Gość: rolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:27 Szkoda Wolińskiego jaki był taki był ale był szczery i kochał to co robił.Powinno się zwolnic Janickiego bo to szkocka ciota każda złotówkę oglada 5 razy.[ale tylko swoją] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefan Re: Marek Woliński odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:42 HUUUUUUURA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Marek Woliński odwołany IP: *.c156.petrotel.pl 07.09.07, 15:06 nareszcie! moze teraz cos tam drgnie.moze pozwoli to ludziom dzialac w tym klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Marek Woliński odwołany IP: 155.57.160.* 07.09.07, 15:18 hurrrrrra!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymek Re: Marek Woliński odwołany IP: *.185.c83.petrotel.pl 07.09.07, 15:21 Rolek zastanów sie co Ty piszesz!! Po objeciu stołka przez Janickiego nareszcie cos jest w tym klubie na lepsze!!! A Woliński brał kase niewiadomo za co? Chyba za to, że nie miał o niczym pojęcia a chciał decydowac o wszystkim!! Przypomina mi siesytuacja z Prezesem Pogoni Szczecin (Miedziak)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfg Marek Woliński odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:36 To że Woliński nic nie robił to głupie gadanie kogoś kto nie ma pojęcia o klubie. Mało kto tak jak on był oddany piłce ręcznej. Mam nadzieję że jego umiejętnośi i zaangażowanie zostanie w jakiś inny sposób wykorzystane dla dobra Klubu. Marek - członek zarządu to tylko stołek, a jak się coś kocha to "robi się w tym" w każdych okolicznościach. Liczę na ciebie i wiem że nie jestem odosobniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Marek Woliński odwołany IP: *.business.telia.com 07.09.07, 17:35 zgadzam sie calkowicie z przedmowca!!! Mam nadzieje ze Wolinski w dalszym ciagu bedzie zaangazowany w sprawy klubu bo jego oddanie sprawom pilki recznej godne jest uznania. Oceniacie czlowieka zupelnie go nie znajac a kazdy z was dobrze wie ze zrobil wiele dla zespolu tylko wasza glupota nie chce pozwolic sie do tego przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny Re: Marek Woliński odwołany IP: *.110.c82.petrotel.pl 08.09.07, 20:55 to chyba ty nie znasz tego prostaka ma całkowity brak szacunku to prostak, cham i cab!!! Wie o tym wielu ludzi kturzy znają go z drugiej strony medalu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Marek Woliński odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 18:00 WKONCU LUDZIE Z SEKCJI PILKI RECZNEJ POSZLI PO ROZUM DO GLOWY I ODWOLALI NAJWIEKSZEGO GLABA W TYM KLUBIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Re: Marek Woliński odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 08:42 kibic - święta prawda. koniec. kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Marek Woliński odwołany IP: *.plock.msk.pl 09.09.07, 10:56 popieram kolegów to cham i prostak jakich mało, miałem przykrą okazję go poznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Marek Woliński odwołany IP: *.c156.petrotel.pl 09.09.07, 17:09 a czy teraz jak wygrala wisla to red. nie napisze ani slowa? czy red. przez to chce powiedziec ze nie lubi wisly a moze jest szpiegiem z innego klubu.. jak tak mozna??? nic nie pisac jak jest dobrze tylko opluwac jak sie noga podwinie..trzeba wystosowac pismo do red.naczelnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Marek Woliński odwołany IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.07, 17:26 Kulturą to Pan Woliński nie grzeszył, TYLKO NA DOBRE TO WYJDZIE RĘCZNYM że go umyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Marek Woliński odwołany IP: *.mofnet.gov.pl 10.09.07, 08:01 Nigdy nie bylem fanem Wolinskiego, ale rozumiem, ze oszczednosci w klubie dotycza takze sprowadzania i podpisywania umow z takimi emerytami, jak Malesa. Przeciez ten zawodnik niepotrzebnie zajmuje miejsce, np. takim zawodnikom jak Suski, czy mlodszy Piorkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Marek Woliński odwołany IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 22:23 Co do Malesy to macie racje bo ten człowiek parę lat temu wyjeżdżając z polski do Francji był cienkim bolkiem ale jego jego najlepszy kolega nie będę mówił nazwiska jest najlepszym kolega pana prezesa Janickiego także już wiecie wszystko a teraz wejdźmy na temat pana Wolińskiego ,który jak padła firma Smar tys bo chodził i błagał żeby koledzy znajomi przyjęli go z powrotem do klubu bo on ma dużo znajomości w mieście Płocku z rożnymi biznesmenami i będzie pomagał szukać pieniędzy jak sie później okazało to tych pieniędzy dorobił sie on a zyskał na tym klub ani żaden zawodnik piłki ręcznej. A jeżeli chodzi o jego kulturę o której wy piszecie to takie słowa ,które wy mówicie to są dla niego komplementem ,a w rzeczywistości nie ma dla niego określenia.I niech nikt nie mówi ,że on coś dla tego klubu zrobił i do tego klubu wniósł. A pan Dmoszyński miał chłopca do karania chłopaków bo sam bał sie przyjść i powiedzieć im w oczy to wysyłał chłopa prostaka ,który był chłopcem na posyłki pana prezesa.Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to niech napisze to chętnie jeszcze coś dodam . Odpowiedz Link Zgłoś