Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:03 Czy zna ktoś zespół Anex z Gostynina? Czy może u kogoś grał an weselu albi ktoś uczestniczył w weselu na którym grali i mógłby podzielić się ze mną opniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Józwiak Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:51 Ja byłam na weselu gdzie ten zespół grał i z naprawdę czystym sumieniem mogę go polecić. Grali bardzo ładnie, robili mało przerw i były ona dość krótkie (takie żeby można było zjeść i znowu na parkiet). Był też chłopak (nie pamiętam imienia) który bardzo fajnie zagadywał i zachęcał gości do tańca :) Ogólnie, wszystkim się podobało, i chyba nie było momentów że parkiet był pusty :) Dobry zespół to podstawa :) Ja z moim N. zamierzam ślubować i też zamierzamy wziąć ten zespół na wesele, bo naprawdę przypadł nam do gustu :) nie dopytaliśmy się tylko ile oni biorą :) ale mamy jeszcze trochę czasu więc miejmy nadzieje że będą mieli wolny nasz termin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 06:58 Biorą 3 tys. A kiedy planujecie ślub? Może byśmy się wymieniły numerami gg lub mailami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Jóźwiak Re: Zespół Anex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 08:39 No 3 tyś to sporo, ale myślę ze warto :) w sumie od tego zależy dobra zabawa i zadowolenie gości. My planujemy dopiero na 2009 bo fundusze trzeba zebrać :) mój mail to aj_ania@tlen.pl odezwij się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 08:44 Zabawa przy tym zespole była przednia. A czy 3 tys to dużo to już zależy od młodych Dobre zabawienie gości na weselu ma swoją cenę - a ta kasa jest na prawdę dobrze wydana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:13 Leo a powiedz czy robili długie przerwy? Bo ja słyszałam że bardzo długie i że goście zaczynają się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:20 Przerwy były tylko kiedy kuchnia rozpoczynała wydawanie posiłków, a zanim goście zdążyli zjeść już kapela zaczynała grać. Nogi po weselu przez tydzień dochodziły do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:35 Naprawdę? A gdzie byłeś na wesle z ich udziałem? W tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:49 sierpien 2008 - Płock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:11 Galeria zespołu: wesele.plock.pl/galeria,firma,8.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:18 Link do stronki potrafię sobie znaleźć, chodziło mi o opinie na temt tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Zespół Anex IP: *.033.c73.petrotel.pl 17.08.07, 11:34 płakać się chce jak czytam te posty przecież to czysta auto - reklama!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do nero Re: Zespół Anex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:46 no to płacz kto Ci broni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 14:21 Ktoś ci broni płakać ??? a na marginesie rozmowa, a nie reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Zespół Anex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 13:59 Ja byłam na sylwestrze jak grali a nie na weselu :) Grali bardzo ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zespół Anex IP: *.033.c73.petrotel.pl 17.08.07, 14:52 a ja byłam na otwarciu szaletu miejskiego w gostyninie i też przygrywali do kotleta> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 16:42 Szczególnie ostatnia wypowiedź jest bardzo pozytywna. I jak tu wierzyć ludziom? A moze chociaż wiecie jak z terminami? Czy mają jeszcze coś wolnego w przyszłym roku? Czy już na 2009 prowadza zapisy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -- Re: Zespół Anex IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.07, 13:54 Najprościej zadzwonić do nich i zapytać o terminy - bo jak widac po wpisach na tym forum niektorzy nie umieja prowadzic normalnej dyskusji wesele.plock.pl/galeria,firma,8.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 12:48 Świetny zespół, do dzisiaj miło wspominam imprezę ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 13:50 Świetny zespół. Repartuar idealnie dobrany do imprezy. Zabawa trwała do białego rana. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymuszko Re: Zespół Anex 20.06.13, 10:22 chciałabym się zapytać czy ten zespół współpracuje z dj? i czy mają swoje nagłośnienie i światła? Odpowiedz Link Zgłoś
lotuseczka Re: Zespół Anex 23.07.13, 11:08 Z tego co wiem to mogą właśnie współpracować z djem lub innymi muzykami, a jeśli chodzi o światła i głośniki to też dysponują tym sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia0311 Re: Zespół Anex 29.08.13, 14:43 A w jakim składzie grają? Wokalistkę mają? Jakie instrumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona16 Re: Zespół Anex IP: *.play-internet.pl 17.09.13, 10:05 Tak jest wokalistka jest trzech panów grają na klawiszach są bębny saksofon naprawdę bardzo fajny zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona16 Re: Zespół Anex IP: *.play-internet.pl 17.09.13, 09:54 Zespół bardzo fajny bawili i grali na naszym weselu w 2011 r. Jestesmy zadowoleni gościom sie bardzo podobało do dzis wspominają także polecam naprawdę. Pozdrawiam zespół alex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marschal Re: Zespół Anex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 11:21 Ja tam wszedłem na stronkę zespołu i sobie posłuchałem i obejrzałem zespół w akcji brzmi to bardzo fajnie i wygląda bardzo dobrze. Zespół wart uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errka Re: Zespół Anex IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.13, 18:06 a jakie są aktualne ceny tego zespołu ?? Odpowiedz Link Zgłoś