Gość: mesalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:23 Myślę sobie, że czas już na zamażpójście. Szukam kandydata na męża !!! ---------- jestem lesbijka ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: he he he Re: szukam... IP: *.c157.petrotel.pl 07.10.06, 17:27 To se drugej takiej poszukaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: szukam... IP: *.plock.msk.pl 07.10.06, 20:05 Ja mam podobny problem. Tylko w moim przypadku kandydat już jest tylko nie moge się doczekać deklaracji (nie ukrywam - latka lecą). Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: szukam... 07.10.06, 20:37 Gość portalu: ja też napisał(a): > tylko nie moge > się doczekać deklaracji (nie ukrywam - latka lecą). Pożałowania godne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropciozz Re: szukam... IP: *.plock.msk.pl 07.10.06, 20:29 jakie wymagania?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: szukam... IP: *.plock.msk.pl 07.10.06, 20:33 Wymagania żadne. Poprostu będąc z kimś kilka lat w tym mieszkając z tym kimś ok 2 lat chyba wypadałoby o czymś zacząć myśleć. Nooo niby to on myśli tylko z realizacją ciężko... zawsze są inne ważniejsze wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: szukam... IP: *.static.kutno68.tnp.pl 07.10.06, 20:44 Jedyne , co mi przychodzi na myśl to... współczucie. Jak do tego doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:39 Gość portalu: jw napisał(a): > Wymagania żadne. Poprostu będąc z kimś kilka lat w tym mieszkając z tym kimś ok > > 2 lat chyba wypadałoby o czymś zacząć myśleć. Nooo niby to on myśli tylko z > realizacją ciężko... zawsze są inne ważniejsze wydatki. To zmień partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:30 bardzo przepraszam ze zawracam Wam głowy, ale czy z facetem jest przyjemnie w łóżku? takie owłosione stwory z sęczkiem z przodu..... no nie wiem.... --------- jestem lesbijką ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:15 Nie probowalas to nie wiesZ:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: szukam... IP: *.c158.petrotel.pl 08.10.06, 22:07 a co ty jesteś ogolona?, weż z taką poleż w łóżku! ,toć są związki lesbijek - tylko se ogolonej poszukaj by Ci owłośenie nie przeszkadzało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:35 Znajdź sobie drugiego, lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: juz wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:57 wybieram gościa "hehehe.." od razu widać, że wygadany-za pomocą "toć" i "se" komunikuje się ze światem. Idealny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: juz wiem... IP: *.c245.petrotel.pl 09.10.06, 14:51 te , te co wybieram ? wybrać to se możesz towar w sklepie:) "gość "he he he" " pedałek:)- żartuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: szukam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 15:02 nie martw sie Mesalka, każda zmora znajdzie swego amatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 15:14 dziękuję-dziękuję - dziękuję-wzruszenie usztywnia mi palce, nie mogę pisać, wiem że z "he he he" czeka mnie ciekawe życie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: szukam... IP: *.c245.petrotel.pl 09.10.06, 15:12 te lesbijka,a może ju za póżno?, może jesteś w takim wieku co kapciusie i telewizor :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 15:23 To prawda, juz w 21 jestem ale może jeszcze troche pociąnę.... Nie martw się --------- jestem lesbijką ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: szukam... IP: *.c154.petrotel.pl 09.10.06, 20:24 21 wiosen i szukasz kandydata po ranne zakupy?: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 00:10 odwiedź najnowszy punkt matrymonialny na 11- listopaada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: szukam... IP: *.c154.petrotel.pl 10.10.06, 00:12 Oj chyba znalazła bo nie odpisuje:), ale nie po ranne bułeczki,lecz na wieczorne spacery :))) pozdrawiam Arturro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: szukam... IP: *.c240.petrotel.pl 10.10.06, 12:01 Zyjesz ? - czy wymęczona po noce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: szukam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:32 żyje :-))))Beret sobie robie na zime Z mochera bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiak Re: szukam... IP: *.static.kutno68.tnp.pl 10.10.06, 17:24 Odpowiadasz na : Gość portalu: mesalka napisał(a): > żyje :-))))Beret sobie robie na zime > Z mochera bedzie Ty mesalka IQ masz całkiem, całkiem..Kapelusz sobie kup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: szukam... IP: *.c240.petrotel.pl 10.10.06, 20:31 Taka młoda a berecik robi- babaci nie masz? ta apropo berety wyszł z mody, skarpety se zrób zima idzie stopy ważniejsze od głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: szukam... IP: *.c240.petrotel.pl 10.10.06, 23:33 oj chyba naprawde znalazła - nic nie opisuje ktoś ją zauroczył:) a jak nie! , tylko robi beret z antenką? :), to ja poprosze skarpety wełniane koloru grafitowego:)takie za kostki:))) . Pozdrawiam Arturro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:07 i zrezygnujesz z orientacji lesbijskiej? jaką będziesz żoną? a mpże szukasz też lesbijki? jestem 100% MĘŻCZYZNĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:49 mesalka a jakiego kandytata szukasz:) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:58 obdarzonego przez nature i majacego mature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:00 Skąd taka determinacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindybał Re: szukam... IP: *.plock.msk.pl 11.10.06, 20:11 Franka zazdrośnica jakaś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:22 bo jak spaść, to na duzego konia.... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: szukam... 11.10.06, 20:25 Tylko Jarosław Kaczyński. Najlepsza partia. I do tego jeszcze przy władzy. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:28 po wczorajszym "Teraz My" i wypowiedzi LW wiem, ze nie mam szans.... A moze roman? wolny przeciez podobno .... Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: szukam... 11.10.06, 23:41 Niesamowite... Proponuję ogłosić to w jakiejś rubryce matrymonialnej, bo w internecie możesz znaleźć co najwyżej niewyżytych nerdów. Poza tym - stereotypowa kobieca postawa roszczeniowa. Dajta mi męża. A ciekawe bardzo, co TY sobą reprezentujesz... Urodę? Osobowość? Majątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:19 Jak jestes lesbijka to na co ci mąż? Potrzeba ci chłopa zeby zarabiał na twoje wyskoki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:52 wlasnie po to-bo do czego innego poza wypchanym portfelem moze nadawać się facet? zupełnie nie wiem..... Wiekszość żonatych, z dłuższym stażem małzeńskim ugania sie za chlopcami -tak widze w moim otoczeniu... Zostają z żonami dlatego, bo tak jest im wygodniej w środowisku. Ja nie mam zaborczych pragnień- zawsze: żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek .... --------- jestem lesbijką -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secum Re: szukam... IP: *.plock.msk.pl 12.10.06, 21:51 Nie obnoś się ze swoim kalectwem. Nie noś na sobie sukni z pogardy i kpin. Daj sobie sposobność powrotu do natury. Nie zniekształcaj swojego i tak krótkiego życia. Po co? Dlaczego żartujesz z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to co Re: szukam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:27 wiadomosci.onet.pl/1418022,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: i co ???????? IP: *.c244.petrotel.pl 20.10.06, 16:34 znalazłaś??????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś