Dodaj do ulubionych

Chory, ale pracowity prezes PERN-u

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 20:48
a idz pan z taka Polska !!! uklady sldowskie lekarz-polityk-
mafia-sady wszystko doslownie chora petla ciekaw jestem kiedy
zapadnie wyrok na tego gnoja ktory falszowal wybory
Obserwuj wątek
    • Gość: komunista Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 20:57
      To musi być podły człowiek , skoro posuwa się do takiego zabiegu
      jak zaświadczenie lekarsie by nie stawic sie w prokuraturze we
      własnej sprawie. Kto prawdopodobnie łobuza jeszcze trzyma na tym
      stanowisku?
    • Gość: Rura Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 21:29
      Dac mu nafty do popicia,to szybko wyzdrowieje!
    • Gość: tomek Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 21:44
      Napiszcie całym nazwiskiem: JAKUBOWSKI ten facet sie nazywa
    • Gość: ppp Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.pt-2.petrotel.pl 09.09.03, 22:06
      ciekawe kto kazał napisac ten artykuł? Powiedz redaktorze
      Woźniak wprost, że dostałeś przykaz z Warszawy
      • Gość: hi Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 22:26
        Gość portalu: ppp napisał(a):

> ciekawe kto kazał napisac ten artykuł? Powiedz redaktorze
        > Woźniak wprost, że dostałeś przykaz z Warszawy

usmiech na twarzy mi sie pojawil bo czerwony sie zdenerwowal :)
        • Gość: antymiller Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 22:30
          pan Jakubowski wielce szlachetny i poczciwy czlowiek na pewno jest niewinny i
          na pewno stawilby sie w prokuratorze zeby oczyscic swoje dobre imie no ale on
          jest powaznie chory
          on ryzykuje zycie chodzac do pracy ułaaaaaaa alesz bohater z tego towarzysza
          • Gość: stefciu Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: 130.94.123.* 09.09.03, 22:40
            jakie życie byłoby piękne bez sld............
            • Gość: bezrobotny Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 00:34
              sami ich sobie wybralismy, chyba ze na forum sa sami prawicowcy!
          • Gość: Adas Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 23:37
            Ciekawe czy ten pan J. jest tez tak strasznie chory jak mu wyplata i premie
            wplywaja na konto. Jak jest taki chory to na zwolnienie i lezec w lozku, a nie
            miejsce pracy zabiera uczciwym.
            • Gość: bezrobotny Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 00:35
              swieta racja, z mila chcecia moge go zastapic
      • Gość: hehehehe Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 22:38

zygu zygu czerwony pajączku :)
      • Gość: Teko Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: 212.244.82.* 10.09.03, 10:31

Oczywiście, że tak było. Normalna sprawa od jakiegoś czasu.
    • Gość: szary Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 23:39
      To kolejny SLDowski skandal, a moze juz w naszym kraju
      codziennosc. Prokuratura nie uporala sie takze ze sledztwem w
      oczywistej sprawie sfalszowania plockich wyborow. No coz takie
      prawo, jakie panstwo.Moze sprawiedliwe ale z cala pewnoscia
      nierychliwe.
    • Gość: kazik Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 09:30
      kpina. i tyle.
    • Gość: Teko Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: 212.244.82.* 10.09.03, 10:12
      Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że wszystkie te afery to jakaś gra prawicy i
      lewicy. Jedni na drugich coś szukają.

A co do Ostrołęki to słyszałem, że to jest jeden z ostatnich bastionów PIS-
      owskich Kaczorków.

Wszystko to jest parodia!
      SLD-owskie prokuratury szukają na PIS-owców a PIS-owskie na SLD-owców.

Kiedy nadejdzie normalność?
      A cała ta sprawa "Dromostu" to jedna wielka lipa.

I uwaga zaraz polecą epitety pt. czerwony itd.
    • Gość: pseudo afera Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: 212.244.82.* 10.09.03, 10:22
      Naciągane afery to od jakiegoś czasu specjalność TVN 24 i GW.
    • Gość: Zorientowany Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: 212.244.82.* 10.09.03, 10:27
      Gość portalu: 50 latek napisał(a):
      > a idz pan z taka Polska !!! uklady sldowskie lekarz-polityk-

Jakie tam kontakty przecież wszyscy w Płocku wiedzą, że pracownicy w PERN-ie
      leczą się właśnie w tym szpitalu w ramach umowy z tymże szpitalem i to od wielu
      lat. A tak na marginesie to uważam, że słusznie, że leczą się poza Płockiem bo
      nasz szpital to ... (bez kom)
    • Gość: hk Prokurator do pudła! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 10:32
      Po pierwsze:
      To nie Jakubowski winien, a Prokurator. Żadna choroba (zwłaszcza nadciśnienie i
      stress) nie usprawiedliwia zaniechania wykonania przez prokuratora obowiązków
      służbowych. 80 000 więźniów ma właściwą opiekę lekarską - dlaczego P.
      Jakubowski miałby z jej usług nie korzystać.

Po drugie:
      Gdyby taka głupota była przeszkodą w prowadzeniu postępowań to nie byłoby w
      Polsce żadnych skazanych. Każde przesłuchanie wywołuje stess, nie mówiąc już o
      stresie przeżywanym podczas aresztowania (ciśnienie zapewne wtedy
      też "skacze"), albo złapania na gorącym uczynku np. podczas gwałtu.
      Takie coś musi wywoływać ogromny stess, dlatego - wynika to z postępowania
      prokuratury w sprawie Pana J.- że jego sprawcy powinni być ścigani z całą
      surowością?

Po trzecie:
      Prokurator niedopełnił obowiązku przeprowadzenia postępowania. Normalnie
      obowiazkiem jego jest doprowadzenie podejrzanego i dokonanie czynności, a
      jeżeli zachodzi konieczność - w obecności lekarza.

Po czwarte:
      Gazeta powinnia zawiadomić Prokuraturę o popełnieniu przez prokuratora
      przestępstwa niedopełnienia obowiązków służbowych publikując jego treść.
      • Gość: Teko Re: Prokurator do pudła! IP: 212.244.82.* 10.09.03, 10:51
        Gość portalu: hk napisał(a):

> Po pierwsze:
        > To nie Jakubowski winien, a Prokurator. Żadna choroba (zwłaszcza nadciśnienie
        > i stress) nie usprawiedliwia zaniechania wykonania przez prokuratora
        > obowiązków służbowych. 80 000 więźniów ma właściwą opiekę lekarską - dlaczego
        > P. Jakubowski miałby z jej usług nie korzystać.

I tu się mylisz i to mocno ale zasięgnij opinii u specjalisty (ja nim nie
        jestem) przykładem jest sprawa Jaruzelskiego.

> Po drugie:
        > Gdyby taka głupota była przeszkodą w prowadzeniu postępowań to nie byłoby w
        > Polsce żadnych skazanych. Każde przesłuchanie wywołuje stess, nie mówiąc już
        > o stresie przeżywanym podczas aresztowania (ciśnienie zapewne wtedy
        > też "skacze"), albo złapania na gorącym uczynku np. podczas gwałtu.
        > Takie coś musi wywoływać ogromny stess,

Zapewne skacze (ale porównanie conajmniej niestosowne) raszta j.w.

> Po czwarte:
        > Gazeta powinnia zawiadomić Prokuraturę o popełnieniu przez prokuratora
        > przestępstwa niedopełnienia obowiązków służbowych publikując jego treść.

Nie będę tego komentował, napiszę tylko, że obiektywizm naszych pisaków od
        jakiegoś czasu jest conajmniej wątpliwy.

• Gość: hk Re: Prokurator do pudła! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 11:14
          Gość portalu: Teko napisał(a):

Teko zapomniałeś o naważniejszym punkcie. Przytaczam go w całości.
          Po trzecie:
          Prokurator niedopełnił obowiązku przeprowadzenia postępowania. Normalnie
          obowiazkiem jego jest doprowadzenie podejrzanego i dokonanie czynności, a
          jeżeli zachodzi konieczność - w obecności lekarza.

> Gość portalu: hk napisał(a):
          >
          > > Po pierwsze:
          > > To nie Jakubowski winien, a Prokurator. Żadna choroba (zwłaszcza nadciśnie
          > nie
          > > i stress) nie usprawiedliwia zaniechania wykonania przez prokuratora
          > > obowiązków służbowych. 80 000 więźniów ma właściwą opiekę lekarską - dlacz
          > ego
          > > P. Jakubowski miałby z jej usług nie korzystać.
          >
          > I tu się mylisz i to mocno ale zasięgnij opinii u specjalisty (ja nim nie
          > jestem) przykładem jest sprawa Jaruzelskiego.

Nic się nie mylę. Przykład Jaruzelskiego i wielu innych czerwonych kacyków,
          dowodzi tylko jednego, że Polska pozostaje pod wpływem mafii, ale nie jest to
          normalne mimo, że powszechne, jeżeli tylko dotyczy mafii stworzonej w czasach
          PRL.

> > Po drugie:
          > > Gdyby taka głupota była przeszkodą w prowadzeniu postępowań to nie byłoby
          > w
          > > Polsce żadnych skazanych. Każde przesłuchanie wywołuje stess, nie mówiąc j
          > uż
          > > o stresie przeżywanym podczas aresztowania (ciśnienie zapewne wtedy
          > > też "skacze"), albo złapania na gorącym uczynku np. podczas gwałtu.
          > > Takie coś musi wywoływać ogromny stess,
          >
          > Zapewne skacze (ale porównanie conajmniej niestosowne) raszta j.w.

Jak najbardziej stosowne. Człowiek w starszym wieku popełniający czyn
          przynoszący szkodę 70 gr. (batonik) może być ciagany latami na przesłuchania i
          rozprawy, a taki zdrowy wypaśnięty byk jak Pan Jakubowski - nie może, który
          wyrządził szkodę na 2 mln batoników?
          Reszta j.w.

Powtarzam - to prokurator jest w tym przypadku przestępcą.
          Tej mafii chodzi właśnie o pokazanie społeczeństwu, że jest grupa ludzi która
          jest nietykalna, a jednocześnie ta grupa może gnębić każdego kogo zechce, nawet
          za 1 batonika.

W okresie stalinowskim było tak samo, z tą tylko różnicą, że wtedy chodziło o
          pepełniane bezkarnie morderstwa.
          • Gość: Teko Re: Prokurator do pudła! IP: 212.244.82.* 10.09.03, 12:21
            Gość portalu: hk napisał(a):
            > Teko zapomniałeś o naważniejszym punkcie. Przytaczam go w całości.
            > Po trzecie:
            > Prokurator niedopełnił obowiązku przeprowadzenia postępowania. Normalnie
            > obowiazkiem jego jest doprowadzenie podejrzanego i dokonanie czynności, a
            > jeżeli zachodzi konieczność - w obecności lekarza.

Jeśli ten jest zdrowy, a jeśli nie zleca się przeprowadzenie badania przez
            wyznaczonego lekarza. Poczekajmy a nie ferujemy wyroki!

> Nic się nie mylę. Przykład Jaruzelskiego i wielu innych czerwonych kacyków,
            > dowodzi tylko jednego, że Polska pozostaje pod wpływem mafii, ale nie jest to
            > normalne mimo, że powszechne, jeżeli tylko dotyczy mafii stworzonej w czasach
            > PRL.

Teraz to wiadomo kim jesteś (w takim razie ja też jestem czerwonym kacykiem
            przynajmniej w Twoich oczach)

> a taki zdrowy wypaśnięty byk jak Pan Jakubowski - nie może, który
            > wyrządził szkodę na 2 mln batoników?

Widzę, że z Ciebie to i sędzia i prokurator zarazem aaaa i jeszcze lekarz. Ja
            uważam, że to jedna wielka lipa i tyle.

> Powtarzam - to prokurator jest w tym przypadku przestępcą.
            > Tej mafii chodzi właśnie o pokazanie społeczeństwu, że jest grupa ludzi która
            > jest nietykalna, a jednocześnie ta grupa może gnębić każdego kogo zechce,
            > nawet za 1 batonika.
            > W okresie stalinowskim było tak samo, z tą tylko różnicą, że wtedy chodziło o
            > pepełniane bezkarnie morderstwa.

Do mnie też zatem mów mafioso. Reszta bez kom.
            Nikt mnie nie przekona, że ten człowiek jest winny, znam go zbyt długo!
            Przyznam, że całą sprawę znam dość ogólnie ale pozwala mi to powiedzieć:

CAŁA TA SPRAWA TO JEDNA WIELKA LIPA!!!
            • Gość: hk Re: Prokurator do pudła! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 12:41
              Gość portalu: Teko napisał(a):

> Gość portalu: hk napisał(a):
              > > Teko zapomniałeś o naważniejszym punkcie. Przytaczam go w całości.
              > > Po trzecie:
              > > Prokurator niedopełnił obowiązku przeprowadzenia postępowania. Normalnie
              > > obowiazkiem jego jest doprowadzenie podejrzanego i dokonanie czynności, a
              > > jeżeli zachodzi konieczność - w obecności lekarza.
              >
              > Jeśli ten jest zdrowy, a jeśli nie zleca się przeprowadzenie badania przez
              > wyznaczonego lekarza. Poczekajmy a nie ferujemy wyroki!

Bzdury piszesz.
              Jeżeli ktoś jest zdrowy - lub tylko nie zachodzą przesłanki choroby - to po
              cholerę lekarz w trakcie czynności np. przesłuchania.
              Lekarz powinien być obecny jeżeli zachodzą uzasadnione przesłanki, że
              przesłuchanie może zagrażać życiu przesłuchiwanego. Lekarz przez całe
              przesłuchanie może monitorować ciśnienie, może przerwać przesłuchanie w tym
              dniu, powinien być też gotów do udzielenia pomocy.
              I To wszystko.

> > Nic się nie mylę. Przykład Jaruzelskiego i wielu innych czerwonych kacyków
              > ,
              > > dowodzi tylko jednego, że Polska pozostaje pod wpływem mafii, ale nie jest
              > to normalne mimo, że powszechne, jeżeli tylko dotyczy mafii stworzonej w czas
              > ach
              > > PRL.
              >
              > Teraz to wiadomo kim jesteś (w takim razie ja też jestem czerwonym kacykiem
              > przynajmniej w Twoich oczach)
              >
              > > a taki zdrowy wypaśnięty byk jak Pan Jakubowski - nie może, który
              > > wyrządził szkodę na 2 mln batoników?
              >
              > Widzę, że z Ciebie to i sędzia i prokurator zarazem aaaa i jeszcze lekarz. Ja
              > uważam, że to jedna wielka lipa i tyle.

Znam osobiście i może wódki z nim wypiłem. Chory by się dawno przekręcił.

Nie potrzeba być sędzią, prokuratorem ani lekarzem, aby wiedzieć, że to
              bezczelne skurwysyństwo wymyślać takie brednie na uzasadnienie bezczynności w
              tej sprawie.

> > Powtarzam - to prokurator jest w tym przypadku przestępcą.
              > > Tej mafii chodzi właśnie o pokazanie społeczeństwu, że jest grupa ludzi kt
              > óra
              > > jest nietykalna, a jednocześnie ta grupa może gnębić każdego kogo zechce,
              > > nawet za 1 batonika.
              > > W okresie stalinowskim było tak samo, z tą tylko różnicą, że wtedy chodził
              > o o
              > > pepełniane bezkarnie morderstwa.
              >
              > Do mnie też zatem mów mafioso. Reszta bez kom.
              > Nikt mnie nie przekona, że ten człowiek jest winny, znam go zbyt długo!
              > Przyznam, że całą sprawę znam dość ogólnie ale pozwala mi to powiedzieć:
              >
              > CAŁA TA SPRAWA TO JEDNA WIELKA LIPA!!!

Ja też znam go osobiście i wiem, że to prawda. A wiara nie ma tu nic do rzeczy.
              Gdyby nie był winien to nie ukrywałby się za lipną chorobą, jak gówniarz.
    • her_bert Gratulacje! 10.09.03, 10:57
      Gratulacje dla płk. dr. hab. Jerzego Adamusa, któremu udało się
      odkryć nową jednostkę chorobową. Proponuję ją
      nazwać: "procuratorforbia eseldensis".
      Gratulacje prześlę też zaraz na adres Wojskowego Instytutu
      Medycznego, gdzie pan pułkownik pracuje. Jak ktoś jeszcze ma
      ochotę, to podaję adres: poczta@wim.mil.pl Niestety adresu
      samego pana profesora nie udało mi się ustalić.
    • Gość: wp Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.class144.petrotel.pl 10.09.03, 11:12
      To ośmieszanie wymiaru sprawiedliwości. Jeżeli tow. Jakubowski
      jest chory, to powinien przejść na sutą emeryturę. Ale tak
      postępują tylko postkomuniści. Zresztą chodzą słuchy, że
      Jakubowski ma zostac prezesem petrotelu.
    • czerwony_zlodziejski_ryj Won gnoje od uczciwego i schorowanego człowieka. 10.09.03, 11:30
      Kolego Towarzyszu Jakubowski - trzymajmy się razem na dobre i złe.
      Niech żyją przyjaciele. Śmierć gnojom.
    • Gość: Tolkien Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.petrotel.com.pl 10.09.03, 11:42
      Uważam że cała sprawa wymyślona przez prokuratora jest conajmniej wątpliwa i
      każdy kto zna się cokolwiek na prawie ten może się nieźle uśmiać.
      • czerwony_zlodziejski_ryj Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u 10.09.03, 12:21
        Gość portalu: Tolkien napisał(a):

> Uważam że cała sprawa wymyślona przez prokuratora jest conajmniej wątpliwa i
        > każdy kto zna się cokolwiek na prawie ten może się nieźle uśmiać.

Oczywiście, że tak. Haahahhhahhhahhhaaaaaaa....... .

hahhhahahhahhahhhahhhaaaaahahhahhhaaaaahahhahahhhhhaaaaaaaaaa......ahahhhahaa...

A gnojom h. w d.

Jak można się czepiać schorowanego człowieka? No jak!

Przecież Pan Jakubowski jest niewinny, jest tylko ciężko obłożnie chory.
        Gdyby nie ta ciężka choroba, to On dowiódłby swojej niewinności przed sądem.
        A tak - nie może biedak. Takie trudne do zrozumienia.

Ale zapewniał mnie na Boga, że jest niewinny i ja mu wierzę. Kto by nie
        uwierzył, tylko jakiś potwór bez żadnej wiary.
        Trzeba wierzyć bliźnim po chrześcijańsku, a nie tak jak Wy - poganie jacyś.
        Skąd to nabrało się takich w tym naszem kraju.
        • prawdziwy_polski_patriota Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u 10.09.03, 13:09
          czerwony_zlodziejski_ryj napisał:

>
          >
          > Jak można się czepiać schorowanego człowieka? No jak!
          >
          > Przecież Pan Jakubowski jest niewinny, jest tylko ciężko obłożnie chory.
          > Gdyby nie ta ciężka choroba, to On dowiódłby swojej niewinności przed sądem.
          > A tak - nie może biedak. Takie trudne do zrozumienia.
          >
          > Ale zapewniał mnie na Boga, że jest niewinny i ja mu wierzę. Kto by nie
          > uwierzył, tylko jakiś potwór bez żadnej wiary.
          > Trzeba wierzyć bliźnim po chrześcijańsku, a nie tak jak Wy - poganie jacyś.
          > Skąd to nabrało się takich w tym naszem kraju.

Bo to są same żydy i masony co tylko udają prawdziwych polaków. Przez takich
          nasz kraj umiera, a różne europejskie pedały i adidasy go wchłoną.

Chory człowiek ma zaświadczenie od lekarza i to nie byle jakiego bo
          wojskowego. A to się liczy. Chcecie podważyć obronność naszego kraju,
          dyskredytując wojskową służbę zdrowia. A wojsko to jest prawdziwa siła i już.
          A jak pięknie do kościółka maszerują i tam śpiewają. Aż łzy mam w oczach.

• czerwony_zlodziejski_ryj Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u 10.09.03, 14:44
            prawdziwy_polski_patriota napisała:

> czerwony_zlodziejski_ryj napisał:
            >
            > >
            > >
            > > Jak można się czepiać schorowanego człowieka? No jak!
            > >
            > > Przecież Pan Jakubowski jest niewinny, jest tylko ciężko obłożnie chory.
            > > Gdyby nie ta ciężka choroba, to On dowiódłby swojej niewinności przed sąde
            > m.
            > > A tak - nie może biedak. Takie trudne do zrozumienia.
            > >
            > > Ale zapewniał mnie na Boga, że jest niewinny i ja mu wierzę. Kto by nie
            > > uwierzył, tylko jakiś potwór bez żadnej wiary.
            > > Trzeba wierzyć bliźnim po chrześcijańsku, a nie tak jak Wy - poganie jacyś
            > .
            > > Skąd to nabrało się takich w tym naszem kraju.
            >
            > Bo to są same żydy i masony co tylko udają prawdziwych polaków. Przez takich
            > nasz kraj umiera, a różne europejskie pedały i adidasy go wchłoną.

Przesada. Ale uczciwości i prawdomówności to oni nas uczyli, no i uczą - to
            fakt, a my zdolne to i pojętne w tych naukach.
    • Gość: Asia Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: 195.92.39.* 10.09.03, 17:13
      Szkoda, że Gazeta nie wspomniała, że pan Stanisław J. zbierał
      pieniądze na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy - chyba w
      towarzystwie ludzi z Gazety na Mazowszu, o ile mnie pamięc nie
      myli?
      • Gość: Arek Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 19:10
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> Szkoda, że Gazeta nie wspomniała, że pan Stanisław J. zbierał
        > pieniądze na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy - chyba w
        > towarzystwie ludzi z Gazety na Mazowszu, o ile mnie pamięc nie
        > myli?

Asiu czyzbys byla blondynka ? :)
        • Gość: :) Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: 2.5.STABLE* / *.zep.com.pl 11.09.03, 09:14
          :)
    • Gość: kolega z sld Re: Chory, ale pracowity prezes PERN-u IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 14:17
      Gość portalu: 50 latek napisał(a):

> a idz pan z taka Polska !!! uklady sldowskie lekarz-polityk-
      > mafia-sady wszystko doslownie chora petla ciekaw jestem

kiedy
      > zapadnie wyrok na tego gnoja ktory falszowal wybory

wyroki już zapadły w m-cu lipcu, tylko jakie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka