maciek.zwany.jajem 01.09.08, 07:04 1 września, więc dzieciarnia poszła do szkół. Będzie trochę spokoju na forum, pomijając trolli - wagarujących nieuków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 07:19 maciek.zwany.jajem napisał: > 1 września, więc dzieciarnia poszła do szkół. Będzie trochę spokoju na forum, p > omijając trolli - wagarujących nieuków. Strach coś pisać. Albo jest się dzieciakiem, albo trollem, albo wagarującym nieukiem. :) Świetny komplement od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ucichło na forum 01.09.08, 09:34 Gość portalu: *** napisał(a): > Strach coś pisać. > Albo jest się dzieciakiem, albo trollem, albo wagarującym nieukiem. > :) > Świetny komplement od rana. Nie bierz tego tak do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donau eco Re: Ucichło na forum IP: *.248.c92.petrotel.pl 01.09.08, 08:45 Niektorzy szkol bez liku pokonczyli,teraz sie zajmuja sie praca i zarabiaja niemale pieniadze:)) Tak z rana wspaniala swiadomosc,ze jest po co zyc,choc nie ma dla kogo bo czlowiek sam,ale i to sie z czasem zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ucichło na forum 01.09.08, 09:36 mika_p napisała: > To ja chyba się do trolli zaliczam. 'Gwiazdki' zdeformowały sens mego wpisu, który nie tyczył się całości forumowej braci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:07 Jasne, teraz to gwiazdeczka wszystko zdeformowała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ucichło na forum 01.09.08, 17:57 Gość portalu: *** napisał(a): > Jasne, teraz to gwiazdeczka wszystko zdeformowała. > :) Nie gwiazdeczka, a gwiazdki. Nie wiesz jak się podpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 20:51 Wolę gwiazdka a nie gwiazdki- nie cierpię na rozdwojenie jaźni :) Bardzo śmieszne- tu się nie podpiszę P) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ucichło na forum 01.09.08, 21:24 Gość portalu: *** napisał(a): > Wolę gwiazdka a nie gwiazdki- nie cierpię na rozdwojenie jaźni :) > Bardzo śmieszne- tu się nie podpiszę P) Wobec tego podpisuj się w następujący sposób * (jedną gwiazdką). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 05:15 Jedna gwiazdka wygląda smętnie, dwie tak jakoś licho a trzy wyglądają tak w sam raz ;) "Ale mów mi gwiadka":) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ucichło na forum 02.09.08, 08:30 Gość portalu: *** napisał(a): > Jedna gwiazdka wygląda smętnie, dwie tak jakoś licho a trzy > wyglądają tak w sam raz ;) > "Ale mów mi gwiadka":) Więc będziesz Gwiazdka Discopolo, inicjały GD :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 09:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 20:59 maciek.zwany.jajem napisał: > Gość portalu: *** napisał(a): > > > Jedna gwiazdka wygląda smętnie, dwie tak jakoś licho a trzy > > wyglądają tak w sam raz ;) > > "Ale mów mi gwiadka":) > > Więc będziesz Gwiazdka Discopolo, inicjały GD :-D :) Od zawsze o tym marzyłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eleonora.wadliwa Re: Ucichło na forum 01.09.08, 12:30 maciek.zwany.jajem napisał: > 1 września, więc dzieciarnia poszła do szkół. Będzie trochę > spokoju na forum, pomijając trolli - wagarujących nieuków. W poniedziałek od rana, Ktoś mózg wytęża, A trudna to praca dla tego męża, Nagle gwizd! Nagle świst! Para z uszu buch! Dwa ostatnie neurony w ruch! Ruszyły powoli jak żółw ociężale, Szarpnęły synapsy w elektrycznym szale, I kręcą się, kręcą się myśli po czole, I marszczą się brwi w morderczym mozole, A dokąd? A dokąd? A dokąd tak gna? Przez switche, rutery, balckbony, przez las...hmm? I spieszy się, spieszy by błysnąć na brzask, A skądże to, jakże to, czemu tak gna? A co to to, co to to, kto to tak pcha? Że iskrzy, że wali, że bucha, buch-buch? To wrodzona głupota wprawiła to w ruch, To głupota, co neurotransmiterami do tłoków, A tłoki neuronami ruszają z dwóch boków, I gnają, i pchają, i głowa się toczy, Bo głupota te tłoki wciąż tłoczy i tłoczy, I cisza.. Stanęło...to myśl powstała genialna! Czas ją światu objawić, I pokazać co Ja Jajo mam w głowie, A potem w podskokach do przedszkola pobiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 12:40 ładne :))) ale nie taki diabeł straszny jak go malują :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Ucichło na forum 01.09.08, 12:43 Ooo!... Brawo, Eleonoro!...Chapeaux bas! Czyżby rymowanki zaczęły być na tym forum trendy???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 16:42 Maciek się obraził:) Nie napisze ni słowa. Obraził się to fakt. Chyba, że wiersz pisze Eleonorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ucichło na forum 01.09.08, 17:49 Eleonore, czy jak jej tam, mam wygaszoną, więc z reguły nie widzę co pisze. Wyjątkowo, skoro ją przywołalaś, przeczytałem jako niezalogowany. Ale i tak dla takiego grafomaństwa nie było warto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 15:07 maciek.zwany.jajec napisał o 7:10 zanim mama odprowadziła go do przedszkola: > 1 września, więc dzieciarnia poszła do szkół. Będzie trochę spokoju na forum, p > omijając trolli - wagarujących nieuków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gah Re: Ucichło na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 15:27 raczej przybedzie bo zjada sie z terenu do płockich uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ucichło na forum bo zdechło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 21:13 bylo do przewidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ucichło na forum bo zdechło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:08 raczej zostało celowo wykończone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:fe nie ładnie tak pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:13 To miłe,że chcesz być mną. Choć nie wiem czemu nie chcesz być sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re:fe nie ładnie tak pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 13:03 forum zgniło podobnie jak Forum Romanum, ta sam ręka Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re:fe nie ładnie tak pisać 08.09.08, 13:00 Gość portalu: ola napisał(a): > forum zgniło Zanim postawisz diagnozę na podstawie zapachu, najpierw umyj się, przebierz, posprzątaj w mieszkaniu. Ten smród zgnilizny to wcale nie z forum dolatuje. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 forum paranojum 06.09.08, 15:59 To kiedy Ty maćku, romku-j. etc. wrócicie wreszcie do szkoły z tych wagarów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: forum paranojum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:00 e tam, zara ucichło, ----- www.kppis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś