Dodaj do ulubionych

Gra w ciemne miasto

IP: *.plock.msk.pl 02.10.06, 18:07
Dlaczego ani GW ani Placman, ani Tygodnik Płocki na swich witrynach nie
umieszczaja istotnych informacji miejskich. Proszę znależć telefony do
szpitala na Winiarach, do Straży Miejskiej i do innych waznych instytucji.
Dlaczego Płock nie posiada ksążki telefonicznej w internecie? Przyjechałem do
Płocka i nie mogę znalężć potrzebnych mi informacji. Nie istnieje tu w necie
Informator Miasta Płocka lub coś w tym rodzaju.
Boże co za dziura. To jakaś Pipidówka za dechami.
Obserwuj wątek
    • Gość: :F Re: Gra w ciemne miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:13
      miasta.gazeta.pl/plock/0,35683.html
      tego też nie ma?
      • Gość: gościu z daleka Re: Gra w ciemne miasto IP: *.plock.msk.pl 02.10.06, 18:33
        Niestety plik Szpitala Wojewódzkiego .PDF jest uszkodzony i się nie otwiera.
        Innych info także tu nie ma.
        Ciemno, pusto, głucho - tylko wiatr wieje. Takie maisto...
        • Gość: Dermo Re: Gra w ciemne miasto IP: *.satfilm.net.pl 02.10.06, 18:43
          Drogi koleżko,

Wystarczy ruszyc glowa. Siedzisz w Internecie, jak chcesz, to wszystkie te
          informacje znajdziesz bardzo latwo. Czy wszystkie informacje musisz miec podane
          na tacy?

www.google.pl
    • stuntman Re: Gra w ciemne miasto 02.10.06, 21:32
      "Płock nie posiada książki telefonicznej" - ale się teraz popisałeś wiedzą.
      Polecam www.busola.plo.pl - korzystam na codzień i sprawdza się w użyciu.
      • Gość: gościu z daleka Re: Gra w ciemne miasto IP: *.plock.msk.pl 02.10.06, 21:56
        Stuntman jestes przystojny, to widzać. Ale powiedz mi jak mogłem wpaść na
        adres: www.busola.plo.pl bu sie cos dowiedzieć co, gdzie i kiedy oarz numery
        telefonów. Nie jestem taki zdolny i "oblatany" w necie abym trafiał od razu we
        włóąściwy adres. Dobrze, że mi podpowiedziałeś. Hasło "Płock" nie ujawniło mi
        busoli, a wprowadziło mnie kilka razy w błąd gdyż są tam nie aktualne zapisy,
        np. Kino PRZEDWIOŚNIE zaprasza...Daruj.
        Ps. Jak będziesz w Szczecinie to zgłoś sie do mnie a podpowiedm ci dokładnie co
        i jak oraz gdzie w mieście się znajduje.
        • stuntman Re: Gra w ciemne miasto 02.10.06, 22:06
          Nikt nie ma do ciebie pretensji że nie znalazłeś, ale po co zaraz pisać że tu
          jest dziura czy wieś zabita dechami. Jak ktoś ci zwędzi kanapki to też
          zaczepiasz pierwszego lepszego i wyzywasz go bez poznania wszystkich faktów?
          Jest pytanie - jest odpowiedź, po co w takim razie te nerwy?
          • Gość: polemista Re: Gra w ciemne miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 22:40
            za to juz wkrotce z kazdego plota i ulotki , znajdziesz ja takze wkrotce na
            Twojej ,drogi wyborco, wycieraczce , roztoczy swoj ojcowski i pelen troski o
            miasto i nas swoja trzodke, usmiech ubiegajacy sie o reelekcje MiroslawI
            Uczciwy na swoj sposob

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka