Dodaj do ulubionych

pogotowie stomatologiczne

IP: *.plock.mm.pl 28.03.09, 18:51
jest wogóle u nas w miescie??
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:16
      Jest na ul CZwartaków 4 ,czynne w dni powszednie od 19,a w sobotę i
      niedzielę chyba 24 non stop.
      • Gość: ixa Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.plock.mm.pl 28.03.09, 21:50
        a dobrzy stomatolodzy tam przyjmuja czy miernoty?
        • Gość: ja Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.221.c77.petrotel.pl 29.03.09, 12:14
          taaaaaaaaaaaaaa, bardzo dobrzy - jak mi jakaś młoda cizia usuwała
          tam zęba to zastanawiałam się kto jest bardziej przerażony ja czy
          ona. Efekt był taki że zęba nie było a "nadal bolał". Udałam się do
          prywatnego stomatologa, który stwierdził że "pani stomatolog" z
          pogotowia - usuwając mi jednego zęba uszkodziła drugiego, który
          zaczął się ruszać. W sumie dzięki mojej wizycie na "pogotowiu
          stomatologicznym" mam nie o jednego, tylko o dwa zęby mniej :-/
          • Gość: ixa Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.plock.mm.pl 29.03.09, 13:14
            czyli to "pogotowie" skreslam w razie bolu
            • Gość: ja Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.098.c95.petrotel.pl 29.03.09, 13:50
              nie polecam stomatologów na kase chorych oni robią jeszcze większe spustoszenie
              a póżniej prywatnie trzeba po nich poprawiać jak jest dobry stomatolog to ma
              swój wypasiony gabinet na zębach nie ma co oszczędzać
          • Gość: ja Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.055.c79.petrotel.pl 02.12.14, 23:57
            Nuewiem za co sie placi te skladki...na pogotowiu maja wielki problem zrobic zeba i robia byle jak z musu pozatym obsluga nie mila takze nie polecam nikomu...znieczulenie sie dosttanie a zab sie nie zdazy znieczulic a juz wierca , bol niesamowity a one maja to w dupie...zenada plockie pogotowie dentystyczne ktos im powinien wziac sie za dupe...
    • Gość: xxx xxx IP: *.146.c82.petrotel.pl 08.03.14, 10:40
      nie polecam byłam z córką w nocy to takie nie miłe babsztyle zaczeły drzeć sie mi na córkę i już nigdy tam nie pójdziemy córeczke 2 noce bolał ząbek a one że kłamie co za wstrętne baby nie polecam naprawdę
      • Gość: yyy Re: xxx IP: *.class145.petrotel.pl 12.03.14, 07:00
        Najpierw doprowadzacie swoje zęby do takiego stanu, że nic poza usunięciem albo kanałowym leczeniem nie można już zrobić, a potem narzekacie na system. A nie lepiej regularnie chodzić na przeglądy i na bieżąco "łatać dziury". A już mamuśka xxx mnie rozwaliła pisząc, że dwie noce dzieciaka bolał ząbek. To dwóch nocy kobieto potrzebowałaś, żeby trzeciej z dzieciakiem wybrać się do stomatologa?
    • Gość: cierpiąca Nigdy w życiu do tego gabinetu !!!!!!!!!! IP: *.class98.petrotel.pl 08.03.14, 18:54
      nie wiem po co NFZ z takimi gabinetami podpisuje umowy chyba żeby ludzie woleli bardziej z bólem siedzieć niż cierpieć z powodu Pań sadystek które tam pracują i które tylko dziurę wywiercają i watkę każą wkładać i płukać po każdym jedzeniu i bez znaczenia czy przyjdzie 20-sto latek czy 40-sto latek czy 5 latek wszyscy jedna diagnoza i to samo zastosowanie tragedia na co idą nasze pieniądze w końcu ?????!!!!! Bo ludzkie pojęcie to przechodzi jak człowiek wchodzi do takiego gabinetu a tam Panie na które idą nasze podatki a one nafukane i z wielką łaską wyżywające się że człowieka boli i przyszedł prosić o pomoc. a więc nie życzę nikomu tam trafić a tym bardziej prywatnie iść ;(
      • Gość: qwerty Re: Nigdy w życiu do tego gabinetu !!!!!!!!!! IP: *.plock.mm.pl 28.03.14, 10:51
        tez slyszalem zle opinie na temat tego pogotowia byla moja znajoma tam z bolem zeba a wystarczylo zalozyc plombe a one wyrwaly i zrobil sie jej zebodol mimo tego ze nie pali i nie jadla 2 dni i musiala isc prywatnie
        • Gość: zenada!!!! Re: Nigdy w życiu do tego gabinetu !!!!!!!!!! IP: *.055.c79.petrotel.pl 03.12.14, 00:04
          A z ta watka to prawda wierca a potem watke wkladaja i kazda robi tak samo.... Nie zwracaja uwagi na to czy kogos boli czy nie...z bolu mozna zemdlec a one jeszcze powiedza ze juz nic zrovic nie moga a ze czlowiek z volu buzie zamyka to one ze sie im prace utrudnia... Nie polecam lepuej w domu siedziec z bolem i wziac przeciwbolowe...
          • Gość: płockman Re: Nigdy w życiu do tego gabinetu !!!!!!!!!! IP: *.158.c82.petrotel.pl 08.06.15, 22:29
            Córkę bolał ząb wieczorem, no i pojechaliśmy na tych Czwartaków. I wam powiem.... nic się tam nie zmieniło. Nadal stosowana jest metoda wacika. Porażka. Nie polecam.
    • wojsoki Re: pogotowie stomatologiczne 18.06.15, 16:56
      Witam
      Jest już alternatywa. Prywatny Gabinet Stomatologiczny realizujący pogotowie stomatologiczne w godz. 20-22 na osiedlu Międzytorze tel. 570786571
      • Gość: pacjentka Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.205.c87.petrotel.pl 08.07.15, 22:33
        Polecam prywatne ppgotowje stomatologiczne na ul piaska w plocku przemiła pani doktor wspaniałe podejście do pacjeta byłam dzisiaj polecam naprawde bezboleśnie
      • Gość: Pacjentka Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.146.1.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.15, 23:24
        Polecam. Pełen profesjonalizm, solidnie i nie drogo. Pani doktor przyjęła mnie z bólem rownież w sobotnie popołudnie.
      • Gość: Magdalena Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.class144.petrotel.pl 26.02.16, 14:02
        Także polecam. Przemiła Pani doktor przyjęła nas choć było już po 22. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera również na poczekalni :) Ból minął, noc w końcu przespana i do tego niedrogo - super, że powstała taka alternatywa z takim zaopatrzeniem technicznym, co wielu gabinetom niestety brakuje.
      • Gość: raftu Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.16, 11:44
        jest faktycznie alternatywa do pogotowia: pani ma więcej sprzętu ale specjalista żaden. w odróżnieniu od pogotowia kasę inkasuje i wciska to za co jej przedstawiciel jakies firmy medycznej pewnie płaci. sprawia wrażenie miłej, ale po wzięciu pieniędzy to najlepiej sp.... - nieważne jaki efekt
    • Gość: Pacjentka Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.plock.mm.pl 27.12.15, 22:37
      Zachęcam do korzystania z prywatnego pogotowia stomatologicznego na Międzytorzu. Bardzo profesjonalna obsługa, miła i delikatna, a co najważniejsze niedroga.
    • Gość: Pacjentka Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.15, 19:57
      Polecam pogotowie na Czwartakow ! Panie przemiłe same zaproponowały znieczulenie , przyznam ze często prywatnie nie ma tak sympatycznej obsługi
      • Gość: piekielna_siódemka Re: pogotowie stomatologiczne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.03.16, 11:38
        Zgadzam się z przedmówczynią. Pani stomatolog na pogotowiu nocnym przemiła:) no i co najważniejsze potrafi pomóc:) ulga niesamowita. 5 godzin płaczu, bo niestety znieczulenie puściło po 15 min, ale to już nie jest wina pani stomatolog, że nfz finansuje takie znieczulenie a nie inne..
      • opondex Re: pogotowie stomatologiczne 20.05.16, 20:35
        "Miłe Panie"? To chyba żart. Same sobie piszą opinie. Nigdy (nawet za komuny) tak mnie nie potraktowano. Obrzydliwe baby. To chyba najbardziej miłe co mogę napisać. Przecierpieć noc i iść prywatnie. Jarek
    • opondex Re: pogotowie stomatologiczne 20.05.16, 20:58
      Byłem na Czwartaków. NIGDY TAM NIE dajcie sobie "robić" zębów. Niemiłe, opryskliwe ... co ja tam piszę - po prostu obrzydliwe babska.
      Pierwsza chwila - oburzone, że się je budzi. Dalej już tylko gorzej.
      Na drugi dzień udałem się do własnego stomatologa prywatnie. I pytam - ile tym babom płacicie żeby tak "obsługiwały"? No ... uśmiał się przednie. Ale poważnie, od lat znana sprawa. Chyba dla wszystkich, tylko nie dla władz miasta, które co roku dają kontrakt tym nierobom.
      PRZECIERPIEĆ do rana, ALE NIE TAM. Za komuny, jak pamiętam, to było dużo milej.
      • zawiedziona555 Re: pogotowie stomatologiczne 09.07.16, 19:04
        Właśnie byłam na "Pogotowiu stomatologicznym" w Płocku...
        Panie się śpieszyła bo kończyła dyżur, chyba na imieniny się śpieszyła bo była ubrana jak u cioci na imieninach a nie jak lekarz.
        Pani bała się zrobić mi znieczulenia bo jestem uczuleniem, kazała zrobić próbę na idokaninę.
        Wyrwać nie chciała bo do tego potrzebne jej zdjęcie...
        Niestety ząb tak bolał że nie wyrobiłam borowania bez znieczulenia...
        Panie więcej mi gadała swoich mądrości niż chciała i pomagała.
        W efekcie pojechałam 30 kilometrów by pani mogła popukać w zęby mimo że widać gołym okiem że ząb pokruszony... Nic nie zostało mi zrobione, kazano mi czekać do poniedziałku i w sumie dalej nie wiem co mogę zrobić, a żab dalej boli...
        OMIJAJCIE to "pogotowie stomatologiczne" dla mnie to farsa.
        • robertdusza7 Re: pogotowie stomatologiczne 11.11.16, 14:20
          Byłem w Pogotowiu stomatologicznym w Płocku z 5 latkiem masakra nie polecam panie jak z PRL-u bez znieczulenia bez normalnego podejścia do dziecka wielka łaska że Pani zrobiła co cokolwiek. Na pewno tak tego nie zostawię w poniedziałek jadę do NFZ złożyć oficjalną skargę.
    • iweta1294 Re: pogotowie stomatologiczne 20.11.16, 17:17
      Polecam!!!Panie przemiłe,profesjonalna obsługa a przede wszystkim nic nie boli!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka