mario11222 10.05.09, 22:07 jednej cieniutkiej gazetki mniej, a jak sobie jeszcze pomyślę o sprawach sądowych, które czekają ich kilku byłych "dziennikarzy" to różne rzeczy przychodzą mi do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mara Re: Życie Płocka padło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 06:06 cieszysz się ze cos padło ? ty tez padniesz podły człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: Życie Płocka padło IP: *.241.c91.petrotel.pl 11.05.09, 06:51 Wpadka Krzaklewskiego w TVN24; "»Maryjan« obraża osobę świętą" Marian Krzaklewski; fot. Bartosz Bator PAP Marian Krzaklewski rozważa pozew wobec SLD. Powiedział o tym na antenie TVN24 po obejrzeniu spotu, jaki na jego temat przygotował Sojusz Lewicy Demokratycznej. Pozew ma dotyczyć określenia "Maryjan", które zostało zaczerpnięte z piosenki wyborczej... Krzaklewskiego. Najnowszy spot SLD przypomina wypowiedzi byłego szefa "Solidarności" sprzed 10 lat. Są w nim między innymi przywołane wypowiedzi lidera listy PO na temat konstytucji, która "jest gorsza niż bolszewicka nawałnica" i "głosowanie za nią to targowica". Spot kończy się hasłem "Danucie Huebner gratulujemy kolegi z listy" - Określenie "Maryjan" to obraza świętej osoby, która w maju jest szczególnie czczona w Polsce - stwierdził lider podkarpackiej PO. Odniósł się w ten sposób do tekstu "Marian Krzaklewski to nasz kandydat. Piękny Maryjan. Mądry Maryjan", który jest podkładem do spotu wyborczego SLD. Piosenka została odśpiewana po raz pierwszy na wiecu wyborczym Krzaklewskiego w 2000 roku, gdy walczył o stanowisko prezydenta RP. Na wiecu obecny był wówczas sam Marian Krzaklewski z żoną. - Kontekst tego spotu jest płytki. Nie wiem nawet czy go obejrzę do końca. To spot na miarę możliwości SLD - powiedział Krzaklewski w TVN24. Napisz do nas Wyślij znajomemu Drukuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp Re: Życie Płocka padło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:30 Widać, żeś dupowata. Wyrwałaś się z tym wątkiem jak z gołą zza krzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Życie Płocka padło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:40 > jednej cieniutkiej gazetki mniej, a jak sobie jeszcze pomyślę o > sprawach sądowych, które czekają ich kilku byłych "dziennikarzy" to > różne rzeczy przychodzą mi do głowy. a jak ja widze, jak dziennikarz cieszy sie, ze upadla gazeta, to różne rzeczy przychodza mi do głowy.ale to może tylko objaw zdrowej konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Życie Płocka padło IP: *.190.c66.petrotel.pl 11.05.09, 14:03 Gość portalu: dziennikarz napisał(a): > ....ale to może tylko objaw zdrowej > konkurencji zdrowej??? 8-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Życie Płocka padło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:32 > ....ale to może tylko objaw zdrowej > konkurencji zdrowej??? 8-0 właśnie.chyba zdrowej, skoro jeden dziennikarz cieszy sie z upadku innej gazety. może to taka "tradycja wspołczesna"? może objaw "zdrowej konkurencji" - oczywście w cudzysłowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koryt Re: Życie Płocka padło IP: 80.48.4.* 11.05.09, 20:16 NARESZCIE!!!! ANDRZEJ, SPOKO DAM CI ROBOTKĘ W WAWIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Życie Płocka padło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:22 > NARESZCIE!!!! ANDRZEJ, SPOKO DAM CI ROBOTKĘ W WAWIE..... dzieki Pawel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Życie Płocka padło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:36 padło to GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie Re: Życie Płocka padło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 22:59 tak tak tewu, miales udzial donosicielu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Życie Płocka padło 14.05.09, 10:21 Może warto pomyśleć o stworzeniu Dziennika Płockiego z informacjami aktualnymi na dziś - Życie Płocka było tygodnikiem i informacje które tam były mozna było przeczytać w Tygodniku Plockim. Podobnie nie mogę zroxumieć przedruków z GW w dwóch portalach płockich tj. plocman i plo.pl Czy twórcy tych portali nie mają własnych pomysłów na tekst o życiu płocczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemny lud Re: Życie Płocka padło IP: *.181.163.212.static.crowley.pl 14.05.09, 10:34 niestety t0o nie realne bo wynalazek gutenberga zastąpi wkrótce całkowicie internet..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek piesek Re: Życie Płocka padło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:45 mi sie zdaje, że to wina wiacka tego parszywego zdrajcy. wiacek liże każdemu dupe i każdemu ją daje. wiacek winny. macej wiacek sekretarka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red. Re: Życie Płocka padło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 23:23 GW padło a teraz jeszcze forum.fronda.pl/?akcja=pokaz&id=2535628 Odpowiedz Link Zgłoś