Gość: zks IP: *.160.c90.petrotel.pl 15.01.09, 20:52 ja rozumiem ze nie jest modne pisac o pilce noznej no ale to co robia media w płocku to juz ostra przegietka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcel Re: Jensen do szczypiornistów: Musicie używać głó IP: *.041.c77.petrotel.pl 15.01.09, 23:14 Bardzo dobrze, że pisze się dużo (i w pozytywnym kontekście) o piłce ręcznej, Nigdy nie chodziłem na mecze tej dyscypliny, ale jak teraz aż bym się przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAg wisla.plocman.net/forum IP: *.c152.petrotel.pl 15.01.09, 23:59 Dajcie spokoj z płocką wyborcza, nie widzicie, ze ona jest od dawna antypilkarska?? Po prostu przy recznej latwiej się ogrzac i pieniadze wieksze i o sukces o wiele latwiej i na hali cieplej….. O noznej napisza jak cos się posypie, kibice cos przeskrobia albo Matusiak cos powie „madrego”. Wtedy będą przez tydzień trabic. Po co np. pisac ze kibice zbierali dary dla dzieci przed swietami i prosili gazete o pomoc? Przeciez to takie nieciekawe Po co pisac ze najbardziej utalentowany pilkarz odszedł w srode do Widzewa? Przeciez kregle ważniejsze! Teraz nadmuchują balon z Jansenem. Jakie to wszystko cudowne nagle się stalo, aż się rzygać chce jak się czyta te ociekające wazelina smierdzace bzdety…. Ale niech uwazają bo im wiecej nadmuchaja tym huk będzie wiekszy… :/ Kibicow zainteresowanych tym co dzieje się u pilkarzy, a dzieje się źle, odsylam na forum: wisla.plocman.net/forum/ tam w dziale Piłka nożna znajdziecie najświeższe informacje. Są nowi pilkarze! Z wyborczej się tego nie dowiecie….. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: wisla.plocman.net/forum IP: *.249.c83.petrotel.pl 16.01.09, 00:56 a kogo interesuje nozna na tym poziomie? Moze w turku jest to wydarzenie ja mam ich w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: wisla.plocman.net/forum IP: *.183.c92.petrotel.pl 16.01.09, 12:33 Na pewno o wiele mniej osob niz pilka nozna na poziomie ekstraklasy. Ale i tak Wisłą w nogę nadal interesuje się więcej osób niż Wisłą w rękę. Taka prawda, bo po prostu piłka nożna jest milion razy bardziej popularna w Polsce i na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Jensen do szczypiornistów: Musicie używać głów IP: 213.76.179.* 16.01.09, 07:00 Ja równiez nie bardzo rozumiem kogo interesują kopacze. W końcu za 2 lata i tak znikną na szczęście z tego miasta razem z otumanionymi kibolami więc o co chodzi???? Proszę popatrzeć na ich wpisy. Najpierw płaczą, że o nich się nie pisze a potem sami stwierdzają, że u nich jest źle... Zresztą jak zwykle. Gdzie tu sens i logika? Drogie dzieci, idźcie bawić się gdzie indziej. Macie przecież własne portalątko, gdzie opisujecie swoje sukcesy w meczach przeciwko takim tytanom jak Turek, Bodzanów i Tczew. Płock jest miastem piłki ręcznej!!!! Tak było, jest i będzie i nikt tego nie zmieni... Panowie ręczniki, czekamy na super rundę wiosenną. Głowy do góry i pokażcie całej Polsce, że nadal i niezmiennie jesteście nalepsi na polskim podwórku. Trener ma rację, tylko ciężką pracą można w życiu coś osiągnąć. Wkrótce przyjdzie czas na Europę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arni from P Jensen do szczypiornistów: Musicie używać głów IP: 193.59.95.* 16.01.09, 09:29 Panowie, nie kopmy się. Jesteśmy z Płocka szanujmy obie sekcje. Nie poniżajmy i nie dzielmy ani jednych ani drugich. Jak jesteś kibicem Wisły, to nie dziel ręczni - nożni. Sznujmy ich jako reprezentantów klubu WISŁA. Jeszcze tego nam potrzeba aby sie podzielić... Zapominacie, że prawdziwi kibic kocha KLUB a nie podział ręczni - nożni!? I chodziliśy na mecz do Blaszak arena a później na stadion lub odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Jensen do szczypiornistów: Musicie używać głów IP: *.236.c79.petrotel.pl 16.01.09, 11:31 Ja powiem szczerze ze od kiedy wyszła ta cała afera w noznej z kupowaniem meczy to przestałem wogole interesować się naszymi krajowymi rozgrywkami.Wczoraj jak przeczytałem artykuł o tym jak jeden z piłkarzy Korony za czasów Dariusza.W musiał brać w banku kredyt zeby zrzucać się na opłacane mecze to mnie normalnie już h... strzelił. Teraz tylko czekać jak zacznie się jazda z naszą Wisłą która za czasów rzadów Dmo osiagnęła niespodziewany sukces.To wszystko jest tak żałosne ze wcale się nie dziwie ze ludzie odsuwają się od sekcji noznej.Trenerowi Jensenowi i chlopakom z recznej życzę sukcesów na które wszyscy czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiss Jensen do szczypiornistów: Musicie używać głów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 11:46 Reczna to nasze Miasto,nozna to SMS Lodz itak to odbieraja prawdziwi kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dera Re: Jensen do szczypiornistów: Musicie używać głó IP: *.cable.smsnet.pl 16.01.09, 17:51 dziecko neostardy Odpowiedz Link Zgłoś