Dodaj do ulubionych

KOCUREK DO ADOPCJII- LUBLIN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:19
Około 4-5 miesięczny kocurek, prawie czarny, z białą krawatką, końcami łapek
szuka czułych i cierpliwych opiekunów...Cierpliwych, ponieważ jest kotkiem
trochę nieufnym, za to temperamentnym. Mały mieszka w budzie na moim
balkonie, jest odpchlony, odrobaczony. Oferuję wszelką pomoc (wyprawka,
zniżka u weta :-)))Kontakt: pixie65@poczta.onet lub 0 81 525 29 30
Obserwuj wątek
    • pixie65 Re: KOCUREK DO ADOPCJI- LUBLIN 19.10.05, 11:05
      Wczoraj mały wrócił z kliniki. Był przerażony. Po trzech minutach włączył
      motorek...Kontynuujemy leczenie i SZUKAMY DOMUUUUUUUUUUUUUUUU!
      • pixie65 Re: KOCUREK DO ADOPCJI- LUBLIN 20.10.05, 09:53
        Podnoszę wątek z prośbą o dom dla Pittbula (tak się Kociej tymczasowo
        nazywa..) Oferuję wszelką pomoc jak będzie potrzebna, bo mały naprawdę jest
        fantastyczny!
        • pixie65 Re: KOCUREK DO ADOPCJI- LUBLIN 21.10.05, 10:19
          A dzisisiaj przedstawiam osobiście Pittbula...W oryginale jest jeszcze
          słodszy..

• umfana Re: KOCUREK DO ADOPCJI- LUBLIN 21.10.05, 21:03
            Przepiękny kocio :o) Musi mieć kochający domek!
        • Gość: w Re: KOCUREK DO ADOPCJI- LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:06
          Da jogłoszenie w Kurierze Lubelskim- mi sie udalo w ten sposób oddać kotki.
          • pixie65 Re: KOCUREK DO ADOPCJI- LUBLIN 24.10.05, 09:44
            Daję ogłoszenia w Anonsach, Farcie, na miau.pl ale póki co bez odzewu...:-(((
            Spróbuję też w Kurirze. Dzwoniłam do Wyborczej, ale chyba zapomnieli.
            Tymczasem podnoszę wątek...
            • Gość: gość Re: KOCUREK DO ADOPCJI- LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:01
              Podnoszę wątek Pittbula: WCIĄZ CZEKA NA SWOJEGO CZŁOWIEKA I SPOKOJNY DOM!
              • pierozek_monika przeklejone: 08.11.05, 11:47
                Temat: ZOBACZ, MOZE POKOCHASZ...
                Autor: pixie65
                Data: 08.11.05, 11:42
                Powracam z apelem o Ciepły Domek dla Pittbulka...W tak zwanym "międzyczasie"
                Kociej pochorował się i była przerwa w szukaniu Domku...Teraz nastąpiła
                REAKTYWACJA, Kociejek ma się świetnie i chciałby wreszcie mieć dom na
                stałe...Jest zwierzakiem dosyć niezależnym, temperamentnym, odważnym. Pozostał
                mu lekki dystans do ludzi po -jak sądzę- niewesołych doświadczeniach...Ma w
                tej chwili około pięciu miesięcy, jest odpchlony, odrobaczony, korzysta
                bezbłędnie z kuwety...Kontakt: 0 696 501 794 lub 0 692 226 993 (Lublin), mail
                - danka.osuch@wp.pl
                • Gość: ewawo Re: przeklejone: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:56
                  Ostatnio dowiedziałam sie ze ludzie na wsi mają problemy ze znalezieniem
                  dobrego kota. Moze dlatego, że mają zwyczaj topienia małych a dorosłe się
                  gubią. Myślę, że mimo tego bestialstwa na wsiach też czasem zdarzają sie ludzie
                  o dobrym sercu a przecież kotu wystarczy ciepły kąt i miska strawy. Popytaj u
                  znajomych który mają rodziny na wsi. Ja w ten sposób znalazłam oddałam kilka
                  znajd i jak na razie nie padły ofiarą głupoty ludzkiej ani psich kłów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka