Dodaj do ulubionych

Pizzeria w Płocku

10.08.03, 11:57
którą uważacie za najlepszą w płocku i którą pizza jest najpopularniejsza?;
czy w dalszym ciągu wygrywa Roma?;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: MJ Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 14:28
      ROMA JEST SUPER I OD WIELU LAT, JEDYNA WADA TO PIZZA JEST CORAZ MNIEJSZA,
      SPOKOJNA ATMOSFERA CHYBA ANWET PIWA TAM NIE MA TYLKO PONIZEJ.
      ALE MUSZE WAM POWIEDZIEC(NAPISAC) ZE Z TELEPIZZY JEST TEZ DOBRA-MYSLALEM ZE TO
      JAKIS SZTUCZNY SYF ALE NAPRAWDE WARTO ZARYZYKOWAC-POLECAM.BALEM SIE ZA JAK
      KOLES ROWERKIEM MI JA DOWIEZIE TO JUZ BEDE JAKDL KAMIEN ALE NIC TAKIEGO SIE NIE
      DZIEJE, NIE DA RADY JEJ PRZELKNAC ZARAZ PO WYJECIU Z PUDELKA-TRZEBA CHWILKE
      POCZEKAC AZ OSTYGNIE.CENA Z DOWOZEM I SOSEM PIZZY Z 3SKLADNIKAMI MNIEJ NIZ 20ZL.
      A NO I DO PIZZY KONIECZNIE PEPSI.
    • konrad_wp Re: Pizzeria w Płocku 10.08.03, 16:12
      Zdecydowanie Telepizza , na drugim miejscu Roma
    • Gość: Ewka Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 17:39
      1. Roma
      2. Tele Pizza
      3. Killer (ul. Grodzka)
    • Gość: MK Re: Pizzeria w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 18:34
      Nie zapominajcie o Domino na Rembielinskiego
      • Gość: Ewka Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 19:28
        Oooo fakt, w "Domino" też jest dobra pizza.
        • santia Re: Pizzeria w Płocku 10.08.03, 19:48
          szczególnie ta pizza biała w domino
    • Gość: Wojtek Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 20:19
      Dla mnie w taki kolejnosci:

10,5 - pizza z pieca opalanego drewnem
      Gemini - pasaz grodzki
      Roma

Wojtek
      • Gość: triniti Re: Pizzeria w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 20:26
        stawiam na Romę, Domino i Tele Pizza też mają dobrą, za to w Kilerze i pizza i
        kultura obsługi ciągle się pogarszają
        • Gość: merro Kiedy skończy się moda na matri-niki ? IP: *.chello.pl 10.08.03, 20:32
    • Gość: macek Re: Pizzeria w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 10.08.03, 21:35
      ... moja opinia jako wieloletniego pożeracza pizzy jest następująca

po pierwsze nigdy nie jedzcie pizzy w kilerze bo za każdym razem gdy chcę dac
      im szansę na odkupienie grzechów boli mnie brzuch po tym czymś co oni nazywaja
      pizzą!!

po drugie Roma to chłam - a to dlatego, że pizza tam serwowana przypomina
      placek przejechany przez milion wałów drogowych co wydaje mi się nie do
      zaakceptowania gdy jestem głodny i za konkretne ciasto muszę dopłacić (!!!)

po trzecie na tele pizze nie można się doczekac - bo chłopaki jężdzą na baykach

po czwarte - Pizzeria gemini to jest to. Mały lokal, mało ludzi, klima (
      działajaca !!!) , miła obsługa itd.

pozdrawiam zjadaczy pizzy !!!!
      • Gość: marek Re: Pizzeria w Płocku IP: 217.28.144.* 10.08.03, 21:59
        macek jeśli lubisz pizze na wypasionym placku polecam ci tą z pizzerii na
        gradowskiego ...
        • mortuus Re: Pizzeria w Płocku 10.08.03, 22:25
          Powiem tak - byle nie Killer. Nie wiem jak Corner teraz,ale kiedyś był też
          kipeski. Rządzą - Roma i Gemini.
          • Gość: Lutek Re: Pizzeria w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 11:33
            mortuus napisał:

> Powiem tak - byle nie Killer.

I ja tak powiem, byle nie Killer. Kiedyś idąc grodzką widziałem jak "pizza-
            man" dłubał sobie w nosie a potem kręcił placki do pizzy (być może z dodatkiem
            tej wspaniałej substancji z jego nochala)- bleeeeee.

w/g mojego skromnego zdania:

1.ROMA
            2.DOMINO
            3.PASAŻ GRODZKI
        • Gość: macek Re: Pizzeria w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 11.08.03, 13:51
          oki, skorzystam
      • Gość: Ewka Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 22:40
        Gość portalu: macek napisał(a):

> po drugie Roma to chłam - a to dlatego, że pizza tam serwowana przypomina
        > placek przejechany przez milion wałów drogowych co wydaje mi się nie do
        > zaakceptowania gdy jestem głodny i za konkretne ciasto muszę dopłacić (!!!)

No z tym zgodzić sie nie mogę - jeżeli lubisz zapychać się ciastem to
        rzeczywiście "Roma" nie jest odpowiednim miejscem. Ciasto jest cieniusieńkie -
        dokładnie takie jakie lubie i sporo farszu - wszystko w odpowiednich ilościach.
        Chociaż pizza z "Romy" jest dobra tylko na miejscu, na dowóz trzeba czekać zbyt
        długo i pizza przesiąka zapachem kartonu. Feeee. Także pizza z "Romy" tylko na
        miejscu.

> po trzecie na tele pizze nie można się doczekac - bo chłopaki jężdzą na
        baykach

Nigdy nie zdarzyło mi się czekać na pizze dłużej niż 30 minut, nawet jeżeli
        przywoził ją chłopak na rowerze. Najważniejsze jest to, że pizza po
        przywiezieniu jest gorąca i nie śmierdzi kartonem. Wielki "Re5pect" dla
        chłopaków, którzy zimą rozworzą pizze na rowerach.

> pozdrawiam zjadaczy pizzy !!!!

Również pozdrawiam.
        • Gość: MJ Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 00:09
          Dla mnie pizza w ROMIE jest o tyle super ze jest soczysta i ma swoj typowy dla
          tej pizzy smak. Chyba nie o to chodzi ile sie zje tylko co sie zje.JAk ktos
          chce sie najesc a w dodatku bardzo lubi pizze w ROMIE niech najpierw sobie kupi
          kebap(normalnie bym napisal "kebab" ale na plakatach widzialem "kebap") i
          dopiero niech idzie na pizze do Romy.
          Jedyny dla mnie ninus tej pizzeri to to ze jak wprzywioza ja do domu to juz nie
          smakuje tak jak na miejscu za to telepizza jest dobra i w domu.
          W ROMIE jedna pizza chyba wystarczy dla jednej osoby.
          pozdrawiam
    • Gość: santos Re: Pizzeria w Płocku IP: 217.28.144.* 11.08.03, 07:39
      moim zdaniem, zdecydowanie za mało jest pizzeri w płocku
      • maciex_z Re: Pizzeria w Płocku 11.08.03, 08:23
        Hehe najlepsza jest pizza z piece...opalanego drewnem cytrynowym, ciasto nie
        powinno byc ani za cienkie, zeby sie nie rozlatywalo, ani za grube, zeby nie
        zapychalo...znacie taka pizze w Plocku? Bo taka pizze mozna spotkac tylko we
        wloszech i to raczej na poludniu...A w Plocku jezeli juz jem to Telepizza...
        • Gość: kei Re: Pizzeria w Płocku IP: *.k2.pl / 10.0.0.* 11.08.03, 09:31
          Ja zdecydowanie polecam pizze biala w 10,5...tylko obsluga troche powolna;) i
          trzeba dlugo czekac niestety.
    • tete10 Re: Pizzeria w Płocku 11.08.03, 11:14
      Witam. Ja osobiscie polecam ta nowa pizzerie na Staromiejskiej (pomiedzy tymi
      nowymi budynkami ba rogu Kwiatka i Bielskiej. Pizza niedroga, ogromniasta
      bardzo mily wystroj wnetrza. ladne kelnerki :D.
      Pozdro
      Tete
      ----
      Oczko temu misiu wypadlo.. =D
      • Gość: MJ Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 13:15
        teraz troche nie na temat, najlepsza pizza jaka jadlem byla w Koszalinie, zaraz
        przy dworcu autobusowym, nazywa sie ta pizzeria VENECJA.Duza kosztuje ok 18zl i
        jest super.Stawiaja ja na drewnianej tacy z wysiegnikiem.JAk bedziecie w łazach
        czy Mielnie jedzcie do Koszalinata, koniecznie trzeba ja pozrec!!!!!
      • Gość: macek Re: Pizzeria w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 11.08.03, 13:54
        .... hmmmmmmm ładne kelnerki ?

juz tam pędze !!!!!
        • Gość: RM Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 21:14
          W Plocku tylko Roma. Bylem jakis czas we Wloszech i nawet tam ciezko znalezc
          tak dobra pizze, jaka robia w Romie. Najmniej smaczna (kwasna, jak dibali)
          jest w Telepizza. Bardzo podobny (polski) smak jest w Gemini.

Pozdrawiam
    • Gość: anka Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 22:28
      moim zdaniem najlepsza pizza jest w Pino super smak mila obsluga w miarae
      tania w smaku przypomina ta z Romy ale jest na nieco grubszym ciescie i jest
      calkiem spora polecam killer odpada - do pizzy dodaja stare skladnniki nie ma
      to wogole smaku ciasto za grube sosy niejakie
    • santia Re: Pizzeria w Płocku 11.08.03, 22:44
      ludziki drogie, większość z was wczoraj proponowało telepizzę, ktorej jeszcze
      nie jadałam, więc zamówiłam i stwierdzam, że jest niesmaczna; grube ciasto bez
      wyrazu i przeraźliwie kwaśny sos bez przypraw, składniki i ser były ok;
      ale ogólnie nic nie pobije pizzy z romy, chociaż ciasto jest czasami tak
      cienkie, że aż posiada w sobie "dziury"; ale jest odpowiednio aromatyczna i
      dlatego dobra;
      lokal mógłby zmienić wystrój z tego klimatu stołówkowego i faktycznie jak ktoś
      wspominał w pudełku jest nieznośnie pudełkowa; ale jednak najlepsza w płocku;-))
      ja też pozdrawiam pożeraczy pizzy;-))
      • Gość: MJ Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 00:15
        kiedys w ROMIE taki koleszka pracowal i przy robieniu cista zucal nim w
        powietrze haaa smiesznie to wygladalo.Czyli jednak ROMA RZADZI!!!!!!!!!
        To nie zostaje nam nic innego tylko podac nasze tel domowe i niech szewf ROMY
        (chyba taki wielki facet) kazdemu z nas zaoferuje pizze gratis.
        To jak Ewa idziemy w piatek po kinie na pizze do Romy?
        pozdrawiam
        • Gość: ewkaa_a Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 18:27
          Gość portalu: MJ napisał(a):

> To jak Ewa idziemy w piatek po kinie na pizze do Romy?

Hmmm, pomyślimy ;)

• Gość: santos Re: Pizzeria w Płocku IP: 217.28.144.* 12.08.03, 08:04
        a viva la pasta
    • de.en.a Re: Pizzeria w Płocku 12.08.03, 10:20
      1. 10,5 -pycha pizza z pieca opalanego drewnem
      2. Gemini
      3. Domino
      4. Corner

dobra,ja ide zamówić pizze,bo przez te Wasze komentarze zgłodniałam :-)
      • maciex_z Re: Pizzeria w Płocku 12.08.03, 13:36
        W cornerze jest dobra pizza firmowa...w cornerze tez mozna zjesc placek
        tostado...mhmhmh...polecam;)
    • Gość: Anita Re: Pizzeria w Płocku IP: hpcache:* 13.08.03, 17:19
      Czy nikt z was Nie jada w Napoli na Armii Krajowej? Ich Pieróg calzone mięsny
      to poezja smaku(jeśli ktoś lubi jeść dość pikantne dania).
      • tete10 Re: Pizzeria w Płocku 13.08.03, 20:21
        Gość portalu: Anita napisał(a):

> Czy nikt z was Nie jada w Napoli na Armii Krajowej? Ich Pieróg calzone
        mięsny
        > to poezja smaku(jeśli ktoś lubi jeść dość pikantne dania).
        No pare razy zdarzyko mi sie tam bywac. Pizza calkiem calkiem, ale sos
        mogliby poprawic. Niestety lokal do 22 tylko a o 21 cala obsluga stala przy
        moim stoliku i patrzyla czy aby nie za wolno jem..... :D
        Pozdro.
        Tete
        ----
        ...Oczko temu misiu wypadło... =D
    • Gość: Syla Re: Pizzeria w Płocku IP: 213.77.42.* 13.08.03, 18:08
      nie ma jak to Kopciński...
      • maciex_z Re: Pizzeria w Płocku 13.08.03, 21:29
        MIeszkam pod ta pizzeria...ale jest beznadziejna...obrusy porwane...bleee...
        • Gość: zizac Re: Pizzeria w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 13:09
          Domino za pizze.

i Gemini - za klime w te ulpały.
    • Gość: MK Re: Pizzeria w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 09:09
      hehe, a czemu nikt nie wspomniał o pizzy z Auchana, czyżby wam nie smakowała??
      czy może bardziej liczy się dla was wystrój wnętrza i nastrój
      • Gość: EwKa Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 11:09
        Gość portalu: MK napisał(a):

> hehe, a czemu nikt nie wspomniał o pizzy z Auchana, czyżby wam nie smakowała??
        > czy może bardziej liczy się dla was wystrój wnętrza i nastrój

Szczerze mówiąc nie jadłam, ale ile razy tamtędy przechodzę i widzę jak leżą te
        kawałki to zastanawiam się ile one już tam leżą i jakoś przechodzi mi ochota na
        spróbowanie.
    • Gość: Jurek Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 00:23
      jadl ktos w la mafia rog bielskiej i alei ?
      • Gość: Roma-fan Re: Pizzeria w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 21:34
        U mnie wygrywa Roma-dobra pizza, obsługa miła - nie ma problemu z ułamkami jak
        trzeba dzielić inaczej niż jedna na dwóch talerzach! Za to na telefon wygrywa
        telepizza-podziwiam szybkość gości ją dostarczjących i to że zawsze jest
        ciepła, choć nie wszystkim smakuje.
        Co powiecie o lokalu naprzeciw Kilera-czy brak klientów oznacza że podobnie jak
        w Kilerze już nie ma po co wchodzić?
        Napiszcie też coś o nowej pizzerii na Staromiejskiej i może ktoś napisze co
        sądzi o Pizza Hut w Płocku- przyda się chyba w Płocku?
        • tete10 Re: Pizzeria w Płocku 16.08.03, 21:38
          Gość portalu: Roma-fan napisał(a):

> Napiszcie też coś o nowej pizzerii na Staromiejskiej

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=7379662&a=7391684;)

Pozdro.
          Tete
          • Gość: Roma-fan Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 21:10
            Bardzo dziekuję i pozdrawiam!
            • tete10 Re: Pizzeria w Płocku 17.08.03, 22:18

> Bardzo dziekuję i pozdrawiam!

Nie ma za co. My pożeracze pizzy musimy trzymac sie razem ;)
              Pozdro
              Tete
              ---
              ...oczko temu misiu wypadlo... =D
        • Gość: Ewka Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 10:48

> Napiszcie też coś o nowej pizzerii na Staromiejskiej i może ktoś napisze co
          > sądzi o Pizza Hut w Płocku- przyda się chyba w Płocku?

No właśnie Pizza Hut jak najbardziej !!! Nie wiem na co komu drugi McDonald !!!
          • Gość: gość Re: Pizzeria w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.03, 22:02
            Też jestem zdania że w miejscu gdzie stanął drugi McDonald powinna była powstać
            Pizza Hut !! Niestety tylko po reklamach w TV moge sie domyślać że mają dobrą
            pizze. No i te promocje z Pepsi..... ;-)
    • merro to 45 wpis na temat pizzy :))) 17.08.03, 22:06
      • Gość: MJ Re: to 45 wpis na temat pizzy :))) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 00:27
        Dzisiaj bylismy w Romie, CAPRI jest jeszcze mniejsza niz ostatnio.Jak poszedlem
        tam pierwszy raz, to bylo okolo 8lat temu to pizza miala srednicy chyba ponad
        40cm.Smak nadal super ale pizza maleje!!!!!!!!!aaa i zatrudnili jakiegos
        paszteta do roznoszenia pizzy i czyszczenia stolow. Nam przyniosla pizze taka
        mila blondyneczka z kreconymi wlosami-ona juz tam dlugo pracuje i jest bardzo
        mila i ok!!
    • Gość: tuptup Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 15:15
      a co sadzicie o pizzy w pubie goral ------------> jak dla mnie wypasik i do
      tego ta cena :D
      • toreado Re: Pizzeria w Płocku 24.08.03, 15:25
        ale trzeba ja chyba jeść na stojaco, bo nigdy nie ma miejsc!
    • Gość: ania Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 16:59
      Najlepsza pizza jest przy dworcu kolejowym w MARINIE. proszę sprawdzić - tanio
      i smacznie.
      • Gość: Scin Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 23:44
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Najlepsza pizza jest przy dworcu kolejowym w MARINIE. proszę sprawdzić -
        tanio
        > i smacznie.

1. Gemini - troche wiesza od standardow
        2. Laguna - cena, to jest nowo otwarta pizzeria, KAŻDA(!) pizza kosztuje 10zl,
        nawet kompozycja wlasna
        3. TelePizza - pizza smaczna, niedroga, szybki dowoz
        Też marzę, że doczekam czasów kiedy postawią w Płocku PIZZA HUT! Byłem tylko
        raz, we Wrocławiu, żałuję, że nie zrobiłem sobie wtedy zdjęcia z kawałkiem
        pizzy z tej pizzerii, bo to był przełom :)
    • Gość: KINGA Re: Pizzeria w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 15:01
      Bezapelacyjnie - MARINA - ul. Dworcowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka