Dodaj do ulubionych

Kiedy będzie w Płocku

09.11.07, 21:45
Witam

W większych miastach zaczął już się sezon na różnego rodzaju targi ślubne,
pokazy itp.

Czy wiecie może kiedy coś takiego będzie w naszym mieście ??
Obserwuj wątek
    • Gość: żona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 13:25
      co roku organizowane są targi ślubne w Domu Technika, nie wiem kiedy
      będą w tym roku, ale jakos tak na początku roku, a w Salonie sukien
      ślubnych Gala na Królewieckiej organizują pokaz sukien ślubnych, ale
      tez nie wiem dokladnie kiedy.
    • Gość: wiadomo Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 13:58
      Targi ślubne w Domu Technika będą w lutym, gala sukni ślubnych w
      salonie Gala lada dzień ;) a w salonie sukien Gracja na Jachowicza
      już jest wyprzedaż sukni ślubnych kolekcja 2007 .. informacje
      sparwdzone ;)
      • Gość: Anita Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 08:42
        Dziś jadąc do pracy widziałam plakat na Bielskiej że Gala Ślubna jest - ale nie
        doczytałam dokładnie bo mi się światło na zielone zmieniło :)(zdaje się 1
        grudnia jest)
        • Gość: panna młoda Re: Kiedy będzie w Płocku IP: 213.76.179.* 12.11.07, 14:47
          AUTOREKLAMA BADZIEWIARSKIEGO SALONU
          • Gość: Ania Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 20:29
            Ale oprócz sukni chyba coś innego też będzie, czy to tylko pokaz sukien jest ?
          • Gość: Adam Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 20:59
            Ktorego bo tam sie 18 firm wystawia???
            • Gość: oooona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: 213.76.179.* 20.11.07, 12:49
              salon gala - badziewie że aż szkoda czasu na przymiarkę
              • Gość: dona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.plock.mm.pl 28.11.07, 14:22
                to nie badziewie, to zaściankowe zacofane tandetne plocczanki nie
                maja dobrego samku i gustu
                • Gość: dona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.plock.mm.pl 28.11.07, 14:23
                  *smaku
                • Gość: z Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 15:37
                  ciekawe ze "tandetne i bez smaku"
                  Radze wejść na ich stronę i zobaczyć listę odbiorców w kraju i za granicą.
                  Podejrzewam, że tą samą suknie gdyby "oooona" kupiła w Warszawie czy Krakowie to
                  by była super i cacy ;>

No chyba że konkurencja schodzi do tak niskiego poziomu ze sie na tym forum
                  wypowiada ;>
                  • Gość: dona Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.plock.mm.pl 29.11.07, 21:23
                    napisalam tandetne i bez smaku o panienkach z plocka ktore wszystko
                    krytykuja, nie sadze by w plockich sklepach rzeczy roznily sie o
                    tych w innych miastach, bo moda slubna wszedzie jest taka sama, jak
                    wchodza nowe trendy to wszedzie, poprostu panny z plocka maja
                    tandenty gust, wystarczy popatrzec ja chodza ubrane , same
                    kserokopie i "różowe blondynki", gina w tlumie różowosci tipsow i
                    takich samych pasemek, malo tu oryginalnych kobiet ktore maja wlasny
                    styl, tu panuje moda na to by byc taka sama jak kolezanki, smieszne
                    to, plockie panienki w wiekszosci nie wiedza co jest modne, co ma
                    styl i smak ,sa kiczowate, wiec ich opinie o tym ze w sklepach jest
                    badziewie sa smieszne gdy wydaja je osoby nie wiedzace co ma klase a
                    co jest kiczem.
                    • Gość: pannamłoda08.03.08 Re: Kiedy będzie w Płocku IP: 213.76.179.* 07.12.07, 12:42
                      WIDZE TU FRUSTRACJę, ZAZDROść (?), ZAKOMPLEKSIENIE!!
                      Kobieto każdy ma prawo wygląd jak chce.. nawet te różowe lalki, a co do pokazu
                      to sie w tym roku nie spisaliście..... ja bym nie chciała wyglądać jak BEZA na
                      własnym ślubie...
                • Gość: katarzyna Re: Kiedy będzie w Płocku IP: 213.76.179.* 07.12.07, 12:43
                  ładnie określasz swoje klientki :) powodzenia
        • Gość: Ja Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 21:00
          1 grudnia 2007 od godziny 15:00

wesele.plock.pl/index.php?id=aktualnosci&news=25
      • Gość: młoda Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 09:03
        W lutym - to jakoś późno - w Warszawie są na początku grudnia podobno ;)
        • mloda.para.plock Re: Kiedy będzie w Płocku 20.11.07, 11:41
          Dziękuję za odpowiedź :) chyba się wybierzemy
        • Gość: z Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 10:50
          1-2 grudnia sa targi w wawie
          Bylem wczoraj i palakty na miescie porozwieszane
          • Gość: AJ Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 09:09
            Ale do Warszawy to mi sie nie uśmiecha jechać, a poza tym sądzę że z Płocka
            żadna firma w Warszawie nie będzie się prezentować
            • Gość: z Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 15:31
              nie zawsze chodzi o firmę, a z Płocka na pewno nie bedzie tam żadnej firmy.
              Czasami chodzi o to żeby podpatrzyć nowe pomysły !
              • Gość: m Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 11:59
                Na gali slubnej bedzie tylko po 1 firmie z kazdej branzy: wiec 1
                salon sukiem 1 dom weselny 1 fryzjer itd
                W lutym na Targach w Domu Technika bedzie po kilka firm z kazdej
                • Gość: Agnieszka Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 13:06
                  Koś był na gali?

Napiszcie jak było bo ja nie mogłam byc :(
                  • Gość: wesele.plock.pl Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.07, 21:48
                    relacja foto: www.5gala.weseleplock.pl/

Dyskusja, opinie o V Gali:
                    forum.wesele.plock.pl/index.php?topic=171.0
    • Gość: ewa Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 10:48
      II targi plockie:
      wesele.plock.pl/index.php?id=aktualnosci&news=36
      • Gość: mix Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 22:04
        Brakuje wam klientów
        • Gość: do mix Re: Kiedy będzie w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 08:49
          czy sądzisz że każdy podany link na forum to jest reklama?

Więc wiedz ze skoro Ty tak robisz to nie znaczy, że każdy tak ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka