Gość: Paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:20 Hej, Kobietki ! Czy któraś może wie, jak teraz przyjmuje dr Pędraszewski i czy aktualnie nie jest na urlopie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: Dr Pędraszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:34 Tak jest teraz na urlopie do 6 sierpnia bo dzis dzwonilam zeby zapisac sie na wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Dr Pędraszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:37 Dzięki za informację, niestety dla mnie niepocieszającą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasia Re: Dr Pędraszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:41 czy to ten co grzebie w ci..ch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Dr Pędraszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:49 niestety mnie tez nie pociesza ten fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasia do madzi Re: Dr Pędraszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:10 że grzebie w małej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Penisdrarzewski Re: Dr Pędraszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:09 Ja nie byłem, nie jestem i nie będę na urlopie. Wasze zdrowe muszelki są ważniejsze od jakiegos tam mojego wypoczynku. Poza tym, jeśli jesteś zadbaną "ryczącą 30-stką" badanie gratis! Polecam...się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Do dr Penisdrarzewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:38 Człowieku przestań sie tu udzielac bo to wątek nie dla Ciebie, a robienie sobie zartów z powaznych spraw wcale nie jest śmieszne. Jak jesteś taki mało poważny, niedorozwinięty to wracaj do piaskownicy a sprawy dorosłych zostaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Penisdrarzewski Re: Do dr Penisdrarzewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:50 A Ty co, 1 miesiączki dostałaś i już taka dorosła i poważna się czujesz? Nie rozśmieszaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Do dr Penisdrarzewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:19 nie pierwszej i nie ostatniej,ale to nie twoja sprawa.Zajmij sie czyms pozyteczniejszym niz uprzykrzaniem zycia innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardnympho Re: Dr Pędraszewski IP: *.plock.mm.pl 24.07.14, 17:26 idzie na urlop od przyszłego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś