04.10.06, 16:07
Ostatnie ataki na TVN pokazują że PIS stracił wszelki umiar w
rozpowszechnianiu kłamstw. Chyba dorobimy się nowego przysłowia "Łże jak PIS"
Obserwuj wątek
    • Gość: gross nie! nie! nie! nie pozwalam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:30
      Łże jak Gross jest zarezerwowane dla mnie.
      • Gość: xxx Re: nie! nie! nie! nie pozwalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:05
        Hej Betonowy Rromero! Widzę, że jednak nic nie jest w stanie skruszyć Twojego
        betonowego móżdżku! Tekściarze Lenina zapadli Ci głęboko w świadomość.To
        prawda, że jest on wiecznie żywy, jak widać żyje w takich , jak Ty i Tobie
        podobni.Pisz częściej, bo mamy z Ciebie niezły ubaw. Czekamy!!!
        • Gość: mm Re: nie! nie! nie! nie pozwalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 07:21
          a tobie xxx PiS zrobił wodę z mózgu, i dobrze!
    • Gość: Płodczanin Re: ŁżePIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:07
      PiS jest bez szans
    • Gość: mesalka Re: ŁżePIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:18
      uśmiech Braci Bliźniakow mnie zniewala-płoccy męczyźni-uśmiechajcie sie tak, a
      świat będzie piiiękny!!!!!

---------------
      jestem lesbijka
      --------------------
    • Gość: mea z betonem rromero sptkamy sie w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:46
      już miedługo,za dni kilka
      • rromero Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie 04.10.06, 18:23
        nie wiem po co miałbym się w sądzie spotykać z betonem. dziękuję za propozycję
        ale nie skorzystam
        • Gość: xxx Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:08
          Masz rację rromero ! Sądy polskie nie karzą za głupotę i ograniczenie umysłowe.
          Wiec po co sie z tobą spotykać w sądzie?
          • Gość: est Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:17
            żeby dostał wyrok, nauczy sie kultury
          • rromero Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie 04.10.06, 19:29
            brawo!!! sam na to wpadłeś ?
            już wiesz że sąd ci nic nie zrobi.
            • Gość: polonista-amator. Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie IP: *.c158.petrotel.pl 04.10.06, 19:46
              Rromero, ty nie bądź taki pewny siebie! Jak mówią, że sąd na cię czeka i wyrok,
              to wiesz... coś w tym musi być. Ten minister na taśmach Begerowej też wiedział
              przed wyrokiem, a nawet przed sprawą sądową, że sąd weksle unieważni. Ty uważaj,
              rromero, Wielki Brat czuwa, a jego wola jest prawem (i sprawiedliwością??????)!
    • Gość: m Re: ŁżePIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:32
      Uważaj rromero, bo u nich, jak wiadomo hehehe ,,sprawy są wygrane,, :D

Luuuuuudzie. Więcej luzu.
      • rromero Re: ŁżePIS 04.10.06, 21:14
        Nie bałem się i nie mam zamiaru dać się zastraszyć. Ktoś zresztą kiedyś
        powiedział że w kraju rządzonym przez bandytów porządni ludzie siedzą w
        więzieniach. A więc kto wie …
        • blackout.9491 "Łże jak PiS" to już znane polskie powiedzenie ! 05.10.06, 12:49
          To piekna tradycja.
          • Gość: Czterdziestolatek Re: "Łże jak PiS" to już znane polskie powiedzeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:38
            To nie są bandyci chłopie, tylko trochę nieudaczników, kolesi i paczka z
            podwórka. Oczywiście znajdziesz tam też kilku fachowców, przejetych z sld lub
            po.
            Reszta to Zomo!
            • antoni.goczal Re: "Łże jak PiS" to już znane polskie powiedzeni 06.10.06, 12:02
              Gość portalu: Czterdziestolatek napisał(a):

> To nie są bandyci chłopie, tylko trochę nieudaczników, kolesi i paczka z
              > podwórka. Oczywiście znajdziesz tam też kilku fachowców, przejetych z sld lub
              > po.
              > Reszta to Zomo!
              Fakt.
              • rromero Re: "Łże jak PiS" to już znane polskie powiedzeni 06.10.06, 21:46
                jeszcze nie
                • Gość: zielony "rromero < niż 0" to już znane polskie powiedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:17
                  Miałem ci zadać pytanie: "Czy już zmądrzałeś?" a ty na nie odpowiedziałeś wcześniej. Jak masz dar przewidywania to musisz wiedzieć że twoi czerwoni towarzysze są od dawna skazani na porażkę ;-))
                  • rromero Re: "rromero < niż 0" to już znane polskie po 07.10.06, 15:51
                    w jednym się z tobą zgadzam czerwoni (czyli PIS ) są skazani na porażkę. reszta
                    twojej wypowiedzi to pomyłka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka