Dodaj do ulubionych

Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;)

23.01.07, 19:26
Zagladam na forum i co widze? Jest opiekun. Powodzenia! Nie bedzie Ci latwo,
ale trzymam kciuki :)
Obserwuj wątek
    • roman_j Dzięki za dobre słowo 23.01.07, 19:34
      Przyda się na początek dobre słowo, bo odpowiedzialność duża. :-))
      Jak się ludzie nieco oswoją z sytuacją, to napiszę krótką deklarację programową,
      żeby było wiadomo, co się zmieni, a co nie. Czystek w każdym razie nie będzie,
      bo to nie mój styl. :-))
      • Gość: pikaczu Re: Dzięki za dobre słowo IP: *.class145.petrotel.pl 23.01.07, 19:47
        fORMO wraca!?
        Ciekawy jestem czy wyraziste przekonania o różowym zabarwieniu romana_j
        pozostaną bez wpływu na "deklarację programową" (>żeby było wiadomo, co się
        zmieni, a co nie< ) i obiektywizm społecznego fORMOwca.
        Ciekawy eksperyment szykuje się nam. Przyjmuję tę sytuację z dużym
        zainteresowaniem i z pewną dozą podziwu mimo wszystko, bo nakład pracy przed
        romanem_j olbrzymi.
      • belfi Re: Dzięki za dobre słowo 23.01.07, 23:24
        Trzymam kciuki i życzę powodzenia oraz morza czasu na zaprowadzanie porządku.
        Mam nadzieję, że "bydło" zniknie z forum.
        Trzym się Romek.
        • henrykkreuz Re: Dzięki za dobre słowo 24.01.07, 06:16
          Może też uznać, że tego wpisu o "bydle" dokonało inne "bydle".
          • belfi Re: Dzięki za dobre słowo 24.01.07, 08:56
            henrykkreuz napisał:

> Może też uznać, że tego wpisu o "bydle" dokonało inne "bydle".

Może też uznać, że tego wpisu o "bydle", którego dokonało inne "bydle"
            rzeczywiście dokonało ine "bydle"?

Pisząc "bydło" mam na myśli wszelkiej maści idiotów, którzy piszą tylko po to,
            żeby wyżyć się anonimowo, szczeniaków, którym się nudzi i czepiają się
            wszystkiego o wszystko i innych, którzy na forum chcą się dowartościować
            ubliżając innym używając wulgaryzmów.
            Miarkuj się Krzyżowy Henryku.
            • Gość: tol Re: Dzięki za dobre słowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:47
              masz na mysli i tych co nazywaja innych bydlem i chcą się
              przez to dowartościować
      • Gość: rashid Re: Dzięki za dobre słowo IP: *.c158.petrotel.pl 24.01.07, 19:25
        Dla większości będzie zrozumiałe tłumaczenie "Sralis mazgalis referendus duptus"
    • Gość: Werdan Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:36
      Haha, no faktycznie. Zaraz nasz Płocki Anioł weźmie nas w obroty :D

Romanie, życze powodzenia. Oby ci Forum lekkie było.

Pół żartem, pół serio - 10 przykazań moderatora :D

1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania.
      2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
      3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
      4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
      5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
      6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
      7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów.
      8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność forumowiczów.
      9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
      10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

• Gość: zielonyjarek Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: 80.48.4.* 23.01.07, 19:41
        Nowy? Hahahahaha. No dobra, niech będzie "nowy" ;)) hahahaha.
        Oj, będzie się działo!
        No to powodzenia!
      • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 23.01.07, 20:06
        Dobre, dobre. :-)))
        A ja dodam od siebie, też pół żartem, pół serio, że niektórzy tak bardzo chcieli
        mnie widzieć czerwonym, że ich pragnienie się spełniło. Mają dokładnie to, co
        chcieli. Dobry Bóg wysłuchał próśb swoich owieczek. ;-)))
        • Gość: zielonyjarek Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: 80.48.4.* 23.01.07, 20:19
          No i zostałeś ...purpuratem! hahahah
          • Gość: pikaczu Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.class145.petrotel.pl 23.01.07, 20:30
            ot i prawda, roman_j na czerwono!!!
          • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 23.01.07, 21:30
            Możesz mi mówić eminencjo. ;-D
            • Gość: pikaczu Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.class145.petrotel.pl 23.01.07, 23:00
              ochocho!!
              Szybka (r)ewolucja..
              I daj tu człowiekowi choćby troszkę władzy, a już domaga tytułować się
              EMINENCJĄ!!
              Najlepsze wzorce od "Geniusza Karpat" i "Turkmenbaszy, czyli ojca wszystkich
              Turkmenów" że wymienię tylko tych, spośród licznych inżynierów dusz.
              (chodzi oczywista li tylko o tytułomanię)
              :-))
              • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 24.01.07, 06:56
                Zaraz tam "domaga się". Po prostu nie ma nic przeciwko.
                Mam wystarczający dystans do siebie, żeby czuć się dobrze nazywany zarówno
                "eminencją" jak i "cieciem". :-))
          • henrykkreuz Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 24.01.07, 06:21
            Bez urazy, ale to nie purpura, to jaskrawa czerwień coś jak podwiązki w oknach biur dziewcząt.
            • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 24.01.07, 06:57
              Proszę sobie wyregulować monitor. :-))
              • henrykkreuz Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 24.01.07, 17:36
                Podjustowałem kolor i wyszło mi coś pośredniego, taka biskupia podwiązka. :-)
                • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 24.01.07, 20:46
                  A w jakim to kościele biskupi podwiązki noszą? W pana kościele, panie Henryku?
                  To musi być jakiś ewangelicki mocno zreformowany ;-))))
                  • henrykkreuz Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 31.01.07, 09:55
                    tak, przecież tfu...u, przez myśl by mi nie przeszedł ten jedyny, święty i bez reform :-))
    • Gość: lol Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:43
      łojezu ty Roman chyba sie nudzisz strasznie że aż się na sprzątaczkę nająłeś.
    • Gość: NieRomanATeżFajny Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.c245.petrotel.pl 23.01.07, 20:27
      Romq bedziesz mial teraz powazne do czynienia z forumowym donkiszotem Zenonem :D
    • Gość: anioł Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:30
      forumowy cieć - zawrotna kariera
      • Gość: NieRomanATeżFajny Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.c245.petrotel.pl 23.01.07, 20:53
        Gość portalu: anioł napisał(a):

> forumowy cieć - zawrotna kariera

kompleksy masz, ze ciebie nie zrobili adminem? ja pieprze to forum jest chore,
        zawisc ludzka nie zna granic.
        Romq czeka cie tu sporo roboty i samo uzeranie sie z roznej masci trollami
        • Gość: xaoxaoxaoxao Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:04
          A co to za fucha moderatora:P. Za samą konieczność użerania się z wszelką maścią
          wariatów, trolli, prowokatorów, oszołomów, wandali, debili, partyjniaków, itd.
          to powinna być wysokopłatna posada, ale żeby za darmo i z własnej,
          nieprzymuszonej woli? Przecież to jest masochizm:P.
    • Gość: +ujemny Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.c240.petrotel.pl 23.01.07, 20:34
      to zamah na demokratyczne wypowiedzi, tote forum jako nieliczne było wolne
      • Gość: onga Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:39
        i bardzo dobrze dobrze, to forum jest szkodliwe, upadnie teraz i nie bedzie
        szkodliwe
        • Gość: Zenon Dylewski Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.plock.mm.pl 23.01.07, 20:51
          Czy to ty ww, zabanowałeś mnie z zemsty ?
          Forum powinno zniknąc z powodu jatrzenia programowego i skłócania Polaków.
          Kiedy jeden z was zalogował sie jako ja,pisząc obrzydliwe rzeczy, Wasza
          kobieta z Agory, odpisala mi, żeby to ja ZMIENIł SWOJE NAZWISKO !!!!!
          A moze pójde jeszcze w diaspore?
          Tak to mniejszości radza . Zamiast przestepcę zamknąc, wzieli sie za Polaka. A
          teraz ww bedzie nas nekał?
          • Gość: NieRomanATeżFajny Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.c245.petrotel.pl 23.01.07, 20:58
            spieprzaj stad panie zenonie, bo najwiecej to ty tu jatrzysz. Jestes glownym
            sprawca tego chlewu, ktory sie zrobil na forum.
            Tak wlasnie bedzie, nowy administrator bedzie cie nekal, do komputera nawciska
            robakow, nasle na ciebie zle moce i bedzie ci sie snil po nocach.
          • Gość: prowokator Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:08
            Romku będziesz musiał sobie szybko zrobić dyplom z psychiatrii:P
          • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 23.01.07, 21:38
            Gość portalu: Zenon Dylewski napisał(a):

> Czy to ty ww, zabanowałeś mnie z zemsty ?

Takich uprawnień nie mam i mieć nie będę. A zresztą miotełkę dostałem dopiero
            dziś późnym popołudniem. :-))

> Forum powinno zniknąc z powodu jatrzenia programowego i skłócania Polaków.

To nie wina forum, ale jego nieodpowiedzialnych użytkowników. To tak jakby
            zabronić używania młotka, siekiery czy noża, bo ten czy tamten użył go jako
            narzędzia przestępstwa. Co prawda czasem trzeba te narzędzia przed niektórymi
            ludźmi chować, ale z tego faktu nie wynika, że należy zabronić ich używania.
            Wszystko jest dla ludzi. :-))
            • Gość: Zenon Dylewski Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.plock.mm.pl 24.01.07, 05:51
              Wszystko wyklarowałeś? Co nieco jest inaczej.
              To jak daleko siega wasza reka, ze mnie ktoś nieznany zabanował?
              Mam nadzieje, że rózdka twoja bedzie jednakowa dla łamiących regulamin.
              Przeciez wy z drugiej strony wiecie, kto logował sie za mnie. Znacie jego nazwisko.
              Kiedy tzw. Dudus pisał, ze premier POLSKIEGO rządu jest Hitlere, jakos nikt go
              nie banował. Nie wspomne o drugim waszym, który radził , zeby wszystkich....
              pozabijac.
              Pisze ktos miły, ze to ja mąciłem na Forum? Czyzby?

jednego dnia sie wzięto za szykany, poniewaz Jestem Opiekunem Miejsc Pamieci
              Narodowej i narodu Polskiego. Wkurza to pewne grupy.
              Mam nadzieję, ze działalność tzw Dudusia i opluwanie mnie, mojej rodziny, ataki
              osobowe, znikną pod twoim nadzorem. Pożyjemy, zobaczymy.
              Jakoś do tej pory Gazeta Wyborcza i jej redaktorzy dobrze ze mna współpracowali
              i z mojej pracy mieli pożytek. I na pewno nie znaja mnie jako antysemity, bo to
              , to juz wynalazek Forum. Rzeczywiście teoretycznie mogłaby tu byc wymiana
              poglądów, jednak dotychczasowe działnie wykazało odmienne cele programowe.
              • henrykkreuz Może to nie ban tylko wapno? 24.01.07, 06:56

> Wszystko wyklarowałeś? Co nieco jest inaczej.
                > To jak daleko siega wasza reka, ze mnie ktoś nieznany zabanował?

Stawiam na to, że Pan zapomniał hasła.
              • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 24.01.07, 07:00

> Wszystko wyklarowałeś? Co nieco jest inaczej.
                > To jak daleko siega wasza reka, ze mnie ktoś nieznany zabanował?

Na pewno zrobił to ktoś z administracji zawodowej. Kto, tego nie dociekam, ale
                jak Pan ma ochotę, to proszę pytać: forum@agora.pl.
                Napiszę tylko, że choć to nie moja sprawka i nie moja inicjatywa, to w pełni się
                z tą decyzją zgadzam i utożsamiam. Na tym temat kończę i mimo wszystko
                pozdrawiam. :-))
                • Gość: Zenon Dylewski Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.plock.mm.pl 24.01.07, 07:34
                  A z hitlerem też? Banowania nie było. Czyli była zgoda.
            • Gość: kepek Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.chello.pl 25.01.07, 03:45
              Romek, z Ciebie to wsiowy filozof jest. I chyba na nic więcej nie wyrosniesz.
              Choć może sam Uberredaktor Michnik Cię zatrudni. Kto wie...przecież można się
              jeszcze na tyle innych sposobów skompromitować.
          • Gość: duduś Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:44
            Zenek, a uli towarzyszy z Izraela miałeś w ZSMP jak budowałeś sobie mieszkanie
            • Gość: Mad ehh Zenek Zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:06
              to, że ile ludzi tyle opini i nie wszystkie są jednej mysli to odrazu skolcanie
              Polakow?czysta wymiana pogladow - ot co
              • a_nonim Re: ehh Zenek Zenek 24.01.07, 02:37
                Powodzenia adminie :)
                • Gość: zwykly Re: ehh Zenek Zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:05
                  Panie zenonie pisze Pan o sobie z wrodzona skromnoscia i realizmem ze jest pan
                  opiekunem Polakow Ja Panu dziekuje za opieke nade mna ,w sensie takim ze nie
                  zycze sobie aby indywiduum Pana pokroju mna sie opiekowalo Zajmij sie Pan
                  opieka nad samym soba osobiscie , w szczegolnosci nad Pana mocno nadwyrezonym
                  zdrowiem psychicznym Bedzie to z korzyscia dla Polakow ,forumowiczow,
                  mniejszosci narodowych ,plockiej historii z gen Padlewskim na czele itp ,itd ,a
                  w szczegolnosci dla Pana samego
                  • Gość: Zenon Dylewski Re:Nie niszczyc ludzi. IP: *.plock.mm.pl 24.01.07, 10:29
                    No cóz RJ. Zaczyna sie od nowa.
                    Jestem Opiekunem Miejsc Pamięci Narodowej !!!!
                    Jest to tytuł honorowy przyznany przez rade Pamieci Walk i Meczeństwa w Warszawie.
                    Mam przyznany Złoty Medal Opiekuna Miejsc Pamięci Narodowej.
                    A więc to nie pan RM z ul. Gintera i Forum, ocenili moja 26 letnia pracę dla
                    zachowania dziedzictwa narodowego i paplanie o opiece nad panem, panem, jest
                    nielogiczne.

Wpisa taki jest próba negowania pracy dla Polski. A jest ona dokładnie opisana i
                    udokumentowana.
                    Mam nadzieję, że nowy cenzor przeciwstawi sie opluwaniu mojej osoby i bedzie
                    sprawiedliwy dla Polaków i mniejszosci .
                    gość "zwykły" nie wie co pisze odnośnie generała Z.Padlewskiego.

Negując prace wykonana na rzecz ochrony Miejsca pamięci Narodowej z 1863r, nie
                    daje z siebie dla tej sprawy nic. Ale jest kilka osób pragnących zachować to
                    Miejsce dla przyszłych pokoleń, więc zapraszam do czynnej pracy. Nie koniecznie
                    ze mną, jeżeli moja osoba nie pasuje. Natomiast proponuje rozwagę.
                    • Gość: RJ Re:Nie niszczyc ludzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:59
                      A ja zycze rozumu i dobrych wspomien z budowy patronackiej zsmp na naszym
                      osiedlu gdzie elita mlodych komunistow z zsmp, starannie wybranych aktywistow
                      komuny, budowala poza kolejnoscia ,w odroznieniu od ludzi "normalnych",
                      mieszkanka dla siebie Fajnie wtedy bylo zenonie,no nie ?
                      • Gość: Zenon Dylewski Re:Nie niszczyc ludzi. IP: *.plock.mm.pl 24.01.07, 11:13
                        Czekam reakcji RJ. Czy wiesz co to jest nekanie i potwarz? Panie Cenzorze znane
                        wam IP pisze nieprawde. Czy tak ma byc dalej pod twoimi rządami?
                    • roman_j Re:Nie niszczyc ludzi. 24.01.07, 14:31
                      Nie jestem pana ochroniarzem, panie Zenonie. Będę reagował, kiedy uznam to za
                      konieczne. Jeśli uzna Pan, że za rzadko, zawsze może Pan zgłosić do skasowania
                      wpisy, które uważa Pan za obraźliwe wobec siebie, na adres: forum@agora.pl.
                      • Gość: Zenon Dylewski Re:Nie niszczyc ludzi. IP: *.plock.mm.pl 24.01.07, 15:19
                        Tu nie chodzi o nepotyzm ale jezeli chce Pan miec Forum dla ludzi którzy
                        dyskutuja o sprawach waznych dla społecznosci, to niestety wpisy Nekające
                        osobowo niszczą wszystko. Mozna kogos nie lubic , to często sie zdarza ale
                        nekanie jakie tu czyni tzw duduś sąsiad, to nekanie osobowe. O kawce nic nie
                        mówie. Dla mnie nie istnieje.

A ta Agora... przecenia Pan chlebodawcę. Pani CZerkawska pisała do mnie, żebym
                        zmienił nazwisko które mam od 1476roku. Od Agory pomocy nie uzyskałem.
                        • Gość: ciffan Re:Nie niszczyc ludzi. IP: 80.48.4.* 24.01.07, 19:28
                          Nepotyzm (łac. nepos wnuk, bratanek) – faworyzowanie członków rodziny przy
                          obsadzaniu stanowisk i przydzielaniu godności.

Jeżeli już chce pan używać słów obcego pochodzenia, to dobrze byłoby dowiedzieć
                          chociaż, co znaczą...
                          • beerek Re:Nie niszczyc ludzi. 24.01.07, 19:34
                            Na tą okazję przypomniał mi się pewien dowcip ;)))

Żona powiada do męża: Ty stary, nasza sąsiadka powiedziała, że używasz jakichś
                            słów, których nie znasz znaczenia
                            Na to mąż: Wiesz co, weź jej powiedz, niech ona pocałuje mnie w doope i vice
                            versa
                            ;)
                          • Gość: Zenon Dylewski Re:Nie niszczyc ludzi. IP: *.plock.mm.pl 24.01.07, 20:00
                            No Forum bez bluzgań istniec nie może. Brak wiedzy i wrodzony brak
                            odpowiedzialności i spolegliwości dla bliźniego.
                            Wiedziałem slepcze, ze nic nie zrozumiesz. Dlatego tez słowa o nepotyźmie nie
                            były przeznaczone dla ciebie. A wyjasniac nie będę dla pamieci kolegi , którego
                            juz nie ma. Słoma , siano wylazły w momencie, w którym było potrzebne
                            człowieczeństwo. Juz szacunku dla ciebie miec nie będe, niestety sprawdza sie
                            stara prawda. Musisz poczekac 309 lat i dojdziesz do momentu dnia dzisiejszego,
                            kiedy pokazałeś swoje puste wnętrze. Czy myslałeś, że brakuje słowników?
                            Nauczyli ciebie kropek i przecinków? Ciesz sie To juz nieźle. Zobaczyłeś źbło w
                            oku bliźniego, nie widząc belki w swoim. W ciągu paru godzin Forum powróciło do
                            swoich korzeni, poniżając drugiego, czujecie sie lepsi od parobka. Słoma, siano.
                            • Gość: tralalala Re:Nie niszczyc ludzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:38
                              Nie denerwujcie Pana Zenona!.... bo już stary człowiek jest a za 309 lat będzie
                              miał już co najmniej 840 (co najmniej bo niewiadome jest jakie nosił nazwisko
                              przed 1476)
                            • ainipoajom uprasza sie o niedokarmianie trolla 25.01.07, 07:45
                              niekarmiony sam zdechnie i bedzie spokoj
                            • ciffan Re:Nie niszczyc ludzi. 25.01.07, 14:32
                              > Wiedziałem slepcze, ze nic nie zrozumiesz.

I to tyle w temacie kultury...

Zobaczyłeś źbło
                              > w
                              > oku bliźniego, nie widząc belki w swoim.

No to proszę mi ją pokazać, wyjąć.

Jeżeli pan ma alergię na używanie na forum słowa "Żyd", które to słowo pan tępi,
                              to równie dobrze ja mogę mieć alergię na kaleczenie języka polskiego. Nie widzę
                              w tym nic zdrożnego, o ile folguję sobie w rozsądnych ilościach...
    • Gość: jakub Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 16:30
      panie Zenku, przyznał sie publicznie ze nie jest pana ochroniarzem
      on jest ochroniarzem wszystkich tych którzy będa opluwać wzsystko co polskie
      wszak bardzo dlugo walczyl o etat ciecia,
    • Gość: ŚMIECH TO ZDROWIE dla ciecia do zapoznania się i przestrzegania praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 16:53
      forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html
      forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36492903
      forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2431672.html - forum dla ludzi ciekawych
      • Gość: :))))))))))))))))) Re: dla ciecia do zapoznania się i przestrzegania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 09:28
        hahaha...roman_j cieciem forumowym...hahaha...ta wiadomosc mnie zaskoczyla...a
        moze raczej ubawila...hahaha...romanie_j...czlowieku, jesli masz honor
        to "koncz Wasc, wstydu oszczedz" porzadnym ludziom, ktorzy sie identyfikuja z
        tym forum.
        • Gość: zwykly Re: dla ciecia do zapoznania się i przestrzegania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:16
          To zenek okresl sie wreszcie czyz tys od pokolen dylewski czy kosciesza czy
          sulima ? Czy moze wreszcie jak ktos napisal na forum jestes ze Tuhaj -
          bejowicz ? Ktoz docieknie prawdy i rozwieje chmury nad naszym zsmpowskim piewca
          coraz starszej historii ?
          • Gość: w TV mowili Re: dla ciecia do zapoznania się i przestrzegania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:33
            Sulima to żmijowy ród zdrajców
            • Gość: kikol Re: dla ciecia do zapoznania się i przestrzegania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:35
              Jaka ocena nazwisk pozostalych - Tuchaj - bej ,Kosciesza, Dylawer z polska
              zwany Dylewskim i inni bohaterowie forum ? Kto wie ?
    • Gość: anita to jakis smutny żart z tym cieciem................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:27
      on pisze normalnie na forum czyli jątrzy, nie zgodnie z prawem
      wszystko od poczatku jest archiwizowane, zrzuty robione,
      aby ta kompromitacja trwała krótko,
      • roman_j Re: to jakis smutny żart z tym cieciem........... 25.01.07, 21:35
        Gość portalu: anita napisał(a):

> on pisze normalnie na forum czyli jątrzy,

To albo normalnie pisze albo jątrzy. :-))

> nie zgodnie z prawem

A można poprosić o zacytowanie, z którym konkretnie przepisem jakiego dokumentu
        prawnego jest to niezgodne? :-))

> wszystko od poczatku jest archiwizowane, zrzuty robione, aby ta kompromitacja
        > trwała krótko,

Krótko, to pojęcie względne. I proszę nie straszyć mnie archiwizacją. Straszą
        tylko ludzie bezsilni. :-))
        • kawka Re: to jakis smutny żart z tym cieciem........... 25.01.07, 22:37
          Oooo, dopiero teraz się dowiedziałam... Ciekawe, ciekawe... Oto będę świadkiem
          wielkiego eksperymentu na żywym organizmie: Czy Romana-j cieciowanie na TYM
          forum osłabi do imentu (psychicznie), czy też go nie zabije, a wzmcni :-))) Jest
          jeszcze trzeci waria(n)t: Romana-j osłabi, a on parę osób zabije :-)))
          A tak poważnie, to fajnie. Może będzie teraz bardziej dyskusyjnie? :-)
          • Gość: Obserwator Re: to jakis smutny żart z tym cieciem........... IP: *.tpnet.pl 31.01.07, 17:54
            kawka napisała:
            Może będzie teraz bardziej dyskusyjnie? :-)

Dyskusyjnie??
            To z romanem_j da sie dyskutowac??
    • mika_p Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 25.01.07, 23:36
      Erneście, nie mówi się cieć, tylko gospodarz domu:

Nad wszystkim czuwa gospodarz domu
      nie da on krzywdy zrobić nikomu
      Zawsze pomoże o każdej porze -
      ooooo mój Boże

To nie spiewałam ja, Jarząbek. To była cytata ;-)
      • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 26.01.07, 06:57
        mika_p napisała:

> Erneście, nie mówi się cieć, tylko gospodarz domu:

No to już raczej gospodarz forum. Nawet pasuje do tekstu. ;-))
        Ale ja nawet wolę określenie cieć. Sam się tak w rozmowie z Ernestem określiłem,
        więc niech tak zostanie. :-))
    • mariuszg2 Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 01.02.07, 07:58
      Skoro tak, to Forum Romanum może już całkowicie zniknąć... Jego misja się
      skończyła...
      • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 01.02.07, 17:32
        Nie zrobię Ci tej satysfakcji. :-))
    • Gość: Dobrosielski Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 08:01
      To jest cenzor jak za najlepszych czasów stalinowskich.
      Synu:i tak nie miałaś najlepszej opnii jak wiesz u zdecydowanej wiekszości ludzi
      pchałeś się do adminowania długi czas az sie udało, kompromitujesz Agorę,
      kompromitujesz portal gazeta.pl, osmieszasz sie na całe życie. Twoje
      manipulacje są czytelne i stąd ludzie przestali pisac na tym forum.
      Kazdy wpis traktujesz jako podbijanie wątku, czy to nie chore ?
      Zapoznaj sie wreszcie z prawem, regulaminem i netyketą i stosuj to wszystko w
      sposób nie wypacznony. Nie traktuj forum jako prywatnego folwarku, nie bądź taki
      ograniczony, jako admin nie jątrz bo ciagle to czynisz,nie ubliżaj ludziom
      piszacym na forum bo tobie tego nie wolno robić. Powinienes byc za to juz dawno
      odwołany. I będziesz,tylko dużo szkód wyrządzisz Agorze i gazecie.pl.
      Ja duzo zdrowia starciłem aby Agora i gazeta.pl, Gazeta Wyborcza mogły istniec.
      Nie pozwole aby taki ktos jak ty ją teraz kompletnie kompromitował.Zrobimy
      wszystko aby admin w Płocku był normalnym człowiekiem stosujacym prawo a nie
      ciagle łamiącym go dla swojego widzi mi się.
      • Gość: Ola Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 08:26
        Czy to jest ktoś kto pracuje w GW Ja tam nie pracuję ale wszystkich tam znam
        powiedzcie kto to jest to spojrzę mu prosto w oczy i powiem co o nim myślę
        • Gość: op Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 08:41
          w GW nie pracują szuje
    • Gość: darek Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 15:07
      To jest cenzor jak za najlepszych czasów stalinowskich.
      Synu:i tak nie miałaś najlepszej opnii jak wiesz u zdecydowanej wiekszości ludzi
      pchałeś się do adminowania długi czas az sie udało, kompromitujesz Agorę,
      kompromitujesz portal gazeta.pl, osmieszasz sie na całe życie. Twoje
      manipulacje są czytelne i stąd ludzie przestali pisac na tym forum.
      Kazdy wpis traktujesz jako podbijanie wątku, czy to nie chore ?
      Zapoznaj sie wreszcie z prawem, regulaminem i netyketą i stosuj to wszystko w
      sposób nie wypacznony. Nie traktuj forum jako prywatnego folwarku, nie bądź taki
      ograniczony, jako admin nie jątrz bo ciagle to czynisz,nie ubliżaj ludziom
      piszacym na forum bo tobie tego nie wolno robić. Powinienes byc za to juz dawno
      odwołany. I będziesz,tylko dużo szkód wyrządzisz Agorze i gazecie.pl.
      Ja duzo zdrowia starciłem aby Agora i gazeta.pl, Gazeta Wyborcza mogły istniec.
      Nie pozwole aby taki ktos jak ty ją teraz kompletnie kompromitował.Zrobimy
      wszystko aby admin w Płocku był normalnym człowiekiem stosujacym prawo a nie
      ciagle łamiącym go dla swojego widzi mi się.

Całkowicie sie z tym zgadzam,
      • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 18.02.07, 19:46
        Gość portalu: darek napisał(a):

> Całkowicie sie z tym zgadzam,

Dziwne byłoby, gdybyś się nie zgadzał. W końcu zacytowałeś swoje własne słowa
        sprzed kilku godzin. ;-))
    • Gość: a. Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:07
      bi.gazeta.pl/im/2/3930/z3930712X.jpg
      komentarz zbędny
      • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 19.02.07, 20:10
        Fakt. Zdjęcie niezbyt udane. Tutaj masz lepsze:
        www.zkb.pw.plock.pl/strona/readarticle.php?article_id=9 ;-))
        • Gość: mn Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:36
          fakt ze lepsze zdjecie, ale az sie wiezryć niechce ze ta sama osoba wypisuje t
          bzdety na forum i to forum niszczcy i ośmiesza,
        • chegalplock Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 19.02.07, 20:51

Św. Panie Romanie_j, proszę powiedzieć, kto dał Panu mandat na bycie "głównym
          opiniotwórcą" w Płocku?
          Wykazuje się co prawda Pan znajomoscią literatury, ale nie daje to Panu prawa
          do bycia jedynego mądrego i sprawiedliwego.
          Przjmując pozycję ciecia forumowego skompromitował sie Pan, a GW dała wyraz
          swojej małości.
          Pozostaje w szacunku

chegalplock

• Gość: Do chegala Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) IP: *.class145.petrotel.pl 19.02.07, 20:57
            Zawiść w rzyć ugryzła?
          • roman_j Re: Płocki Anioł, czyli mamy ciecia na forum! ;) 19.02.07, 21:34
            Mandatu nikt nie dawał, a i ja się nie przyznaję do jego wypełniania. Jeśli moje
            opinie kogoś uwierają, można ich nie czytać. W opcjach zakładki "Moje forum"
            można sobie nawet ustawić odpowiednią opcję, dzięki czemu nie trzeba się za
            każdym razem opierać pokusie.
            Jeśli ktoś zarzuca mi, że uważam mnie za jedynego mądrego i sprawiedliwego,
            niech zajrzy do swojej duszy i sprawdzi, czy to nie przypadkiem jego urażona
            miłość własna i nie jego stłumione pragnienia dyktują mu te słowa.
            Zgłaszając się na ciecia forumowego, z czego niektórzy próbują mi nieudolnie
            robić zarzut, wziąłem na siebie odpowiedzialność za kawałek otaczającego mnie
            mikroświata i jego formę. Jeśli kogoś to boli, to może niech sam najpierw
            wyjdzie zza winkla anonimowości zza którego razi mnie strzałami zatrutymi własną
            zranioną ambicją. Wtedy przynajmniej będziemy rozmawiać jak równy z równym. :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka