robacek13 15.10.07, 12:27 Czy ktoras z was chodzi albo chodzila do dr. Florczak, zapisalam sie do niej na wizyte, prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp1203 Re: dr. Florczak 15.10.07, 13:33 Bylam raz, pare lat temu, byla tak niedelikatna ...ze nigdy wiecej, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aimmee Re: dr. Florczak 16.10.07, 15:24 Niesympatyczna, niedelikatna. Na prośbę o zbadanie piersi (moja siostra wyczuła guzek) powiedziała: "po co, czasem lepiej nie wiedzieć..." Odpowiedz Link Zgłoś
gosconly Re: dr. Florczak 17.10.07, 11:07 To zalezy od jej humoru!czasem jest b.miła a czasem strach pytać o cokolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota7911 Re: dr. Florczak 19.10.07, 15:46 Jedna z najgorszych lekarzy ginekologów w Płocku. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
best.joanna Re: dr. Florczak 19.10.07, 16:07 Moim pierwszym lekarzem ginekologiem była dr Florczak.Bardzo żle to wspominam! Wiecie jak mnie przywitała na wejściu? Zapłodniona czy juz wyskrobana? Wiec ja wystraszona odpowiedziałam: dziewica. Byłam u niej kilka razy ale zrezygnowałam.Bardzo niedelikatna. Więcej można sie dowiedzieć o chorobach od zwykłych ludzi niż od niej. Swoją pracę traktuje jak karę!Wszystkie młode wystraszone dziewczyny traktuje jak zwykłe puszczalskie. Nie polecam!Można się zrazić... Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: dr. Florczak 13.12.07, 19:14 do best.joanna i as.iak- mam wrazenie,ze nie piszecie o tej osobie,z ktora mialam PRZYJEMNOSC obcowac. DO as.iak-trudno mi wierzyc osobie,która nie potrafi poprawnie uzywac jezyka polskiego,a do tego wspolczuje Twojemu dziecku,bo ja bym zapadla sie pod ziemie majac matkę o tak zrytej psychice.Do tego zastanow sie,bo sa to oszerstwa,ktore nie sa poparte zadnymi dowodami i jest to naruszenie dobr osobistych (karalne).A tekst zapłodniona czy wyskrobana-ta pani nie uzywa takich slow,bo raz,ze jest kobietą z klasą,a dwa ma wielki szacunek do Polaków. Może pomysliłaś ją z kimś innym. Jesli tak kobieta traktują swoją pracę jak karę to dlaczego na jej cześć rodzice nazywają swoje dziecko Helena????? A co do traktowania dziewczyn jak puszczalskie-oszczerswto- gdybym była tą panią chętnie pozwałabym Cię do sądu. as.iak napisała:"ścierwo nie lekarz"- masakra. Oddaj dziecko naprawdę, bo będzie miało ciężko w życiu mając taką matkę. A jak po pierwszej wizycie była taka zła, to po co się pchałaś na drugą wizytę?????A jak jesteś taka biegła z zakresu medycyny (heheheh) to mogłaś sama przeprowadzić badanie. I na BOga naucz się pisać po polsku, myśl jak piszesz albo w ogóle się nie odzywaj-będzie z korzyścią dla wszystkich. Zastanwia mnie czy byłybyście takie odważne w bezpośredniej konfrontacji??? Pewnie nie, bo kompleksy leczycie tu na forum. Współczuję ograniczenia umysłowego,braku kultury i błyskotliwości. Jak piszecie tak to pewnie same tak o sobie myślicie. W swym życiu znam niewielu takich lekarzy jak lek.med ( nie dr - pisze się bez kropki ten skrót-doktor to tytuł naukowy :))))) Florczak,którzy by tak się angażowali w relacje z pacjentem-zawsze się usmiecha, nie wyśmiewa innych, jak dziewczyna jest pierwszy raz na wizycie to zawsze dla rozluźnienia zafunduje jakiś żart, zawsze wystłumaczy. A że czasem może być w gorszym humorze to na Boga każdy czasami ma takie dni, i tak się dziwię, bo jak widze i czasem słyszę okazy (takie jak wy),które tak przychodzą to na miejscu tej Pani dałabym w ryj. Pozdrawiam sfrustowane panie o negatywnie wybujałej(nie fantazji) psychice, dajcie sobie spokój i zweryfikujcie czy na pewno piszecie o tej Pani. Gratuluję wam odwagi i podziwiam głupotę. I tak na koniec do was- gdyby głupota umiała fruwać to latałybyście jak gołębice :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
as.iak Re: dr. Florczak 15.12.07, 13:38 ty obronca"prawdy" CZYTAJAC twoje WYPOWIEDZI MAM WRAZENIE ZE ZAZNALAS WIELU CIERPIEN W DZIECINSTWIE NAPRAWDE ZAL MI ciebie!!! musisz byc pusatakiem do potegi skoro jestes w stanie nabijac sie z czyjegos nieszczescia no ale cuz i takie szmaty po swiecie laza, byc moze bylas nie kochana bita lub rodzice cie oddali, wyrzucili, czy poprostu sie pozdyli a na pewno pogardzali (z takim podejsciem nie dziwne)skoro paru osobom sugerujesz podobne rozwiazania, a moze chlop (jesli jakiegokolwiek masz w co watpie) cie napierdziela NA BANK!!! powchodz sobie na inne fora poczytaj inne posty na 50 osob wypowiadajacych sie 40 mowi zle o p florczak, mowi ze jest najgorszym lekarzem itp dlaczego np o innych lekarzach nie ma takich wypowiedzi fakt zdarzaja sie tez krytyczne ale nie tak nagminnie jak o p florczak, nawet o Hawryluku(przodujacym w negatywnych opiniach) nie pisza ze jest beznadziejnym lekarzem fakt pies na kase ale nie kiepski lekarz, to chyba o czyms swiadczy!!! a moze wszyscy maja urojenia heh. chcaialabym zebys cierpaial przez czyjs blad a nawet powiem wiecej ZYCZE ci TEGO i by w takim momencie twego zycia zjawila sie szmata podobna do ciebie i wkrecala ci ze sciemiasz i ublizala ci, jeszcze raz ZYCZE CI TEGO!!!choc moze starczy ci cierpien bo i tak co widoczne po twym poziomie kultury zaznalas wiele zlego. Ludzie musza traktowac cie jak ostatnie scierwo, a ty pewnie w ramach rewanzu wyzywasz sie na forach, wiec napradwe nie moja wina ze nikt cie nie lubi i nie szanuje ale wez dziewczyno zacznij myslec caly swiat nie klamie to nie jest forum dla 15-latek a w postach na temat ginekologow nie wypowiadaja sie dla swirow jezeli ktos tu o czyms pisze i podaje konkretny przyklad to zapewne jest to prawda na pewno w 90%!!! a jesli ci nie pasuje moja ortografia(z ktora faktycznie mam problemy) widzisz moj nick to AS.IAK kapujesz AS.IAK-to moj nick omijaj moje wypowiedzi nie wchodz w nie i nie mow do mnie bo nic w moje zycie nie wnosi takie pomiatane zero jak ty!!! masz problem idz na terapie!!! a jesli chodzi o glupote to raczej ciezko bedzie znalezc na tym forum bardziej ograniczonego, falszywego bez wyobrazni typa od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: dr. Florczak 16.12.07, 14:54 Po prostu łzy wzruszenia zalały me oczy :))))Szkoda odpowiadać na tę szczątkę wypowiedzi, bo potrafisz tylko rzucać epitetami i nie potrafisz poprawnie skonstruwoać zdania, a kindersztuba daleko przed tobą. Życzę Ci powodzenia z takim podejściem do życia i ludzi, bo iloraz inteligencji to dla Ciebie egzotyka. A mówiąc twym językiem,tyczy się końca postu: "widzisz moj nick to AS.IAK kapujesz AS.IAK-to moj nick > omijaj moje wypowiedzi nie wchodz w nie i nie mow do mnie bo nic w > moje zycie nie wnosi takie pomiatane zero jak ty!!" - po prostu zesrałam się ze strachu (heheheheh). Widzę, że ruszyły Cię moje słowa :))-podtrzymuję zdanie, że ty tak o sobie myślisz. Spodziewam się również odpowiedzi na twym poziomie :)-chętnie poczytam, prześlę dalej to w większym gronie się pośmiejemy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
as.iak Re: dr. Florczak 16.12.07, 17:20 ZA PLYTKIM GOWNEM JESTES DLA MNIE SZMATA ZEBYM DALSZA KONWERSACJE Z toba PROWADZILA zaklamana lajza, oceniaca przez pryzmat siebie innych, a co do wiekszego grona SNIJ O NIM DALEJ I SOBIE JE WYOBRARZAJ CZESCIEJ i tak cie smieciu nikt nie lubi i nie szanuje jestes gownem a w gownie sie nie grzebie szmato Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: dr. Florczak 16.12.07, 17:58 Rozbawiłaś mnie do łez (heheheheheheheeh). Nikt mnie nie lubi-buuu- potnę sobie skórę na palcach :)))))Strasznie mnie zmasakrowałaś :)),nie wiem czy będę w stanie egzystować :))) Pisz częściej, bo jesteś już rozrywką, dla poprawiwnia humoru będę czytać twe wypowiedzi. A "płytkie gówno" jest hitem. Myślę, że powinnaś zdetronizować autorytety w słowotwórstwie. To była ironia (tłumaczę na wszelki wypadek):) Odpowiedz Link Zgłoś
1dominikzoltowska Re: dr. Florczak 26.10.07, 00:34 Ja mam zupełnie inne zdanie.Co prawda jest czasami prostolinijna, ale opowiadała mi z jakimi 'przypadkami' się spotyka czasami.Dla mnie była delikatna przy pierwszej wizycie.Okazala się super przy USG mojego synka kiedy był jeszcze w brzuszku.Oczywiście przywitała mnie i męża słowami 'co przeskrobaliście'Prowadziła całą moją ciąże Przy każdym USG tlumaczyła uspokajała żartowala. Odpowiedz Link Zgłoś
as.iak Re: dr. Florczak 08.12.07, 15:53 najgorsza ginekolog jaka moze byc ja nie wiem czy ona moze wogole zaslugiwac na miano dr. niedelikatna i niedoksztalcona, Odpowiedz Link Zgłoś
wiselka_online Re: dr. Florczak 09.12.07, 18:13 Są to oszczerstwa niepoparte dowodami. Będę bronić dr Florczak, bo w moich oczach to dobra ginekolog.Byłam u niej na pierwszej w życiu wizycie u ginekologa i była delikatna.Póżniej prowadziła moją ciążę i była WSPANIAŁA Odpowiedz Link Zgłoś
as.iak Re: dr. Florczak 11.12.07, 22:48 to mialas szczescie badz poprostu nie masz porownania do innych lekarzy, badz jestes zdrowa i nie masz problemow gin. a dowody jest ich mnustwo wystarczy poczytac mysle ze 50 osob by sie nie sprzysieglo przeciw pani florczak. w moim przypadku bylo tak bylam w 10 tyg ciazy bylam na wizycie u innego lekarza- plod mial puls i bylo ok w 12 tc poszlam do florczak- prywatnie okazalo sie ze nie widzi pulsu pozniewaz ma smiesznie malo pacjentek prywatnie powiedziala zeby przyjsc ze 4 dni to moze puls sie pokaza, cos mi tu nie pasowalo w 10tc byl puls a w 12 tc go nie ma no nie wazne przyszlam po 4 dniach nie widziala pulsu ale mimo to kazala mi przyjsc jeszcze po tygodniu, powiedzialam jej ze chyba cos jest nie tak a ona nie wie co robi wsiadlam w taxi pojechalam do innego lekarza ktory dal mi natychmiast skierowanie do szpitala a ta idiotka florczak poprostu chciala wyciagnac ode mnie kase to scierwo nie lekarz!!!napewno bys nie chciala chodzic przez zachlanna babe 2 tyg z martwym dzieckiem, a moze jednak tak?skoro twierdzisz ze to dobra ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
wiselka_online Re: dr. Florczak 12.12.07, 18:46 as.iak napisała: > to mialas szczescie badz poprostu nie masz porownania do innych > lekarzy, badz jestes zdrowa i nie masz problemow gin. a dowody jest > ich mnustwo wystarczy poczytac mysle ze 50 osob by sie nie > sprzysieglo przeciw pani florczak. > w moim przypadku bylo tak bylam w 10 tyg ciazy bylam na wizycie u > innego lekarza- plod mial puls i bylo ok w 12 tc poszlam do florczak- > prywatnie okazalo sie ze nie widzi pulsu pozniewaz ma smiesznie malo > pacjentek prywatnie powiedziala zeby przyjsc ze 4 dni to moze puls > sie pokaza, cos mi tu nie pasowalo w 10tc byl puls a w 12 tc go nie > ma no nie wazne przyszlam po 4 dniach nie widziala pulsu ale mimo to > kazala mi przyjsc jeszcze po tygodniu, powiedzialam jej ze chyba cos > jest nie tak a ona nie wie co robi wsiadlam w taxi pojechalam do > innego lekarza ktory dal mi natychmiast skierowanie do szpitala a ta > idiotka florczak poprostu chciala wyciagnac ode mnie kase to scierwo > nie lekarz!!!napewno bys nie chciala chodzic przez zachlanna babe 2 > tyg z martwym dzieckiem, a moze jednak tak?skoro twierdzisz ze to > dobra ginekolog Gdyby mi lekarz powiedzial że nie wyczuwa pulsu natychmiast pojechalabym do szpitala, a nie chodzila w niepewności przez 4 dni.Gdybu lekarz nie wyczul pulsu(przypuszczenie że plód jest martwy)skierowal by Cię do szpitala, gdyby tego nie zrobił mógłby być oskarżony. Może dr Florczak upewniła się że z dzieckiem jest wszystko dobrze, mogła to sprawdzić nie tylko za pomocą pomiaru pulsu.Poza tym ten aparat na ul.Jasnej jest taki stary, że już dawno powinni go wymienić. Chciałam tylko stanąć w obronie wobec niektórych bardzo mocnych negatywnych opinii. Apeluję jeśli macie kogoś oskarżać, czasem w tak wulgarny sposób, najpierw przemyślcie to, bo można komuś zrobić straszną krzywdę. Przykro mi że miałaś tak złe doświadczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
as.iak Re: dr. Florczak 12.12.07, 23:48 sluchaj bylam u lekarza osoby wyksztalconej w tym celu, ktora mi powiedziala ze to normalne ze puls zanika w tak wczesnej ciazy na nastepnej wizycie mowila to samo, poprostu wybralam zlego lekarza bo do lekarza do ktorego pojechalam od razu po 2 wizycie u tej kobiety bym sie dowiedziala wsztkiego od razu, zreszta ten pan u ktorego sie zjawialam stwierdzil ze juz mial pare pacjentek pani florczak i ze bardziej normalnym jest ze mozg jej zanika niz puls... zreszta mysle ze nikt nie robi tego zlosliwie poprostu skads musialy sie takie a nie inne opinie wziasc Odpowiedz Link Zgłoś
radziok78 Re: dr. Florczak 14.12.07, 00:46 ta babka jest okropna!!! moja zone bardzo skrzywdzila podczas porodu i nasze dziecko tez chciala na szczescie na wlasna reke wziolem maluszka i przewiozlem do znajomego na winiary, to tam az za glowe sie zlapali ze mozna bylo u mojej zony nie rozpoznac tego ze jest nosicielka pewnej bakterii i przez porod naturalny zarazi dziecko tylko od razu dac skierowanie na cesarke. wiec prosze jesli nie wiesz nie bron tej kobiety bo jest straszna "lekarka" a dzieci ktore przewozone sa z kosciuszki na winiary w zlym stanie w tym stanie najczesciej znajduja sie wlasnie przez nia i jeszcze jedna o ktorej nie jest ten post wiec nazwiska nie wymienie,a wiem to bo jeden z lekarzy ginekologow jest mojm dobrym przyjacielem, dodam nawet ze koledzy i koleznki z pracy, choc szpital na kosciuszki rewelacyjnych ginekologow nie ma, okreslaja dr florczak jako najgorsza lekarke. chyba cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: dr. Florczak 14.12.07, 21:00 To ty (specjalnie piszę z małej litery) kolegów masz???(heheheheh)- może po prostu litują się nad stworem jakim jesteś. Nosicielka pewnej bakterii-a to dobre- domniemywam, że tą bakterią jesteś ty. Kolejny specjalista z akresu medycyny (heheheh)-do twej wiadomości bakterii się nie widzi tzw."gołym" okiem. Wiem i znam tę kobietę dlatego bronię, bo mam podstawy. Dziecko było w złym stanie, bo na początku życia ma świadomość i się okazało, że świadomośc Twego dziecka, że ma takiego tatusia, odbiło się na zdrowiu. Pozdrawiam twego kolegę ginekologa, bo jak ma taki zakres i poziom wiedzy na temat medycyny jak ty-to chroń panie przed takim lekarzem. W Płocku nie ma dr Florczak, więc pewnie nie mówimy o tej samej osobie, może na wykładach byłeś przy porodzie :))),bo na uczelniach wyższych występują doktorzy :)) No i jak tu wierzyć osobie, która pisze "wziołem" :)) poprawnie jest "wziąłem", ale jak widać to kolejny zakres wiedzy, w której jesteś masterem :)))))Gdyby lekarz chciał skrzywdzić (tu odsyłam do słownika języka polskiego, ale pewnie Ci to niepotrzebne, bo widac, że w polskim wymiatasz:)))to na pewno ktoś by się zainteresował. To jak tak jedziesz po całości to powiedz jakie jest nazwisko twego przyjaciela "super-extra" ginekologa, kóry widzi bakterie :))) patrząc na człowieka. I na boga podszkol się trochę w jakimkolwiek temacie to wtedy będziesz serio traktowany, bo jak na razie to czytam tylko wywody sfrustrowanego chłopca z kompleksem małego członka. Pozdrawiam ciebie, bo wymiatasz w każdym temacie :), mimo że masz zryty beret i twego przyjaciela naj-super-hiper-extra ginekologa, który posiadł tajemnice medycyny. Odpowiedz Link Zgłoś
radziok78 Re: dr. Florczak 14.12.07, 23:23 byc moze jestes pania florczak badz jej rodzina? bo zadna inna osoba by raczej jej nie bronila, a bakterie moj daleki znajomy dr Jedrzejewski wykryl robiac posiew pochwy czy jakos tak nie jestem lekarzem wiec sie nie znam, za to pani florczak nie zlecila wyzej wymienionego badania przez 9 msc prowadzenia ciazy mojej zony, choc ta uskarzala sie na uplawy, swiad i pieczenie o to chodzi a nie dostrzeganie ow bakterii golym okiem czego absolutnie nigdy nie napisalem, ale rozumie ze ktos z tak niskim pulapem kto nie potarafi prwadzic konwersacji na poziomie tylko zaczyna od ublizania innym, moze rowniez sie gubic w czytaniu z kontekstu... z ortografi fakt orlem nie jestem robie duzo bledow no ale cuz nie kazdy jest idealny, ale kazdy w stopniu mniejszym czy wiekszym potrafi rozumowac ty widocznie w mniejszym skoro wpajasz we mnie slowa ktorych nie napisalem i nie potrafisz zrozumiec slow nawet napisanych z bledami wiesz ludzie maja rozne trudnosci w pisaniu i w czytaniu co niekiedy nie wynika z braku wiedzy ale tego tlumaczyc ci nie bede gdyz i tak nie zrozumiesz... przykro mi ze jestes tak nisko bo chetnie przedstawil bym glebiej argumentacje tudziez wyjasnil szerzej niezrozumiane przez ciebie slowa, no ale raczej nie warto twoj poziom nie wzrosnie gdy cie doksztalce. Troszeczke obycia by ci sie przydalo nie bede ci ublizac bo bym sie znizyl do ciebie, ale mysle ze krzywdzace nie bedzie okreslenie idiotko. wiec wez sie w garsc przykro mi ze masz tak ubogie pojecie o swiecie, a jeszcze bardziej mi przykro ze choc pragniesz stawac w czyjejs obronie to nie dosyc ze nie potrafisz podac argumentow za to w dodatku twoja obrona polega jedynie na ublizaniu oponentowi, to po pierwsze nie jest obrona a jezeli jest to do potegi zalosna co swiadczy ze albo nie masz argumentow albo jestes za glupia zeby je przytoczyc, widocznie masz taki poziom intelektu jak pani florczak leczenia CZYLI CHOLERNIE NISKI Odpowiedz Link Zgłoś
radziok78 Re: dr. Florczak 14.12.07, 23:37 a zapomuialem jeszcze dopisac tak dla wyjasnienia ze w tamtym czasie moja zone na oddzial przyjmowal moj przyjaciel z dr Jedrzejewskim w tej chwili wyjechal za granice wiec nazwiska podawac nie bede i obydwoje byli wielce zdziwieni diagnozami pani florczak Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: dr. Florczak 16.12.07, 15:05 Nie spodziewałam się elokwentnej odpowiedzi i w tym przypadku nie pomyliłam się. Znam doktora Jędrzejewskigo i jak tylko odwiedzę Płock nie omieszkam wspomnieć, że ktoś szkaluje jego imię.Nie tłumacz się, że orłem z ortografii nie jesteś, wystarczy korzystać ze słownika, a w tym przypadku zmieniasz temat. Nie masz żadych argumentów szrgać dobre imię p. Florczak, są to tylko twoje subiektywne odczucia, proponowałabym zakończyć część emocjonalną i przejść do konkretów. Swym ubliżaniem mnie jako idiotki, po prostu zrobiłeś mi uszerbek na psychice (heheheeheheh), nie wiem czy się podniosę po tym kiedykolwiek. Pozdrawiam cię orle i sokole w każdej materii,której się dotkniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: dr. Florczak 15.12.07, 14:42 nie zdziwilabym sie gdyby ten plytki obronca niby prawdy byl w rzeczywistosci dr. Florczak, jesli sie ma tyle pacjentow prywatnie co dr. Florczak to mozna mnostwo czasu spedzac na internecie:), a tak powaznie dr. Florczak nigdy wiecej! raz bylam juz nigdy nie pojde- nie mila, gabinet fatalny, do tego slyszalam ze nie przestrzega zasad higieny, Radziok cos mi sie wydaje ze to ona mogla zarazic Twoja zone ta bakteria... Odpowiedz Link Zgłoś
michalka26 do obroncyprawdy zaklamanej dewotki 15.12.07, 17:23 Pokazalas "klase" w swych wypowiedziach az mi cie szkoda czerstwa wiesniaro. Poziom twoj to jest daleko ponizej zera Asiak dobrze ci napisala ze chyba musi cie facet bic albo jakies traumatyczne przezycia masz zwiazane z dziecinstwem, a jedynym razwiazaniem jest przybieranie sztucznych poz na forach. Co do dr. Florczak osobiscie nie ufam lekarzom- kobietom ale slyszalam o niej wiele zlego- nic dobrego min ze przyrzady ktorymi bada nie sa pierwszej czystosci... w szpitalu na Kościuszki, gdzie miałam watpliwa przyjemnosc spedzic jakis czas, praktycznie kazda pielegniarka mowila zeby uważać na dr. Florczak, oczywiscie nie mowily tego kazdemu ale na sali lezalam z jedna z pielegniarek i slyszalam jak dziewczyny, kolezanki nasmiewaja sie z niektorych lekarzy, a przede wszystkim z dr. Florczak, wlasciwie powtarzaly sie 3 nazwiska. Do reszty personelu odnosily sie z wielkim szacunkiem. Chyba coś to oznacza... ale obronca gowna czyli ta falszywa wiesniara zapewne stwierdzi ze kazdy ma przewidzenia, a to co pisze jest wyssane z palca. Wiedz jednak czerstwa wiesniaro, ze nie jest dr. Florczak to beznadziejny lekarz, a ty nie jestes zadnym obronca prawdy tylko zaklamana czerstwa wiesniaro. Odpowiedz Link Zgłoś
wiselka_online Re: do obroncyprawdy zaklamanej dewotki 15.12.07, 20:42 Wszystko o czym piszecie to są bardzo poważne zarzuty.Dlaczego więc doktor Florczak dalej pracuje? Przecież ma przeciwko sobie wszystkich ginekologów, tysiące pacjentek.Przecież chciała wg ww pana zaszkodzić dziecku, nie wykryła bakterii, przecież poniża, ubliża pacjentom, o zgrozo wg innej pani bywa pijana. To chyba logiczne, że gdyby tak było pozbawiono by ją prawa do wykonywania zawodu. Dlaczego nikt nie ma odwagi prawnie tego załatwić, tylko wypisuje swoje fantasmagorie na forum.Tak jesst najłatwiej, tutaj każdego można zbesztać, upokorzyć i nic się przecież nie stanie. Chciałabym żeby do dyskusji dołączyła Pani Florczak,ooo dużo mogłaby powiedzieć o swoich niektórtch pacjentkach.Nie dziwie się jej że czasami ma cięty język. Napatrzyłam się przez 9 miesięcy na przyszłe mamy od których śmierdziało papierochami, które w ogóle o siebie niedbały.... i jak tu być grzecznym? Jeśli rzeczywiście dr florczak wam zaszkodziła to chyba powinniście coś z tym zrobić. Ja spotkałam się tylko z pozytywną opinią o tej ginekolog. DO michałka26 "osobiscie nie ufam lekarzom- kobietom, oczywiscie nie mowily tego kazdemu ale na sali lezalam z > jedna z pielegniarek i slyszalam jak dziewczyny, kolezanki > nasmiewaja sie z niektorych lekarzy," Nie kompromituj się! Odpowiedz Link Zgłoś
monika-wit Czy taki był cel tego wątku? 15.12.07, 22:00 Czytam właśnie całą tą "dyskusję". Mam wrażenie, że nie taki był cel tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: Czy taki był cel tego wątku? 15.12.07, 23:43 jasne ze nie taki byl cel, ale nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego tyle osob mialoby klamac??? ja naprawde slyszalam wiele zlego o tej dr, i ta dziewczyna co pisala, ze pielegniarki tak mowia to prawda, moze nie nasmiewaja sie, ale ja jak szukalam dobrego lekarza to wlasnie kilka nie wszystkie ale kilka (moze trafilam akurat na te zlosliwe), pielegniarek mowilo mi dobry jest ten, ten, ten a beznadziejny ten, ten i wlasnie kazda wymieniala dr. Florczak. A o gosciu nie wiem czy to ten sam ktory tu pisze o tej bakterii juz dawno temu slyszalam, ze dziecko noworodka przewiozl na wlasna reke z Kosciuszki na Winiary (sprawa z przed ok 2 lat) to ty? bo uwazal, ze bylo czyms zarazone, choc nie slyszalam kto leczyl jego zone, slyszalam ze pozniej jakies wasnie mieli z lekarzami z kosciuszki, ale dopoki nic naprawde powaznego sie nie stanie to z lekarzami sie nie wygra!!! i taka jest prawda bo sama mialam problem z pewnym lekarzem... a dr Florczak zapewne wielu pacjentow ma pozniewaz przyjmuje na kase chorych, ja bylam raz u niej prywatnie jak juz napisalam nigdy wiecej, po prostu zle wrazenie na mnie wywarla, ale jak bylam umowiona to gabinet na skarpie w czasie gdy chyba przyjmowala prywatnie swiecil pustkami, choc podjechalam 15 min wczesniej nikogo nie bylo, jak wychodzilam tez nikogo nie bylo, takze wydalo mi sie to bardzo dziwne, bo niestety u wielu ginekologow w Plocku bylam i wlasciwie pierwszy raz sie spotkalam by nie bylo zupelnie nikogo w poczekalni. Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: oszczerstwa karalne 16.12.07, 15:35 Jak zwykle coś słyszałam, coś od kogoś coś. Uważam, że jak jesteście tacy odważni, elokwentni, oczytani, wszyscy inni są dla was idiotami, ścierwami, debilami to ujawnijcie swoje dane osobowe, bo przecież macie swoje opinie poprate dowodami, krzywdami itp. Z zasady i poczucia ujawnienia prawdy już bardzo mocno zastanawiam się czy nie powinno się wam wytoczyć procesu o naruszenie dóbr osobistych pani Florczak. Nie jest trudno odnależć wasze komputery, a potem dane- są od tego odpowiednie organy ścigania. Po ostatanich wydarzeniach w kraju takie oszerstwa nie są już traktowane jako fanaberie osoby zgłaszającej taki fakt, a poważne naruszenie praw i są surowo karane. Uważem, że jak lek.med. Florczak to przeczyta to nie wytoczy procesu, ponieważ jest to kobieta z klasą i jest ponad wami-kołkami jaki jesteście. Wszelkie wpisy negatywne nie poparte żadnymi dowodami i wyssane z palca bądź zasłyszane z kosmosu będę już traktować jak rozrywkę, bo głupota ludzka jest jak miłoserdzie boskie-nieograniczona. Aha i jeszcze jedno nie jestem panią Florczak,ale byłam jej pacjentką- to już gwoli wyjaśnienia i przerwania spekulacji na ten temat. Hej ho dla Was na święta. HEJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalka26 Re: oszczerstwa karalne 16.12.07, 22:03 Hej ty z „wysoka klasa” )) poniżej zera. obroncogowna Mieszkam na polnej w domkach, na Skarpie chodziłam tam do szkoly 18 i orientuje się jakie pacjentki przyjmuje dr Florczak jaki lekarz takie pacjentki. U dr Cieplińskiego, Hawryluka, Panka, a nawet Brzoski do których chodziłam ani razu nie widziałam zaniedbanej pacjentki, wszystkie babki jakby specjalnie wystrojone na te wizyty. Poziom pacjentek stanowczo siwadczy o poziomie lekarza obronca „prawdy” co widac po jej „wysokiej” kulturze za pewno jest jedna z tych uroczo zadbanych panienek ze skarpy, zreszta która kobieta naprawde o siebie dbajaca wybierze takiego lekarza dla ubogich… nie chce ubliżać osobom które lecza się u państwowych gin ale nie oszukujmy się poziom leczenia u tych ginekologow jest znacznie nizszy niż u prywatnych. A co do lekarza wszyscy do których chodziłam byli lekarze „kulturka” o niektórych nie mam dobrego zdania, ale żaden nie był ordynarny, niemiły czy hamski. A dr Panek do którego chodze obecnie jest w dodatku super elegancki i przede wszystkim zadbany czego nie powiem o dr Florczak- z widzenia!!! TO NA ZAKONCZENIE ZANIEDBANY ZALOSNY PUSTAKU!!! RESZTE TWOICH WYPOWIEDZI IGNORUJE PISZ ICH WIECEJ WYPACAJ SIE PUSTA KROWO, tylko nie zapomnij sie umyc hehehehehe:)))))))))zegnam cie pustaku Odpowiedz Link Zgłoś
wiselka_online Re: oszczerstwa karalne 16.12.07, 22:54 michalka napisała: U dr Cieplińskiego, Hawryluka, Panka, a nawet > Brzoski do których chodziłam ani razu nie widziałam zaniedbanej > pacjentki, wszystkie babki jakby specjalnie wystrojone na te wizyty. jeszcze tak durnego postu nie czytałam.. ty też się stroiłaś na te wizyty? Żenada!! micalka pisze dalej:"kobieta naprawde o siebie dbajaca wybierze takiego lekarza dla ubogich…"to jest dyskryminacja Pisze dalej:"i orientuje się jakie pacjentki przyjmuje dr Florczak jaki lekarz > takie pacjentki."To posłuchaj Pochodzę z porządnej rodziny, mam męża i synka(cała ciąża prowadzona przez dr Florczak)jestem magistrem prawa, no i co najistotniejsze dla ciebie jestem zadbana.Byłam jestem i będę pacjentką dr Florczak. chałka pisze dalej:" > do którego chodze obecnie jest w dodatku super elegancki i przede > wszystkim zadbany czego nie powiem o dr Florczak-" Nie wzdychaj do żonatego :) a Florczk wygląda super. To babka z klasą .Zawsze jest zadbana i modnie ubrana.Reasumując ty nie wiesz o kim piszesz. Na koniec: nie odpowiem na żaden twój post,ktoś kto wyzywa lekarza od piz.. nie jest dla mnie partnerem do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
michalka26 Re: oszczerstwa karalne 16.12.07, 23:45 wystrojone na wizyty poprostu zadbane wiesz czyste taka przenosnia hello,mowisz o tej kobiecie grubszej, w krotkich wlosach z wrednym wyrazem twarzy co przyjmuje na jasnej ze wyglada super??? i chodzi modnie ubrana, heh no wybacz ja ubieram sie w drogich sklepach nie lumpeksach, ale to juz twoja sprawa co uwazasz za modne... jakos nie moge sobie wyobrazic mgr prawa chodzacej do panstwowego ginekologa... sama pisalas o tych zaniedbanych pacjentkach to akurat podlapalam od ciebie... pisalas o niektorych fakt u innych lekarzy nie widzialam ZADNEJ zaniedbanej pacjentki... a od piz... jezeli nie potrafisz rozumowac przy czytaniu pani "mgr" z " wysokim" poziomem, wyzywalam obronce"prawdy" czy tego pustaka jak kolwiek sie zwie. i masz racje nie pisz do mnie bo jestes troche za bardzo ograniczona i nieszczera... Odpowiedz Link Zgłoś
wiselka_online Re: oszczerstwa karalne 17.12.07, 11:47 chalka napisała:wybacz ja ubieram sie w drogich sklepach nie > lumpeksach, ale to juz twoja sprawa co uwazasz za modne... jakos nie > moge sobie wyobrazic mgr prawa chodzacej do panstwowego > ginekologa.." To sobie wyobraz.Żal mi ciebie, jaka ty jesteś pusta.Poszerz trochę swoje horyzonty myślowe. piszesz:ja ubieram sie w drogich sklepach" czy nie widzisz ze jesteś śmieszna i 'biedna'?ale i tak życzę ci wesołych Swiąti zastanów się nad sobą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: oszczerstwa karalne 17.12.07, 23:05 A zapytam inaczej jak wg ciebie wygląda doktor Florczak-kolor włosów (ciemny czy jasny), po której stronie w przychodni ma gabinet? Kiedy prywatnie przyjmuje? Bo z tego co wiem to doktor Florczak bardzo schudła, więc podaj jakieś szczegóły, bo wredny wyraz twarzy to odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalka26 Re: oszczerstwa karalne 18.12.07, 00:05 ostatni raz ja widzialam okolo rok temu byla dosyc grubawa teraz nie wiem jak wyglada, ale na pewno wtedy nie wygladala slicznie, a co do gabinetu bylam tam okolo 2 lat temu wchodzi sie do przychodni na jasnej drzwiami z lewej strony jezeli stoimy przed budynkiem, nastepnie na gore, drzwi po lewej i po lewej jest gabinet dr Florczak (przechodzi sie obok rejestracji i kilku krzeselek), moze cos sie pozmienialo ale jej byl z lewej a jak sie od niej wychodzilo to przechodzilo sie przez krotki korytaz na przeciwko o ile dobrze pamietam do pokoju z aparatem usg, jak juz wspomialam 2 lata temu tam bylam moze cos mi sie pomieszalo ale na bank od wejscia przez te szklane drzwi szlo sie w lewo! byc moze dla was dr Florczak jest ok moze akurat gdy mnie przyjmowala miala zly dzien, no niestety place wymagam, wywarla na mnie straszne wrazenie, najgorsze z posrod wszytkich odwiedzonych przeze mnie ginekologow, a wielu ich bylo...to tylko utwierdzilo mnie w przekonaniu ze kobietom lekarzom sie nie ufa!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
michalka26 Re: oszczerstwa karalne 18.12.07, 00:16 jedno musze ci przyznac(bo wydaje mi sie ze obroncaprawdy i wiselka to jedna osoba...)dr Florczak ma bardzo wierna pacjentke... napewno nie jeden lekarz pozazdroscilby takiej pacjentki... lecz to twoje wrazenia, moje sa zupelnie inne... jestes pierwsza osoba, ktora az tak przychylnie sie o tej pani wyraza, no moze druga kiedys wsrod setek negatywnych wypowiedzi na jakims forum znalazlam jedna pozytywna... ja zdania nie zmienie, a plotki w ktorych zapewne odrobina-wg mnie znacznie wiecej prawdy sie kryje jak "chodza" tak beda "chodzic" dalej i na to tez nic nie poradzisz Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: do obroncyprawdy zaklamanej dewotki 16.12.07, 00:06 Moze wlasnie takie pacjentki ma dr Florczak matki wulgarne smierdzace papierosami i im odpowiada takie leczenie, zreszta innego wyboru nie maja bo zazwyczaj brak funduszy... no nie wiem to tylko ewentualnosc... i do tych pacjentek zle ta dr sie odnosi, a kiedy od czasu do czsu przyjdzie do niej kobieta wrazliwa z problemami, nienaganna byc moze traktuje ja podobnie do tych pacjentek o ktorych Ty wspominasz i wlasnie w tym miejscu powstaja takie a nie inne opinie. Jezeli kilka kobiet szukajacych powiedzmy pomocy spotkalo sie z takim traktowaniem to chyba maja prawo byc wzburzone. Dla porownania u mojego obecnego lekarza sptykam same extra zadbane mamy, moze to pozory, ale te pacjentki dr. Florczak nawet pozorow nie stwarzaja. Mi ta dr nic zlego nie zrobila, ale wywarla na mnie bardzo zle wrazenie i juz napewno nigdy wiecej do niej nie pojde i dlatego rozumiem, a takze wierze dziewczynom niepochlebnie sie o niej wypowiadajacym! A to, ze pielegniarki zarowno z Kosciuszki jak i Winiar zle o dr Florczak sie wypowiadaja jest rowniez prawda, oczywiecie znam opinie napradwe kilku zeby nie bylo ze od razu wszystkie, bo widze tu pewna sklonnosc do wyolbrzymiania... Reasumujac to co slyszalam i tego co czuje nie zmienie i prosze nie wpajaj mi, ze mam urojenia bo jestem bardzo rzeczowa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
wiselka_online Re: do obroncyprawdy zaklamanej dewotki 16.12.07, 12:36 Nie ubliżaj proszę pacjentkom dr Florczak, byłam jedną z nich.Do mnie odnosiła się bardzo dobrze, była przyjemna ale przede wszystkim rzeczowa. Co mi po mi milutkim doktorku, który nie pomoże.Może powodem dobrego traktowania byl fakt że na każdej nieml wizycie był przy mnie mąż. Jak możesz pisać że jesteś rzeczową osobą skoro swoja opinie opierasz na podstawie plotek"jedna pani drugiej pani" Ja miałam osobisty kontakt z tą lekarką i mogę wyrazić swoją opinię:Wg mnie jest dobrym lekarzem. Na Kościuszki, gdzie leżałam tydzień na patologi ciąży nie słyszałam o niej zlej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: do obroncyprawdy zaklamanej dewotki 16.12.07, 15:17 Dziękuję Ci bardzo za opinię popartą dowodami. Nie sądzę, żeby jakikolwiek lekarz dostosowywał swoje traktowanie wobec pacjenta dlatego, że jest z Tobą Twoja druga połową. Dziękuję jeszcze raz. Aha i dla wszystkich powyżej (asiak,miachalko26,radziok78)uczcie się,bo tak się przedstawia argumenty. P.S. też do Was- nie życz drugiemu co Tobie niemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś
obroncaprawdy Re: do obroncyprawdy zaklamanej dewotki 16.12.07, 15:12 Ta wypowiedź to już radosna twórczość :))) Michalko26 czy jak tam się zwiesz pomyliłaś pojęcia, ale już przychodzę Ci z pomocą, bo pewnie czegoś takiego jak słownik to nie widziałaś i pewnie kojarzy ci się to z ptakiem :) Dewotka wg słownika p. Kopalińskiego (autorytet w tej dziedzinie) to pobożniś, świętoszek. Pewnie chciałaś napisać, że jestem bardzo głupia:)))Najbardziej mnie rozbawiło: czerstwa wieśniaro :))))- to odczytałam już jako akt desperacji. proponuję przestać słuchać innych i wybrać się do szkoły, do bibilioteki, gdzieś gdzie spotkasz oczytanych ludzi. No już dość tej frustracji i pędź do książek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: do obroncyprawdy zaklamanej dewotki 16.12.07, 21:14 z twych wypowiedz obroncaprawdy wyplywa tylko zawisc. ktos naprawde musial cie kiedys powaznie skrzywdzic. Wszystko co piszesz jest tylko pustym slowem, a najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, ze poprzez te swoje barwne metafory najbardziej ublizasz sobie. zabewne sama o sobie myslisz ze jestes inteligentna, zastanow sie czy wiele osob tak sadzi... przyczepiasz sie do slow kazdego odchodzac od meritum sprawy, byc moze sie nie znam, ale syszalam ze ludzie inteligentni potrafia trafic w sedno... ublizasz ludziom, a sama mowisz ze inni stosuja wobec ciebie tylko epitety, zyczysz innym zle, a nastepnie piszesz by oni nie zyczyli drugiemu co im nie mile, a juz najzabawniejsze w tych twoich pustych wypowiedziach jest to, ze zadasz argumentacji sama nie podajac absolutnie zadnej!jesli nie potrafisz rozrozniac, to co piszesz o dr florczak to tylko twoje osobiste refleksje, tak samo jak i ich, tylko ich sa negatywne (z ta roznica, ze ich poparte sa jakimis dowodami w postaci opowiadan o wlasnych przezyciach, nie wiem czy prawdziwymi, ale jednak). i nie pisz prosze o pojedynczych slowach czy o bledach, kazdemu sie zdarza, a czesto nawet slownik sam wybiera zla ewentualnosc |(jesli chodzi o literowki), badz w klwiaturze zle sie przycisnie , a to lapanie za slowa jest naprawde zenujace i swiadczy o tym, ze nic innego po prostu nie masz do powiedzenia. ja fakt nie mam dysleksji, czy dysortografii, ale wiem, ze osoby ktore maja stwierdzone jedna z tych trudnosci (przez panstwowych psychologow, bo prywatnie mozna wiele rzeczy kupic) sa bardzo czesto inteligentne znacznie ponad przecietna, sa wrecz genialne w przedmiotach scislych... wiec, jezlei dobrze rozumiem ten chlopak ma jakies zaburzenia w pisaniu (tak stwierdzil)moze na twoja niekorzysc wplywa to czepianie sie bledow..., zreszta czyatjac twoje wypowiedzi i Jego wypowiedz jestem w stanie stwierdzic, ze inteligencja i kultura przerasta cie dwukrotnie, ta dziewczyna aska czy jakos tak tez jakos lepiej niz ty trafia w sedno i tez pewno sie nie pomyle twierdzac ze jest od ciebie bystrzejsza, moze wulgarna ale bystrzejsza. A co do mnie poniewaz wydajesz mi sie bardzo plytka zaprzestane odpowiadac na twoje posty gdyz absolutnie nie reprezentujesz poziomu chociazby zblizonego do mojego, wiec jak chcesz to odpisuj nie chcesz to nie i tak nie bede tego czytac. HEJ BYSTRZEJSZA RESZTA OLEJCIE JA I NIE ZWAZAJCIE NA JEJ WYPOWIEDZI!!! NIE WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
michalka26 Do wszystkich procz prostaczki obroncy"prawdy" 16.12.07, 21:56 ej ludzie ta dziewczyna jest tak pusta i tempa a uwaza sie za newiadomo co,zal mi jej, a wam ona napradwe musiala przezyc wiele zlego w dziecinstwie dlatego jest teraz taka popieprzona wredna piz... wiki dobrze jej napisalas przylaczam sie IGNORUJMY JA TO PUSTA TYPIARA!!! NIE WCHODZMY W JEJ POSTY NIE CZYTAJMY TYCH BREDNI KTORE ONA WYPISUJE ONA TYLKO PROWOKUJE BO MA TAK PUSTE ZYCIE ZE MUSI SIE WYRZYWAC NA FORACH. ZGADZACIE SIE ZE MNA?:)ignor dla idiotki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiselka_online Re: Do wszystkich procz prostaczki obroncy"prawdy 16.12.07, 23:04 chałko, reprezentujesz DNO Odpowiedz Link Zgłoś
michalka26 wypowiedzi innych 16.12.07, 23:56 ostatni moj post byl napisany o godz 23:52 przez tak krotki okres czasu udalo mi sie nzalesc i wkleic kilka opini nie moich ani ludzi mi znajomych o dr florczak niektore wyrwane z kontekstu ale jasne... Autor: dziczek22 11.12.07, 12:39 Jestem z kolei bardzo negatywnie nastawiona do dr Florczaka. Autor: Gość: ann 07.12.07, 22:57 nie wiem jak mozan ta szczygielska polecic ona florczak i brzoska to najgorsi ginekolodzy w plocku!!!tragedia do tej baby tylko kobiety baz problemow moga chodzic profilaktycznie Autor: Gość: aa 07.12.07, 22:51 Re: co sądzicie o dr Florczak?nie wiem czy ta babe mozna nazwac dr beznadziejna!!! partaczka do potegi dla hardkorowcow i sadomaso Re: czy ktos cos wie o dr Florczak?jaka jest? Autor: nata2671 19.04.07, 14:50 Daj sobie spokój ... szkoda pisać. Re: Opinie o płockich ginekologach Autor: angela_07 04.04.07, 11:16 Dr. Florczak i Dr. Sczygielska - omijać szerokim łukiem chyba, że po recepty na środki anty... Re: Opinia o lekarzach ze szpitala Św. Trójcy Dr. Szczygielska i dr. Florczak - koszmarne jako lekarze są bardzo nieprzyjemne Re: co myslicie o ginekolog dr Solarskiej? Autor: Gość: monika 22.03.07, 07:59 w ramach NFZ przyjmuje jeszcze dr Szczygielska i dr Florczak (tej pani akurat nie polecam Anna111 Wysłany: Sob Gru 01, 2007 5:20 pm Temat postu: To mialas duzo szczescia bo ja dwa razy lezalam na kosciuszki i jedyny lekarz ktory znal sie na rzeczy to sabatowska natomiast pseudo lekarze typu brzoska i jego zona a takze szczygielska i florczak to tragedia akurat oni na zmiane mi sie trafiali i to napewno nie jest osobista opinia. jak dla mnie za duze ryzyko!!! Klaudysia Wysłany: Sob Gru 01, 2007 7:57 pm Temat postu: Co do sabatowskiej to ja nie mam dobrego zdania.Ale jest kilku innych, którym bym zufała. Akurat na pewno nie szczygielskiej i florczak. ale jest wielu, którzy na pewno nie są gorsi od lekarzy z winiar. Odpowiedz Link Zgłoś
wiselka_online Re: wypowiedzi innych 17.12.07, 11:36 Podsumowując:Jeśli tych kilka wypowiedzi ma świadczyć na niekorzyść pani Florczak to chyba skutek jest przeciwny.kilka negat. opinii w skali całego miasta i w oceanie internetu to sukces dr florczak. Nie twierdzę, że jest najlepszym lekarzem na świecie, ale dlaczego tak barzo wam zależy na zniszczeniu jej autorytetu.? Moje drogie kleżanki wypisuję się z tego wątku, bo wasze słownictwo cytuję:rzygać,sra..,piz.. nie odpowiada mi.To słownictwo recydywisty a nie dziewczyny, kobiety, matki, czy przyszłej matki.Tu szczególne pozdrowienia dla michałki. Nie wiem z czego wynika twoja agresja, ale jest przerażająca. Idę pobawić się z synkiem bo szkoda mi czasu na dyskusję z idiotkami.Wam radzę zrobić też coś pożytecznego. Zyczę Wam zdrowych, spokojnych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
pati1609 Re: wypowiedzi innych 18.12.07, 08:10 Byłam 2 lata temu u dr Florczak na kasę chorych. Wizyta wyglądała jak w większości gabinetów na kasę chorych...Ale ogólnie mogło być gorzej. Pani dr nie wspominam źle. Ale pracowała tam w gabinecie taka starsza pani położna. Wredna baba, na dodatek miała chyba wiecej do powiedzenia od pani doktor. Była bardzo niemiła i się wymądrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
anit3 Re: dr. Florczak 18.12.07, 15:42 hejka ale tu macie atmosferke... nie wiem o co tak sie bulwersujecie nigdy nie bylam u dr Florczak ale slyszalam o niej bardzo zle opinie od osob ktorym ufam, dlatego jak wybieralam lekarza nie wybralam jej tylko kogos innego i tak robi wiekszosc kobiet. I to wlasnie pielegniarki z kosciuszki miedzy innymi bardzo odradzaly mi dr Florczak, ale za to polecaly innych ginekologow z Kosciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
ala-19 Re: dr. Florczak 19.12.07, 00:41 czesc mam ciocie co pracuje na Winiarach na rehabilitacji i zna wiele pielegniarek, jak wybieralam ginekologa to bylo kilka lat temu to tez mi odradzala dr Florczak, wogole ona nie cieszy sie dobra opinia, choc z drugiej strony moja ciocia za nim nie przepada, ale pielegniarki bardzo polecaly dr Hawryluka, a on tez ma wiele zlych opinii od bylych pacjentek, choc sa innej kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
mila608 Re: dr. Florczak 02.01.08, 22:29 mialam powazne problemy natury kobiecej, oczywiscie szukalam najlepszego lekarza, znajome polozne, pielegniarki (przez dwa lata studiowalam pielegniarstwo, pozniej zmienilam kierunek, ale mam bardzo wiele znajomych pielegniarek i poloznych) polecaly mi tak mniej wiecej trzech lekarzy... ale zadna zupelnie zadna nie miala dobrego zdania o dr. florczak, wrecz kazda ktora miala kontakt z ta pania mowila, ze to najgorszy lekarz w plocku!!! wiec ja nie wiem o co te dziewczyny sie tak wyklocaja, moze dla was jest ok ale nie wciskajcie kitu i nie wprowadzajcie w blad innych, ze ta kobitka ma dobra opinie, a tym bardziej ze jest dobrym lekarzem!!! JEZELI KTOS JEST ZDROWY I NIE MA PROBLEMOW MOZE UDAC SIE DO DR. FLORCZAK DO KOBIET Z PROBLEMAMI- NIE IDZCIE DO NIEJ!!! ONA MOZE WYRZADZIC WIECEJ ZLEGO NIZ DOBREGO a te przypadki o ktorych tu niektorzy opowiadaja to prawda sama o niektorych slyszalam- NIE OD NICH wiec nie wiem kto tu cos kreci Odpowiedz Link Zgłoś
elizz9 Re: dr. Florczak 07.02.08, 20:30 kobieta na poziomie HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA HAHA haha zalosne najwredniejsza baba ginekolog u jakiego bylam wstretna, hamska, na poziomie swoich pacjentek (jak pislayscie wczesniej palacych, brudnych itp) na pewno nie lekarz dla kobiet o siebie dbajacych az mnie odrzuca jak pomysle o wizycie u niej fuj taka nie-czysta Odpowiedz Link Zgłoś
suzi82 Re: dr. Florczak/ do autorki 24.04.08, 11:15 ja bym jej lekarzem nie nazwala najgorszy ginekolog w Plocku a tak wogole poszlas do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: dr. Florczak/ do autorki IP: *.plock.mm.pl 03.09.13, 19:48 Czytam Wasze (w większości negatywne) komentarze i jestem przerażona. Chciałam wybrać się do tej Pani na wizytę (profilaktyka: chciałabym zrobić USG dopochwowe). Dlatego też chciałam zapytać czy Pani dr je robi? Tzn. czy ma sprzęt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr. Florczak/ do autorki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.13, 14:48 Także odradzam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dr. Florczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 15:26 Gdyby nie inny doktor na Kościuszki moje dziecko i ja byśmy nie żyli, bo pani doktor umówiła się z inną mamusią na cesarkę (płatna wiadomo jak). Miałam pecha i trafiłam na dyżur owej pani dr - poród mój zakończył się cesarką, chociaż pani dr nie chciała mnie ciąć bo była umówiona z inną pacjentką na cesarkę na życzenie. Ja po trudach porodu naturalnego, który jak się okazało nie powinien mieć miejsca (to inna sprawa gina prowadzącego ciążę- który nie raczył zauważyć przeciwwskazań), zostałam uratowana przez innego pana dr - DZIĘKUJĘ MU. Odradzam panią dr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dr. Florczak IP: *.plock.mm.pl 16.10.13, 13:46 Każdy ma inne doświadczenia. Jednak ja jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani doktor- miła, życzliwa, rzeczowa kobieta z dużym doświadczeniem. Polecam Panią doktor Florczak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dr. Florczak IP: 148.81.198.* 06.03.14, 18:39 Ja chodziłam do pani dr 4 lata. Zawsze była zimna, trzeba było ją ciągnąć za język, ale było ok. Ostatnio natomiast była opryskliwa, szyderczo odpowiadała na moje pytania, a zbadała mnie tak mocno i niedelikatnie, że mam siniaki na brzuchu! A jak powiedziałam, że mnie boli, to powiedziała, że ona tak bada. Nie spotkałam się z takim niedelikatnym ginekologiem. To nie powinno się zdarzyć ani razu, żeby pacjentka miała siniaki po badaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: dr. Florczak IP: 91.212.223.* 11.08.15, 08:05 Witam, Byłam dziś na wizycie u Pani Doktor. Była bardzo miła, delikatna, wizyta odbyła się w bardzo przyjaznej atmosferze. Zadawałam pytania odnoście mojego stanu zdrowia a Pani Doktor odpowiadała. Jestem na prawdę zadowolona z wizyty. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś