Gość: z klasyce Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: 88.220.32.* 26.10.07, 23:42 boski facet ;D chyba każdy bedzie za nim tesknil. ojj, Endrju, odwiedzaj nas :* ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.mm.pl 26.10.07, 23:52 noo nareszcie się go pozbędziemy z Plocka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: 88.220.32.* 27.10.07, 00:00 ja pozbyłbym się ciebie!! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fortuna123 Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły 27.10.07, 00:03 wielka szkoda, ze odchodzi. Naprawdę świetny nauczyciel z niego! :) Ale niezapomniane wspomnienia pozostaną ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0rbi Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.002.c87.petrotel.pl 27.10.07, 00:17 Pfffff zastanawiam sie czemu artukul koncentruje sie na opiniach zelmeni z klasy C? A klase wychowawcza nawet o zdanie nie pytali :F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 08:23 facet króry wogóle nie jest przygotowany politycznie bedzie maszynką do głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Modzelewski Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.msk.pl 27.10.07, 10:12 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > facet króry wogóle nie jest przygotowany politycznie > bedzie maszynką do głosowania Racja. Dowód Słowa p. Nowakowskiego dot. p. Struzika:-"Gra wyborcza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.eastwest.com.pl 27.10.07, 13:46 > Słowa p. Nowakowskiego dot. p. Struzika:-"Gra wyborcza" A nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 10:29 Oto lokalna wyborcza właśnie: włazidupstwo i zenada na poziomie gazetki szkolnej. Ja bym chciał wiedziec co ten pan ma zamiar robić w sejmie dla mojego miasta , a nie czytać dydymały o tym ,że jadł cukierki na lekcji albo deptał komuś nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: 88.220.32.* 27.10.07, 11:25 jeju jeju ! :o dajcie człowiekowi szansę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: 88.220.32.* 27.10.07, 16:54 to nie czytaj. proste ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.aster.pl 27.10.07, 13:21 Kochany Profesor, już ponad 5 lat minęło od mojej ostatniej lekcji z Nim, głosowałam na Niego z całą rodzinką i wiem że nie tylko ja z naszej byłej klasy. Wierzę, że jest politykiem z powołania. Może byli uczniowie nawet częściej go teraz będą spotykać:). Profesorze, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Jagiellonka: nasz belfer poszedł w osły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 13:28 ciesze sie że zniknie z naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w osły IP: *.plock.msk.pl 27.10.07, 15:41 Chłopie, mylisz się. On nie zniknie - dopiero teraz Mileś i jego kolesie będą mieli ciepło, bo wreszcie poprzez organa władzy ( prokuratura, ABW, itd ) będzie można bez problemów zbadać full aferek w tym mieście. Panie pośle, do dzieła. Pozdro dla Sławka Goszkowskiego z ARS-u ( trzymaj się chłopie, razem z kolesiami z MZGM pewnie znów się spotkacie........w prokuraturze"). no a teraz przydupasy milesia możecie wylewać na ten wpis tony fekalii, to i tak już nic nie pomoże - bajo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w osły IP: *.centertel.pl 27.10.07, 15:43 Andrew lansowal sie w szkole zdobywal glosy mlodych ludzi , przed wyborami powysylal maile do uczniow zeby na niego glosowali na jego "CUDY" nie zgodnie z prawem oczywiscie, taka ciamciaramcia polityczna, poczekamy zoabaczymy co zrobi dla Plocka, bo jak narazie to tylko duzo krytykowal zgodnie z przeslaniem sowjej partii, a krytyka byla nie mala, wiec teraz z pierwsza Dama V RP niejaka pania Pitera bedzie wspolnie dbal o nasze interesy :) i wcale nie sa medialni , juz wolalem Jarka w tv ogladac, wygral dzieki mlodym ludzia ktorzy nie maja pojecia o polityce zaglosowali na opakowanie, chociaz nie dokonca , bo i Andrew uroda nie grzeszy, wiec czekamy ja daje im 2 lata, nie dadza rady, nie sa stworzeni do rzadzenia, lepiej w opzycji krzyczec i krzyczec i nic nie robic, ale my wyborcy bedziemy bacznie obserwowac wszystko to co poslowie robia , oczywiscie zeby byc obiektywnym rowniez PSL pozdrawiam i duzo zdrowia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w osły IP: 88.220.32.* 27.10.07, 16:57 " przed wyborami powysylal maile do uczniow" koles, kto ci tak wkrecał? xD zal.az sciska ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 16:26 Tekst jest żenujący. Poziom dziennikarstwa zaprezentowany w tym artykule czołga się po dnie braku profesjonalizmu i umiejętności operowania słowem. Mam wrażenie, że autorka też uczęszczała do Jagiellonki, co wiele by wyjaśniało. Największą krzywdę tekst ten zrobił chyba samym uczniom ( maturzystom ), których obraz świadomości obywatelskiej, jaki pokazał ten artykuł, każe pakować walizki i spadać do Irlandii albo jeszcze dalej wszystkim myślącym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 20:47 niestety musze Cie rozczarowac ale autorka artykułu jest absolwentką "cudownej" Małachowianki, która jest podobno najlepsza z LO w plocku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.mm.pl 29.10.07, 21:15 akurat pani dziennikarka była z małachowianki. pozdrawiam! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polony Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 18:22 To miał byc tekst z gatunku lekkich. Ten gatunek nie wyklucza sensownych treści, ale wyszło jak wyszło. Trzeba się uczyc, bo pisac nie każdy może. Redaktorze naczelny, nowi w redakcji nie powinni uczyc się, wykorzystując cierpliwośc czytelników. Może jakiś kursik z podstawowych zasad pisania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.msk.pl 27.10.07, 18:23 Nie chciałbym aby moje dzieci uczył ktokolwiek z takich parti jak LiD,SLD czy PO. Zwłaszcza takich przedmiotów jak polski , wiedza o społeczenstwie czy historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 21:52 > Nie chciałbym aby moje dzieci uczył ktokolwiek z takich parti jak > LiD,SLD czy PO. Zwłaszcza takich przedmiotów jak polski , wiedza o > społeczenstwie czy historia. No to Ci współczuję bo hodujesz następnych Rydzyków. Andrzej weź się za te wstrętne pisuary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam gosc Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.msk.pl 28.10.07, 12:06 "Andrzej wez się za te wstrętne pisuary!" Widze ze masz nawyki z minionej epoki, cenzura ci chodzi po głowie ? Ps. Odpowiem Tobie , nie "choduje Rydzyków", "choduję" Polaków którzy będa mieli nade wszystko dobro Polski . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.msk.pl 28.10.07, 12:10 oczywiscie "hoduję" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:59 Rzeczywiscie niech lepiej politykuje niż uczy moze bedzie wiekszy pożytek hehehe choc wątpię !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.chello.pl 27.10.07, 23:57 Większość osób wypowiadających sie na forach zawsze mnie zadziwiała. Nie wiedzą o kim/czym piszą, ale piszą zawzięcie. Nie znają, ale piszą. Bo ja np. tego człowieka nie znam osobiści. Nie chciałabym, aby o mnie wypowiadał się ktoś, kto mnie nie zna(a Państwo by chcieli być osądzani np. po fryzurze???).I nie ważne czy się ma takie, czy inne poglądy polityczne. Wszyscy w tym kraju są politykami i psychologami w jednym. Gratuluję Polakom wykształcenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita (absolw.) Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.07, 01:40 Poszłam na wybory tylko dlatego, że nie nie miałam problemu z osobą, na którą oddać głos (choć przyznam, że Tusk w roli premiera okrutnie mnie uwiera:D). Kiedy byłam w 3 kl. i groziło nam, że jeden z moich jagiellońskch autorytetów zajmie sie prezydenturą, wówczas także przeżywałam potencjalną stratę. Z całego serca współczuję młodym pokoleniom Jagiellończyków, których ominą lekcje prowadzone przez tak inteigentnych ludzi jak prof. Władysław Czerwonogrodzki i Andrzej Nowakowski - nauczycieli z powołania, dzięki którym odczuwam tzw. "miłość do przedmiotu";). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 06:48 Wyborcy PO ( a przede wszystkim młodzi ) to ludzie dla których liczy sie tylko kasa, pieniądze, a nie zamożność ale tez i patriotyzm. Dla tych ludzi nie istotna jest przeszłość historia a tylko przyszłość. Nie wiedza co to KLD (m.in. Tusk, Bielecki, Lewandowski) , jak ta partia rozkradła Polskę, jak upadały fabryki, jak sprzedawano za bezcen zakłady pracy, jakie wtedy było bezrobocie i bieda. Nie wiedza tez prawie nic o Nocnej Zmianie ( w której główna role odegrał Tusk i Pawlak ( chłopiec na posyłki Wałęsy). Dla których oczyszczanie państwa z układów korporacyjnych i postkomunistycznych nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.msk.pl 28.10.07, 09:17 człowieku, albo się lecz, albo daj se siana z tymi bzdetnymi wpisami ( o tym gniocie Kongresie Liberalno Demokratycznym ). A może ty się nazywasz Jasiński albo Martynowski?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: 80.50.35.* 28.10.07, 11:30 Martynowski na 100%. Bo on wie wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 17:33 do misio: g... wiesz co znaczy patriotyzm i historia dla wyborców po. Osobiście głosowałem na pis ale znam wielu dobrych ludzi, którzy głosowali na platformę i uwierz mi, że nie są oni na tyle głupi żeby na forum oceniać kto jest patriota a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.mm.pl 28.10.07, 21:53 Nooo nareszcie się wyniesie z Płocka, może w Warszawce trochę zmądrzeje i będzie sensowniej się wypowiadał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.mm.pl 28.10.07, 22:18 Hmm...zastanawia mnie tylko dlaczego tak stronniczy jest ten artykuł? O opinie nie została poproszona obecna klasa pana Nowakowskiego (tegoroczni maturzyści), czyżby dlatego że jako jego wychowankowie mają odmienne zdanie w szczególności jeżeli chodzi o poziom nauczania języka polskiego,a także inne sprawy. Ciekawe, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoja stara [...] IP: *.048.c68.petrotel.pl 28.10.07, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMWTW ! żal.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:05 tak czytam wasze komentarze... normalnie żal - jak koleś uczył w naszej szkole to każdy miał mu coś do zarzucenia i cisnął po nim jak sie dało, a teraz kiedy nagle trafił do Sejmu to wszystkim go tak szkoda! jak dla mnie to nic innego jak tylko zwykła hipokryzja!! aha...i pozdrawiam Dominikę z 3C :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaan Re: żal.pl IP: 88.220.32.* 29.10.07, 21:37 <tak czytam wasze komentarze... normalnie żal> - chyba Ciebie ;] <jak koleś uczył w naszej szkole to każdy miał mu coś do zarzucenia i cisnął po nim jak sie dało> - każdy? mów za siebie ;] <a teraz kiedy nagle trafił do Sejmu to wszystkim go tak szkoda!> - nie nagle i nie szkoda, tylko poprostu sama prawda ;] <aha...i pozdrawiam Dominikę z 3C :P :D> - a ja Ciebie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.plock.mm.pl 29.10.07, 21:19 chyba masz zle wiadomosci ;] bo ja slyszalam co innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolar Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:37 poprostu żal Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły 29.10.07, 20:42 Czekam, na start kolejnego wielkiego jagiellończyka ku karierze. Na razie pełni funkcję społecznego opiekuna forum, ale w przyszłości kto wie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 22:01 wierzę, że Ten Człowiek wniesie nową jakość do polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RINO Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 14:12 wielka szkoda...ale dla szkoły i uczniów, był jednym z nieliczych nauczycieli, których za moich czasów mogło się cenić....to nie zabawa, a polityka a ten człowiek ma potencjał i niech go wykorzystuje...trzymam kciuki i kibicuje, pozdroowka dla Pana Andrzeja:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 Re: Jagiellonka: nasz belfer poszedł w posły 31.10.07, 14:37 Może pobierał jakieś korepetycje od mistrza Donka i będzie cuda na odległość czynił ??? :D Odpowiedz Link Zgłoś