Dodaj do ulubionych

przyjmę papugę WROCŁAW

IP: *.org 28.08.05, 19:33
zaopiekuję się papugą lub papugami nie ma znaczenia jakie i ile gwarantuję że
trafią one w dobre ręce mój adres gondola@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • mysiam1 Re: przyjmę papugę WROCŁAW 28.08.05, 20:14
      A jakie masz doświadczenie w hodowli papug? Jakie dotychczas miałaś papugi, co
      się z nimi stało, jak długo żyły?
      • Gość: gosia Re: przyjmę papugę WROCŁAW IP: *.org 29.08.05, 10:08
        posiadam aktualnie 2 papugi faliste i 2 nimfy hoduję papugi od około 6-7 lat
        papugi które posiadam aktualnie mam od samego początku dohowałam się młodych
        ale z powodu braku odpowiednich warunków ( małe mieszkanie) porozdawałam je
        ponieważ moje warunki mieszkaniowe znacznie się poprawiły mogę i chcę
        powiększyć moją hodowlę. a co do mojego doświadczenia w opiekowaniu się
        papugami to przez kilka lat pracowałam w dość dużym sklepie zoologicznym w
        dziale ptaków i do moich obowiązków należała opieka nad różnymi gatunkami papug
        dodam że papugi to moja pasja. mój adres : gondola@tlen.pl
      • Gość: mysia Re: przyjmę papugę WROCŁAW IP: *.org 31.08.05, 11:56
        proszę o kontakt mysia@onet.poczta.pl
        • mysiam1 Re: przyjmę papugę WROCŁAW 31.08.05, 12:42
          Gość portalu: mysia napisał(a):

> proszę o kontakt mysia@onet.poczta.pl

Informuję, że to nie jest mój mail i nie ja jestem autorem tego postu.
          • Gość: bamboha Re: przyjmę papugę WROCŁAW IP: *.org 02.09.05, 13:30
            ALE O CI CHODZI CZŁOWIEKU już się dawno dogadałam z autorką postu poza tym
            jeśli nie jesteś zainteresowana ogłoszenie to nie zadawaj pytań i nie
            wprowadzaj ludzi w błąd a potem jeszcze mówi że to nie ona a czy ktoś
            powiedział że to ty?
            niezależnie od dogadania się z tamtą osobą ogłoszenie jest nadal aktualne aż do
            odwołania :) pozdrawiam
            • mysiam1 Re: przyjmę papugę WROCŁAW 02.09.05, 15:06
              Gość portalu: bamboha napisał(a):

> ALE O CI CHODZI CZŁOWIEKU już się dawno dogadałam z autorką postu poza tym
              > jeśli nie jesteś zainteresowana ogłoszenie to nie zadawaj pytań i nie
              > wprowadzaj ludzi w błąd a potem jeszcze mówi że to nie ona a czy ktoś
              > powiedział że to ty?
              > niezależnie od dogadania się z tamtą osobą ogłoszenie jest nadal aktualne aż
              do
              >
              > odwołania :) pozdrawiam

Przede wszystkim nie masz pojęcia, czy jestem zainteresowana ogłoszeniem, czy
              nie, ale nie mam zamiaru oddawać żadnych zwierząt osobie, o której niewiele
              wiem - stąd moje pytania. Poza tym, skoro pod moim postem, który jest sygnowany
              nickiem "mysiam1" wpisuje się "gość: mysia", mogłoby to sugerować, że to nadal
              ja. Uznałam za stosowne to wyjaśnić, bo wolę unikać sytuacji, w której
              przypisze mi się słowa, których nie jestem autorką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka