!
            • Gość: Krzysiek Re: Dobry fotograf Płock IP: 155.57.160.* 24.02.14, 07:19
              NIE POLECAM Gmurczyka - mimo że robił nam zdjęcia ślubne -, szufladkuje ludzi ze względu na kasę, a uważa się za Bóg wie kogo...lansiarz to niestety najlepsze słowo, które odda jego zachowanie.
              • Gość: anna_salices Re: Dobry fotograf Płock IP: *.centertel.pl 07.05.14, 23:22
                Ja polecam Marka Konarskiego od kilku lat fotografuje moją rodzinę i rodzinę znajomych. Ma artystyczną duszę. Widzieliśmy z mężem wiele zdjęć znajomych i widać różnicę.
          • Gość: JACEKS Re: Dobry fotograf Płock IP: *.plock.mm.pl 06.09.13, 21:30
            A BYLI KLIENCI SIEDZ ANA FORUM I PISZA POECENIA DLA FOTOGRAFÓW? ZNAM TA BRANŻE DOSC DOBRZE I ZADEN DOBRY FOTOGRAF SIE NIE POLECA ZNACZY GMURCZYKI NOWAKI I INNE PYTLASY TO WIELKI PIC NA WODE NA NIE DOBRZY FOTOGRAFOWIE KTORZY MAJA ZLECENIA I NIE MAJA CZASU NA PISANIE NA FORACH
    • Gość: Marcin Re: Dobry fotograf Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 08:13
      Większość z tej strony będą ok - tylko czy mają terminy to musisz już sama podzwonić.
      • Gość: Obserwator Re: Dobry fotograf Płock IP: *.dynamic.mm.pl 09.01.13, 00:13
        Z reguły w takich dyskusjach każdy fotograf poleca siebie, portale swoje zestawienia itp. To powinno dawać do myślenia. Nie musi to dyskwalifikować, ale powinno zastanawiać. Np. teraz jako gość mógłbym napisać, że jestem świetny ;) Znam kilku dobrych fotografów, ale chyba by się obrazili, gdybym wymienił tu ich nazwiska. Naprawdę dobrym szeptany marketing nie jest potrzebny. Znam też wszystkich wymienionych tu fotografów i wcale nie twierdzę, że są źli. Po prostu autor wątku powinien popytać znajomych, pooglądać strony, a potem jeszcze zweryfikować to w czasie spotkań, a nie oczekiwać podpowiedzi od niezalogowanych osób.
        • Gość: D3 Re: Dobry fotograf Płock IP: *.181.185.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.03.13, 10:27

Racja.jak ktoś tu wspomniał.tu spotkasz samych klakierów Gmurczyka.jaki to on ach i ech :)szczególnie z tej grupy pgf :)jeden drugiemu napędza klientów .szkoda słów.....
          • Gość: Tola Re: Dobry fotograf Płock IP: 46.166.163.* 30.04.13, 08:41
            Oj chyba masz jakies kompleksy. Jesli ktoś jest dobry to go klienci potem polecaja, A co do innych fotografów to nie bawią się w promocję konkurencji nawet jak należą do PGF. Każdy pracuje na swój rachunek i polecić może kogos jak sam ma już termin zajęty. Nie ma co knuć teorii spiskowych. Ja polecam gościa o ksywce vitkov, robi niezłe portrety, widziałem u niego fajną sesję retro PRL
        • Gość: tola2 Re: Dobry fotograf Płock IP: *.plock.mm.pl 06.09.13, 21:39
          Masz racje ze to wlasnie ci fotografowie sami pisza jeszcze brakuje tu arcywspanialego Pikaly ten to dopiero jest najjj i najwiecej o nim na tym forum.Twierdzi ze jak on zaczunal to inni fotogtafowie jescze nie wiedzieli co to aparat.Tu ma racje niezaprzeczalna ale jak mozna byc takim grzybem by 20 lat robic zdjecia i robic ciagle jedno wielkie gów** .Prostactwo wylazi mpanom z butów i tyle w temacie
    • bgplock Re: Dobry fotograf Płock 05.06.13, 21:40
      z czystym sumieniem Patryk Maślankowski www.fotomaslankowski.pl/
    • Gość: PanMlody Arek Gmurczyk? IP: *.169.c73.petrotel.pl 07.04.15, 14:46
      Ktoś tu obrasta w piórka...Gmurczyk z ceną 3000 zł za zdjęcia...szok! dziękuję! nie skorzystam!
    • Gość: już żona Re: Dobry fotograf Płock IP: *.plock.mm.pl 09.04.15, 18:44
      Jakub Szczepański - polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka