Dodaj do ulubionych

Oddam bernardynkę - Warszawa

IP: *.crowley.pl 17.09.04, 18:21
Mam ogromny problem.. Szukam nowego, kochającego pieski właściciela dla mojej
4,5-letniej bernardynki.. Pies jest piękny, wesoły, kontaktowy i zdrowy.
Niestety, muszę ją oddać z powodów osobistych..
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wertep Re: Oddam bernardynkę - Warszawa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.04, 02:25
      Jak wygląda?
      • Gość: Ola Re: Oddam bernardynkę - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:22
        Pewnie jak bernardyn...
    • Gość: edika Re: Oddam bernardynkę - Warszawa IP: *.mi.gov.pl 30.09.04, 16:07
      proszę podaj jakiś namiar do siebie. Ja mam 4 letniego pieska podobnego do
      Bernardyna i chcielibyśmy mieć jeszcze suczkę.
      Mieszkamy w domu pod Warszawą.
      • Gość: podglądacz Re: Oddam bernardynkę - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:06
        zważywszy edika na twoje zamiary - co zrobisz później i z suką i ze
        szczeniętami?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=16267108
      • mysiam1 Re: Oddam bernardynkę - Warszawa 30.09.04, 19:12
        Gość portalu: edika napisał(a):

> proszę podaj jakiś namiar do siebie. Ja mam 4 letniego pieska podobnego do
        > Bernardyna i chcielibyśmy mieć jeszcze suczkę.
        > Mieszkamy w domu pod Warszawą.

O matko...po to, żeby piesek mógł sobie ulżyć, prawda, Ediko? Polecam wątek
        Ediki na Zwierzętach.
        • Gość: edika Re: Oddam bernardynkę - Warszawa IP: *.mi.gov.pl 01.10.04, 09:17
          nie, nie po to żeby piesek mógł sobie "ulżyć"!!!!!! Ale nowa dyskusja nie ma
          sensu.Odwołuję prosbę o namiary, choć pewnie po takiej "reklamie" to i tak
          właścicielka Bernardynki się przestraszyła i nie podałaby żadnych namiarów....
          • Gość: magda Re: Oddam bernardynkę - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:48
            jesli będzie miała nowy dom i warunki to nie ma co oskarżać ediki
          • Gość: Kasia Re: Oddam bernardynkę - Warszawa IP: *.crowley.pl 02.10.04, 01:08
            Ediko.. to prawda, przestraszyłam się... Nie chcę Cię absolutnie oceniać i
            domniemywać, dlaczego zainteresowałaś sie moim pieskiem. Wiem, że Twoje
            intencje mogły zostać źle zrozumiane na forum.. Ale wiesz, to jest żywe
            stworzenie, kochane i fajne i nie mogę ryzykować, bo Cię nie znam.
            Zadręczałabym się myślą, że może faktycznie Dotka miałaby posłużyć tylko
            uciesze Twojego psiaka, a potem.. byłaby niepotrzebna.. A ja szukam dla niej
            domu dlatego, że znalazłam się w trudnej sytuacji, ale nie chcę mieć nawet
            cienia wątpliwości, że mojemu futrzakowi dzieje się krzywda.. I chciałabym,
            żeby ktoś ją wziął po to, by była ukochanym pieskiem..
            Dlatego przykro mi, bo jak przeczytałam, że jesteś nią zainteresowana, to się
            bardzo ucieszyłam, ale boję się zaryzykować.. Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz.
            Pozdrawiam serdecznie
            Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka