Gość: oko IP: serwer:* / 192.168.1.* 12.08.03, 12:07 Ej...Przeżmierowscy , czy jakoś tak ...gdzie wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolk Re: Klasyfikacja indywidualna IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 16:17 hahahaaa tez pamietam ta zgraje... Pasiorowscy chyba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr UWAGA !!! Atak klonow - Pasierowskich:)))) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 12:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: Klasyfikacja indywidualna IP: cache:* / 192.168.143.* 15.09.03, 13:46 Czemu aktualizacja danych trwa tak długo, w poprzedniej edycji było to samo. Jeśli osoba odpowiedzialna za to nie radzi sobie, to może trzeba ją zastąpić kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Klimek Re: Klasyfikacja indywidualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 19:02 Co sie dzieje z tą klasyfikacją,ja gram a nie dodają mi punktow. To nie sprawiedliwe.Teraz juz nie oplaca mi sie grac bo juz dwa razy nie dodano mi punktow.Podobnie jak Marcinowi Bańka,Łukaszowi Bańka,Sylwi Wija no i mi Agnieszce Klimek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicho Re: Klasyfikacja indywidualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:32 Pewnie dlatego że jedna osoba wysyła kilka kuponów na rodzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_plock Re: Klasyfikacja indywidualna 30.09.03, 19:17 Gość portalu: Agnieszka Klimek napisał(a): > Co sie dzieje z tą klasyfikacją,ja gram a nie dodają mi punktow. > To nie sprawiedliwe.Teraz juz nie oplaca mi sie grac bo juz dwa > razy nie dodano mi punktow.Podobnie jak Marcinowi > Bańka,Łukaszowi Bańka,Sylwi Wija no i mi Agnieszce Klimek Co do meczu z Górnikiem Zabrze (przedostatnia 6. kolejka, 2:1, strzelcy bramek: Jeleń i Gęsior)): - spośród wymienionych osób jakikolwiek typowany wynik przesłała na czas jedynie Pani. I otrzymała Pani maksymalną liczbę punktów, które ZOSTAŁY UWZGLĘDNIONE w klasyfikacji - wynik meczu typowany przez pana Marcina dostaliśmy... dopiero kilka dni po tym pojedynku!!! Co więcej, nie był to jeden, a kilka maili z... różnymi typami. Oto przykłady: jednego dnia o godz. 15.30 pan Marcin typuje 2:1, dwie minuty później - 2:0, a następnego dnia w ciągu paru godzin - czterokrotnie znów 2:1 i Jelenia jako zdobywcę bramki... Krótko podsumowując: uznaliśmy, że przyznanie kompletu punktów byłoby w takiej sytuacji niesprawiedliwe wobec innych uczestników zabawy - Łukasz Bańka i Sylwia Wija w ogóle nie przesłali swoich typów wyników. Co do meczu z Wronkami: - żadna z czterech wymienionych osób nie przesłała maila z typowanym wynikiem. Jeśli zdarzają się nam pomyłki, po interwencji uczestników Ligi typerów szybko je naprawiamy. W tym przypadku nie ma najmniejszych przesłanek, aby uwzględnić Pani sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś