Dodaj do ulubionych

Klasyfikacja indywidualna

IP: serwer:* / 192.168.1.* 12.08.03, 12:07
Ej...Przeżmierowscy , czy jakoś tak ...gdzie wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kolk Re: Klasyfikacja indywidualna IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 16:17
      hahahaaa tez pamietam ta zgraje... Pasiorowscy chyba:))
    • Gość: kr UWAGA !!! Atak klonow - Pasierowskich:)))) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 12:02
    • Gość: niecierpliwy Re: Klasyfikacja indywidualna IP: cache:* / 192.168.143.* 15.09.03, 13:46
      Czemu aktualizacja danych trwa tak długo, w poprzedniej edycji
      było to samo. Jeśli osoba odpowiedzialna za to nie radzi sobie,
      to może trzeba ją zastąpić kimś innym.
    • Gość: Agnieszka Klimek Re: Klasyfikacja indywidualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 19:02
      Co sie dzieje z tą klasyfikacją,ja gram a nie dodają mi punktow.
      To nie sprawiedliwe.Teraz juz nie oplaca mi sie grac bo juz dwa
      razy nie dodano mi punktow.Podobnie jak Marcinowi
      Bańka,Łukaszowi Bańka,Sylwi Wija no i mi Agnieszce Klimek
      • Gość: Zdzicho Re: Klasyfikacja indywidualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:32
        Pewnie dlatego że jedna osoba wysyła kilka kuponów na rodzinę...
      • gazeta_plock Re: Klasyfikacja indywidualna 30.09.03, 19:17
        Gość portalu: Agnieszka Klimek napisał(a):

> Co sie dzieje z tą klasyfikacją,ja gram a nie dodają mi punktow.
        > To nie sprawiedliwe.Teraz juz nie oplaca mi sie grac bo juz dwa
        > razy nie dodano mi punktow.Podobnie jak Marcinowi
        > Bańka,Łukaszowi Bańka,Sylwi Wija no i mi Agnieszce Klimek

Co do meczu z Górnikiem Zabrze (przedostatnia 6. kolejka, 2:1, strzelcy bramek:
        Jeleń i Gęsior)):
        - spośród wymienionych osób jakikolwiek typowany wynik przesłała na czas
        jedynie Pani. I otrzymała Pani maksymalną liczbę punktów, które ZOSTAŁY
        UWZGLĘDNIONE w klasyfikacji
        - wynik meczu typowany przez pana Marcina dostaliśmy... dopiero kilka dni po
        tym pojedynku!!! Co więcej, nie był to jeden, a kilka maili z... różnymi
        typami. Oto przykłady: jednego dnia o godz. 15.30 pan Marcin typuje 2:1, dwie
        minuty później - 2:0, a następnego dnia w ciągu paru godzin - czterokrotnie
        znów 2:1 i Jelenia jako zdobywcę bramki... Krótko podsumowując: uznaliśmy, że
        przyznanie kompletu punktów byłoby w takiej sytuacji niesprawiedliwe wobec
        innych uczestników zabawy
        - Łukasz Bańka i Sylwia Wija w ogóle nie przesłali swoich typów wyników.

Co do meczu z Wronkami:
        - żadna z czterech wymienionych osób nie przesłała maila z typowanym wynikiem.

Jeśli zdarzają się nam pomyłki, po interwencji uczestników Ligi typerów szybko
        je naprawiamy. W tym przypadku nie ma najmniejszych przesłanek, aby uwzględnić
        Pani sugestie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka