mloda.para.plock 09.11.07, 21:45 Witam W większych miastach zaczął już się sezon na różnego rodzaju targi ślubne, pokazy itp. Czy wiecie może kiedy coś takiego będzie w naszym mieście ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 13:25 co roku organizowane są targi ślubne w Domu Technika, nie wiem kiedy będą w tym roku, ale jakos tak na początku roku, a w Salonie sukien ślubnych Gala na Królewieckiej organizują pokaz sukien ślubnych, ale tez nie wiem dokladnie kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 13:58 Targi ślubne w Domu Technika będą w lutym, gala sukni ślubnych w salonie Gala lada dzień ;) a w salonie sukien Gracja na Jachowicza już jest wyprzedaż sukni ślubnych kolekcja 2007 .. informacje sparwdzone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 08:42 Dziś jadąc do pracy widziałam plakat na Bielskiej że Gala Ślubna jest - ale nie doczytałam dokładnie bo mi się światło na zielone zmieniło :)(zdaje się 1 grudnia jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: Kiedy będzie w Płocku IP: 213.76.179.* 12.11.07, 14:47 AUTOREKLAMA BADZIEWIARSKIEGO SALONU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 20:29 Ale oprócz sukni chyba coś innego też będzie, czy to tylko pokaz sukien jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 20:59 Ktorego bo tam sie 18 firm wystawia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: 213.76.179.* 20.11.07, 12:49 salon gala - badziewie że aż szkoda czasu na przymiarkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.plock.mm.pl 28.11.07, 14:22 to nie badziewie, to zaściankowe zacofane tandetne plocczanki nie maja dobrego samku i gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 15:37 ciekawe ze "tandetne i bez smaku" Radze wejść na ich stronę i zobaczyć listę odbiorców w kraju i za granicą. Podejrzewam, że tą samą suknie gdyby "oooona" kupiła w Warszawie czy Krakowie to by była super i cacy ;> No chyba że konkurencja schodzi do tak niskiego poziomu ze sie na tym forum wypowiada ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.plock.mm.pl 29.11.07, 21:23 napisalam tandetne i bez smaku o panienkach z plocka ktore wszystko krytykuja, nie sadze by w plockich sklepach rzeczy roznily sie o tych w innych miastach, bo moda slubna wszedzie jest taka sama, jak wchodza nowe trendy to wszedzie, poprostu panny z plocka maja tandenty gust, wystarczy popatrzec ja chodza ubrane , same kserokopie i "różowe blondynki", gina w tlumie różowosci tipsow i takich samych pasemek, malo tu oryginalnych kobiet ktore maja wlasny styl, tu panuje moda na to by byc taka sama jak kolezanki, smieszne to, plockie panienki w wiekszosci nie wiedza co jest modne, co ma styl i smak ,sa kiczowate, wiec ich opinie o tym ze w sklepach jest badziewie sa smieszne gdy wydaja je osoby nie wiedzace co ma klase a co jest kiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannamłoda08.03.08 Re: Kiedy będzie w Płocku IP: 213.76.179.* 07.12.07, 12:42 WIDZE TU FRUSTRACJę, ZAZDROść (?), ZAKOMPLEKSIENIE!! Kobieto każdy ma prawo wygląd jak chce.. nawet te różowe lalki, a co do pokazu to sie w tym roku nie spisaliście..... ja bym nie chciała wyglądać jak BEZA na własnym ślubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Kiedy będzie w Płocku IP: 213.76.179.* 07.12.07, 12:43 ładnie określasz swoje klientki :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 21:00 1 grudnia 2007 od godziny 15:00 wesele.plock.pl/index.php?id=aktualnosci&news=25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 09:03 W lutym - to jakoś późno - w Warszawie są na początku grudnia podobno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.para.plock Re: Kiedy będzie w Płocku 20.11.07, 11:41 Dziękuję za odpowiedź :) chyba się wybierzemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 10:50 1-2 grudnia sa targi w wawie Bylem wczoraj i palakty na miescie porozwieszane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 09:09 Ale do Warszawy to mi sie nie uśmiecha jechać, a poza tym sądzę że z Płocka żadna firma w Warszawie nie będzie się prezentować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 15:31 nie zawsze chodzi o firmę, a z Płocka na pewno nie bedzie tam żadnej firmy. Czasami chodzi o to żeby podpatrzyć nowe pomysły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 11:59 Na gali slubnej bedzie tylko po 1 firmie z kazdej branzy: wiec 1 salon sukiem 1 dom weselny 1 fryzjer itd W lutym na Targach w Domu Technika bedzie po kilka firm z kazdej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 13:06 Koś był na gali? Napiszcie jak było bo ja nie mogłam byc :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesele.plock.pl Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.07, 21:48 relacja foto: www.5gala.weseleplock.pl/ Dyskusja, opinie o V Gali: forum.wesele.plock.pl/index.php?topic=171.0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 10:48 II targi plockie: wesele.plock.pl/index.php?id=aktualnosci&news=36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 22:04 Brakuje wam klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mix Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 08:49 czy sądzisz że każdy podany link na forum to jest reklama? Więc wiedz ze skoro Ty tak robisz to nie znaczy, że każdy tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś