Dodaj do ulubionych

nowy biznes

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 23:22
nie mogę znaleźć pracy. nie jest jednak źle. posiadam 50 metrowy lokal na
dużym osiedlu i mam trochę gotówki. tylko co otworzyć by nie stracić reszty
kasy. może macie jakiś ciekawy pomysł.
Obserwuj wątek
    • Gość: lelel Re: nowy biznes IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 23:57
      produkcje amfetaminy
      • Gość: knur zaiste ^^ IP: *.acn.pl 26.09.03, 16:56
      • Gość: greg Re: nowy biznes IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 21:56
        podaj swój adres to wyprodukuję tyle żebyś się nażarł i zdechł
      • Gość: George z Chicago Re: nowy biznes IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 27.09.03, 03:27
        Za na mowe do czynu karalnego tez sie odpowiada . Ale ty o tych
        robot jestes a pozniej chcesz czerpac korzysci , gnido .
    • Gość: George z Chicago Re: nowy biznes IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 26.09.03, 23:25
      Rob to co najlepiej lubisz i znasz sie na tym , poswiec czas na
      markieting , na pewno znajdziesz wielu doradcow , ale kieruj sie
      swoim rozumem i intuicja . Powodzenia zycze , ja zainwestowalem pare
      setek tysiecy $ USA , zaluje . Tu bym mial zwrot trzykrotny - ponad 1
      mil. $ USA . Plock Wiadukt 1 . Chemia przemyslowa i domowa .
      • Gość: greg srek Re: nowy biznes IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 23:30
        nie sądze matole!
        • Gość: George z Chicago Re: nowy biznes IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 27.09.03, 03:22
          Przyjemnie poznac , George . Nie wiedzialem ze nowa nicka jest
          pana ;matol; , slusznie sie tak nazwales , innego zdania o tobie nie
          mialem . Lelek , Gosc , lalunia - pasuje .
      • Gość: Jacek Re: nowy biznes IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.09.03, 09:12
        Greg - domyślam się kim jesteś. Twój brat mieszka w bliku w którym również ja
        mieszkam. Jest wyjątkowym palantem i debilem. Ostatni próbował w naszym bloku
        (wspólnota) przejąć zarządzanie tzn. administrować budynkiem. Nim go usuneliśmy
        z pozycji administratora narobił kupę długów (zbierał pieniądze od lokatorów a
        nie płacił wodociągom, energetyce cieplnej czy zakładowi energetycznemu.
        Wszystkich pocza jak prowadzić firmę a sam palant zalego z czynszem za
        mieszkanie i trzeba było skierowac sprawę do sądu o zapłatę długu lub eksmisję.
        Ostatnio wydawał za mąż córkę, mimo że ma "gołą dupę" do kościoła wynajął
        rycerzy i halabardników. pełna pompa. Dziwię się jak mogłeś zaufać takiemu
        debilowi, mimo ze to rodzony brat.

z pozdrowieniami
        • czerwony_zlodziejski_ryj Dzieki Bogu za Jacka Kedryne 27.09.03, 12:23
          Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Greg - domyślam się kim jesteś. Twój brat mieszka w bliku w którym również ja
          > mieszkam. Jest wyjątkowym palantem i debilem. Ostatni próbował w naszym bloku
          > (wspólnota) przejąć zarządzanie tzn. administrować budynkiem. Nim go
          usuneliśmy
          >
          > z pozycji administratora narobił kupę długów (zbierał pieniądze od lokatorów
          a
          > nie płacił wodociągom, energetyce cieplnej czy zakładowi energetycznemu.
          > Wszystkich pocza jak prowadzić firmę a sam palant zalego z czynszem za
          > mieszkanie i trzeba było skierowac sprawę do sądu o zapłatę długu lub
          eksmisję.
          >
          > Ostatnio wydawał za mąż córkę, mimo że ma "gołą dupę" do kościoła wynajął
          > rycerzy i halabardników. pełna pompa. Dziwię się jak mogłeś zaufać takiemu
          > debilowi, mimo ze to rodzony brat.
          >
          > z pozdrowieniami

Tak trzymać, a będziemy górą.

Niech Bogu będą dzięki, że mamy wsród nas - lewicy - Jacka Kędrynę, filar i
          duszę duszę naszego jestestwa.
          • Gość: jacek Re: Dzieki Bogu za Gazetę Wyborczą IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.09.03, 13:52
            Miły administratorze forum z Gazety Wyborczej, prośba nie steruj i nie wtrącaj
            się w dyskusję na Forum.

z wyrazami poważania
          • jacek.0001 Re: Dzieki Bogu 16.02.04, 23:23
            nie widzę ostatnio tego gościa, było zebranie wspólnoty i mnie bardzo
            zaskoczył, na plus, zaczynam się do niego przekonywać, może to co chciał zrobić
            było dobre ale nie umiał tego przedstawić

z pozdrowieniami dla czerwonego_złodziejskiego_ryja
        • czerwony_zlodziejski_ryj Jacku! Czy już przeprosiłeś 16.02.04, 10:33

• Gość: bystry nie odzywam sie bo... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 11:57
        mam zle wiadomosci, a tylko troche dobrych.

Dobra to ta, ze Twoj zaufany czlowiek zatrudnił fikcyjnie na twoj koszt swojego
        syna w upadajacej firmie na wiadukt (jezeli to o to chodzi) i razem za to udalo
        im się pobudowac ładny dom w Słupnie, a zla wiadomosc, że nie maja za co go
        skonczyc. Liczyli na jakas kase za nieruchomosc, ale cos im nie wyszlo i nie da
        sie jej sprzedac, klna strasznie.
        A firma faktycznie nie istnieje.

Do zlych naleza rowniez te, ze bardzo długo nie byly placone zusy, a tylko ty
        za to odpowiadasz.
        Sam widzisz, ze nie ma co pisac.
        • Gość: Jacek Re: do polonusa z Chicago IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.09.03, 13:37
          W chwili obecnej wchodzenie i trzymanie sie chemi domowej (do czyszczenia)
          chyba nie ma wiekszego sensu przy takim nasyceniu rynku i tego co oferuja
          hipermarkety. Ale zastanów sie czy nie powinieneś wejść w chemie przemysłową.
          Chemikalja do czyszczenia podłóg, wykładzin, usuwania tłuszczów, chemię do
          utrzymywania czystości w zakładach przemysłowych. Jeśli chodzi o "twoją" firme
          w Płocku powinienieś znależć sobie kogoś do prowadzenia tej firmy, kto bedzie
          sie przykładał.
          • Gość: Jacek Re: do polonusa z Chicago IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.09.03, 13:49
            to jeszcze raz ja. Mimo twoich złych doświadczeń z rodziną (wszak wychodzi się
            z nią najlepiej na zdjęciu) powinieneś mimo wszystko zaryzykować i powtórnie
            zainwestować w naszym mieście. W chwili obecnej "otwiera" sie nowy segment
            rynku na którym w najbliższym czasie będzie można mieć bardzo dużą stopę zwrotu
            z zainwestowannego kapitału. Chodzi tu o ochronę środowiska - a konkretnie
            recykling. Każda fabryka, sklep, itd. sprzedający towar bedą musiały wykazywać
            się tym że przyjmują spowrotem opakowania i zuzyte urządzenia i że zostały one
            przetworzone spowrotem do poziomu surowca. dOTYCZY TO PAPIERU, KARTONU, BUTELEK
            pet, akumulatorów, itd., praktycznie wszystkiego. Przetworzony surowiec można
            sprzedać, ale "artykułem" handlowym będą również karty przekazania odpadów i
            karty recyklingu. ktoś ko w to wejdzie przemysłowo będzie miał niezły interes.
            z pozdrowieniami
            • Gość: George z Chicago Re: do polonusa z Chicago IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 27.09.03, 17:07
              Ciesze sie ze ktos normalny i zeczowy podejmuje dyskusje. Ciezko jest
              wywlekac brudy lub nie dociagniecia psychiczne ze swego otoczenia .
              Slyszalem o jego zakusach i wiem o innych nie wypalonych , przynajmniej
              nie moze powiedziec ze ja w ta nedze go wpedzilem .Co do mojego
              czlowieka to mu ufam , bylem na jego posesjach , rozmawialismy , uwazam
              ze kazdy czlowiek ma swoje zdanie i niech robi jak uwaza . Wiem o
              Zusie , mam swoja opinie , patrz na te molochy . Panie Jacku bardzo
              dobre spostrzezenie , mam pewna dokumentacje na ten temat , wiadomosci .
              • Gość: George z Chicago Re: do polonusa z Chicago IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 27.09.03, 17:24
                Nie wyzekam sie ze nie bede przeprowadzal iwestycij w Polsce , tu sie
                urodzilem , dorobilem sie w USA , latwo nie bylo , tak ze sie
                zachartowalem . Chcialem cos dla swego ukochanego miasta zrobic , mysle
                ze zrobilem wiecej niz nie jeden choc to nie wszystkim bylo na
                reke , takie zycie . Niejeden mniej zrobil i go chwalono , nie narzekam
                bo jak cos robie z serca nie oczekuje podziekowan , ale nie pozwole
                robic z siebie wariata tak jak chcial zrobic ze mnie niby brat. Jak by
                poprosil odpowiednio to by dostal , tak on i jego niby ;przyjaciele;
                dostana po ryju . Juz to sa kryminalisci bo byli osadzeni , ten probowal
                zabic mojego Dyrektora bo nie dawal sie wykurzyc jak poprzedni mlody
                dobry czlowiek . Czy pan gral w pilke nozna , na marginesie .
                Pozdrowienia .
                • Gość: Jacek Re: do polonusa z Chicago IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.09.03, 17:42
                  W piłkę nożna grałem a trampkarzach w WISLE Plock, ale b. dawno temu - około 6
                  lat. Naszym trenerem był Zajchowski i Korzuszek. Stadionu Wisły jeszcze nie
                  było, Wisła trenowała i grała na boisku pod OBR pod Petrochemią.

z pozdrowieniami
                  • Gość: George z Chicago Re: do polonusa z Chicago IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 27.09.03, 17:51
                    Czy w tym czasie ja nie boksowalem , zna Pan Sp. Zygmunta S.mieszkal na
                    parterze w tej samej klatce co ten debil .
                  • Gość: George z Chicago Re: do polonusa z Chicago IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 27.09.03, 17:54
                    A moze Pan trenowal z Wojtkiem Jarzynskim , w tym czasie ze
                    Slodowej .Pozdrowienia.
              • Gość: bystry zusy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 12:38
                Gość portalu: George z Chicago napisał(a):
                > Wiem o
                > Zusie , mam swoja opinie , patrz na te molochy .

To nie chodzi o molochy, tylko ciebie.
                W Polsce ostatnio idzie się za to siedzieć, a dodatkowo osoba(y) sprawująca(e)
                zarząd w spółce musi (zą) to zapłacić z prywatnych pieniędzy.
                • Gość: bystry prawda czy bujda IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 12:42
                  a co z tą sprzedażą? Dobrze słyszałem, czy bujda?
                  • Gość: George z Chicago Re: prawda czy bujda IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 28.09.03, 19:10
                    Zostalo sprzedane za 500.000 USA , pieniadze wplynely w piatek, firma z
                    Izraela , komunikacyjna . Nie jestes taki bystry , debil jestes .
                    • Gość: Bystry Re: prawda czy bujda IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 16:17
                      Georg z chikago napisał

"Zostalo sprzedane za 500.000 USA , pieniadze wplynely w piatek, firma z
                      Izraela , komunikacyjna . Nie jestes taki bystry , debil jestes ."

Zadałem grzecznie pytanie, a "kto pyta nie błądzi".
                      Ale z jakiego powodu ty mnie obrażasz? Czyżby znowu nos ci się wydłużył, a
                      pytanie bardzo Cię zdenerwowało?

--
                      bystry
                      • Gość: George z Chicago Re: prawda czy bujda IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 29.09.03, 16:23
                        Smiac mi sie chce , nigdy nie rozumiales prostych spraw . Sam sie
                        obrazasz , zmien poziom .
                        • Gość: Bystry Re: prawda czy bujda IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 16:37
                          Dobrze, zmieniam poziom. Debil jesteś.
                          • Gość: George z Chicago Re: prawda czy bujda IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 29.09.03, 22:03
                            Normalni ludzie nie majacy nic do ukrycia wystepuja pod swoim jmieniem ,
                            jasno precyzuja swoje wypowiedzi , a ty sie chowasz pod nyckami i bzdury
                            wypisujesz albo Sadem straszysz. Juz ci mowilem to nie te czasy ,ze komus
                            sloma z butow wystawala i myslal ze jest w oborze . Nie chce tu nikogo
                            obrazac bo sam slyszalem jak nie ktorzy pieknie potrawia rozmawiac ze
                            zwierzetami . Nie moge tego powiedziec o Sedziach z Plocka , niektorych i
                            do obory bym nie poscil .Zwierzeta by sie z nich smialy , takie
                            debile .
                            • Gość: Bystry Re: prawda czy bujda IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 13:27
                              Gość portalu: George z Chicago napisał(a):
                              Nie moge tego powiedziec o Sedziach z Plocka , niektorych i
                              > do obory bym nie poscil .Zwierzeta by sie z nich smialy , takie
                              > debile .

To idź i im to powiedz, albo napisz do nich.
                              • polk1 Re: prawda czy bujda 07.10.03, 16:31
                                Dyskutujesz nie na temat.
                              • polk1 Re: prawda czy bujda 07.10.03, 16:31
                                Dyskutujesz nie na temat
                                • Gość: Bystry z Płocka teraz prawie na temat IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 13:57
                                  polk1 napisał:

> Dyskutujesz nie na temat

teraz na temat byznesu w Płocku tego jak mu tam Georga z Chicago, to trochę na
                                  temat. Tam jest link do tych byznesow i przekretow, hahahhhaahhhaha.
                                  www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=66&w=8417927&a=8505176
          • Gość: George z Chicago Re: do polonusa z Chicago IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 27.09.03, 17:43
            Panie Jacku mozna podejsc i umowic sie na rozmowe i wymienic swoje
            spostrzezenia jednoczesnie wyrobic swoj osad , zawsze staram sie dojsc do
            punktu wyjscia . Zapraszam . Capital Polska , Wiadukt 1 . Mamy chemie
            przemyslowa . Dobrze ze ktos z Wyborczej patrzy ,pilnuje to moze beda
            chcieli sie prawdy dowiedziec i sie skontaktuja , sam redakcje czasopisma
            Wyborczej prosilem o kontakt z Plockim Sadem aby przekazywali mi
            korespondencje bo Sad sie uparl zebym mu podal adres do doreczen , ja mam
            od 22 lat w Chicago , a zaufanie pokladam w Wyborczej to miedzy innymi ich
            wskazalem, ale redakcja odrzucila co uwazam za sluszne , wyraznie w
            kodeksie cywilnym jest napisane ze czlowiek posiada jedno miejsce
            zamieszkania . Ale Sad Plocki byl innego zdania i kazal na sile szukac w
            Polsce , Jak znalazlem to chcieli tego czlowieka aresztowac , do tej
            pory ma duzo przykrosci .
            • Gość: Jacek Re: do polonusa z Chicago IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.09.03, 18:23
              Jarzyński przeszedł na "wyższy" etap piłki nożnej, ja zmieniłem zainteresowania
              i przerzuciłem sie na modelarstwo szkutnicze. Trochę czasu to zajeła (z
              perespektywy czasu zastanawiam sie czy nie była to strata czasu), ale
              zwiedziłem dzieki temu Europe i trochę świata, a i wyniki miałem całkiem niezłe.
              Jeśli chodzi o działalnośc to w chwili obecnej próbuje uruchomić produkcję
              podzespołów elektronicznych do techniki oświetleniowej. W chwili obecnej
              załatwiam certyfikaty Unii Europejskiej. Uważam że w naszym kraju jest teraz
              pora na inwestycje w związku z wejsciem do UE.

pozdrowienia i na 2 godziny przerywam bo żona mi jazgocze i muszę iśc do pracy.
              • Gość: George z Chicago Re: do polonusa z Chicago IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 27.09.03, 18:38
                Dzieki za rozmowe , nie przeszkadzam i zycze sukcesow .Wiem jedno gdy
                ktos za mlodu sie potrawil sprawdzic, cos dokonac to i pozniej potrawi
                cos zdzialac a nie narzekac na ciezkie dziecinstwo . Z powazaniem .
                • Gość: jacek Re: do polonusa z Chicago IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.09.03, 19:34
                  już jestem, chętnie przez Wiatraki 1 wymienię e-mail do korespondencji.
                  Sz. mieszkał w klatce deb. na parterze , pierwsze dzwi przy wejściu, ja
                  mieszkam w klatce obok w stronę Samu. Sz. wyprowadził sie już z Naszego
                  osiedla.
                  • Gość: George z Chicago Re: do polonusa z Chicago IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 28.09.03, 19:54
                    Wiem ze Zygmunt nie zyje , a Waldek, mieszka na PCKa ,Nieiech Pan pojdzie
                    to zlapiemy kontakt , pozdrawiam.
          • Gość: rex Re: do polonusa z Chicago IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 20:44
    • czerwony_zlodziejski_ryj Uczyc sie od Jacka Kedryny 29.09.03, 09:19
      Uczcie się od Jacka Kędryny, moje czerwone złodziejskie ryje, jak się sprawy
      załatwia, kiedy świeżej kasy potrzeba.
      A potrzeba zawsze, zawsze - moje kochane i miłe sercu ryje.
      • Gość: jacek Re: Czerwony Ryju IP: *.pt-2.petrotel.pl 29.09.03, 17:33
        Miły mój przedmówco - w chwili obecnej na elektronice jest duży zwrot
        zainwestowanego kapitału, więc można samemu sfinansować swoją rozwijającą się
        działalność. Aktualnie można otrzymać dotacje z Unii Europejskiej w ramach
        programu dla małych i srednich przedsiębiostw - radzę zwrócić się do Centrum
        Wspierania Biznesu do pan Eryka Szmulewicza to być może i tobie pomoże jesli
        chcesz rozpocząc działalność. Nie jestem zwolennikiem jakichkolwiek kredytów
        czy wspólników. Dorabianie darmozjadów w bankach, a wspólnicy bardzo rzadko
        żyją w zgodzie - najczęściej rozchodzą się w kłótni.

Bardzej interesujące sa "trendy" na światowych rynkach, dostęp do informacji
        czy technologii. W chwili obecnej np. poszukuje normy UE IEC 924 - jak jesteś
        tak poinformowany powiedz gdzie to można dostać.
        • Gość: George zChicago Re: Czerwony Ryju IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 29.09.03, 18:07
          P anie Jacku , najwiecej ci gadaja co najmniej potrawia zrobic .Czerwony
          ryj stara sie podpuszczac , tak to on nic nie potrafi . Z powazaniem .
          • Gość: jacek Re: Czerwony Ryju IP: *.pt-2.petrotel.pl 29.09.03, 18:13
            Wiem ale mam podejrzenie ze robi to ktoś kto ma dostęp do IP wysyłanych postów.
            Zaczynam podejrzewać że dyskusją "steruje" ktoś z Gazety. A przecież są zbyt
            poważną spólka aby bawić się w takie rzeczy. Podpuszczanie ludzi na siebie , to
            coś innego niż formu gdzie ludzie pisza posty spontanicznie.
            • Gość: jurek Re: Czerwony Ryju IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 21:00
              brawo jacek takich ludzi w plocku potrzeba.skrzyknijmy sie do robienia biznesu
              w plocku i pokazmy ze jeszcze potrafimy cos zrobic.ja znam paru fajnych
              chlopakow ktorzy chetnie sie przylacza, a debila tez widzialem jak prowadzil
              corke z kosciola do ratusza, a za nim szedl prezydent i ze stu rycerzy z
              dzidami i mieczami
              • Gość: Jacek Re: Czerwony Ryju IP: *.pt-2.petrotel.pl 03.10.03, 20:15
                uważam że największy bład jaki robią ludzie chcący założyć własna działalnośc w
                miescie Płocku to ci którzy chcą zarabiać na handlu i usługach. Płock jest na
                to za małym miastem. Według mnie dla Płocka szansą jest produkcja która jest
                sprzedawana poza Płock. I tu jest jedyna szansa. Zawsze zastanawiałem sie
                dlaczego w Płocku który jest "stolicą" polipropylenu i polietylenu nie ma
                małych firm produkujących np. przysłowiowe wiadra czy mydelniczki. Produkują to
                wszędzie tylko nie w Płocku. Mamy technikum elektryczne i elektroniczne a czy
                znasz jakąś wiekszą firmę produkującą coś w tej branży. Mój kuzun z Brzegu n.
                Odrą 2 lata temu zrobił kilka ozdobnych kutych zawiasów do drzwi dla sąsiada
                stolarza. W chwili obecnej nie wyrabia sie z produkcją do Niemiec. A może
                produkować wyroby tzw. "rękodzieła artystycznego" gdzie ceni się to że wyrób
                jest artystyczny i robiony ręcznie a nie sztampa z taśmy.
                • Gość: Jacek Re: Czerwony Ryju IP: *.pt-2.petrotel.pl 03.10.03, 20:19
                  Ps. zakłady ELGO w Gostyninie mają podwykonawców którym zlecają drobne partie
                  prac do wykonania daleko od Płocka m.in. w Wójtowie koło Olsztyna a dlaczego
                  nie np. w Płocku. Uważam że naprawde należy zmienić sposób myślenia naszych
                  lokalnych "bizmesmenów"
              • Gość: Jacek Re: DO JURKA IP: *.class146.petrotel.pl 04.10.03, 10:43
                chętnie nawiąże kontakt z ludzmi którzy nie tylko narzekają ale coś chcą zrobić
                i rozruszać to miasto. Na władze miasta w problemie bezrobocia nie ma co
                liczyć. Czy czerwone, czy czarne czy zielone myślą tylko o sobie. Minął rok i
                co do powiedzenia ma pełnomocnik ds. bezrobocia. Cukrownia zlikwidowana, LEVI'S
                od ubiegłego tygodnia rozpoczął wypowiedzenia (do czerwca 2004 - 250 osób) itd.
                Prywatnie go znam 15 lat - sympatyczny facet - ale co to ma do bezrobocia.
                Wszyscy podniecają się Parkiem Technologicznym, a ja twierdzę że będzie to
                jedno wielkie gówno, a to dla tego że na teren tego parku zostaną wyniesione
                sprywatyzowane spólki ORLENU i po to on powstaje. Jedyna pozytywna rzecz to
                budowa oddziału firmy Schulman - produkcja barwników do tworzyw ale będzie to
                tylko około 30 miejsc pracy.
                W wielkim hukiem ogłoszono powstanie Płockiej Izby Gospodarczej ale panowie
                byłi tak niudolni że nawet nie potrafili napisać statutu i nie zostali do tej
                pory zarejestrowani nie mówiąc żeby cokolwiek zrobili.
                • Gość: George z Chicago Re: DO JURKA IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 05.10.03, 19:24
                  Nie wiem czy to bylo do mnie skierowane , nie chcialbym sie wtracac ze
                  swoimi spostrzezeniami . Bylem wylaczony ze wzgledu na bardzo mila
                  wizyte przyjaciol o profilu biznesowo - towarzyskim z Wiednia.
                  • Gość: Jurek Re: DO Georga IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 22:20
                    Panie Georg widzę,że Pan Jacek ma dobre pomysły. Zbierzmy się razem i pokarzmy
                    siłę i coś w Płocku zróbmy. Widzę,że Pan ma duże kontakty i wiedzę. Spotkajmy
                    się w Płocku i porozmawiajmy.Niech Pan nam pomoże Panie Georg.My pomysły Pan
                    dolary i do roboty chłopy. Co Pan na to?
                    • Gość: George zChicago Re: DO Georga IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 07.10.03, 03:23
                      Niech Pan wroci dom - korubcji, mozemy podyskutowac .Tez chcialbym
                      wiedziec z kim moge dyskutowac .
                      • Gość: greg Re: DO Georga IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 06:36
                        proszę Pana - zakładając wątek miałem na celu sprowokowanie forumowiczów do
                        dyskusji na temat szans ludzi we własnym biznesie na terenie Płocka.Szczególnie
                        myślałem o młodych ponieważ pomimo kończenia niezłych uczelni na miejsca pracy
                        w istniejących firmach nie za bardzo mogą liczyć. Z obietnic nawego Prezydenta
                        nic nie wychodzi, a firmy na razie tylko zwalniają pracowników (zakłady mięsne;
                        levis; spólki orlenu). Pan i pozostali ograniczyliście się do pyskówki a nie
                        dyskusji. W ramach wątku co Pan myśli o małej osiedlowej automatycznej
                        piekarni. z tego co się oriętuje technologia dostarczana jest razem z
                        maszynami. koszty urządzeń nie aż tak dyże biorąc pod pod uwagę możliwość
                        lizingowania.
                        • Gość: Ja Re: DO G 07 IP: *.class146.petrotel.pl 07.10.03, 06:48
                        • Gość: Jacek Re: DO G 07 IP: *.class146.petrotel.pl 07.10.03, 06:54
                          jeśli chdzi ci o piekarnię osiedlową to bym się mocno zastanowił, chyba ja
                          raczej bym w to nie wchodził.
                          policz: pomieszczenia, surowce, energia, lizing urządzeń, dolicz ZUS, pensje
                          swoją i ewentualnych pracowników = > policz ile tego byś musiał miesięcznie
                          sprzedawać aby wyjść na swoje.

a może np. maszyna do utylizacji butelek PET, otrzymujesz granulat który
                          sprzedajesz i dodaatkowo zawierasza umowy z np. sieciami sklepów na recykling,
                          dodatkowo np. z gminą. Automat kosztuje około 40 tys. - a może 60 % uda ci się
                          załatwić z dotacji z funduszy UE
                          • Gość: greg Re: DO G 07 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 22:18
                            analiza wyjątkowo skuteczna. wyraźnie obnaża słabość tradycyjnych biznesów.
                            propozysja utylizacji butelek pet dosyć ciekawa ale czy nie jest już zbyt duża
                            konkurencja w tej dziedzinie na rynku. może zastanowić się nad osiedlową siecią
                            inernetową. Tysiąclecia; Łukasiewicza zdają się być łatwym terenem do
                            okablowania, a cena tepsy za dostęp do netu długo będzie jeszcze wysoka.
                            • Gość: RZa Re: DO G 07 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 08:57
                              pomysl swietny z ta siecia....
                              tylko od kogo lacze?? od TEPSY ? buahehaehahaehhehahhahaeha
                        • Gość: George zChicago Re: DO Georga IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 07.10.03, 17:59
                          Jak Pan pamieta zostalismy przez czlowieka ktorego znam , polecal
                          produkcje narkotykow , sprowokowani do odpowiedzi Pana i moja .Stad
                          wywiazala sie ta dyskusja aby na forum pokazac prawdziwe oblicze tego
                          czlowieka wystepujacego pod innymi nyckami. Co do tematu, to jasie
                          wypowiedzialem, uwazam za cenne i trafne wypowiedzi Pana Jacka . W
                          gospodarce dziszejszej i przyszlosci wiekszy nacisk bedziei kladzie sie juz
                          na ekologiczne aspekty rozwoju firm. Na nowoczesna technologie i
                          nowoczesne zarzadzanie. Szczegolnie jezeli chodzi o kadre menadzerska.
                          Uczyc i powierzac ludziom o nowoczesnym sposobie zarzadzania, strategicznego
                          myslenia oraz podejmownia decyzyjnych ruchow w warunkach zmieniajacego sie
                          otoczenia i rynku regionalnego , narodowego i swiatowego. Tak widze
                          odpowiedz na temat pralni , piekarni, a i moje powyzsze podtrzymuje bo sa
                          zwiazane z tematem . Obrazuja jak pewne urzedy sa otwarte na te
                          inowacje . W swojej dzialalnosci prywatnej jestem 20 lat w USA , od 1991
                          w Polsce . Tak ze tego chleba pojadlem . Dziekuje .
                          • Gość: Jurek Re: DO Georga IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 22:30
                            Ale Pan ma doświadczenie i duży staż w USA. Niech pan pokarze w Polsce co Pan
                            potrafi zrobić. Bo jak narazie to Pan się chwali i wyzywa każdego kto tylko
                            zabierze głos w dyskusji. A pan tylko o sedziach i prokuratorach i wyzywa pan
                            Tu jest konkretna propozycja Pana Jacka którą popieram. To jak robimy ten
                            biznes i Pan się angażuje. Czy tylko pan będzie wyzywał. Bo stracę dla Pana
                            szacunek Panie Georg. Takich ludzi jak Pan Jacek nam potrzeba a nie pieniaczy.
                            Pozdrówka
                            • Gość: George z Chicago Re: DO Georga IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 08.10.03, 00:20
                              Nie wyzwalem sedziow, ale stwierdzilem , jezeli kreuz i Pan to wszyscy -
                              - to sie widac nie pomylilem. Z Panem napewno biznesu bym nie robil
                              bo Pan nie rozrozniasz prostych okreslen i znaczen slow . Nie mow za
                              kogos , mow za siebie . Ja panskiego zachwytu nie oczekuje , chciales
                              znac prawde to znasz . Jakie okulary nosisz to twoj problem , takiego
                              bedziesz mial garba .
                              • Gość: Jurek Re: DO Georga IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 22:56
                                Panie Georg rozumiem, że dla Pana na tym forum to wszyscy tacy sami jak
                                Kreuz.A kim Pan jest? Przedstaw się Pan nam. Ja nie wiem czy ja i Pan Jacek
                                chcielibyśmy robić biznes z Panem. Pan się zachowujesz jak bum chicagoski co
                                mu postawili kufel piwa i wypisuje jakieś po pijaku bzdury. A może Pan mieszka
                                w kartonach i tylko udaje biznesmena co to chce uczyć jakiś polaczków jak
                                robić biznes. To się Pan myli.
                                • Gość: George zChicago Re: DO Georga IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 09.10.03, 02:22
                                  Tu twoj kompleks nizszosci przemawia.
                                  • Gość: georg Re: DO Georga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 12:03
                                    po człowieku który opowiada że prowadzi od lat wiele interesów spodziewałem się
                                    mądrzejszej dyskusji na foru.zamiast tego Pan rzuca pomówieniami obelgami i
                                    prowadzi raczej bełkot niż dyskusję. jeżeli tak Pan prowadzi biznes to lepiej
                                    niech inwestuje Pan w Chicago a za dyskusje i inwestycje w Polsce już Panu
                                    dziekujem. do długiego niesłyszenia autor wątku
                                    • Gość: Jurek Re: Do Grega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 22:42
                                      Rzuciłeś dobry temat i widzisz większosc na tym forum to pajace. Ale nie
                                      załamuj się i życzę powodzenia.Myslę że jak będziesz uparty to znajdziesz dla
                                      siebie biznes.
    • qba26 Re: nowy biznes 29.09.03, 20:13
      Chcesz dorobić a masz dostęp do internetu to nie ma problemu.

www.MikesPaid4Email.com/pages/index.php?refid=qba
      Świetna firma. Płacą bardzo dobrze od 1 do 5 centa za link a ponadto punktowane
      linki zamieniają na kasę (tak że warto również klikać za punkty). E-maile
      przychodzą codziennie, a w każdym kilka linków. Płatne linki zawierają
      słowo "runner" np. www.MikesPaid4Email.com/scripts/runner.php?aA=677209
      Po "kliknięciu" na płatny link następuje logowanie na stronę sponsora. I tutaj
      najczęściej pojawia się u góry pasek z banerem i informacją ile sekund mamy
      oglądać stronę sponsora i ile za to dostaniemy np. Mike thanks you supporting
      his sponsors! You're the best. You will receive 5cents(s), once you have
      visited this sponsor's site for at least 15seconds . Po upływie określonego
      czasu pojawia się komunikat: " You've just been paid. See you soon!" lub
      podobne. W chwili pojawienia się tego komunikatu możemy zamknąć połączenie.
      Dodatkowo możesz zarobić więcej wchodząc na Paid2Click (NO SEARCHES) i
      Paid2Click (SEARCHES ONLY) w obrębie waszego konta w Mikes, można tam zarobić
      kilka dodatkowych centów. Nie polecam działu Paid2Signup w którym za zapisanie
      się do danego programu czy firmy można jednorazowo dorobić 25 centów! Zasypują
      skrzynkę emailami że trudno się ich pozbyć.

Firma daje - 30$ - na dzień dobry. Minimalna kwota wypłaty: - 150$ - to sporo,
      ale nie najwięcej. Poza tym firma "stara się" abyśmy z tą kasa zobaczyli się
      jak najwcześniej wysyłając mnóstwo e-maili i dając możliwości zbudowania 10
      poziomów referencyjnych za które dostaje się 10% zarobionej przez innych kasy.
      Wymagają abyś z tych 150$, które musisz mieć na koncie aby wypłacić, co
      najmniej 10$ pochodził wyłącznie z twojego klikania, bez pomocy bonusa czy
      poziomów referencyjnych. Gdy uzbierasz 150$, po zalogowaniu się na twoje konto,
      będzie widoczny przycisk "Request Payment" - po jego użyciu kasa zostanie
      przelana w sposób określony przez Ciebie w procesie rejestracji.

Dobre rady:
      1. Aby na klikanie poświęcić jak najmniej czasu powinieneś klikać na
      banery i linki używając opcji „otwórz łącze w nowym oknie”. Po takim otworzeniu
      możesz nawet już do niego nie zaglądać kasa i tak płynie a ty w tym czasie
      otwierasz dalsze łącza.
      2. Wpadniesz zapewne na pomysł tworzenia poziomów referencyjnych zapisując
      członków swojej rodziny /robi tak większość/. Nie zapisuj ich jednak na jednym
      poziomie a raczej stwórz poziomy jeden za drugim. Zarobisz więcej kasy dla
      rodziny bo każdy z nich będzie miał już poziomy referencyjne i dostanie swoje
      10%.
      3. Im więcej razy się logujesz tym częściej następuje wymiana banerów w
      Paid2clik.
      4. Tekst ten możesz użyć jak ja do tworzenia swoich poziomów
      referencyjnych zmieniając tylko drugi wiersz wpisując swój nick pod jakim
      zarejestrowałeś się w programie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka