izea 14.06.07, 20:17 Kupiłam w Obi wentylator - mniej więcej w maju. Nie używałam go aż do ostatnich upałów. Po otwarciu pudełka okazało się, że ma pękniętą obudowę. Oczywiście wszystko pięknie zapakowane - niemal jak nowe. Europa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.zwany.jajem Re: CHŁAM Z OBI 14.06.07, 20:48 izea napisała: > Kupiłam w Obi wentylator - mniej więcej w maju. Nie używałam go aż do > ostatnich upałów. Po otwarciu pudełka okazało się, że ma pękniętą obudowę. > Oczywiście wszystko pięknie zapakowane - niemal jak nowe. > Europa... Europa, ale ty jak z tajgi. Kupiłaś--> mogłaś sprawdzić co bierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: CHŁAM Z OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:58 Sama zepsuła i teraz cały świat wini. Weź sobie klej i sobie sklej Odpowiedz Link Zgłoś
bborkowski Re: CHŁAM Z OBI 15.06.07, 06:12 trzeba było sprawdzić w domu, od razu jak kupiłaś. Byś oddała i dostała nowy, a tak sama jesteś sobie winna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alez Re: CHŁAM Z OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 06:41 pewnie to ktoś z konkurencji nabazgrał, OBI winno to zgłosić Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: CHŁAM Z OBI 15.06.07, 08:27 A ja lubię OBI; ma trochę zbyt wysokie ceny, ale zawsze można towar zwrócić bez podania przyczyn. Poza tym przynajmniej wiele potrzebnych rzeczy jest w jednym miejscu i nie trzeba po gwoździe jechać do Radziwia a po młotek na Podole :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem hmmm 15.06.07, 10:33 Zastanawiam się po co o tym piszesz. O swojej nieporadności. Chodzi ci o to, żeby inni zrzucili się na nowy wentylator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: hmmm IP: *.class147.petrotel.pl 15.06.07, 21:22 Glupek jak zwykle gupio sie odezwał Pozdrawiam zbuka ćwoka forumowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: CHŁAM Z OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:42 ja sie nie dokładam, trzeba uważać co sie kupuje jessli to faktycznie nie konkurencja pisze takie banjaluki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzk Re: CHŁAM Z OBI IP: 88.220.33.* 15.06.07, 17:11 nie kumacie. toz to konkurnecja. odradza towar z obi... Odpowiedz Link Zgłoś