clank 20.08.03, 11:31 Cudownie!!! Dziś już nic więcej mnie nie obchodzi! :) pozdrawiam Clank Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merro Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... 20.08.03, 11:50 i to jest bardzo dobra wiadomość pozdrów ją/jego Odpowiedz Link Zgłoś
libertyn Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... 20.08.03, 12:59 I tak w koncu cie zdradzi, albo ty ja. Pozdr, Zakochany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos666 Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... IP: *.class146.petrotel.pl 20.08.03, 21:55 libertyn napisał: > I tak w koncu cie zdradzi, albo ty ja. Co prawda, to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca lublina Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 13:28 n/c witamy w klubie :D Odpowiedz Link Zgłoś
clank Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... 20.08.03, 13:32 ...o jessssu, ale mnie trafiło....Doktora... :) Clank Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... 20.08.03, 13:47 no to napisz coś więcej o tej/tym wybran'ce/ku jak już jesteś taki wylewny ...hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... 20.08.03, 14:38 clank napisał: > IT'S SECRET LOVE! > > Doktora... > > Clank mam obawy czy ona jest secret czy seek ? skoro nic nie chcesz napisać a chcesz doktora chyba ze........wiem mam uzasadnione obawy ze poczułeś miętę do radnej Kulpy i ze zrozumiałych względów wolałbyś o tym nie rozpowiadać też kiedyś...raz..ach niech wam się wiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 10:51 merro napisał: > no to napisz coś więcej o tej/tym wybran'ce/ku > jak już jesteś taki wylewny ...hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcysia Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 22:03 ja też kockam kierowce_lublina Odpowiedz Link Zgłoś
clank Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... 21.08.03, 07:11 ...cudowne popołudnie, cudowny wieczór... Dzięki! Dzień dobry wszystkim! :) Clank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca lublina Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 07:43 no co ty??? murzyna? ;D a co na to sasiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 09:04 Gość portalu: kierowca lublina napisał(a): > no co ty??? murzyna? ;D > a co na to sasiedzi? ja tez kocham murzynskiego kierowce lublina - jestes taki sexi gdy na pełnym gazie przejezdzasz przez kostrogaj a ja widze Ciebie gdy wychodze z urzedu pracy z zasiłkiem , który przed chwila odebrałam . Cały zasiłek wydaje zas na tunning do lublina , który mam nadzieje bede mogła ci zrobic.Mam juz pluszowy pokrowiec na kierownice i rozowe frotte koszulki na siedzenia . Zebrałam tez niezła kolekcję maskotek , które będziesz mógł sobie polożyc na z przodu za szybą - daj znać - marzę o przejazdce na pace twojego lublina Odpowiedz Link Zgłoś
clank Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... 21.08.03, 10:43 Chyba powinienem wziąć się za robotę... Czy może na ZAKOCHANIE przysługuje L4?... doktora.... :) M............ Clank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 17:43 clank napisał: > Chyba powinienem wziąć się za robotę... > Czy może na ZAKOCHANIE przysługuje L4?... > doktora.... > > :) > > M............ > > Clank Raczej nie - a szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Do KAsi IP: 213.77.7.* 21.08.03, 14:30 O rety dziwczyno !!! Ty to masz fantazje! jestem taki podekscytowany choc nie mam lublina i nie jestem czarnoskory choc wiem co to znaczy byc bezrobotny i to w dodatku bez prawa do zasilku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzywy Józek Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ... IP: podolszyce:* / 10.200.16.* 23.08.03, 19:16 clank napisał: > Cudownie!!! > > Dziś już nic więcej mnie nie obchodzi! > > :) > > > pozdrawiam > > Clank A mnie ty bardzo obchodzisz.Kocham cię głuptasie.Józek Odpowiedz Link Zgłoś