rromero 04.10.06, 16:07 Ostatnie ataki na TVN pokazują że PIS stracił wszelki umiar w rozpowszechnianiu kłamstw. Chyba dorobimy się nowego przysłowia "Łże jak PIS" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gross nie! nie! nie! nie pozwalam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:30 Łże jak Gross jest zarezerwowane dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: nie! nie! nie! nie pozwalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:05 Hej Betonowy Rromero! Widzę, że jednak nic nie jest w stanie skruszyć Twojego betonowego móżdżku! Tekściarze Lenina zapadli Ci głęboko w świadomość.To prawda, że jest on wiecznie żywy, jak widać żyje w takich , jak Ty i Tobie podobni.Pisz częściej, bo mamy z Ciebie niezły ubaw. Czekamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: nie! nie! nie! nie pozwalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 07:21 a tobie xxx PiS zrobił wodę z mózgu, i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płodczanin Re: ŁżePIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:07 PiS jest bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: ŁżePIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:18 uśmiech Braci Bliźniakow mnie zniewala-płoccy męczyźni-uśmiechajcie sie tak, a świat będzie piiiękny!!!!! --------------- jestem lesbijka -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea z betonem rromero sptkamy sie w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:46 już miedługo,za dni kilka Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie 04.10.06, 18:23 nie wiem po co miałbym się w sądzie spotykać z betonem. dziękuję za propozycję ale nie skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:08 Masz rację rromero ! Sądy polskie nie karzą za głupotę i ograniczenie umysłowe. Wiec po co sie z tobą spotykać w sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:17 żeby dostał wyrok, nauczy sie kultury Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie 04.10.06, 19:29 brawo!!! sam na to wpadłeś ? już wiesz że sąd ci nic nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista-amator. Re: z betonem rromero sptkamy sie w sądzie IP: *.c158.petrotel.pl 04.10.06, 19:46 Rromero, ty nie bądź taki pewny siebie! Jak mówią, że sąd na cię czeka i wyrok, to wiesz... coś w tym musi być. Ten minister na taśmach Begerowej też wiedział przed wyrokiem, a nawet przed sprawą sądową, że sąd weksle unieważni. Ty uważaj, rromero, Wielki Brat czuwa, a jego wola jest prawem (i sprawiedliwością??????)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ŁżePIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:32 Uważaj rromero, bo u nich, jak wiadomo hehehe ,,sprawy są wygrane,, :D Luuuuuudzie. Więcej luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: ŁżePIS 04.10.06, 21:14 Nie bałem się i nie mam zamiaru dać się zastraszyć. Ktoś zresztą kiedyś powiedział że w kraju rządzonym przez bandytów porządni ludzie siedzą w więzieniach. A więc kto wie … Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 "Łże jak PiS" to już znane polskie powiedzenie ! 05.10.06, 12:49 To piekna tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czterdziestolatek Re: "Łże jak PiS" to już znane polskie powiedzeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:38 To nie są bandyci chłopie, tylko trochę nieudaczników, kolesi i paczka z podwórka. Oczywiście znajdziesz tam też kilku fachowców, przejetych z sld lub po. Reszta to Zomo! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: "Łże jak PiS" to już znane polskie powiedzeni 06.10.06, 12:02 Gość portalu: Czterdziestolatek napisał(a): > To nie są bandyci chłopie, tylko trochę nieudaczników, kolesi i paczka z > podwórka. Oczywiście znajdziesz tam też kilku fachowców, przejetych z sld lub > po. > Reszta to Zomo! Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: "Łże jak PiS" to już znane polskie powiedzeni 06.10.06, 21:46 jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony "rromero < niż 0" to już znane polskie powiedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:17 Miałem ci zadać pytanie: "Czy już zmądrzałeś?" a ty na nie odpowiedziałeś wcześniej. Jak masz dar przewidywania to musisz wiedzieć że twoi czerwoni towarzysze są od dawna skazani na porażkę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: "rromero < niż 0" to już znane polskie po 07.10.06, 15:51 w jednym się z tobą zgadzam czerwoni (czyli PIS ) są skazani na porażkę. reszta twojej wypowiedzi to pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś